Új privát üzeneted érkezett!

Sissi drukkolunk minden rendben lesz. Mindenki agodik érted.
Linacska szép méretek :D én jövöhéten megyek remélem minden rendben lesz .

Margit
Vendég

[quote="bikmakk"]
írta:
bikmakkAngelita,
jó, hogy rendben van a baba! És miket vettetek Anyukáddal?

Megvettük a bodykat, rugdalózókat (56-os és 62-es méreteket, ez utóbbiból kicsit többet), egy hálózsákot, cumit, cumisüveget, textilpelenkákat, hálózsákot, két kis sapkát, kesztyűt (állítólag kell bevinni a kórházba, hogy össze ne karmolja magát), így a ruhatár nagyrésze megvan. Ma várom a csomagot a szopiparna.hu-tól, tőlük az ágyneműjét rendeltem meg, plusz magamnak egy szopipárnát -remélem, nekem is olyan nagy segítség lesz az alvásnál, mint ahogy többen írtátok :).

Catherine, ezek szerint Sissinek ma vagy holnap meglesz Ati?? Drukkolunk neki és várunk Téged a hírekkel!

Rilla, jó nyaralást Nektek! Ha hazajöttetek, még vissza akarsz menni dolgozni? Jó, hogy az allergiád elmúlt! A tengerparti levegő is jót tesz majd neki! Szerencsére már nálam is elég régen mutatkoztak a tünetek.

Köszönöm a vitaminnal kapcsolatos válaszokat!

Most megyek szekrényt pakolni :(, délutánra pedig doktornő a program -nem sikerült időpontot kérnem, de azért elhajtani csak nem fog :)...

Kép
angelita

Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Kismamik!

Sissi: mennek a drukkok, már egész nagy Ati baba reméljük semmi gond nem lesz.

Linácska: tényleg szép nagy méretek.

Én majd 19.-én megyek uh-ra meg dokihoz már alig várom, hogy tudjam minden rendben van-e Marcussal.

catherine: köszönjük az infókat, várjuk a továbbiakat is.

Szépek a pocakok, mindenkinek beindult a növögetés.

Én ma nagyon nem jól érzem magam, sokat mocorog Marcus, és olyan helyeken feszít ami nem kellemes sőt már fáj. Lehet, hogy ez a hülye időjárás, mindenesetre sok pihi lesz ma, csak annyira izgulok sissiért, hogy nem tudok lekattanni a gépről.

Piroska: Mennyiért csináltattátok a matracot és milyen? Ha megkérdezhetem.

Üdv
Beus

Kép
Kép
beusmimi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:35-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok Csajok!

2 perce értem haza a dokimtól, és ezért nem tudtam hamarabb írni.

Sissi írt smst 9.14-kor

"Szia ugy néz ki hogy holnap vagy ma császár lesz, mert mert nagyon kevés a magzatvíz"

Nem is tudom mit írjak neki vissza?
Visszaolvasok.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!
Juj de lemaradtam..
Sissi!Mennek a drukkok!Atti már pont elég nagy ahhoz,hogy vegye az akadályokat idekint,nem lesz semmi gond.

Linácska!Szép méretei vannak a kiskölöknek :lol: Nagyon édes az uh-képen.
És jók a képek mindenkiről!

mimi12

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:36-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:36-kor.

anettoo

Sissi,
sokat gondolok rád, minden ok lesz Atival!!!

Anetto,
nagyon jó ez a kis kendő. Nekem a nagypapám a kórházban dolgozott, és onnan hozott hasonlókat. Mondjuk tegnap egyet "elportörölgettem" belőlük.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nahát, Sissi!!! :shock: Nagyon drukkolunk Nektek - ne félj, minden rendben lesz! Catherine, nagyon köszi a folyamatos tájékoztatást - ilyen formán üdv köztünk! :)

Még jó, hogy csak most reggel olvastam ezeket a híreket, így legalább nyugodtan tudtam aludni! :)

Linácska, Levi babus nagyon édes! És tényleg szép kis (nagy) méretei vannak! Jó, hogy minden OK! :)

Irdab, Neked is köszi az infókat Sissiről!

Tündi: Örülök, hogy jobb kedved van! Tényleg szörnyű, ami a barátnődékkel történt! Ha majd megtudsz részleteket, ugye megosztod velünk? Az ilyesmit meg lehet előzni valahogy, vagy elkerülni?

Köszi mindenkinek a pociképeket is! Előbb-utóbb majd én is megpróbálok előhozakodni eggyel... :oops:

Anettoo: igen, én is hallottam, hogy nem kell fürdetni minden nap, elég helyette vizes szivaccsal áttörölgetni. Ezt pl. nagy melegben is meg lehet csinálni, nem? Hogy egy kicsit lehűljön... Vagy babáknál ez nem olyan jó ötlet :?: (Ezt csak most találtam ki, nem tudom, jó ötlet-e?)

