Új privát üzeneted érkezett!

Madaran,
még neked akartam írni, hogy a fürdetést-törölközést meg tudod ám oldani egyedül is. A fürdőlepedőt magadra teríted, az álladdal megtartod, és beleemeled a babát. Én még Levi előtt a 15 kilós lányommal is megtettem. Aztán viszed a pelenkázóhoz. Nekünk sem lesz a fürdőszobában. Ha még nincs kádatok, én javaslom azt, amelyiket le lehet ereszteni, hogy ne kelljen teli kád vizekkel rohangálni, kiöntözgetni. Nekünk OK Baby volt, az olyan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép
Vendég

Jaj, Sissi,
nagyon sokat gondolunk rád, és jelentkezz, amint megtudsz valamit.
Ha csak szivárog a magzatvíz, és nem "folyt el", akkor tényleg simán van remény arra, hogy még pár hétig bent tartsák a babát, de akkor valószínűleg valóban végig kórházban kell lenni. Nagy a fertőzésveszély olyankor.

Vitamin: annyiféle véleményt hallani arról, hogy kell-nem kell... NEkem bár azt mondták, szedjem, nem nagyon megy... Szedem a vasat, a magnéziumot, ezt már folyton elfelejtem. Néha iszom a Krauter Blutot, azt tulképp multivitamin.... De azért most jó évszak van ebből a szempontból, sok a zöldség, gyümi, szerintem ilyenkor az sem gáz, ha nem szedi az ember és normálisan étkezik..

Angelita,
jó, hogy rendben van a baba! És miket vettetek Anyukáddal?

Itigram,
mmmmm, összefutott a nyál a számban. Ez nagyon jól hangzik! :)

Madaran:
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... Path=78_82
Ez a Mária bababolt Pesten. Én nem voltam még ott, de anyumat elküldöm. NAgyon jók az áraik, és állítólag jók a cuccok is. Nekem ezek összecsukhatónak látszanak. Többek között ezt is vetetnék ott az Anyukámmal...

Hmbori,
sólámpa: én arra tippelnék, hogy nem káros. Egyrészt nem nagyon hiszem, hogy annnnyira megemelei a levegő sókoncentrációját, másrészt az tudtommal nem egészségtelen, sőt, az allergia ellen van.

Irdab,
hát ez az, nem teherautóval jön az após, úgyhogy kezdek aggódni, hogy mi mindent tudok elhozatni vele.... De az autó hátsó üléseit lehajtja, ami így összenyílik a csomagtartóval, és elég nagy hely lesz, pl. két bicaj simán belefér egyben. Na most ebben a térben kell majd elférnie a kiságynak, egy kerti asztalnak, a pelenkázó komódnak (ezek mind lapra szerelve) és egy kiskádnak. (Kiskádat itt is tudnék venni, de az állványok horror árban vannak itt, és nem merem külön venni a kettőt, nehogy ne passzoljanak...).

Rilla, köszi a válaszokat, ha még lesz kérdésem, felteszem... :)

Kép
bikmakk

Sziasztok Anyucik!

Ma kb hatkor értem haza, nem volt időm gép elé mászni csak pár percre! Azóta izgulok, hogy mi lehet sissivel! Drukkolunk, tutti nem lesz baj!!! Biztosan jó kezekben vagy sissi! Ha valaki tud valamit róluk légyszi írjatok, sokáig be lesz kapcsolva a gép!

madaran: örülök, hogy minden oké veletek! Csak annyit dolgozz, amennyit bírsz! Ma voltam a Kútvölgyibe, de sokan vajúdtak és nem tudtam megnézni! :cry: :twisted: :evil: De ami késik, nem múlik!

kandi: nagyon csinos kismama vagy! Komolyan, nem híztál csak hasra gondolom! :wink: Én is találtam a nagyokról ilyen hatalmas bébirucikat! :lol:

kovisziszka

Hú csajok csakbejöttem olvasni...

Sissiszóritunk neked ezerrel..hát remélem még bennt tudják tartani és nincs baj :P

ez a hír egy kicsit megrémített...már azt se tudom mit akkartam irni..
na mindegy az én babóm 2000 gramm :!: jó mi?jó kis bébi.
Holnap leirom a mért adatokat de most egy kicsit össze kéne szednem magam....

