jajj, mire jövök!! Sissi nagyon szorítok!! Biztosan nem lesz baj, már nem lehet! remélem, csak szivárgás és bent lehet még pár hétig! Infúzióval le tudják állítani, ugye? én valami ilyet hallottam...
Köszi az ötleteket kád-állvány és fürdetés ügyben...
Irdab
igen, erre én is gondoltam, de elég macerásnak tűnik. Jó még a kezdeti időben kevés víz kell, de aztán később, oda-vissza cipelgetni
...nemtom.
Ágota Linácska
az még oké, hogy egyedül fürdetem, de aztán fél kézzel tartom, míg a fürdőlepedőt megfogom,,... Nem fázik meg, míg hurcibálom?? inkább ettől tartok, hogy pár másodperc alatt meghűl... ja, a kád nem dugós, leeresztős, hanem hagyományos, occsó fajta.
Bikmakk
köszi a linket. Igen, jónak tűnik. A kád már megvan, egy univerzális állvány kellene
na, mindegy, asszem még ráérek ezen parázni.
Sziszka
én most rákérdeztem a dokinénitől, mégiscsak Neked volt igazad és aug. közepétől megy szabira. Ezért "sürgetne", hogy előbb szüljünk...
Mondjuk két hét ide-oda mindegy. De azért emiatt nem sürgetném Zsigit. SZülessen, amikor Ő akar...
Sajnálom, hogy nem tudtál bemenni. én asszem majd a ctg-k alkalmával elégszer megnézem. Addig nem megyek arra. Júl. 6-án megyünk hozzá legközelebb, utána már ctg-k is lesznek.
Tünde
nehogy már magad alatt legyél!!!!!!!
miért is???? én is fogytam az utóbbi hetekben, majd most kezdek magamhoz térni... ma már joghurtot is mertem enni...
nekem a haskörfogatom is csökkent, visszament 98-ra...
De a lényeg, hogy bb jól van, nálad is ugye?????
a 112cm elég szépen hangzik!!!!!!
Hú, biztos kihagytam megint valakit, kissé szeleburdi vagyok. meg most azért Sissi nagyon megijeszt
jajj, csajok!