Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na megjöttem a dokibácsimtól :lol:
Szókás szerint nagy a kiscsaj de nincs gáz meg semmi baromi jó fej ez a doki összeteszem a 2 kezem,hogy rátaláltam :P
Szülésnél sajna nem lesz bennt pont szabin lesz de úgye én csak szülésznővel szülök de mondta,hogy nagyon sajnálja és nem a pénz miatt :P hanem szerinte nekem nagyon gyors és szép szülésem lesz ami ritkaság mert genetikailag adott vagyok rá :P
Hát igy legyen :P :P :P :wink:
Nolit 3 nyomásra kinyomtam meg se éreztem hanem a vajudás volt szar de most ott lesz Rita aki egyre szimpib úgye persze apa mellett :P
De megigérte,hogy ha valami oknál fogva épp megtudja,hogy bennt vagyok akkor feljön.És már csak 1× fogok vele találkozni mert a többit a Rita csinálja.

Bili:Anetto nekem Noli 18 hós korától nem pisil be csak bilibe és wc.-be.De ez is ritkaság nekünk még akkor nem is volt bilink mert nem gondoltam ,hogy kell amikor ő saját maga úgy gondolta,hogy elég :P
De azt mondják általában,hogy 2 éves kor környéke amikor már esély lehet rá :P
Régen más volt mert nem voltak ezek a jó pellusok amibe tök jó a komfort érzékük a gyerekeknek :roll:

Linácska :hosszú ujjú bodyt néznék meg meg ilyeneket.Láttál?
Majd még jövök...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

bim-bam
igazából csak nyári kollekció van most szerintem. De abból ezer féle Hosszú ujjúakat nem nagyon láttam.

Képzeljétek: tízóraira megettem egy kb. kifli nagyságú kuglófszerű valamit, itt valami koszorú kalács a neve, vajjal, nagymama cukros baracklekvárjával, ittam két deci tejeskávét, igaz édesítővel meg diétás tejszínhabbal, és 60 perc után 5,5 volt a cukrom. Vagy nagyon meggyógyultam a terhesség végére, vagy nem tudom, de szerintem nekem már semmi bajom nincs a cukrommal...

Anetto,
ha még nem érzed magadban az igazi elhatározást, meg a szükséget, akkor kár a bilivel próbálkozni. Nagyon pici még Máté. Ok, nem lehetetlen, de a fordítottjára is elsülhet. A barátnőmék (nyomásra-nagyszülők-ti már ilyenkor bugyit hordtatok...) 21 hónaposan leszoktatták a kislányt a pelenkáról, volt abban szidás, büntetés is, aztán a kórházban kötöttek ki 4 nap után, mikor nem kakilt, és a kórházban is kellett még 3, mire valahogyan kiszedték belőle. Ez meg olyan nyomot hagyott benne, hogy most 3,5 éves a kislány, de még mindig székletlazítóznak, hogy kakiljon. Talán most már helyrejött a dolog, de ők is mondták, hogy inkább pelenkázták volna még egy évig is, ha kell, mint ez a kakimizéria.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hali

Megjöttünk a védőnőtőt minden rendben van, meghalgatta a szivhangját nagyon cuki volt , na meg vizeletet is nézett azis rendben van már alig várom a jövöhetet megyünk uh-ra :D
Vendég

Na, megjöttem én is az orvostól.
Minden rendben van, a kissrác 1800 g körül van....
A feje most is nagyobb (kb. másfél héttel), mint a mellkasa, ami egy kicsit aggaszt, de így volt a 19 hetesen is, és az orvos szerint semmilyen rendellenesség nem látszik, csak győzzem majd kinyomni.
Egyébként a pontos méretek:
BPD: 81,4
OFD: 101
ATD: 76,5
FL: 57
Mindez 30+3-on.

