Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Nekünk már megvolt minden törp, de Roli elhagyta (oviban) Hókuszpókot, most azt szeretné újra, hogy meglegyen.
Jelenleg Rékának gyűjtjük a 2. garnitúrát. Eddig szerencsések voltunk. De ide még sok hiányzik.
Feleslegesen van: törpapa, és még vmi (nem jut eszembe)

Ma jönnek Pestről barátaim és kimegyünk meglátogatni az ausztriában megműtött barátunkat. (egy céges autóval)

Apa azt mondta itthon marad a lurkókkal (ő volt már látogatni csütörötkön) és gipszkartonozik a kozmiban, meg lenyírja a füvet!!!
Ha-ha két gyerek mellett! Este meglátom mire jutott! És hogy mit esznek! (Mekit?)

V.era,
Tündéri lehet Tamarád a koszorú-ruhában!
Majd tegyél képet!!!

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Moncsi, az esküvői képeteken Nekem leginkább a hajad tetszik, tök jó. Sokáig csinálták, gondolom... Nagyon csini voltál és büszke!

V.erika!
Esküvő miatt irigy-irigy!Én is utoljára tesómékén voltam, 3 éve, de úúúúúg elmennék már egyet mulatni...
Jó volt? Hol volt? Tamara nem egyszerű, hogy nem akarta felvenni, pedig a csajok imádni szokták az ilyesmit... remélem a végén rákerült a ruha.

Zsanka!
Jól bírta Lili is akkor Császáron, ha olyankor értetek haza.... :lol:

Cirmike!
Na férjed hogy haladt? Azért elég bízakodó.... Nem haltak éhen?

Ági!
Vannak 62-es fölötti ruhák, pulcsik, bundazsák is. Őszi-téli cuccok, oks majd szept. körül visszatérhetünk rá.
Tényleg már hármasban mentek majd oviba!

GAbi!
De jó, hogy most élvezték anyósodék a gyerekeket, cipőhöz én is grat. hogy meglett. Mi is annyi mindent elhagytunk Somával, Noéval még nem- szerencsére. Lehet hogy jobban figyelek/ünk...?

Judit!
Szüleid milyen időközönként tudnak egyébként eljönni hozzátok?

Elég fos idő volt ma, pedig már tegnap délelőttől lestük, hogy mikor lehet strandra menni, Soma be van sózva már nagyon hogy nézzük meg az új fürdőt... de pont miatta akarom inkább, hogy kinnt is lehessünk. Na majd legközelebb.

lola77

Sziasztok!

Nem nagyon megy az írogatás ide. Most nem igazán termeltek. Áruljátok el, hova mentetek ebben a csúnya időben?? :D :D

Na mi tegnap arra az elhatározásra jutottunk, hogy a megmaradt üdülési csekkből veszünk a strandra 2 10 alkalmas bérletet. Ezt fél évig fel tudjuk használni és mivel nem csak szabadtéri rész van, így van is esély rá, hogy akár még ősszel is elmenjünk. De még mindig maradt egy bérletre való, így szerintem veszünk még egyet a többiből meg elmegyek szoliba. Találtam egy helyet ahol elfogadják, de még telcsin megkérdezem, aztán veszek oda is gyors egy bérletet, mert 11-én lejár a csekk. Nem nagyon volt "kedvünk" most meghosszabbítani. Piszokság, hogy milyen sokat felszámolnak érte, aztán a töredékéből megvan. szerintem.

Drága nagyobbik fiam, negyed 6-kor úgy gondolta, hogy kialudta magát. Ja hozzá tartozik, hogy tegnap kivettünk az ágyából két rácsot, így szabad volt a mozgás. Szóval negyed 6-kor csattog kifele a nappaliba, Gerit pont akkor raktam le kint az utazóágyba aludni, mert Ő sem aludt valami jól éjjel és drága Dánielem jön ki és már hozza a Tv távirányítót, hogy akkor kapcsoljam be és nézzünk mesét. Na hát erre nagyon megörültem (gondolhatjátok), hiszen még soha nem néztem ilyenkor mesét. Hála istennek a Cartoonon van ilyenkor is, és nagy nehezen el is aludt (persze sok unszolásra) fél hét körül. Azóta durmol mindkettő.
Ma tervezzük, hogy felmegyünk a strandra. Állítólag napos és 25-30 fokos idő lesz, bár kinézek az ablakon és lilás-szürkés eget látok. Hát nem tudom!

Megyek, mert...

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: Ma - ha az idő engedi - az egész Kodály iskola a strandon lesz délután... Két kicsivel nem tudom jó-e, csak gondoltam szólok... :)

Esküvő megvolt, szép volt, jól éreztük magunkat. Jelentem Tamara felvette a ruhát (bár nem volt egyszerű menet :lol: ) Egyébként nem volt nagy dínom-dánom, csak vacsi családi körben, beszélgetés, olyan 10 körül jöttünk is haza. A Grillben volt Tatán.
Tamarám olyan szinten volt feldobódva az eseménytől, hogy hazafelé be nem állt a szája, lökte a sódert, megvolt az első szép szabályos mondata is, a következőképpen: A SÜTI JÓ VOLT SZERINTEM! Majd folytatta: A fagyi is jó volt szerintem!!! (azért itt meg kell jegyeznem, hogy sok minden volt, de fagyi ippeg nem :lol: :lol: :lol: )
Képek lesznek, csak le kell kicsinyítenem őket.

Szép napot!!!
V.erika
v.erika

Veri!

Köszi, hogy szóltál! Megfontoljuk, persze alapból alakulhat nálunk másképp a helyzet. Azért gondoltuk, mert csak hétfőre és keddre mond jó időt, szerdától már eső is lehet. :(

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi: A sulisok csak fél 2 felé mennek, és csak a kinti nagymedencéknél (meg gondolom a gyerekmedencéknél) lesznek.

Az az igazság, úgy tudom egész héten tele lesz iskolással, mert minden suli elmehet egyszer ingyen, és beosztották, hogy ki mikor megy.
v.erika

Sziasztok!