Holnap kíváltom én is a kuppont :P

Kandi jó a body :P és a pocak is és Áginak is :P

Valaki kérdezte a császárt ..(bocs de elfelejtettem)ezt szerintem neked kell eldöntened mostanában mindenre van mód .Ezt sokan elitélik meg minden szerintem ez tök magánügy.De én örülök azért ,hogy átélhettem a hüvelyi úton való szülést mert nem mindenkinek adatik meg. :P De ha császi akkor császi :P
Nekem a legtöbb barinőmet császival mütötték és azt mondták ,hogy utána 3 napig nagyon gáz volt :roll:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Egy kicsit van időm itt ülni.Igazából kedvem sem volt,mert egyik bnőmön jár az agyacskám...
És most még szegény Sissi is.

Sissi,mennek a +++++++!!!!!!!!!Minden rendben lesz!
Catherine,köszike az infókat és várjuk a többit is!!!!

Ne haragudjatok,de nincs energiám reagálni,kissé magam alatt vagyok...holnapra összeszedem magam,de azért ma még bekukkantok...

Rólunk gyorsan:voltam ma a védő néninél,minden okés.Fogytam 2,5kg-t.Így össz hízásom 4,5 kg :P A mai nap pozitívuma :)
Haskörfogat 112cm :roll:

Kép
Kép
tundi24

ágota: te is csini kismama vagy! :wink:

bim-bam: szerintem is jó dolog átélni a hüvelyi úton való szülést! 2 szer is átéltem, és lehet, hogy mazohista vagyok, de ez a fájdalom kellett! Bár akkor azért közöltem a párommal, hogy kinyírom ezért és többet rá nem vesz! Hát gyorsan elfelejti az ember a kellemetlen részét a dolognak! De ha gond lenne és a doki nem engedné, hogy simán szüljek, akkor megbarátkoznék a gondolattal! De remélem, hogy megint simán szülhetek!
Szerintem is ha valaki császárt szeretne, az ő döntése! De előbb próbálja ki simán, ha lehet, mert csodálatos élmény, és szerintem nem bánná meg! :wink: De a császáros babák is ugyanolyan babák, mint a többi! És ez a lényeg!

hmbori: a sólámpáról jókat hallottam csak eddig, bár én nem próbáltam!

vitaminok: én csak magnéziumot szedek! Meg eszek sok gyümölcsöt és zöldséget!

kovisziszka

Ágota,
na azért szépen hozol be engem pocakméretben, már nincs az a nagy különbség.

Csináltam én is mait, lehet hasonlítgatni a Lili 40. hetessel :lol:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

jajj, mire jövök!! Sissi nagyon szorítok!! Biztosan nem lesz baj, már nem lehet! remélem, csak szivárgás és bent lehet még pár hétig! Infúzióval le tudják állítani, ugye? én valami ilyet hallottam... :roll: :roll:

Köszi az ötleteket kád-állvány és fürdetés ügyben...

Irdab :lol: igen, erre én is gondoltam, de elég macerásnak tűnik. Jó még a kezdeti időben kevés víz kell, de aztán később, oda-vissza cipelgetni :roll: ...nemtom.

Ágota Linácska :lol: az még oké, hogy egyedül fürdetem, de aztán fél kézzel tartom, míg a fürdőlepedőt megfogom,,... Nem fázik meg, míg hurcibálom?? inkább ettől tartok, hogy pár másodperc alatt meghűl... ja, a kád nem dugós, leeresztős, hanem hagyományos, occsó fajta.

Bikmakk :lol: köszi a linket. Igen, jónak tűnik. A kád már megvan, egy univerzális állvány kellene :lol:

na, mindegy, asszem még ráérek ezen parázni.

Sziszka
:lol: én most rákérdeztem a dokinénitől, mégiscsak Neked volt igazad és aug. közepétől megy szabira. Ezért "sürgetne", hogy előbb szüljünk... :roll: Mondjuk két hét ide-oda mindegy. De azért emiatt nem sürgetném Zsigit. SZülessen, amikor Ő akar...
Sajnálom, hogy nem tudtál bemenni. én asszem majd a ctg-k alkalmával elégszer megnézem. Addig nem megyek arra. Júl. 6-án megyünk hozzá legközelebb, utána már ctg-k is lesznek.