Nagyon édi volt, folyton csak mozgott, a CTG alatt is állandóan hullámzott a hasam. Be van már fordulva, a feje egész lent van, a placenta szerencsére felette van, így minden OK.
Viszont mostanában többször érzem, hogy keményedek, és több magnéziumot kell szednem, azért is, hogy a feje ne nyissa meg a méhszájamat - ami most zárt, de "érezhetően nagy a nyomás rajta"... Bármit is jelentsen ez.

NAgyjából sikerült nekem is eldönteni, hogy a kelengylistáról mit hol fogok megvenni (nemcsak az országot, hanem a konkrét boltot is), úgyhogy most van eg szupi kis excell táblám tele linkekkel.
Úgyhogy most megnyugodtam.
A holmik jó része egyébként Mo-ról lesz, mert azért érezhető az árkülönbség a két ország között... Apósom meg jövő hétvégén úgyis jön kocsival látogatóba, úgyhogy jól meg lesz pakolva: még a pelenkázó szekrényt és a kiságyat is onnan hozatom, persze lapraszerelve.

Piroska, jó hogy nincs semmi komoly baj. :)
Nekem is az a tapasztalatom, hogy gy a vége felé már elő-előfordulnak titokzatos fájdalmak, úgyhogy én nem is bánom, hogy nekem pl. mától 2 hetente lesznek vizsgálataim az eddigi 4 helyett.

JA, nem is meséltem, hogy ma nagyon elégedett voltam magammal az orvosnál, mert pontosan 2 kg-al vagyok több, mint legutóbb, és ráadásul 2 nap híján már majdnem 5 hét telt el azóta, és az orvos nekem a múltkor azt mondta, hogy 4 hetente 2 kg a megengedett.
Na, ehhez képest ma is szóvátette, hogy azért lehetett volna kevesebb, de amikor mondtam az 5 hetet, azt elfogadta érvként... :) Na és most látom csak itthon, hogy az asszisztensője elírta a kiskönyben, mert 2,5 kg-mal írt többnek!!! Hát ezért vonta már megint össze a szemöldökét...
Na mindegy, nem javítom ki, legalább a következő alkalommal jobban megdícsérnek... :)

Kép
bikmakk

Sziasztok !

Csak egy gyors bekukk, aztán rohanok is tovább, mert így a szabi előtt annyi munkám van ... :?

Goldplast
Örülök, hogy minden rendben volt az uh-n, nagyon szép kismami vagy !

Piroska
Hála istennek nem lett semmi baj, vigyázz magadra nagyon !

Bim-bam
Sajnálom, hogy a dokid szabin lesz pont ! :(

Bikmakk
A fejméret miatt nem aggódj, az én kisfiamnak is nagyobb a fejmérete pár héttel....majd csak győzzük kinyomni ! :lol:
Pelenkázólapot én a neten rendeltem , mert nekem pont 70*70-es méret kellett (nagybátyámmal csináltatom a pelenkázósszekrényt egyedi méretben) és a puhát választottam.
Babatakarót a Brendonban vettem, nagyon szépek vannak !
Kádállványt nem vettem, azt feleslegesnek tartom.
Fürdőlepedő pedig nekünk pelusanyagból lesz (állítólag az a legjobb), ezt a tescoban szereztem be !
Ha még van kérdésed , szívesen válaszolok ! :D