Nekem péntekre olyan derék fájásom lett, hogy azóta alig ülök, alig állok, alig létezem, úgyhogy a gép előtt is minimálisat voltam, ezért nem írtam ide. Most se jó még, gyógyszerek után kutatok, hogy mit lehetne. Aleve-t fogok ma venni, tegnap aspirint szedtem, de nem sok javulás van. Meg most írattam az előbb cataflamot. Az elmúlt két hónapban ez már a második ilyen, múltkor négy-öt nap alatt múlt el... Lehet, ki kéne vizsgáltatnom, de nincs kedvem orvos mizériához. Azért a saját súlyom is betesz, meg hát azért itt egy 13 kilós gyerek, meg egy majdnem 12 kilós gyerek, szóval...

Strand: biztos elfogadják az üdülési csekket? Először kérdezz rá, vagy már megvettétek? Egy fórumon olvastam, hogy még nem tudni, elfogadják e (ezt egy hete olvastam). Igen, Emeséék is ma délután mennek, ha jó idő van. Egész héten sok sulis lesz. Van olyan suli, aki csak délelőttre, vagy délutánra viszi ki a gyerekeket, de van, aki egész napra. Én azt olvastam különben, hogy a héten visszatér a nyári idő..

Dani még rácsos ágyban alszik? Akkor kettő van nektek? Dóri már nem alszik. Tavaly, mielőtt született Bence, kb. 11-12 hósan átszoktattam a nagy ágyra, Emesével. Egy ideig mellette aludtam, hál istennek egyszer sem aludt el. Kiságy lett Bencéé. De pont azon filóztam, hogy legkésőbb jövő nyáron Bencét is odaszoktatom a csajok mellé, elférnek, és a kiságy akkor kikerülhet.

Egyébként minden ok a gyerekekkel. Emese már nem akar járni judora. Átrakták a haladókhoz, a férfi edzőhőz és az nem jött be neki. Megy egy fiúval rakták össze, aki akkorát dobott rajta, hogy megfájdult a karja (be is dagadt). Próbáltam rábeszélni, hogy ne adja fel, de mintha egy törés lenne benne, hallani sem akar róla. Hastánc, egyéb tánc érdekli és fekszik is neki, most ezt nézegetem, meg a suliban van tömegsport (Erika, Ti nem jártatok?), erre kéne mennie szeptembertől. Meg marad a rajz.

Erika: édi lehetett Tamara a ruhában. Én utoljára lagziban (nem csak szertartás) utoljára a sajátomén voltam 2001-ben, előtte meg a barátnőmén 2000-ben. Én kaptam el a csokrát és egy év múlva bekötötték a fejem! :)

Na megyek, Bence alszik, Dórit is lerakom és akkor elmosogatok, kiteregetek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jelentem, apa nagyon ügyes volt itthon, nagyon jól haladt a gipszkartonozással, befogta mindkét gyereket munkára... :lol: az ebéd a mekiben volt.

Én nagyon élveztem a kimenőt. Csomót röhögtünk az úton, sétáltunk a kórház után Salzburgban és egy nagyon régi étterem-sörkertben ettünk egy estebédet.

V.Era,
Ma? Strand? Kinti medence?
Nem fagynak meg? Vagy gyorsan melegszik az idő?

Sajnos nekem Réka tiszta takony lett mára, köhög is. Nem vittem oviba. Kúrálom...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Erika: mondjuk azt hülyeségnem tartom, hogy csak a kinti medencébe mehetnek. Tök hideg lehet a víz, nem?
Én is megyek, Emese nagyon szeretné. Király... mutogathatom habtestemet! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Közben írt Cirmike: hát ez az.. én is ezt mondom. Az önkormányzat fizeti a belépőjüket, hát nem lehetett volna már úgy, hogy bentre is alkalmas legyen? Hát nem tudom... Fél tizenkettőkor hívom a tanárnénit, hogy mennek e egyáltalán. Esőnap szerdán lenne. Akkor néztem, napos idő, esőkkel. Király. Még holnapra mond jót, de holnapra akkor sem melegszik fel annyira a víz, idő.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi,

Jobbulást!

Nemrégiben nekem is nagyon elkezdett fájni a derekam Réka sok emelésétől, ő is lassan 15 kg.
Megtanítottam szépen be és kiszállni a kocsiba, lépcsőn kapaszkodva sétálni. Sokat javultam tőle, már csak néha fájdogál. Figyelni kell még a testttartásra is ha megemeled őket. Mert ők még picik, nem lehet nem emelgeti őket, csak azt teheted, hogy odafigyelsz hogyan teszed azt....

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Szilvi, ha beszéltél a tanárnővel írd meg lécci, hogy mennek-e?
Akkor én nem hívom a miénket
v.erika

Cirmike: De jó kis vasárnapotok volt! Csak úgy ruccanunk egyet Salzburgba??? Hát kérem, élni tudni kell! :lol: :lol: :lol: (Barátotok jól van?)

Szilvi: Sajnálom a derekadat. Gyorsan gyógyulj meg!!!
v.erika

Erika: ok. Fél tizenkettő felé hívom őket!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szivia!

Elfogadják az üdülési csekket! Fent vannak az elfogadók között a honlapon is, meg mi már meg is vettük! Hívtam a szoláriumot is, ott is elfogadják, van alakformáló gép is, erősen gondolkodom melyik legyen. Az se lenne rossz, ha lenne egy kis színem, de az sem, ha eltűnnének a naracsbőreim picit. Ez a cellu masszázs nem mulasztotta el, de kicsit "vékonyabb" lettem, mert a 3 évvel ezelőtti nadrágjaimat fel tudom fenni. Kilóra ugyan nem látszik a változás.
Hétfő, Keddre láttam én is jó időt és Szerdára már eső is lesz, nap mellett 30 fok. Na jól leírtam.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Dani még rácsos ágyban alszik. Vettünk neki egy másikat, mikor úton volt Gergő. Kapott egy nagyobbat, amit később sima ágynak alakíthatunk és ennek ki lehet venni a rácsait. Fel is tettem anno ide róla egy képet. Interneten vettem használtan, volt hozzá sok minden és jó áron volt.
Szegény Danim aztán reggel le is esett az ágyról, még jó hogy nem magas (kihúzhatós), fel is ébredt, de nem volt sírás!