Itigram: nagyon boldog névnapot kívánok én is!

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Sissi kívánom, hogy minden rendben legyen és Atinak ne legyen semmi baja.

Fürdetés. Tényleg nem egyszerű, ha egyedül kell megoldani és nem fér be egy pelenkázó a fürdőbe. Van egy praktikus ötlet, ami azért ilyenkor segítség lehet. Törülköző tetejére kell 2 kis szallag, akár kézzel is rá lehet varrni és az nyakba akasztva már úgy kezdeni a fürdetést. Ha picur imád pocsolni, akkor is jól jöhet egy ilyen : http://images.marthastewart.com/images/ ... on01_l.jpg

A kép innét való:
http://www.marthastewart.com/good-thing ... _baby-bath

Szőlőcukor felvágottban. Én rákérdeztem a dietetikusnál az első alkalommal, azt mondta nem kell figyelembe venni a tartósítás eljárás része, hogy szőlőcukor kerül még a kolbászokba is. De egy-egy adagban mérhetetlen mennyiség van.

Anetto tőrlökendő tényleg praktikus, már én is listára írtam Ikeáből, meg nekem tetszenek a mintás pelusok is

Nekünk szinte alig kell valamit venni picurhoz, ezért sóvárogva nézem ti mennyi mindent vásárolhattok. Nekünk szinte az egyetlen dolog a babahordozó volt, mostanában sokat görcsölgetek sokkal több pihenést igényelek így gyorsan hétvégén utána jártunk milyen is az amit neten kinéztem magunknak. Nekem nagyon szimpi volt így neten megrendeltük itt:
http://www.babakocsit.hu/index.php?page ... &Itemid=58
Ma ki is hozták most meg mosom kisruhákat, ami kórházba kell hétvégén én is összepakolom a pakkom , tegnap éjjel úgy görcsöltem, hogy majdnem elindultunk kórház felé, szerencsére még egy extra adag magnézium azért használt tegnap 8 szemet vettem be. Pedig tegnap még maratoni cukor orvoshoz járás se volt egész nap pihenten feküdtem.

Cukros diétát én 99% betartom, nagyritkán csábulok csak el, legszörnyűbb hogy nem ehetek egész nap csak gyümölcsöt, hogy kell mást is ennem. Annyira jól elvolnék csak cseresznyén és meggyen. Ma piacon kaptam ribizlit mondjuk abból többet ehetek majd. De már jól bele jöttem ebbe a diétába. Hétvégeken almás meggyes rétest csináltam amibe még édesítő se kellet így is nagyon finom volt, és kiszámoltam 1 szeletben csak 8,3 szénhidrát van, ha 6 részre vágok egy rudat. Így 1 rúd az enyém 5 meg családé. 2 napra elosztva meg is van finomságom.

Kenderike
Kép
kenderike

Irdab,végülis mit írtál Sissine?!Sztem írj neki vmi olyasmit,hogy mind nagyon gondolunk rá,és szorítunk nekik,és minden okés lesz Ati babával!

Bori,.ha lesznek új infóim a bnőmről majd megírom.De valszeg a szülésközben történt a gond,a nyakára tekeredett a köldökzsinór és nem kapott elég oxigént.Ahoz a dokihoz járt akihez én,és ahogy észlelték a problémát egyből megcsászároztak.
De sajnos a csajszi 1nappal korábban jött ki a kórházból(ha minden igaz ő kérte,a vőlegénye miatt,mert amerikai és utaznia kellett vissza)és ezért bent nem vehették észre...

Linácska,hát tényleg szép méretekkel rendelkezik kicsifiad!:) Én majd 19én megyek uh-ra,de csak a kórházba,úgyhogy futószalag lesz...de remélem mindent rendben találnak majd!
Klasszak az uh-s fotók,az elsőn olyan mintha csücsörítene akis szájával :)

Kép
Kép
tundi24

Angelita,akkor nektek is megvolt a nagy bevásárlás :wink:

Kép
Kép
tundi24

Rilla szerintem kicsit hamar fordult be... 8) de azt mondta a doki,hogy nincs gond..zárt mészáj,puha hasfal szóval o.k.

Timmerman dikiról már hallottam és csak jókat :P
Remélem minden simán fog menni piszkosul izgulok értük...

Nita ari Levi :P

Margó boldog névnapot kívánunk ,én tök béna vagyok ezekhez a képfelrakos aranyos dolgokhoz de vedd úgy ,hogy én is tettem fel :P

Kandi ez egy állat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Linácska majdnem koppra ugyanezek a mi méreteink is..csak én még menszesz szerint 30 hetes se vagyok :shock:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok Kismamik!