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok, Lányok,
nagyon jólestek a fotó-dícséretek, köszönöm! Ahogy telik az idő, egyre nehézkesebbnek érzem magam, és hiába ficánkol bennem az öröm és az izgalom, a testem kicsit szembemegy a hangulatommal, így aztán jólesik a biztatás. :wink:
Rilla - Nagyon irigyellek, hogy beszereztél mindent és hogy ilyen körültekintően! Mi hétvégén tartottunk nagy bevásárlást, vettünk egy szép mózeskosaras Peg Perego babakocsit is (95-ről 39-re volt leárazva), olyan igazi levehető mózeses, tetszik, gyerekkorom óta vágytam ilyenre :) .
Egy Graco sportbabakocsit kaptunk ajándékba hordozóval, de azt nem lehet totálban ledönteni 180 fokra, így aztán beruháztunk, talán jó lesz majd egy tesónak is...
Megvettük a kiságyat, pelenkázót, ágyneműt és egyéb apróságokat, de pl. matrac-ügyben nem jutottunk dűlőre, mert hol kókuszt ajánlottak mindenhol, hol pedig a sima matracot. Volt egy eladó, aki a kettő közöttire mondott példát: egészségügyi gyógymatrac. Mivel fogalmunk siincs még a témáról, ezt kicsit elnapoltuk.
A pelenkázóba is beleszaladtunk: klassz királykék kis macis mintás Brendont találtunk, ami viszont kicsit nagy a meglévő beépített szekrényünkre, ahová szántuk (ez tkp. a tévének kihagyott hely polca). :cry: Most vagy ágyon pelenkázom, vagy a kiságyra rakom a pelenkázót (nem hiszem, hogy ez szerencsés). Hiába, a lelkesedés elvitt bennünket :wink:
A párom egyenesen olyan hiper-szuper kád mellett tette le a voksát, hogy csak kuncogtam: szerintem ő akarja fürdetni a babát, mert szuper biztonságosnak tűnik, és a másik fele is úgy van kialakítva, hogy 2 éves korig használható. Én a legegyszerűbbet lőttem volna, de melyik leendő anyuka dumálja le a férjét, ha az jót akar a születendő babájának?
Egyébként jó kis áruházakra leltünk a Soroksári úton, az egyikben törzsvásárlók is lettünk 8 % kedvezménnyel. Oda megyek ma délután még egy-két apróságért + ott is át lehet venni a Felicitas Mama csomagját, melynek kuponját végre ma reggel kicsavartam a védőnő kezéből!

Mimi - Sajna nem láttam már az üzid, DE képzeld végül egy nehezebb gőzölős Philips mellett voksoltunk! Úgy örültem, amikor ma olvastalak. Este fel is avattam, csinos és engedelmes jószág, megszerettem azonnal.

Anettoo - Hogy boldogultál a vásárlással? Remélem, ma már nyugodtabban alszol!

Linácska - Gratula a cukor eredményhez, annyit küzdöttél érte, annyi mindent tanultál már róla, hogy megérdemled: egyszer csak megoldódjon a dolog!
Amúgy a 2 fokban érett méhlepényre nem szólt az UH-s nőgyógyász sem és a saját szülész nógyógyim sem, azaz az első annyit, hogy akkor lenne érdemes figyelni rá, ha 3. fokban érett.

Nálunk is volt mocorgás tegnap, és annyira fáradtan estünk haza az egész napi munkából + otthoni pakolás a munkások után, hogy egyszer csak azon kaptuk magunkat a párommal, hogy üldögélünk a kertben, a lépcsőn és nevetgélünk, miközben egy pohár bort osztunk meg egymással. Ez volt a nap fénypontja.

url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]
goldplast

Kandi,
ha jól emlékszem, neked ígértem babakocsi képet. Most, hogy nagytakarításban vagyok, találtam két Lilis CD-t, úgyhogy teszek fel. Megtaláltam még rajta a 40. heti pocakképemet, hát kb. akkora, mint most a 32. heti. Na meg a szüléses képeket...

Babakocsi (remélem a másik baba szülei nem haragszanak meg, de nem tudom kivágni Balut)
Kép
Hordozó
Kép

Mi szombaton megyünk Ausztriába beszerzőkörútra. Sajnos ez az elcsábulás nálunk is mindig bejátszik. Most nem kell sokmindent vennünk Levinek, de tudom, hogy úgyis több lesz, mint a szükséges. Nálunk a férjem a jobban elcsábulósabb.