Tünde :lol: nehogy már magad alatt legyél!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D miért is???? én is fogytam az utóbbi hetekben, majd most kezdek magamhoz térni... ma már joghurtot is mertem enni... :P nekem a haskörfogatom is csökkent, visszament 98-ra... :cry: De a lényeg, hogy bb jól van, nálad is ugye????? :wink: a 112cm elég szépen hangzik!!!!!! :wink: :wink:

Hú, biztos kihagytam megint valakit, kissé szeleburdi vagyok. meg most azért Sissi nagyon megijeszt :? jajj, csajok!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Angelita :lol: Vitaminok.. Hát, én direkt rákérdeztem a dokinál tegnap, mert már elég hülyén éreztem magam, hogy eszem szépen a magnéziumot, amikor feszít, Gravidát ugy 3 naponként, Krauter Blutot ammikor eszembe jut. és azt mondta, hogy a G.t nem feltétlenül kell már, mert itt a sok gyümi és sokkal jobb, ha azzal viszem be a vitamint. De! ártatni nem árt! mint ahogy a csajok is írták, nem lesz tőle nagyobb a baba! :wink:

madaran

bim-bam :lol: most olvasom csak: 2000 g :!: :!: hűű, még hogy nekünk sok az 1400 !!! :lol: :lol: szép bb!!!!!

na, most Zsigi is felélénkült, ez az ő ideje, hihetetlen, olyan pontos, hogy órát lehetne hozzá igazítani!!!! Ilyenkor a legélénkebb, mindig!!! majd szétviszi az oldalam :wink: :wink:

madaran

Madaran,
ok, tied a pont :oops: Nekünk anatómiai kádunk volt, és abban nem kellett tartani Lilit. Vagyis ő feküdt a kádban, én két kézzel szétnyitottam a fürdőlepedőt, és utána két kézzel kivettem Lilit.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Madaran
A barátnőm a sima kiskádba is befektette a fiait. Tett egy pelenkát az aljára, és úgy. :wink:
Vendég

Linácska
Lili kiterült ám a kádban :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Sissi üzenete:

"Szia köszi hogy gondoltatok rám. A labor eredmények negatívak, holnap lesz uh. Most ctg vagyok fájások nincsenek. Majd írok ha tudok valamit"

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab
Köszi!

Én inkább arra gondolok, hogy bővebb, hígabb váladék volt az...
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:32-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Uh-ot csak holnap csinálnak Sissinek, ma nem volt. Szülőszobán van még mindig CTG-n.
Vendég

Nem értem, ha negatív a lelet, akkor most nem a magzatvíz volt?

Nemrég én is megijedtem, azt hittem szivárog, de rájöttem, hogy csak pisilés után egy-két csepp valami! A manóka rajta van a hólyagomon és ha nagyon kell pisilnem, hiába megyek pisilni, utána megint kell, és ha leszáll a hólyagomról akkor elmegyek mégegyszer!De azért megkérdezem holnap a dokinénit erről, mert roszz, hogy majd bepisilek néha! Ez szerintetek szülés után elmúlik csak úgy magától!

Jó dinka vagyok, ettem egy kis dinnyét, már két hete majd megörültem, hogy egyek! Most rohangászom pisilni, pedig csak pár falatot ettem!

kovisziszka

Ágota,
anno feltettem ezt a képet a kep.tar-ba a netre, és törölték az egészet, biztos nagyon pedofil tartalomnak minősül :oops: :oops:

Sissi,
remélem én is, hogy nem magzatvíz volt.

Holnap reggel 7:50-re megyünk UH-ra. Az elsőt 19 hetesen olyan nehezen vártam ki, a 25 meg ezt a 31 hetest már símán, hogy érzem mozogni Levit, és tudom a nemét is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok!
Ne tudok nem benézni...köszi Catherine.
Csak ez jár az eszembe...

Madaran:hát ez az ..nagy a 24 héten 1kiló 400 volt asszem de majd megnézem..mondjuk én erre a kilós dolgokra nem sokat adok azért... :roll:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Sissi!

Nagyon szorítok nektek!