Megyek mert hív a drágám!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Szilvianyu!
Soma azért csalódott most, mert nem mehet a táborba.... Tudod beszéltük, hogy lehet a kicsiket nem akarják.... Hát múlt héten mikor Apu vitte, előtte mondtam Neki, tök örült, erre hazajöttek, hogy csak iskolások mehetnek...
Sajnálom, hogy áttették Emesét, olyan jó volt Zsuzsa nénivel, szerintem is!
Hastánc tök jó lenne Emese alkatának!

Gabi!
Miért nem mentek Ti is el étterembe a jegyből? Vadvirág, meg múltkor írta Szilvianyu a tataiakat! Spórolás, mert addig sem kell otthon főzni (bevásárlás, áram). Menjetek nyugodtan gyerekekkel, csak foglaljatok asztalt.

V.erika-szilvianyu: jó strandolást!

lola77

Sziasztok!

Erika: még semmi hírem. Csenge néni még nem tud semmit, Márti néni nem veszi fel. Te tudsz valamit? Írd már meg a mobilszámod priviben, nem is tudom.

Lola: hát igen... Emese is nagyon csalódott volt, hogy áttették. Hiába magyaráztam, hogy ez egy érdem, mert Béla bácsihoz az kerül, aki már nagyobb, ügyesebb, de nem hatotta meg. Zsuzsi néninél imádott lenni, mondjuk a sok kicsi, kiscsopi korú azért zavarta már. Hát mindegy... sajnálom nagyon a dolgot, de nem erőltetem neki, az biztos. Szegény Soma... van állítólag úszás tábor is, gondolom az usziban, egy Ildikó nevű nőci tartja (tök rendi), tőlünk mennek többen és oda mehetnek úgy tudom kisebbek is.
Emese se akar már a táborba menni... hát ez van.

Szilvia

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: úgy egyszer Bence is kiesett, hogy kiszedte a két rácsot (nekünk is ilyen) és kiforgolódott rajta és kiesett. Kb. 7 hós lehetett. Nagy volt az ijedtség, de hál istennek, nem volt gond. Mondjuk az az ágy, amin alszik Dóri Emesével, kinyitva elég alacsony, úgyhogy ha lepotyogna se történne nagy gond, de érdekes, egyszer sem esett le. Édes szívem... Azért a redőny megzavarja őket, Emesének is napokig szokni kellett a sötétet, félt is tőle! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Lola!

Étterem azért kilőve, mert a párom nem igazán rajong érte. Jó ha nyaranta szállodába sikerül "elráncigálni". Így marad más alternatíva. Akkor szépülök. Férjuram nem bánja.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Nem tudjátok van valami a közalkalmazottaknál. Próbáltam hívni a MÁK-ot és a győri OEP-et és egyik sem veszi fel, még a nődokihoz sem tudok időpontot kérni, mert nem veszi fel az asszisztense sem. Mi van ma?! Felrobbanok mert visszaküldték a GYED-es papíromat, hogy töltsek ki még valamit, ez annyit jelent, hogy ne számítsak egyhamar pénzre, de a poén, hogy a még járó TGYÁS fenmaradó része sem érkezett meg. Tiszta szemétség!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Én is előkerültem. :wink:

Cirmike!
Örülök hogy kikapcsolódtál,Férjed is nagyon ügyes volt a kartonozással.Számításitok szerint mikor fog nyitni a kozmetika??Rékának jobbulást!!

Emeseanyu!
Sajnálom a derekadat.Vannak nagyon jó tornagyakorlatok ilyen fájdalmakra is.Tudom időd mint a tenger..Esetleg kosmodisk?
ha mentek akkor jó strandolást kívánok.
Amúgy nagyon ügyes Dóra hogy nem potyog le az ágyról.Paplannal párnával alszik rendesen?

Gabi!
Remélem mihamarabb megérkezik a gyeded.
Nekem Istikét este nem lehetett lelőni.
Irigy-irigy a majdani barnaságodra.

Lagzi:mi meg már úgy utálunk járni.Az elmúlt hat évben legalább 10 lagzin voltunk.Örökké fodrászhoz menni,szép ruha,nászajándék,öltönytisztíttatás.(főleg mikor tanúk vagyunk)Táncolni nem tudunk.A lagziban kérdik mindig,hogy "na a Tiéteken mikor mulatunk már egy jót?"Hát nem mostanság.

Erika!
Várjuk a képeket.

Zsani!
Lili kislányod tényleg jól birta a kiruccanást.

Megyek takarítok Bolyhoska után,szétrágta apjuk papucsát,szétkaparta a nagykupac homokot,leszedte a szárítóról apa két polóját és paplannak használta éjjel.Kicsit sem vagyok mérges rá. :!:

Betti

Kép
berna23

Lesz tali a héten?

Kép
berna23

Hoztam egy vicces és egyben ijesztő történetet.

Ma takarítani voltam,Istire nagypapája vigyázott.
Hazaérkezésemkor pont kész voltak az ebéddel.
Mesélték hogy voltak tankolni,meg a Turul-madárnál,minden nagyon happy volt.Kivéve egy bökkenőt,ami papánál és fél alsógallánál felért egy infarktussal.Ugyanis csengetett a postás.Istike bicajozott az udvaron,mig papa a konyhában seperc alatt aláirta a papírokat.Igen ám de nagy meglepetésükre egy szem unoka sehol sem volt.Kutyánk mérgesen a kapunál ugatott.Kész a gyereket ellopták.Kiabáltak,futottak,minden tűvé tettek a gyerekért.Sehol nem volt az Istvánka.Postás bicójára pattant,Szomszéd nénik,bácsik is keresték,papa bezárt hogy kocsival elinduljon,mindegy merre,de nem lehet hogy elvitték a kisunokát.Mire papa elindult volna drága kisfiam nevetve előjön a kagyló formájú homokozója alól.Büszkén mondja hogy elbújtam.
Alsógalla,de főleg papi fellélegzett agyon ölelgette puszilgatta Istvánkáját.