Tényleg, többgyerekes anyukák:
Ti hogy kezelitek majd a két gyerek "találkozását"? Mert Lili eldöntötte, hogy úgy, mint az Anna és Peti könyvben, a Levi majd a kórházból hoz neki ajándékot (egy babát, amit Sofinak hívnak majd, mint a könyvben), szóval mindennek úgy kell történnie szerinte, mint a könyvben. Én apával megbeszéltem, hogy amíg én a kórházban leszek, ők is készüljenek valamivel Levinek (Én egy DM-es kis kendőre gondoltam, azok annyira tetszenek :oops: ).

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Piroska: Jó hogy végül nem lett semmi komoly :)

Goldplast: Jól nézel ki, te sem híztál fölöslegesen.

Anett: Ádi 21 hónapos. Ha ráültetem a bilire akkor általában belepisil. Mi este a fürdetésnél kezdtük. Kb 16-17 hónapos volt. Ha pisilt megdicsértük, ha nem akkor nem baj majd máskor. Sosem engedtem neki hogy játszon a bilivel.
Én nem erőltetem. Most már ha leveszem a pelust akkor mondja hogy gyorsan bili. Örül neki ha belepisil.
De ha nincs rajta pelus akkor megfeledkezik magáról.

A keresztfiam is 1,5 éves volt mikor szobatiszta lett. De a gyerekek nem egyformák. Majd eljön az ideje.

Nincs másik szobátok, vagy csak nem akarjátok külön tenni őket?

Még mi is együtt vagyunk és fogalmam sincs hogy hogy legyen.

Kép

Kép
ádibaba

GP! Tudod,itt telepatikusan küldtük neked az infót,hogy milyen vasalót vegyél :lol:
Örülök,hogy sikerült jól választani.Szeretni fogod!

Piroska!
Örülök,hogy nincs baj.Lehet ám,hogy épp úgy feküdt Hajnus,hogy ott nyomott,vagy lehet ám bármilyen belsőszerved is..
ÉN pl sosem éreztem a köldökzsinórt,hogy feszülne.Mellesleg nekem most hátul van a lepény,úgyhogy tuti nem elől feszülne :wink:

mimi12

Linácska mi (én)nagyon szeressük ezeket a könyvsorozatokat.
Olvassgassuk naponta Anna és Petit :P és igen Csajszika fog ajit adni a Nolinak de Noli is várja ajándékkal.Nállunk szerintem zökkenőmentes lesz az egész dolog nem hiszem,hogy valami gond lenne ebből :P Noli nagyon várja ma pl.besértődőtt amikor nem jöhetett velem a hugit megnézni... :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

jajj igen akkartam irni de tyúk agyam úgye....a bébi már befordult teljesen és azt mondta a doki,hogy 100%,hogy már nem fog kimozdulni onnan. :oops:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Mire végigolvatam, kifáradtam benne :lol: . Nem jegyzeteltem de nagyjából:

Dbea: nagyon szépek voltatok, remélem jól éreztétek magatoat a nagy napon. Ha kipihented gyere a beszámolóval :wink:

Adri: de jó, hogy Te is jelentkeztél. Neked is előre nagy gratula az esküvőtökhöz. Tőled is várjuk ám a képeket :lol:

Bikmakk: após teheraútóval megy hozzátok?

Bea, jó hogy Ti is lassan a vége felé jártok a háznál, és látod a végét.

Nikó: egyszer csak kész lesz mostmár az a konyha :wink:

Rilla, de jó mindjárt itt a hétvége, de azért csak óvatosan a nyaraláson. Ha kocsival mentek azért másfál óránként álljatok meg nyújtózni egyet, hogy ne dagadjon be a lábad. Érezzétek jól magatokat!

Piroska: de jó, hogy nincs semmi nagy gáz, ahogy olvastam a soraidat, meg amilyen titokzatos voltál tökre beparáztam.