Annyira izgulok Sissi miatt állandóan itt ülök a gép előtt.

Margit Boldog Névnapot Kívánunk.

Ma Marci nagyon aktív, szerintem sosem alszik.

Linácska: nagyon édi a picikéd.

Szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Csajok, köszi mindenkinek aranyosak vagytok. :D :D :D

Timmerman doki ténleg jó fej nekem ő állapította meg a terhességet a nerologusom hozzá vitt.
Vendég

Sziasztok,

hát én is csak kapkodom a fejem, de legelsősorban is
Sissi - Szinte ismeretlenül is nagyon sokat gondolok rád, és kívánok erőt, kitartást a mai- és holnapi napra! Szívből remélem, hogy aprósága ellenére bátor és egészséges kisbabád születik. Teljesüljenek mai vágyaid, legyen sok szerencséd, jó orvosod és rengeteg energiád!

Ezzel van tele a fejem, így lehet, hogy kicsit szétszórt leszek. (Azaz: bepánikoltam én is. Ez így megy? Ilyen váratlanul? Bármelyikünkkel megeshet? Jaj, csak minden rendben legyen velük és persze mindannyiunkkal.)

Ágota, Linácska, klassz fotókat raktatok fel, csak úgy sugárzik a magabiztosság és derű rólatok! Jó nézegetni ezeket a képeket, mindenkin látszik a megilletődöttség és a boldogság. Linácska, jó az UH-s fotó is, volt öröm otthon, ugye?
Hmbori - Tessék küldeni képet végre! :-)

Kandi72 - Remekül szórakoztam a pici bodyn és a mellé tett "mércén"! Babaoltokban én is csak bámulom a liliputi holmikat.

angelita - Én Femibion 400-at szedek, ezt a szoptatás végéig lehet, és ezen a fórumon kaptam a tanácsot: néhány naponta bevenni! Ez totálisan bevált, nincs hízás, emésztési gond semmi, és a közérzet is jó. Mostanában megtoltam egy kis Vas+C-pezsgővel védőnői tanácsra. Te melyik mellett voksoltál végül?

Madaran - Azt a tonhalas cukkini receptet el tudnád küldeni, ha nem gond? A cukkini és a hal a két legnagyobb kedvencem, és így együtt.. Nymm..

Tündi - Kiindulva saját rémes élményeimből, addig, míg kicsit fel nem dolgozza a rossz élményeket a barátnőd, nincs esély közel kerülni hozzá. Egyetértek a többiekkel: adj egy kis időt neki, ugyanakkor ne hagyd magára. Idővel egy rövid tapintatos üzenet (e-mail v. sms), hogy gondolsz rá, jól fog esni neki, még akkor is, ha nem válaszol. Ez fenntart közöttetek valamiféle folytonosságot, és ha készen áll rá, könnyebb lesz neki jelentkeznie újra, mert emlékezni fog, hogy "ő jön", ugyanakkor tudja, hogy gondoltál rá. Remélem, hamarosan rendeződik majd a barátságotok, és ha nagyon szomorú is, amit majd elmesél, akkor is képes lesz megnyílni feléd.

Kenderike - Ez a törölköző-dolog nagyon praktikus! Nekünk ugyan van helyünk, de szerintem mi is bevetjük. Még van időm csini csíkokat tenni egy puha törölközőre, és varrónői képességeimet sem teszi túlságosan próbára. :wink:

Ami engem illet, kicsit "megdőltem" tegnap: elmentem a Soroksári úti bababoltba beváltani a kupont, ill. elintézni ezt-azt, és mire onnan kivergődtem vonattal haza, Gödre, teljesen kész voltam. Nem vágytam másra, csak egy pizzára, amit be is zsákmányoltam a sarki kisboltban, majd megsütöttem és megettem az egészet. :oops: Utána persze mardosott a bűntudat, hogy ilyen buci lábakkal minek eszem ennyi rejtett sót, és miért nem készítettem inkább egy salit (mondjuk csak hagyma és krumpli volt otthon :roll: ) stb., stb. Utána nem is volt kedvem semmihez, és fogadkoztam, hogy majd ma egészségesebben élek.
Hát ma... egy pohár cola light nem becsúszott megint a kapu alatt? Szörnyű vagyok, kátránnyal mérgezem a gyereket, de olyan alacsony volt a vérnyomásom, hogy azt hittem, ott maradok reggel az állomáson.
Kenderike, úgy irigyellek, hogy így betartod a diétád, én meg mostanság rosszabbul eszem, mint babavárás előtt :cry: .
Össze kell szednem magam.
Mindenkinek szép napot, nekem meg egy fegyelmezettebbet! :wink:

Kép
goldplast

Sziasztok!