Holnap jövök ma egyrésze megint elkészult a konyhának így pakolásztunk eg. este apával. Most alvás mert nagyon fáradt vagyok.
nikó

linácska: jó az a kiskád, praktikus lehet! Aranyos a csajszikád, ahogy fekszik benne! :D

madaran: Az én manóm is este fél kilenc, kilenc körül a legaktívabb! Bár ma amúgy is be van indulva, Székesfehérváron voltunk és baromira nem tudtam sehogy sem ülni! Akrobatikus mozdulatokkal szenvedtem a párom mellett! Viccesen nézhettem ki! :lol:

kovisziszka

Tündi,
mi újság, jobban vagy már? Nézem a 15 napos időjáráselőrejelzéseket, június 20-tól szupi napos idő lesz, 30 fokkal, 23-án már 32 fok :lol:

Na elteszem magam holnapra, 6-kor kelek az UH miatt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:33-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Adri,köszi az infót Sissiről!Remélem nem magzatvíz,és hogy minden okés lesz velük!

Linácska,nekünk is ilyen kádunk van.Én nagyon szerettem,és sztem Luca is biztonságban érezte magát!
Szép nagy már a pocid :) Persze én sem panaszkodhatom :oops:
Holnapi uh eredményekkel gyere :)

Goldplast,Kandi,Ágota,nektek is szépek a pocijaitok!

Madaran,nem a mínusz kilók miatt vagyok letörve,hanem a bnőm miatt.Akit 5hete nem lehet felhívni,sms-re sem válaszol.Pletykákat hallottam,hogy mi történt,és ma a védőnőnél is rákérdeztem,mert egyhez járunk.És a kisfiú agyvérzést kapott akkor amikor 2 napja voltak itthon...És szeretnék neki vhogy segíteni,de senkivel sem hajlandó beszélni,még a védőnővel sem,egyedül a gyerekdokijuknak veszi fel a telefont.Pesten vannak a kórházban,szóval kissé ki vok,mert szegény csajszinak az öccse autista és most még a saját gyereke is beteg lesz nagy valószínűséggel :cry:
egyébként örülök,hogy babucikáddal minden okés :)

Most megyek tetikélni,holnap próbálok többet lenni :wink:

Jó éjt mindenkinek!!!!

Kép
Kép
tundi24

linacska: várjuk holnap, hogy mit mondanak az uh-n!

nekem is sissiéken jár az agyam egyfolytában! De nagy drukkok mennek, hogy minden oké legyen! Nem tudok lekattanni a gépről, várom, hogy olyan üzi jöjjön tőlük, hogy minden rendben! legyünk pozitivak, hiszen, ha nagy gond lenne, biztos mondták volna! Nem?

kovisziszka

Tündi mia baj?

Linácska Lili zabálni való, nagyon édes :lol:

Most én is szomorú vagyok, ma estére tökre bedagadt a bokám. Azt hittem, hogy ez a diéta miatt nem jön már elő, de ma megtalált :cry:
Én is megyek aludni reggel fél 8-ra megyek az orvosi felülvizsgálatra.

Adri

Kép

Kép
irdab

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:34-kor.

anettoo

Kovisziszka,
biztos minden rendben lesz Sissiékkel, hisz megegyeztünk, hogy ezen a topicon nem lesz koraszülött baba!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska: igen-igen az egyezség, tényleg! :wink: Nem lesz baj és kész! sissi holnap majd ír, hogy hazamentek és nincs baj! :wink:

kovisziszka

Sziasztok
Sissi
Nagyon drukkolok Én is neked!
És ahogy írta Linácska, nem lesz ezen a topikon koraszülés!!!

Linácska
Pont ilyen kádat vettünk mint amilyen nektek van :D
Vettünk hozzá kádra szerelhető kádállványt is.
Sokan azt mondták ,hogy teljesen felesleges ilyen kádat venni ,de nekem igen praktikusnak tűnt és úgy gondoltam ,hogy meg is könnyíti a dolgomat azzal ,hogy nem kell azon izgulni ,hogy kicsúszik a Bébi a kezemből :P

A pocakfotók nagyon szépek :D

Jó éjt mindenkinek!

Kép
noki&potyi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:34-kor.

anettoo

Sziasztok!