Szóval ez a büdös fiam ezt művelte.

Kép
berna23

Sziasztok,

Cirmike,
Le a kalappal a férjed elött! Két gyerekkel elbirt és még a dolgát is tudta csinálni. Rékának jobbulást!

Laurával du megyek helyettesitő orvoshoz, persze, hogy a miénk megint szabin van. Nem náthás, nem hallok semmi sipoló hangot a tüdejénél, viszont nagyon köhög. Éjjel alig tudott szegény valamit aludni. Egyfolytában köhögött.
Volt már valakinek ilyen a gyerkőcénél? Ilyenkor mit adtatok neki?

Csütörtökön megyek vele a dokinőnkhöz, aki megállapitja az alkati szerét, hátha használ neki és nem lesz annyit beteg.

Erika,
De jó lehetett az esküvő! Én is szeretnék elmenni egyet kikapcsolódni. De sajnos senkinek nem lesz mostanában esküvője.

Délelött voltunk a Fő téren, képet hivattam elő. Tervben volt, hogy kimegyünk a Csónakázó tóra kacsákat etetni, de csak főtéri galambetetés lett belőle. Ez is tetszett nekik. Közben olyan meleg lett, majdnem megsültem hosszú gatyában.
Hihetetlen ez az időjárás, egyszer 15 fok, másnap 26. Jöhetne már a tartós nyári meleg.

Hétvégén mi is itthon voltunk, Laurához jöttek a barátnők. Volt minden, kilyukadt ugrálóvárban bohóckodás, bújócska, fogócska, csigaetetés, homokozás, ugrálólabdázás, palacsinta evés... Először csak a kolleganőm jött a kislányával, majd a szomszéd kislány is átkéreckedett a viháncolás láttán:)

EDB anyu: Jobbulást kivánok! Próbáld meg most kimélni magad!

Szeretném megkérdezni, ki milyen élményfürdős szállodában volt már, és melyiket ajánlaná?

Judit
jutte

Nem semmi Istike! És milyen aranyosak a szomszédok. Mennyien aggódtak érte! Nagyon életrevaló a Te fiad. Mikor mentek Pestre vizsgálatra!???

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Azta Betti!!!! Nem semmi Istikéd! Bár ő csak játszott, nem tudta, hogy ezzel mást halálra ijeszt. Örülök, hogy jól sült el a dolog.
Tudom milyen érzés, mikor nem látod a gyerekedet és el sem tudod képzelni merre keresd.
Megtapasztaltam már, mikor két gyerekkel mentem játszóra. Laurát raktam fel a mászókára, közben Máté eltűnt. Még a lélegzetem is elállt, annyira kétségbeestem, nem is tudtam hirtelen merre induljak megkeresni. Ha kimegy a kapun, soha nem találom meg, mert nem fog visszafordulni, ha valami érdekesebbet lát, nem tudja megmondani se a nevét, se hogy hol lakik. Aztán szerencsére előbukkant a bokor mögül:) Én is úgy megölelgettem, még a könnyem is kijött. Azóta megbeszéltem Laurával, hogy akárhova mehet a játszón, csak a kapun nem mehet ki. Ő már okos nagylány, megértette. Bár fél szemmel mindig figyelem őt is merre jár, és inkább Mátét is oda viszem, ahol Laura van.
jutte

Sziasztok!

Jutte!
Nekünk az éjszakai köhögésre a dr nénink Sedotussin végbélkúpot szokta adni!
Sajnos mióta lekezdődött az óvoda Dóri is a köhögést kapja el.
Meg még annyit mondott az éjszakai köhögésre, hogy azt legtöbbször azért van, mert az orrüregből folyik lefele a váladék és ez ingerli. Mi ilyenkor egyből homepoatiás orrsprayt és infralámpázást vetjük be! Meg ha köhög akkor a lándzsás utifű szirup is nagyon jó! Meg a homeopatiás Stodal szirup is jó! Szerencsére nekünk ezek hatnak!

Gabi!
Melyik szoláriumba fogadják el az üdülési csekket? Nekem is kellene egy kis alapszín a nyaralásra. Nem lenne jó egyből az első napon leégni!
Örülök, hogy elfogadják itt a strandon a csekket, mert ha marad a nyaralás után akkor fel tudunk majd menni. Néztem a családi belépő 4000ft. Nem tudom ebből lejön a 3x150 ft-os helyi lakos kedvezmény? Bár nem tudom miért nem 6 éves kor alatt díjmentes a belépő? A legtöbb helyen azért magasabb a korhatár.
Na de mindegy ez is több a semminél.

Szeretném megkérdezni , hogy érdekel valakit az avon? Én foglalkozok vele, és most olyan akció van, hogy 2 naptej csak 2198ft. Én nagyon szeretem őket. Ha valakit érdekelne nézze meg a honlapon ( www.avon.hu ) a termékeket és a héten adom le a rendelést! Hétfőn, június 15-én meg is érkezik. Ha lenne tali megpróbálok elmenni és mutathatok újságot is!
Írjatok ha valakit érdekel!

Sziasztok!
Szép napot!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Moncsi: én néztem a neten a katalógust, ha rendelsz Te is napvédőt, akkor az egyiket én megvenném, mert akkor 1100 lenne darabja, az teljesen jó. Egy Gyerek 50 faktoros multivitaminos napvédő krémet kérnék, aloe veraval. 0771 6 a száma, meg egy sarokpuhító krémet, 129. oldalon van, 3600 4 a száma, 699 ft. Ezt a kettőt kérném.