Most olvastam megdöbbenve a híreket Sissiről!
Természetesen drukkolok nekik hogy minden rendben legyen velük!!!

Ma voltunk a 32. hetes UH-on eredmények:
Koponya végű fekvés!!! Tehát megfordult mert egy hónapja pont elenkezőleg volt, de remélem többet már nem forog és így marad :lol:
Koponyán belül kóros eltérés nem látható
Felső ajakív követhető (ez mit jelen, nem lesz nyúlszájú?)
Négyüregű szív
Rekesz követhető
Gyomorban, hólyagban kp. folyadék
Vesék épek
Sacralis, lumbális gerinc ép
Hasfal zárt
Átlagos magzatvíz
Lepény a hátsó falon jó helyen tapad (lányok! a lepény tud vándorolni? mert valamelyik leletemen az van hogy a lepény elől tapad)
BPD: 84mm
TAD: 90mm
Femur: 60mm

Valaki írta hogy gumilepedőt nem tesz a baba alá.
Nekünk a kókuszmatracra rá van írva hogy az alá tilos is, mert akkor nem szellőzik jól!
Vendég

Piroska,
Hajninak is szép méretei vannak. Igaz van köztünk 5 nap, de akkor Levi nem is olyan nagy. Vagy Hajni is az :lol:
És igen, nem lesz nyúlszájú.
A méhlepény elvileg nem vándorol, legalábbis mellső falról hátsó falra nem. Ha mondjuk túl mélyen tapad, a méh a növekedésével el tudja húzni fentebb, de akkor sem maga a méhlepény vándorol ténylegesen.
Képet nem kaptál???

Irdab,
írtál végül Sissinek?

A mai ebédemet nagyon egyszerűen megoldottam: tojásrántotta. Kár, hogy kb. 0 ch van benne, úgyhogy nyomatok mellé némi kenyeret. De este úgyis névnapba megyünk.

Itigram,
sok boldog névnapot kívánok neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok, segítsetek ki, homályban vagyok!
Kókuszmatrac.
Igen, jól szellőzik. De ha nem teszünk rá gumilepedőt, akkor belefolyhatnak a mindenféle szivárgó babadolgok, nem? Az meg nem valami higiénikus - vagy lehet azt mosni?
Szóval rosszul képzeltem a matrac-gumilepedő-lepedő összeállítást? Ha ragaszkodom a gumilepedőhöz, akkor inkább a sima szivacsmatrac a jó???
Piroska, Te meg azt írod, hogy alá tilos a gumilepedő. De alá minek kellene, pont arra jó, hogy a babától "megvédje" a matracot, nem? Vagy akkor a gumilepedő funkcióját sem tudom jól??? :oops:

Kép

Kép
hmbori

Hmbori,
a kókuszmatracon elvileg van egy mosható huzat. Arra ha csak síma lepedőt teszel, meg a baba feje alá egy pelust, az bőven elég.
Mi vettünk gumilepedőt, és most először 3,5 évesen bevittük az oviba, hogy ha a délutáni alváshoz nem adnak rá pelust, és valami történik, ne azt a szétnyitható kiságyat pisilje össze, mert azt mosni nem lehet. Amúgy akár kakil, akár pisil, vagy bukik a baba a ruha előbb felfogja, minthogy a matracban kárt tegyen.

Húú, nézegettem a régi képeket, pl. mikor Lili nyakig f*sta magát, szóval jönnek vissza az emlékek :lol:

Na meg előszedtem a mellszívóm, és az összes létező szilikon alkatrésze el van sárgulva. Próbáltam kifőzni, de nem lett jobb. Gondolom ettől azért nincs baja. Van valami ötletetek, hogy lehet szilikont fehéríteni? Vagy lehet ezeket a kis alkatrészeket szerintetek külön kapni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

reggel óta csak olvasni jöttem, mert annyira izgulok Sissiért és a manóért! Biztos nem lesz gond, ha a doki a legjobb dokit kereste meg neki! Ati elég nagy szerintem és nem lesz baj!

beus: az én manóm is ezt az időt nehezen viseli, a hólyagomra végső csapásokat mért délelőtt és keményedett a pocim! Nem mertem elindulni, pedig egy-két dolgot szerettem volna beszerezni! De inkább feküdtem egy picit és négy pisilés között még aludni is sikerült! Most tiszta kómás vagyok! :lol:

linácska: örülök, hogy minden rendbe a babáddal és veled is! Hát tényleg szép nagy baba lesz! :wink: de a ényeg, hogy minden oké!

anetto: jó ötlet az a kis Ikeás törlőkendő szerintem fogok venni!
Köszi a tippet! :wink:

Margi: Boldog Névnapot Kívánok! :D

dp: néha kell egy bűnözés, ne legyen bűntudatod! :wink:

piroska: jó, hogy itt vagy!

kovisziszka

SISSI
Folyamatosan gondolunk Rád és mindenki nagyon drukkol !!!!!!
Kívánom, hogy minden rendben legyen a császárnál és makk egészséges kis Atid szülesssen !!!!!!!!!