Sissi írt 22.25-kor:

"Most voltam UH-on. Ati jól van. Kb 1800 gramm. A magzatvíz átlagosnál kevesebb. A burok magasan repedt meg. Erre a dokim asszisztense azt mondta, hogy innen össze is tapadhat. Most kérdeztem, van rá esély ha nem is sok. De minden rendben lesz!"
Vendég

Tudtam, hogy nem lehet baj!!! köszönjük a jó hírt, catherine :lol: Szorítunk továbbra is, jó lenne, ha összetapadna!!!! :lol:

Szegény Sissi :lol: Biztosan nagyon meg vagy ijedve!!!!
Remélem, tudsz pihenni! Atika pedig szépen bent marad még!!! :wink:

Húú, hát Ti szuper kádakat vettetek! mi pont azért választottunk hagyományosat, hogy tudjon egy kicsit lubickolni...na, majd meglátjuk, mi lesz belőle...

jó éjt mindenkinek, babáknak, mamiknak :lol: :lol:

madaran

Anetto,
ez a valami nem tartja túl magasan a babát? Lenyomja a súlya annyira, hogy beleérjen a vízbe?

Noki,
azért számíts arra, hogy eleinte ebben a kádban is fogod tartani a feje alatt a kis vállát, mert elveszik benne a babi. A képen Lili 3,5 hónapos, de majd keresek újszülöttkorit is. És ami a nehéz benne, hogy a fenekét nem tudod olyan jól megmosni, mert nem tudod hasra fordítani. De azért meg lehet oldani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt!

Sissi
Nagyon drukkolunk!

(Megkérdeztem a szülészeten dolgozó barátnőmet, ilyenkor a fertőzés az, ami gondot okozhat. Erre utaló jeleket nézik folyamatosan a vérben. Általában adnak tüdőérlelő injekciót és próbálják a szülést minél tovább halasztani.)
Vendég

[quote="linacska"] írta:linacskagota,
anno feltettem ezt a képet a kep.tar-ba a netre, és törölték az egészet, biztos nagyon pedofil tartalomnak minősül :oops: :oops:

Lehet, hogy igazuk van... annyi rosszszándékű emberről hallani...(kicsi punciját takard ki :wink: )

Bugyi
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én vettem olcsó kínait. Azt minden szívfájdalom nélkül kidobom, ha összekenődik.
Vendég

Jó reggelt!

Ma már jobb kedvem van!:)

Anetto,lehet neked van igazad,és én is gondoltam erre,hogy nem akar róla beszélni.Monjduk elvileg nem tudja,hogy én tudok bármit is..de azt hiszem hagyom,hagy fogja fel a dolgokat,és majd ha itthon lesznek talán már közlékenyebb lesz!
Klassz a kádacska!:)

Linácska,neked legyen igazad és legyen bőven 30fok felett a hőmérséklet,hogy tudjunk egy kicsit mártózni a balcsiban :)

Ágota,köszike az újabb táblit!:)

Catherine,köszönjük a jó híereket!Drukkolok,hogy minden oké legyen továbbra is,és hogy azért még hazamehessenek!!!!!

Irdab,itt a nagy meleg,ne csodálkozz ha egy kicsit bedgad a bokád!!Mesélj majd mi volt az orvosi felülvizsgálaton.

Linácska,ha nem haragszol rakok képet én is Lucus fürdőzéséről amikor kb 3 hetes lehetett,hogy hogy fért bele :wink:
Kép
Kép popsimosás

Kép
Kép
tundi24

Egész éjszaka alig tudtam aludni..Sissin járt az eszem...
Bugyi:olcsó kinait én is veszek aztán most úgyis egy kicsit torpedo rombolos kell utána meg kidobom mert nagy lesz :lol:

Anetto úgyan ilyen a kádunk apa meg volt vele ellégedve :P De van egy sima o.k.is és abba is fürdette.

Tündi nagyon sajnálom a barinődet :cry: szörnyű lehet most neki de szerintem idő után közelebb engedd és akkor jó ha ott leszel .Egyedül az ilyet nem is lehet feldolgozni ..beleörül az ember... :?

Ma mennem kell egy csomó helyre és már most meleg van :shock:
Ma lecsót fözök virslivel és szalonnával és a holnapi vadast is fel akkarom készíteni ..de ,hogy mire fogok halladni... 8)

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Margit,nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Bim-bam,igen remélem,hogy azért fog majd jelentkezni,hisz tudja,hogy segítenék neki amiben tudok,főleg a tornákban,mert már most van a kisfiúnak torna.
Nálunk is meleg van,de mondanak egy kis zivatart is.

Kép
Kép
tundi24

Kép Margit!