Judit: a stodal nekünk egyik gyereknél sem vált be, viszont a sedotussin végbélkúp nekünk is jó volt, illetve a Sinecod szirup vagy csepp. Gyakori orrporszívózás, és esetleg hideg párásító. Mi múltkor vettünk gépet, de én sok javulást nem éreztem tőle, de mások esküsznek rá. De ez a fenti kettő (kúp és sinecod jó szokott nekünk lenni). Jobbulást!

Betti: nem semmi Istike eltűnős sztorija. Én is ilyen vagyok, rögtön ki ugrik a szívem, ha nem látom őket. Volt már nálunk is sztori. Hogy bírtad a melegben a takarítást? Böliből még nincs hír? Elvileg mehettek? Itt a sárberki böliben most júni 11-én lesz a szülői, esetleg holnap bejöhetnél, hogy ha nem jön el valaki, vagy visszamondja, számítsanak rátok. Persze nem könnyű idáig elhordani, de hátha...

Férjemet meg még pár embert visszahívták estére és holnapra dolgozni, így egyedül leszek a gyerkőcökkel. Fájós derékkal! De hát ez van... Vettem Aleve-t, egész jó volt, de megint fáj. De csak egy nap kettőt lehet bevenni! :(

Strand: végül is mentünk. Nagyon szuper volt! Csak a kinti részre mehettek mondjuk, de jó volt, a szülőknek sem kellett fizetni, kísérők voltunk mi is. A strand nagyon jól néz ki, több medence van, van babának való és kicsit nagyobbaknak, meg még nagyobbaknak. Van kint hullám medence. Van csúszda, bár az nem működött. Van öltöző, wc, nagyon szép nyugágyak, terasz, büfé. A büfé ugyanott van, mint régen, és szinte ugyanúgy is néz ki. Egyébként minden jó volt! A víz meleg volt kint, szerintem fűtött medencék, ahogy hallottam. Vannak a medence mellett padok is, a játszótér a büfé előtt van, az valami szuper! Hát ennyi röviden... Bent nem voltunk.

Anyósom vigyázott a kicsikre, nagyon rendes volt, még sétálni is levitte őket. Jól elvoltak a kicsik, de azért örültek nekem nagyon!

Emese cserélt velük, kicsik hazajöttek, Emese meg felugrott a mamáékhoz kicsit. Édes szívem, nagyon jól érezték magukat kint! Kicsit meg is pirult a pofija!

Sziasztok

Szilvia
Ja, Cirmike: tényleg ügyi apa és tök jó lehetett a magán kirándulásod! :) Irigy-irigy (kicsit)....:)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Judit: Sárváron a Park Inn hotel nagyon jó! Mi voltunk ott 2007 tavasszal, munkahellyel. Üdülési csekket is elfogadnak. Nézd meg a neten. Van honlapjuk. Nagyon szép, több emeletes szálloda. Szobák nagyon szépek, tiszták. Van kinti és benti strand rész. Karszalaggal igénybevehető. Mi úgy kajáltunk, hogy svédasztalos reggeli (bármennyi) és svédasztalos vacsi (szintén bármennyi). Isteni finom volt, komolyan! Én csak ajánlani tudom!! Emese azóta is sírja vissza, hogy menjünk még. Volt akkor hétvégén is valami műsor lent, zenés, táncos, van egy kis játszóház is. Szóval jó, tényleg!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Mondjuk nem olcsó! :evil: :cry:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, képzeljétek, kisfiam már rajzolni akarja. Fogja a cerkát a kezében és próbálja huzogatni a papíron. Látja a nőciktől itt! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, tali a héten jó, de inkább hét vége felé, addig hátha javul a derekam. Meg hát a jó öreg időjárás....

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu!
Jobbulást a derekadnak. Nem akarlak elkeseríteni, de ez egyre gyakrabban fog előjönni... A kosmodisket tényleg dícsérik, a Tescos gyógynövénybe megrendelésre hoznak, nem olcsó...
Bence: a grafikus!!!! Szegény Emese, hogy fél a sötétben, nem baj majd hozzászoknak!

Betti!
Azta a hétmeganyolcszázát Istidnek... Szívbajt hozta Apósodra... (ezek után fogja még vállalni? :? )
De ahogy leírtad, jót rötyögtem magamban...

Gabi!
Azta a finnyás férjuradat, én örülnék, ha minden végén meghívna v.ki étterembe.... :D

Cirmike!
Apájának sok dícséretet ám, mert azt nagyon szeretik hallani! :)

Judit!
Lipóti hotel: orchideahotel.hu Ez sem olcsó, nem túl nagy (de tán ezért tömeg sincs, családias), de a masszázs isteni, a kaja (svédasztalos reggeli minden földi jóval) fini, alacarte kaják exclusivak is vannak, de pl. spenót is. Van külön koktél bár, az is fini. Ez egy kis falu, csendes, nyugis, de van egy gyönyörű hatalmas strandja, kábé 10 perc sétára a hoteltől. Állandóan Isteni péksüti illat száll (Lipóti pékségből, ami szintén a tulajé, ez is van mindig reggelihez, mármint péksütik) Ja infraszaunák vannak és külső-belső medence.
A sárvári élményfürdőt ismerem, az szupi, a hotel(eke)t nem!
A zalakarosi Men Danról nem sok jót hallottam... Az alsópáhoki Kolpingról mindenki szuperlatívuszokban beszél, de megadrága állítólag...

lola77

Na megint az enyim a laptető... :oops: :lol:

lola77

Sziasztok!

Betti: Bolyhoska! :) No comment!

Lola: Kosmodisket én is hallom, hogy jó, de találomra nincs 18 ezer forintom. Mármint, lehet, hogy nem jön be, nem tudom. Most úgy néz ki, hogy aleve sokat javított e téren....

Kicsik alszanak már, és a nagy is félig-meddig. Nekem még van mosogatnivalóm, meg be kell pakolnom a suli táskába.

Emese mondta, hogy ma felolvasta a tanítónéni, hogy kit, milyen jegyre zárt le. Neki mondta, hogy mindenből kiválóan megfelelt, csak technikából lesz jól megfelelt, vagyis négyes! Soha rosszabb ne legyen! :) Nagyon büszke vagyok rá!!