Linácska
Tündériek az uh-s képek !!

Piroska
Gratulálok a jó uh eredményekhez és Neked is Linácska !!!

Angelita
Nyaralás után még fogok dolgozni, elvileg aug. 1-ig tervezem, de most akkora hajtás van a munkahelyemen, hogy teljesen kikészülök tőle, már nem bírom úgy, lehet, hogy hamarabb elmegyek szülési szabira !! :roll:

Bim-bam
Nekem is be van fordúlva a bébim, de nekem azt mondták, hogy még forgolódhat......remélem azért hogy már nem fog és így marad ! :D

Kép
Kép
rilla_

Beus,nekem a csajom a szuperaktív ma..nem hajlandó aludni :evil: :evil:

Goldplast,igen igazad van!Csak most tehetetlennek érzem magam vele szemben,és az a baj,hogy én tudom,hogy mire számíthat,mert nem egy ilyen gyerekkel foglalkoztam már.

Piroska,Hajnusnak is szép kis méretei vannak :)

Linácska,akkor este egyél sok finomságot!:)

Bori,a kókuszmatrac alá tényleg nem kell gumilepedő.Ha kifolyik a pisi,vagy büfcsike megy rá,nincs semmi gond.A teendő csak annyi,hogy lehúzod róla a lepedőt,felállítod a matracot és megvárod még megszárad.Úgyhogy nem kell alátenni semmit sem :D

Kép
Kép
tundi24

Anett!itt az utcában vannak 3-as ikrek,és a betöltött 37.hét után születtek.Olvastam olyat aki a 40. hét után szülte meg az ikreket.A barátnőmet csaszizták a 37 héten,de őt azért mert hozzá képest nagyok voltak a gyerekek.,a kislány 2600körüli a kisfiú majd 3kiló,anyuka 160cm kb :lol:
Szóval az ikrek is jó esetben kivárják az idejüket.Csak sajnos a dokik türelmetlenek várni...

Bori!A kókuszmatracnak pont az a lényege,hogy ha a gyereked orral arcal a martacba fúrja magűát,akkor sem fulladjon meg.Ezt nem tudom másképp leírni.
Olyan szépen leírtuk itt páran a martac lényegét :lol:
Szóval azon pont azért folyik át a cucc,hogy egy még forogni nem igazán tudó csecsemő ne fulladjon bele a saját hányásába.Ha gumi lepedőt teszünk alá,akkor tök mindegy milyen matrac van alatta.Meg áll a lepedőn a trutyi és ott lötyög.
Amúgy a kókuszmatracot ki lehet zuhanyozni.Jól kifolyik átfolyik rajta a víz,és hamar megszárad.
Nekem már a lányom alatt sem volt gumilepedő,és nem is tartom épp egészségesnek egy csecsemő alá.
Bocsi,ha enyhén drasztikus voltam,de másképp nem megy néha :lol:

mimi12

Linácska, Tündi, Mimi: nagyon köszi a válaszokat. Tehát akkor kókuszmatrac + lepedő és ennyi! Gumilepedő felejtős. OK! Jó hír, hogy a matracot zuhanyzással lehet tisztítani és hamar szárad - nyáron ez menni fog a napocskán! :)

Na, mentem tanfolyamra + ha minden jól megy, szülőszoba látogatásra.
Mindenki vigyázzon magára + a babákra!

Kép

Kép
hmbori

Oh a likas agyam :lol:
Margit,nagyon boldog névnapot!

mimi12

Mégegyszer köszi mindenkinek :D :D :D

Megvagyok halva ebbe a nagy melegbe van vagy 30°fok nembirom a lakásba is meleg van a főzéstől. Voltam az anyosomnál aki kb 500m-re lakik tőlünk alig értm haza már az ájulás kerülgetett :(
És apa elvette a mortom kulcsát a vezetéstől meg a biciklitől elvagyok tiltva de ha vásárolni megyek mindig kocsival teszem csak apa nem tudja mindig :D , csak azt szokta kérdezni nem több benzin volt benne :?: én meg mindig mondom hát nem :D