Örülök,hogy Sissi-vel ill. Attival minden okés....kéne még Nekik 2-3hét,aztán ez a méret szupi lenne!

Linácska!
Anno a pedofil a Nati képei miatt felvette Velem a kapcsolatot....az internet rendőrség le is buktatta....mert nekem megadta a címét....ahol tetten érték...
Az albumunkban még benne van pár hsz-e valami "maci" néven....de a lényeg az volt úgy kellett tennem,mintha naiv anyuci lennék...
stb.
Mesélj mi volt Uh-on!

Én holnap megyek!

Tök jók a baba fürcsis képek!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok

Tündi kösz nagyon aranyos vagy :D
Nagyon sajnálom a barátnődet nem lehet neki könnyü :(

Linacska ,Tündi nagyon szép lányaitok vannak :D :D :D ,nekem sima hagyományos kádam van.

Ágota, Kandi, Linacska szép pocik :D

Margit
Vendég

Macilaci
Névtelen

HozzászólásElküldve: 2001 December 26 Szerda - 20:03 Hozzászólás az előzmény idézésével
Aranyos,ahogy mindig mosolyog.Végre egy baba amelyik
nem szégyenli és meg is mutatja,hogy fiú !
Nagyon édes.Sok boldogságot nektek.
Ha tudsz hívj fel ! 06 82/372-421
Szia. Laci
Vissza az elejére

Na egy hsz-ét bemásoltam......
kandi72
Budapest III. kerület

Jó reggelt !

Jajjj Sissi, remélem nem lesz nagy gond, jelentkezz, amint tudsz, nagyon drukkolunk értetek !!!!!

Madaran
Szuperek a méretek ! :D ...tök jó, hogy Nálatok ennyi mindent mérnek !!

Angelita
Örülök, hogy rendben volt a 30 hetes uh !!
Horvátországba megyünk nyaralni...márcsak 3 nap ! 8)
Allergiám nincs, amióta ilyen esős az idő, jó lenne, ha már nem is jönne vissza !
Te hogy állsz az allergiáddal ??

Irdab
Köszi a tanácsokat az utazáshoz !!
Ügyi vagy, hogy te is megvettél már mindent !
Kórházi pakkot sikerült végül összerakni ?

Bim-bam
Tök jó, hogy befordúlt a bébi és már úgy is marad ! :P

Linácska
Aranyos lehet Lili az Anna és Peti féle készülődéssel ! :lol:
Nagyon szépek a pocifotóid !

Goldplast
Ti is nagyon jól álltok a babaholmik beszerzésével ! :D

Tündi
4,5 kg ???.....kicsit irígyellek ! :lol:
Sajnálom a barátnődet !! :(

Kandi, Ágota
Nektek is szépek a pocik ! :D

Kép
Kép
rilla_

Csilla én is egész éjszaka a Sissire gondoltam nem tudtam aludni és mikor végre 3 körül elaludtam össze csipet egy szunyog :(

Köszi Kandi :D
Vendég

Sissi:

"Úgy néz ki, hogy holnap vagy ma császár lesz. Dokim ajánlott egy másik dokit. Nagyon szimpi. Timmermannak hívják. Nagyon kevés a magzatvíz."

Timmermann egyébként nagyon jó doki. Régebben a Péterfyben volt. Ez legalább jó hír.

"A császár nagyon valószínű, mivel megfordult megint. Lesz Uh és a laboreredményt várják. Majd írok, ha tudok valami konkrétat."
Vendég

Megjöttem UH-ról. Minden ok, kivéve, hogy hatalmas gyerekem van. Mondtam is, hogy kisfiam, anyának meg is kellene szülni téged :lol:
Méretek: BPD: 82 mm
AC: 295 mm
FL:57 mm
HC: 309 mm
OFD: 108 mm
HL:52 mm
Súly: 2132 g
Mindjárt mentek le képeket is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Huh, SISSI én is gondolok rátok!
Vendég

Catherine,köszike az infót.Akkor holnap megszületik Ati baba.Remnéljük minden okés lesz!!!!

Rilla,én is meglepődtem, tegnap a mérlegen,de a múltkori +5kg-t nagyon sokaltam,de akkor iszonyat nézett ki a lábam.

Kandi,nem semmi hsz-t kaptál!

Margit,jó lesz a hagyományos kiskád is.Nekünk anyóséknál van olyan,én azt is szerettem.

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?