Akik dokinál voltak (bocs, h nem névszerint) tök jó, hogy minden rendben, és a babák ilyen szép méretekkel rendelkeznek.

Bim-bam de édes lehetett Noli ahogy besértődött :D

Mandaran: Mi volt a dokinál? Zsigi méretei milyenek? Mit mondott a dokid a hasmenésre?

Linácska: de jó ez a cukor érték, ugyes vagy :lol:
Kutyust mennyi idős koráig kell napi 3x etetni?

Rólunk: a hétvégén, és a tegnapi nap folyamán mi is beszereztünk mindent. Nagyon megnyugodtam. Vagyis csak egy valami nincs még a lakásban a légzésfigyelő, de azt is megrendeltük.
Jah, meg a héten fogom még kikérni a házassági anyakönyvi kivonatot is.

Szeretném megkérdezni, hogy Tennából vettem 4 cseppes betétet, szerintetek az elég lesz? Persze vettem más típusút is, de olyat még sosem használtam, főleg nem szülés után.

Ma próbálom összepakolni a kórházi pakkomat, de a legnagyobb táskába sem fér bele minden.

Szeretném megkérdezni, hogy a kórházba érdemes szerintetek bevinni a mellszívót is?

Illetve ma eszembe jutott, hogy a babaruhácskákat ok hogy kimostam, de ki is kéne vasalnom. Ti mindent kicasaltok?

Még egy ucsó kérdés, kókuszmatracunk van, azon rajta a huzat, arra mehet a sima gumislepedő? vagy még a gyerek alá érdemes rakni egy pihe-puha pokrócot is pl? Vagy ez egy H@lye gondolat tőlem?

Adri

Kép

Kép
irdab

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:29-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Ja igen Gp nagyon csini kismami vagy, és olyan jó, hogy raktál fel pocakképet, nah meg arcosat :lol: . Jó egy kicsit beazonosítani az embert, mot legalább tudlak archoz is kötni :lol:

SOK POCAKKÉPET SZERETNÉK LÁTMI!!!!!!!!

Linácska megnézném a 40. heti Lilis pocakképet is.

Jah én holnap kihagyom a diabetológiát, mert orvosi felülvizsgálatra kell mennem, utánna meg a dokibácsim hívott vissza megvizslatni, nah meg megbeszélni a jövő heti nst is.

Anettoo: ha gondolod átküldöm a listámat, amit összeállítottam magamnak, amit az ide felrakott sok listából csináltam. Persze neked egy csomó mindened megvan, nah de könyebb kihúzni a istábol, mint összeírni.

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri!
Nem kell pokróc a gyerek alá.A kókuszmatracnak az lenne a célja,hogy átengedje ami kifolyik a gyerekből itt ott :lol:
Vagyis,pl ha hason alszik és bukik egy egészségeset,a kókuszmartacban nem fog tocsogni meg állni a cuccos,hanem átfolyik rajta.Tudom ez így kicsit rémísztő,de ez a dolga.Ha ott tocsog,akkor a gyerek feje is tocsog benne.
De amúgy is,ki fogod tapasztalni,hogy mi lesz a jó a ti gyereketeknek.A Fanni lényom pl összegubodzva kitámasztva,puha paplanon szeretett az oldalán aludni a Szabi meg kemény kókuszmattracon és hason.A mai napig ahhoz ragaszkodik a Szabi :lol:

mimi12

Bim-bam,
akkor nem vagyunk egyedül az Anna-Peti módival :lol:

Irdab,
fogalmam sincs, meddig kell 3-szor ennie a kutyusnak, de majd Mimi megmondja nekem :lol:
Na rakok a kedvedért 40. heti képet...
Kép

Csajok,
én annyira hülye vagyok, ragyog a nappali, szerintem a szekrény soha nem volt ennyire letakarítva....mire végeztem, rájöttem, hogy jövő héten jön a gipszkartonos :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina nekem bejön ez a könyv :P