Remélem Sissiékkel minden rendben nagyon izgulok értük!!!
Vendég

Sziasztok, bocs h eltüntem :oops: , de elugrottam a házassági anyakönyvi kivonatért, és közben össze futottam ezer emberrel, de alig vártam már, h hazaérjek, pusztulat meleg van kinnt.
Persze én sem vagyok 100-as, mert pont délben indultam neki.
A bokám mint egy elefánté.
Reggeli orvosi vízitem eredménye: méhszáj állapota a múlt héthez képest nem változott, ez jó :lol:
Jövő héten nagy vérvétel, és csütörtöktől nst.
Sissiniek írtam, hogy mindenki gondol rá, és lélekben vele vagyunk, de nem válaszolt még

Margit boldog névnapot.
Most többre nem futja vízszintesbe kell tennem magam :?

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép

Kép

Ma reggeli pocakkép, a mosolygós Mandarannak :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Friss hír Sissitől:

"Most beszéltem egy szülészővel. Van egy kis gyulldás a labor szerint. Hajnalban megkapom az utolsó érlelőt aztán majd az okosok eldöntik mi lesz. Azt mondta szeretik minél tovább bent tartani a babát, de ugye a fertőzés nem jó. Hála istennek a szívhang jó és mozog rendesen."

Sajnálom, hogy ilyen okból kellet "befurakodnom" a topicotokba.
De Sissi erős, és Ati baba is. Minden rendben lesz Velük.
Timmermann pedig tényleg jó orvos.

Ja, az érlelő a tüdőérlelő lenne. Már kapott egyet, még kettő van hátra.
Vendég

Jimbone, Adri köszike :D

Adri hatalmas a pocid és nagyon szép :D

Sissi minden rendben lesz Atival jó kezekben vagytok!
Vendég

Jaj, de meleg van! Elszaladtam a dm-be, meg a piacra, és végül a gyerekekért! Hazaértem és ledobtam a ruhámat, mint valami félörült! Alig vártam, hogy kiszálljak a kocsiból!

itigram: miért tiltott el a párod a vezetéstől?

catherine: Köszönjük az infókat Sissiről és Atiról! Nagyon szurkolunk nekik!
Csajok, nem tudom ki, hogy van vele, de én szeretnék a 37-hétnél tartani! Remélem Ati babát még bent tudják tartani! Csak ne lenne a gyulladás, de az könnyen jön így terhesség alatt! Sajnos!
Tudja valaki hány hetes Sissi? Úgy emlékszem kb velem egyidős!

adri: nem semmi pocak, szép nagy! Nagyon csini vagy! :D

kovisziszka

jimbone: már akartam neked privit írni, azt hittem baj van, úgy eltűntél! Örülök, hogy jól vagytok és jól fejlődik Donát! :D

kovisziszka

Szilvi nem a párom tiltott le hanem a neurologus az agytombozis miatt :cry: csak a párom szigoruan betartja. :cry:
Vendég

Chaterin!Köszönjük az infót Sissiről!

Szilvi!Most néztem,hogy Sissi talán aug 15-re van kiírva?
Kata táblázata szerint 7hó pár napos.

Itigram drága.Én imádok vezetni,és meghalnék autó nélkül.De én sem adnám oda neked a kocsikulcsot :lol: :lol:
Bírd már ki ezt a pár hetet ok? :lol:

Húú csajok az én lábam mint az elefánté.Jól bevizesedett mára a bokám.
Ok szedtünk meggyet,meg befözzük eltettük pucoltuk stb.De a nagy részét ülve csináltam.

mimi12

Sissi
Drukkolunk! Fertőzés :evil:

Margit
Nagyon boldog névnapot!

Irdab
Jól nézel ki :lol: :lol: :lol:

Linácska
Levi csodaszép kiskrapek lesz :wink:
Vendég

Itigram: bocs, de hülyeséget kérdeztem! Most esett le! :twisted: teljesen zizi vagyok!
Én is akkor vezetek, ha úgy érzem, hogy nem lesz baj, mert néha nem vagyok toppon és akkor inkább nem ülök autóba a bal egyre!

kovisziszka

Sissi :lol: :lol: :lol: Kitartás!!!!! Vajon mennyi ideig lehet így bent tartani Atit???

Irdab :lol: :lol: Szuper képek!!! és sokkal jobb, hogy végre mosolyogsz is!!! Na, ma megvettem a dm-ben a bugyikat meg a melltartóbetétet. (két pipával előrébb)
a házassági anyakönyviért hová mentél, ahol összeadtak-anyakönyvi hivatal v. polg. mesteri iroda? kell illetéket fizetni? mennyi idő alatt van készen? ha megvan az eredeti, akkor is kell új????

