Sziasztok,
hát én is csak kapkodom a fejem, de legelsősorban is
Sissi - Szinte ismeretlenül is nagyon sokat gondolok rád, és kívánok erőt, kitartást a mai- és holnapi napra! Szívből remélem, hogy aprósága ellenére bátor és egészséges kisbabád születik. Teljesüljenek mai vágyaid, legyen sok szerencséd, jó orvosod és rengeteg energiád!
Ezzel van tele a fejem, így lehet, hogy kicsit szétszórt leszek. (Azaz: bepánikoltam én is. Ez így megy? Ilyen váratlanul? Bármelyikünkkel megeshet? Jaj, csak minden rendben legyen velük és persze mindannyiunkkal.)
Ágota, Linácska, klassz fotókat raktatok fel, csak úgy sugárzik a magabiztosság és derű rólatok! Jó nézegetni ezeket a képeket, mindenkin látszik a megilletődöttség és a boldogság. Linácska, jó az UH-s fotó is, volt öröm otthon, ugye?
Hmbori - Tessék küldeni képet végre!
Kandi72 - Remekül szórakoztam a pici bodyn és a mellé tett "mércén"! Babaoltokban én is csak bámulom a liliputi holmikat.
angelita - Én Femibion 400-at szedek, ezt a szoptatás végéig lehet, és ezen a fórumon kaptam a tanácsot: néhány naponta bevenni! Ez totálisan bevált, nincs hízás, emésztési gond semmi, és a közérzet is jó. Mostanában megtoltam egy kis Vas+C-pezsgővel védőnői tanácsra. Te melyik mellett voksoltál végül?
Madaran - Azt a tonhalas cukkini receptet el tudnád küldeni, ha nem gond? A cukkini és a hal a két legnagyobb kedvencem, és így együtt.. Nymm..
Tündi - Kiindulva saját rémes élményeimből, addig, míg kicsit fel nem dolgozza a rossz élményeket a barátnőd, nincs esély közel kerülni hozzá. Egyetértek a többiekkel: adj egy kis időt neki, ugyanakkor ne hagyd magára. Idővel egy rövid tapintatos üzenet (e-mail v. sms), hogy gondolsz rá, jól fog esni neki, még akkor is, ha nem válaszol. Ez fenntart közöttetek valamiféle folytonosságot, és ha készen áll rá, könnyebb lesz neki jelentkeznie újra, mert emlékezni fog, hogy "ő jön", ugyanakkor tudja, hogy gondoltál rá. Remélem, hamarosan rendeződik majd a barátságotok, és ha nagyon szomorú is, amit majd elmesél, akkor is képes lesz megnyílni feléd.
Kenderike - Ez a törölköző-dolog nagyon praktikus! Nekünk ugyan van helyünk, de szerintem mi is bevetjük. Még van időm csini csíkokat tenni egy puha törölközőre, és varrónői képességeimet sem teszi túlságosan próbára.
Ami engem illet, kicsit "megdőltem" tegnap: elmentem a Soroksári úti bababoltba beváltani a kupont, ill. elintézni ezt-azt, és mire onnan kivergődtem vonattal haza, Gödre, teljesen kész voltam. Nem vágytam másra, csak egy pizzára, amit be is zsákmányoltam a sarki kisboltban, majd megsütöttem és megettem az egészet.
Utána persze mardosott a bűntudat, hogy ilyen buci lábakkal minek eszem ennyi rejtett sót, és miért nem készítettem inkább egy salit (mondjuk csak hagyma és krumpli volt otthon
) stb., stb. Utána nem is volt kedvem semmihez, és fogadkoztam, hogy majd ma egészségesebben élek.
Hát ma... egy pohár cola light nem becsúszott megint a kapu alatt? Szörnyű vagyok, kátránnyal mérgezem a gyereket, de olyan alacsony volt a vérnyomásom, hogy azt hittem, ott maradok reggel az állomáson.
Kenderike, úgy irigyellek, hogy így betartod a diétád, én meg mostanság rosszabbul eszem, mint babavárás előtt
.
Össze kell szednem magam.
Mindenkinek szép napot, nekem meg egy fegyelmezettebbet!