Jó éjszakát!

Szilvia

Ja, Sárváron nekünk is volt az árban egy masszázs. Jó volt nagyon. Én bár kismama voltam, de én is kaptam egy könnyed masszázst.
És a szobák szuper szépek, tiszták!
Kolping tényleg nagyon drága. Azért egyszer jó lenne elmenni.

Kép
Kép
Kép
emesedora

www.parkinnsarvar.hu

SZUPER HELY!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Végül mi is elmentünk a strandra és nem bántuk meg. Abszolút kényelmesen el lehetett lenni. Volt, hogy fél óráig is mienk volt a gyerekpancsis medence. Dani néhányszor nyelt vizet, esett egy jó nagyot, Gergő élvezte a csapkolódást. Voltam a szopis szobában is és egy pelenkázóban. Gyerekek szempontjából a belső rész megfelelő. Nem bonyolult a karórás megoldás sem.

Na csak ennyire, mert fáradt vagyok! Dani ma nem aludt, korán kidőlt, Geri is már húzza...

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Tominak is nagyon tetszett a strand, de morogtak kicsit, hogy csak az egyik medencébe mehettek be. Na ja, mondtam neki, hogy minket annó még srandra se vittek a sulival,élményfürdőről meg még csak nem is álmodtunk! :lol:

Judit: Nagyon sok szállodában, élményfürdőben jártam (munkám miatt menni kellett), csak fürdőt kerestek vagy szállodával együtt? Szerintem a csúcs a bükkfürdői Radison Sas (méregdrága :( ), de nekem a szívem csücske a tapolcai Pelion. (asse ócsó, sajna).

Betti: Nem semmi Istike, én szívbajt kaptam volna az biztos!

V. erika
v.erika

Sziasztok!

Igen, a Lilike jól bírta a "bulizást" Császáron. Konkrétan csak szopizni kelt fel, azt elintéztem a kocsiban, kb 20 ló és 20 lovász között :) :) épp akkor rakták fel őket a kocsikra :) :) nesze neked csendes,békés szoptatás :) :)

Cirmike,
miiiilllyeeeen ügyes Apa! Azért a mekis kaja bejött. :) :) :) ilyenkor milyen büszkék magukra! :) biztosan jó volt a kis pihi neked, az ilyen alkalmak nagyon fel tudnak tölteni

Szilvianyu,
jobbulást a derekadnak! Nekem is volt nem egyszer, nagyon kemény!

Verika,
fotó a Tamiról? :)

GAbi,
de jó lehetett nektek a strandon. Irigy-irigy.. :) nagyon meleg volt ma :oops: a Máté arca is lepirult.. Szombaton lehet nekünk is el kellene menni, apa nem lesz itthon, elmegy pestre focizni, megfűzöm anyámékat. De akkor lehet hogy sokan lesznek..

Hotelkereséshez:
a zalakarosi Mendan-ban voltam már, jó, de szerintem annyira nem családias
sárvár, abszolút szuper hely a fürdő, nagyon szeretjük! Ott minket is megmasszíroztak 2x - benne volt az árban, az is fini volt.
kolping hotel - húúú már hányszor néztem, nagyon jó lehet, csak baromi drága!

mi még nem tudom hova megyünk, majd talán augusztusban a balcsira... :?: :?: :?:

na megyek már vasaltam..egy kicsit kivagyok..
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Derekam miatt nálam a vasalás abszolút háttérbe került. Most már jobban van, Aleve nagyon jó volt rá. Viszont este éreztem, hogy lepirult nekem is tegnap a karom, meg mellkasom. Karom fájt is éjjel. Hát ez van...

Emeséék is elvileg csak egy medencébe mehettek volna, de aztán megbeszéltük, hogy átvittük őket a hullámba, úgy, hogy az első pár méterig mehettek, és ameddig mehettek, a szülők húztak egy élő láncot! Működött és tökre élvezték! :) Jó, volt olyan gyerek, akit már legszívesebben 5 perc múlva kizavartam volna a vízből, katasztrófa volt, de hát ez van, bírom én a strapát! :)
Gabi, akkor Ti bent voltatok végül is? Vagy mindkét helyen? Hogy bírtad a vándorlást? Bent szerintem nem voltak sulisok. Legalábbis Kodályos biztos nem.

Jól bírtam éjszakát apa nélkül, bár így elég nehéz volt, mert beszokott segíteni, mikor a kicsik felkelnek. Most fent volt kétszer Dóri, ivott, aztán aludt. De hajnalban átjött nagyszobába. Hajnali egykor Emese is átjött, mondjuk ő eleve velem akart aludni. Bence 6-kor kelt először, teázott, visszaaludt még fél hétig. Azóta fent vannak. Emese már suliban. Apu vitte.

Zsanka: izgi lehetett az autós szopizás! :)

Na megyek, Bence már evett, de Dóri meg én még nem.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, megint 4 gyanús eset van Magyarországon. H1n1. Egy ausztrál és egy fülöp szigeteki házaspár. Mit keresnek itt??? Komolyan mondom!!!

Kép
Kép
Kép
emesedora

Halihó!

Jelentem, mi is megvagyunk. Csak sikerült összeszednünk egy kis náthát, vagy mit. Az én hangom kellemes bariton :? .
Pénteken voltam Matyival koragondozáson. 9,5 kg (!). Elszedte a dokinéni fonendoszkópját. Alig tudtam elszedni tőle. Biztos doki lesz ő is. :D
Mivel pörgött-forgott, négykézlábra állt, ezért már csak akkor kell visszamennünk, ha egyedül jár :D .
Nem tudom, hogy írtam-e, hogy kinyúlt a számítógépem. Úgy hiányzott még ez is.