Goldplast :lol: :lol: Nem semmik ezek a bűnözős, kajálós sztorik, jót röhögtem rajta!! :wink: SZóval a recept semmi különös: jól megmostam a cukkinit, kivájtam a belét. tölteléknek: zsemlebél, tonhallal összemajszizva, ez megy a cukkinibe, majd leszórtam bőségesen sajttal, és be a sütőbe!!!hmmm!! :P

Tünde :lol: :lol: De jó, hogy jobb a kedved. Szörnyű lehet, amit a barátnőd most végigél. De Te mint szakember tudod, hogy az agyvérzésnek tök sokféle változata van, még nem lehet tudni, menniyre lesz súlyos. Tudom, hogy nem vigasz, de van egy ismerősöm, akinek egy hónappal a szülés után agyvérzésben halt meg a babája. Talán a barátnőd babájánál enyhe lefolyású... Egyébként okot tudnak ilyenkor ??? Mitől lehet???

Piroska :lol: tök jók az eredmények, gratu, hogy a kiscsaj tudja, merre kell most már lennie, és nem megy vissza bujócskázni!

Margit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Isten éltessen névnapodon!!!
Hát, a motorozástól nem csodálom, hogy eltiltott az urad! :roll: :roll:

Jimbone :lol: De jó, hogy jelentkeztél! Gratu az eredményekhez, tényleg mindenkinek jó nagy a babája, és még mekkorák lesznek??? Nst-re mikor kell menned? Lassan esedékes, igaz??? NÁlatok minden készen van a bb fogadására?

Kata hol vagy??? :lol: :lol: Jelentést kérünk, tavaszodik-e lassan?? :wink: vagy hogy mennyire zord az időjárás??? :roll:

Linácska :lol: :lol: szuperek az uh-s képek!!! tök jól látszik az arcocskája!
ja, a mellszívó....Citromlével nem jön le??? egyébként hogyan fertőtleníted, nekem is kellene, mert új. SZétszereled minden részét és lobogó vízbe???? Félek, hogy tönkremegy...

Kókuszmatrac: Hát, megint tanultam valamit. Képzeljétek, ahol vettük az ágyat meg a matracot, maga a csaj ajánlotta hozzá a gumilepedőt, így azt is vettünk, Na, most ezek szerint tök fölösleges volt.... :evil: :evil:

Ja, és a hepatitisz szűrésem lemaradt, sürgősen meg kell csinálni, mert állítólag, ha nincs meg, a babát szurkodják születés után. hát, azt nem szeretném.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Adri
én is teszek mai pocifotót, bocs de telefonos
reggel készült, menetkész állapotban... mosoly van :wink:

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Madaran, az anyakönyvvezetőnél kell kérni, ahol összeadtak - ráadásul nem is másolatot adnak, hanem eredetit, csak nem olyan szép borítóban. Kisbaba anyakönyvezéséhez illetékmentes és azonnal megcsinálják. Nem tudom, vannak-e ebben az eljárásban eltérések, nálunk így volt. :)

Irdab, mekkora pocakod van!? :shock: Elvileg két nappal idősebb vagyok, mégsincs ekkorám! Szerinted ez jelenti azt, hogy majd megelőzöl és előbb fosz szülni? És mekkora lesz még a hasad másfél hónap múlva??? :D :D

Jimbone: nem is írtál arról, milyen érzés végre szabadon, túl minden vizsgán!? Gondolom, a pocakkeményedések elmúltak? Jó, hogy minden rendben van Veletek is!

Voltam szülőszobalátogatáson! Hát mit mondjak, nem egy nagy szám. 5-ből 2-t néztünk meg (a többi foglalt volt), köztük volt az alternatív szoba is a káddal, bordásfallal, kötéllel, szülőszékkel és a franciaággyal. Semmivel nem láttam többet, mint amit elképzeltem.
Viszont hasznos infó: már több éve nem csinálnak beöntést és kérni se lehet, mert nincs hozzá eszközük. :shock: Ennek nem örülök, én kértem volna, mert tiszta körülmények közé akartam világrahozni a kisbabánkat. Így pedig ez nem garantált...
Szerintetek lehet bevenni hashajtót, mielőtt az ember elindul a kórházba? Vagy milyen megoldást javasoltok?

Earhart, légyszi írd be a táblába (nem biztos, hogy ennyi bele fog férni, akkor csak a legközelebbieket):
06.29 NST/CTG + labor
07.08 NST+UH+doki
07.13 NST
07.20-i héten 2x NST
07.27-i héten 3x NST
07.30 UH-áramlásvizsg.

Ezek szerint, ha időben érkezik Kis-Csucsi, nem is néznek áramlást?

