Halihó!
Jelentem, mi is megvagyunk. Csak sikerült összeszednünk egy kis náthát, vagy mit. Az én hangom kellemes bariton
.
Pénteken voltam Matyival koragondozáson. 9,5 kg (!). Elszedte a dokinéni fonendoszkópját. Alig tudtam elszedni tőle. Biztos doki lesz ő is.
Mivel pörgött-forgott, négykézlábra állt, ezért már csak akkor kell visszamennünk, ha egyedül jár
.
Nem tudom, hogy írtam-e, hogy kinyúlt a számítógépem. Úgy hiányzott még ez is.
A UPC-vel meg végeztem. El voltunk maradva 2 csekkel. De vártam, hogy megjöjjön a pénzem, hogy be tudjam fizetni. Csütörtökön kaptam levelet, hogy 3 munkanapon belül fizessem be, mert korlátozhatják. Pont jött a pénzem, be is fizettem. Erre tegnap egykor lekorlátozták. Na, marha mérges lettem. Le sem telt a 3 munkanap sem. Azt mondom, ha túlléptem volna, akkor jogos. De nem léptem túl. Megnéztem a számlákat. Na nem kellett volna. Én, hogy könyvelésen is dolgoztam, fogtam a fejem. Egyazon időszakra 3 fajta csomag is volt leszámlázva. Pluszba is, mínuszban is. De magyarázza meg nekem valaki, hogy egy bizonyos díjcsomag, amikor fizetnem kellett, a 15 nap 1935 Ft. Mikor mínuszoltak, akkor a 20(!) nap is ugyanannyi. Elég érdekes. De össze-vissza számláztak.
Eszerint az áprilisi időszakban fizettem silver, bronze, és digi gold csomagot is egyszerre.
Totál átnéztem, és kb. 800 Ft-tal ba**tak át. Nem az összeg érdekel, hanem az egész szemét eljárás. Persze a telefonos ügyintéző is hebegett-habogott. Meg elment megkérdezni, hogy ez most hogy is van. A végén még belém akarta magyarázni, hogy ezek kedvezmények.
Az a bibi, hogy a kedvezményt konkrétan azon a számlán kell érvényesíteni, amire kapom. Vagy hivatkozni kell számlaszámra stb.
És a kedvezmény nem abból áll, hogy még egy díjcsomagot rámszámláz. Tessék létrehozni a programban ilyen cikktörzset, hogy világosan látszódjon, hogy ez a kedvezmény ennyi és ennyi. És mire kapom. A végén modtam, hogy a fogyasztóvédelem biztosan érdekesnek fogja találni.
Lacit beküldtem délután, hogy a mostani még le nem járt számlát is fizesse ki, és fejezzük be a upc-vel.
Képzeljétek! A sorszámhúzásnál áll egy biztonságis. Laci húzott sorszámot, erre megkérdezte, hogy mit akar? Laci mondta, hogy befizetni számlát, meg lenne némi probléma. A biztonsági nem akarta beengedni! Mondván, húzzon a postára befizetni. Szerencsére Laci ott maradt. De az ügyintézésnél végig "őrizte" a biztonságis. A számlára visszatérve, érdekes módon itt sem értették, hogy saját maguk mit csináltak. No comment. Ja, és még azt akarták, hogy fizessünk a visszakapcsolásért, amit jogszerűtlenül tettek. A végén érdekes mód elálltak tőle. Az ügyintéző meg beszólt Lacinak, hogy egy ügyfélre 20 perc van, és vele 25 perce foglalkozik. Mit szóltok? Pedig Laci nem egy örjöngős fajta. És most is rendesen intézte a dolgokat.
De azért, mert izmos, akkor alapból már csak tahó lehet?
Bocsi, most jól kidurrogtam magam. A lényeg, hogy vagy tányérosok leszünk, vagy kivárjuk, mire elér ide a Digi. Addig meg nem lesz tv.
Teszek fel pár képet Matyiról.
Anikó