A UPC-vel meg végeztem. El voltunk maradva 2 csekkel. De vártam, hogy megjöjjön a pénzem, hogy be tudjam fizetni. Csütörtökön kaptam levelet, hogy 3 munkanapon belül fizessem be, mert korlátozhatják. Pont jött a pénzem, be is fizettem. Erre tegnap egykor lekorlátozták. Na, marha mérges lettem. Le sem telt a 3 munkanap sem. Azt mondom, ha túlléptem volna, akkor jogos. De nem léptem túl. Megnéztem a számlákat. Na nem kellett volna. Én, hogy könyvelésen is dolgoztam, fogtam a fejem. Egyazon időszakra 3 fajta csomag is volt leszámlázva. Pluszba is, mínuszban is. De magyarázza meg nekem valaki, hogy egy bizonyos díjcsomag, amikor fizetnem kellett, a 15 nap 1935 Ft. Mikor mínuszoltak, akkor a 20(!) nap is ugyanannyi. Elég érdekes. De össze-vissza számláztak.
Eszerint az áprilisi időszakban fizettem silver, bronze, és digi gold csomagot is egyszerre.
Totál átnéztem, és kb. 800 Ft-tal ba**tak át. Nem az összeg érdekel, hanem az egész szemét eljárás. Persze a telefonos ügyintéző is hebegett-habogott. Meg elment megkérdezni, hogy ez most hogy is van. A végén még belém akarta magyarázni, hogy ezek kedvezmények.
Az a bibi, hogy a kedvezményt konkrétan azon a számlán kell érvényesíteni, amire kapom. Vagy hivatkozni kell számlaszámra stb.
És a kedvezmény nem abból áll, hogy még egy díjcsomagot rámszámláz. Tessék létrehozni a programban ilyen cikktörzset, hogy világosan látszódjon, hogy ez a kedvezmény ennyi és ennyi. És mire kapom. A végén modtam, hogy a fogyasztóvédelem biztosan érdekesnek fogja találni.
Lacit beküldtem délután, hogy a mostani még le nem járt számlát is fizesse ki, és fejezzük be a upc-vel.
Képzeljétek! A sorszámhúzásnál áll egy biztonságis. Laci húzott sorszámot, erre megkérdezte, hogy mit akar? Laci mondta, hogy befizetni számlát, meg lenne némi probléma. A biztonsági nem akarta beengedni! Mondván, húzzon a postára befizetni. Szerencsére Laci ott maradt. De az ügyintézésnél végig "őrizte" a biztonságis. A számlára visszatérve, érdekes módon itt sem értették, hogy saját maguk mit csináltak. No comment. Ja, és még azt akarták, hogy fizessünk a visszakapcsolásért, amit jogszerűtlenül tettek. A végén érdekes mód elálltak tőle. Az ügyintéző meg beszólt Lacinak, hogy egy ügyfélre 20 perc van, és vele 25 perce foglalkozik. Mit szóltok? Pedig Laci nem egy örjöngős fajta. És most is rendesen intézte a dolgokat.
De azért, mert izmos, akkor alapból már csak tahó lehet?

Bocsi, most jól kidurrogtam magam. A lényeg, hogy vagy tányérosok leszünk, vagy kivárjuk, mire elér ide a Digi. Addig meg nem lesz tv.

Teszek fel pár képet Matyiról.

Anikó

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó!
Jót vigyorogtam hogy Matyi 9,5 kg és koragondin voltatok... :D :D :D
Már mi is csak 1-szer megyünk... hallelujah.
Upc-vel jól csináltátok! Ha csak mindenkit 800 Ft-tal basznak át, az nem semmi extra profit...
Én már eleve be sem fizettem nekik az utolsó előtti számlát, ami meg utolsó kijött, azzal is ráérek.... mostmár korlátozzák az öregapjuk akármilyét n em érdekel, a Diginek fizetek kevesebb mint felét!
a legjobb, mikor emailben lemondtuk neten, tv-t, felhívtak, hogy a kettő együtt nem lenne havi 5000 Ft, mert v.mi társasházi kedvezményben részesülünk... Konkrétan több mint dupláját fizettem már kábé 4 éve Nekik ugyanezért.... Basszák meg, már ingyen se kéne, az elv miatt!
:shock:

lola77

Anikó,
Tényleg nagyon ügyes Matyid!!!

Lányok,
Tessék vigyázni ezzel a leégéssel. Szigorúan kenni magatokat, még ha nem is érezni, hogy fog a nap.
Tanulok róla micsoda károkat idéz elő a leégés!

UPC,
Rohadt anyjukat!

Azonban egyszer az áramszámlátokat is nézzétek meg, mire kiigazodnék rajta, teljesen új formátumot küldenek... ugyan magyarázattal... teljesen jogosan fizetünk széniprai átalakítást a Mavir Zrt-nek (egy volt energiaügyes magáncége), háztartásonként havi 100 ft-ot???!!!, meg még elosztói veszteségdíj??? :twisted: ennyi erővel nekem is küldhetnék a pénzt

Azonban én a digi-seket várom... (nekünk itt Szőlősön tányéros van)
Elromlott a beltéri egység, szombat óta, bejelentettük amegadott ügyf.sz. számon. Ma küldenek szerelőt, kíváncsi leszek... :roll:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Na, most volt itt a pasi.
Már hozta a kezében a tápegységet, úgy jött be, mondta ez van bennük alulméretezve, gyakori hiba...
Ingyen cserélte (másfél éves az egység), de a kiszállási díj 2.500 ft, ez majd rajta lesz a köv. számlán...

Ennyi.

Kép
[KépKép
cirmike77

Zsanka, Lola és Cirmike!