Kép

Kép
hmbori

hmbori: szerintem a hashajtó nem túl jó ötlet, de kérdezz meg egy dokit! Van olyan aki beöntést kapott és mégis bekakilt, amikor jött ki a baba! egyébként nem rossz dolog a beöntés! Engem szülés előtt riógattak, de aztán amikor kaptam, rájöttem, hogy nem is gáz! A fiamnál mondjuk megakadt a dolog félúton, feltapadt a cső és nem folyt be a cucc csak félig! Fájni nem fájt, csak ami bent volt, már távozott volna! De én is úgy hallottam, hogy sok helyen már nem adnak rutinból, de lehet kérni egy-két helyen még!

kovisziszka

Kovisziszka, én is kértem volna, de sajnos nem lehet... :(

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok Kismamik!

Bori: én azt hallottam, hogy lehet kapni gyógyszertárban hozzá cuccot. Mondjuk lehet, hogy én is megcsinálnám otthon, igaz elég morbid. Hál istennek a Szt Imrében adnak beöntést ha kérsz, nekem Jázminnál is volt és most is lesz.

Hallottam olyat, hogy valaki rendszeresen csinálja otthon. :shock:

madaran: neked is szép nagy pocid van már.

Reméljük Sissi jól van. Mennek a drukkok.

Mennem kell fürdetni Jázmint, ami egyre nehezebben megy.

Mindenkinek szép estét és jó éjszakát.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Csak jöttem hírekért, mi van Sissiékkel...
Drukkolok nagyon, de biztosan minden rendben lesz.

Ma hoztam el a házasságit, meg voltam a munkahelyemen is, meg a kórházban... Milánnal dél óta csak autóban ülünk meg a sorunkra várunk. Nagyon büszke vagyok rá, becsülettel végigcsinálta! Én viszont hulla vagyok :(

Anna, ilyen fürdetőbetétet nem néztél? http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Van ám ennél olcsóbb is :wink:
Attól meg ne félj, hogy az alatt a pár másodperc alatt megfázik, amíg kiemeled a kádból és betekered a türcsibe. Nekünk sem volt a fürdőben pelenkázónk, én valahogy átvetettem a vállamon a türölközőt és úgy öleltem magamhoz a babát és bugyoláltam bele.

Jaj Sissi, holnapra lesz Atikánk? :D
Vendég

Sziasztok!

Linácska: képet nem kaptam Hajnusról. Videó felvételt kértünk és képzeld valamit elcsesztek mert mire hazaértünk addigra semmi sem volt a kazin, ugrott 1500Ft de majd holnap reklamálunk érte.

hmBori: úgy látom már kaptál választ a kókuszmatracos kérdésre, de a gumilepedőt nem a matrac alá gondoltam hanem a baba alá a rendes lepedő alá :lol: A tisztíthatóságára pedig az van írva hogy: a pamut huzatot nem kell lehúzni róla, a matrac a külső huzattal együtt mosható bő langyos vízzel, öblítés után szobahőmérsékleten élére állítva 3-5 óra múlva ismét száraz.

Sissinek továbbra is megy a nagy drukk!!!

Vettem Hajnusnak dolgokat, teszek fel róla képeket és a pocakomról is:
Kép 7db body 1350Ft-ért Tesco-s Kép 3db előke 300Ft Tesco-s Kép 3db rugi 1540Ft Tesco-s Kép pocak kép 0Ft

Mit szóltok az árakhoz?
Vendég

Hmbori,
az, hogy nincs beöntés, nem azt jelenti szerintem, hogy nincs előkészítés. Itt nálunk sincs már évek óta beöntés, de kapsz kúpot, amit min. 15 percig bent kell tartani (ha-ha, viccesek), és utána rohangálsz a wc-re. Szülés közben úgyis úgy fogod érezni, hogy összecsináltad magad, pedig nem is :lol:
Nekem Lili 40+2-re született, de egyszer sem néztek áramlásvizsgálatot.

Piroska,
ezek a body-k milyen márkájúak? Mert nekünk is megvan Liliről ez a kollekció, de az még ITEM volt. Árulják újra (én nagyon szerettem) vagy átpártoltak ezek a body-k is Cherokee-ssá? A pocakkép nem volt drága :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nekem is egész nap Sissin jár az eszem!! Egy nappal van előrébb, mint én...
Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Tesómék középső babája koraszülöttként pont 1800 g-mal született, és makkegészséges! Születéskor sem lett semmi baja, nem kapott tüdőgyulladást vagy bármi ilyesmit, csak szépen betették az inkubátorba, felhízlalták 2 kilóra (ez kábé 3 hét volt), és aztán mehettek is haza. Most 6 éves.
Sissi, nagyon drukkolok, hogy nálatok is minden rendben legyen!

Kép
bikmakk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?