Nem tudom, hogy a fiúk mekkora méreteket hordanak nektek. De húgom lehozott fél éve egy csomó cuccot, hogy amit tudjak, adjak el, stb.
De egyátalán nem foglalkozik vele. Én a gyerekek mellett pláne nem. És a rucik itt állnak. Ha érdekel titeket, ide egy párat töltöttem régebben: http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=321501
Nem csak ennyi van, hanem 2 zsák.
Sok játszós is van benne, amit, ha kéritek ingyen odaadok. (majdnem mind márkás ruci ám).
Én nem tudok velük mit kezdeni, és fényév, mire belenőnek a gyerkőcök.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó: nagyon édes kis hurkás Matyi, akkor hasonló méretű lesz, mint Bence. 9 hónaposan volt 11,30 kiló! :)
Nem semmi amit az UPC-ről leírtál. Ez nálunk is volt, hogy szóltunk, hogy kilépünk és rögtön akciókkal bombáztak. De én nagyon örültem, hogy át tudtunk lépni a digihez. Lassan már három hónapja. Teljesen meg vagyok elégedve. Vezetékes telefont is használjuk rendesen (főleg mamákkal, dédikkel), egyszer fizettem rá 280 forintot (tudakozó miatt, meg egy mobil hívás volt benne), legutóbb meg 0 forintot.

Képzeljétek, a kezemben kigyulladt a kb. 4 éves tefal (drága) vasalóm! Hál isten nem a vasaló végénél, hanem lejjebb, amit be kell dugni. Nagyon megijedtem, mert a láng átcsapott a számítógépasztalra, meg is kormozta, meg a gépet is. Fogalmam sincs, hogy oltottam el! (Komolyan). Biztos ösztönből. Még jó, hogy a picik aludtak. Apa most ment el venni másikat, halomban áll a vasalnivalóm! Mindig van valami hülye kiadás, rohadtul nem örülök neki! :(

Aki már szobatiszta (kisebbek), hogy kezdtétek el? Én hiába teszem ide a bilit Dórinak, nem igazán akar ráülni, ma egyszer ráült ruhában, kb. két percre. Viszont kapott fürdőruhát, pelenka nélkül adtam rá, akkora cirkuszt csapott, mikor le akartam venni róla (fürdőruhát), mert neki nem kell pelus. De hiába mondom, hogy jól van, akkor szólj, ha kell pisilni és ülünk bilire, tudom, hogy nem szól és hát nem tudom, mi legyen a következő lépés. Védőnő azt mondja, menjünk le 1-2 váltás ruhával és pelenka nélkül vigyem le. Ok, lemegyek három gyerekkel így, meg tudok várni 1-2 bepisit, de több ruhát azért nem tudok már vinni. És akkor rohanjak fel három gyerekkel? Egy gyereknél ez sokkal könnyebb volt...:(

Egyébként minden ok. Ma nagyon ügyi voltam, mondjuk derekam is sokkal jobb. Fél tizenkettőre megfőztem a rakott krumplit, elmosogattam, gyerekeket rendeztem (pelenka, öltözés, etetés, altatás), felporszívóztam a nagyszobát, felmostam mindkét szobában, mostam két adagot, kiteregettem, felsöpörtem a konyhát, előszobát, felmostam, megfürödtem, hajat mostam. Igaz, hogy eléggé elfáradtam. Aztán berohantam suliba, vittem Emesének 1-1 szál virágot, bonbont, hogy adja oda a tanítónéniknek, aztán ő még maradni akart játszani, elmentünk addig tescoba (nagyon édi fürdőgatyát és fürdőruhát vettem a piciknek), aztán vissza Emeséért, aztán még egy óra játszótér, hogy apa aludni tudjon. Úgyhogy kissé már fáradt vagyok. De asszem, ha hozza apa az új vasalót, felavatom!

Tali mikor legyen? Időjárásról tudtok valamit?

Na mentem

Szilvia

Betti: mostanában kevesebbet írsz... Pedig szeretem olvasni! Gabi sem írt ma még! Talán ma is strandoltok? Loláról nem is beszélek! Te is kevesebbet írsz! :(

Kép
Kép
Kép
emesedora

Anikó: megnéztem a ruhákat, ezek még nekünk is nagyon nagyok, Lola Somájának meg szerintem kicsik, de majd megnézik ők is biztos.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu!
Igen, ma mi is egész du. játszóztunk... Zsankáékkal!
Azta a vasalós sztori, még olvasni is rossz volt, megrémültem... de mitől gyullad ki? (Annyira lázasan vasaltál, hogy beizzott? :lol: :? )
Még jó, hogy nem lett nagyobb baj...
Ennyi mindent egész délelőtt... tényleg ügyi vagy. Nekem is szoktak aktív napjaim lenni, olyankor tök büszke vagyok Én is...
Digi: amúgy a havi 1000 perc (nekünk 3000) ingyenes beszélgetés csak helyi hívásra vonatkozik, ugye?
Szobatisztaság: hát én nyáron (Soma 2,5 éves múlt) elindultam 2 kisgatyó, 2 rövidgatyóval). volt hogy a csóni tós játszón lepisilte a magasabb csúszdán a fönti részt.... itthon volt, hogy 6-szor mostam fel, hol erre-hol arra jelölte meg a lakást! aztán nyár vége felé szept-ben lett szobatiszta 2-3 hét alatt.
Szerintem ráérsz Dórikával még. A hiszti meg azért van, hogy figyelj Rá, tudod. Sz.tem júl. vége-aug-ban térj vissza rá, addig hanyagoldd! Mindig mikor mész pisilni, meg Emese, meg férjed, mondd el, hova mész, mit csinálsz, hagyd nyitva ajtót, lásson, azt ennyi!
Amúgy 3-mal elhiszem hogy gáz elindulni, így is tök meg kell szervezni,mikor indulj, mit vigyél, mennyi ennit, milyen ruhát...

Anikó!Megnéztem a ruháidat, igen mi már 122-eseket hordunk. Pedig farmer (vagy hosszú gatyó) pont kellene, de az a 68 cm hosszú az kár hogy nem 2 cm-vel hosszabb.
Kéne nekünk esetleg ujjatlan póló, ha lesz időd megnézni...

Betti!
Tényleg régebben többet dumcsiztál...

Cirmike!
Tök gáz már tényleg ez a napsütés! Már én is leégek (vállon, háton), én a "cigány" bőrömmel, komolyan. Csak lestem...

Moncsi!
Megnéztem az avont. Most én nem kérek semmit, de majd fogom figyelni máskor is, és szólok!

lola77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?