Csajok volt aki a Suttogót alkalmazta?
Megvan mindegyik de szerintem én nem voltam ellég kitartó nállam nem sikerült :roll:

Lina ez már poci :P :wink: :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:30-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

IRdab - nagyon köszi, ha átküldöd a táblázatodat :)

anettoo

Véleményeket szeretnék hallani a következőről:
ártalmas-e az újszülöttre a sólámpa?
Merthogy nálunk minden éjjel mindkét szobában ég 1-1 sólámpa. De nem tudom, vajon nem bántja-e majd a tüdőcskéjét - nem is tudom, milyen "koncentrátumban" jut a sóból a levegőbe...
Szóval bocsi, hogy ilyen hülyeséget kérdezek :oops: , de elképzeltem az első közös otthoni napot és ez így most beugrott, hogy lehet, hogy ezen (is) változtatnunk kell majd... :roll:
Előre is köszi!

Kép

Kép
hmbori

Anett, attól még az ágyat megvehetitek használtan, és már csak új matracot kell hozzá szabatni. Kicsit horror áron vannak ezek az újak, ahhoz képest, hogy csak fél évig használhatók... de ti tudjátok :)

Diétázós lányok, amióta bejöttek a gyümölcsök, nem tudom tartani a diétát :( Jövet mehet eszem egy-egy marék cseresznyét-meggyet-barackot... ez nagyon nem tesz jót? A ch-m ezzel biztosan megborult, de nem tudok ellenállni :((((((
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:31-kor.

anettoo

Nekem is nagyon hiányoznak a gyümik, de én még mindig g-ok. Kb 2-3 napja csábulok úgy, h nah még egy hari pl az ebédből. :oops: De már én sem nagyon bírok maggammal néha, most uzsira hurkát ettem, meg 3 szelet sültburgonyát. Tuti több volt mint 20 g :oops:
Most tök utálom magam, mert inkább epret kellett volna ennem.
De hétfőn is úgy jártam, h reggelire megettem a 25 g ch-az (grehem kenyér, ubi, csabai füstült parasztkolbász). Erre az utolsó falatnál láttam, hogy a kolbi adalékanyag szőlőcukor :shock: :shock: :shock: .
Tök ideg lettem. A vérvételem eredménye meg 5,83 lett (kaja után 60 perccel). :twisted:
Pedig mostanában 5,17 volt a legmagasabb :twisted: :twisted: :twisted:
Tegnap meg vadast ettem, és az is több volt mint 50 g ch, sok tejfölel és tök jó volt a cukrom utánna 5,02.
Amúgy kiváncsi lennék, h egy normál embernek kaja utánni cukra mennyi lehet????

Csilla nem tudom a Te értéked milyen volt, de a cseresznyében sajna sok a ch. 100g-ban 14 g ch, és gyorsan felszívódó is.
Mondjuk Anettoo a mákosgubában sem lehet kevés. :lol: Én meg tejet innék tejjel, nagyon hiáynzik. A nap fénypontja a tízóraim 2 dl tej+kávé, 5 db korpovitkeksszel.

Anettoo elküldtem a kelengye listát :lol:
Figyi ezt a két pakkot jobban kifejtenéd, nem értem :oops: :roll: :? Igaz jövő héten megyek kórház látogatásra vagy most hétvégén, és ott mindenre megpróbálok rákérdezni.
A dm-be vettem eldobható bugyit valaki használt ilyet már?

Jah Anettoo, én is olvastam hogy nagy baba lehet a cukortól, de én azért betartom a diétát, és eddig nem is volt a méretével semmi gond. Dokim azt mondta belejátszhat a genetika is, én 5, apukám 7 kg született. De gondolkodom rajta ha nagyon nagy lesz bb bogyó lehet megkérdezem a dokimat, hogy nem lenne e jobb a császár. Szerintetek?

Adri

Kép

Kép
irdab

Linácska olyan édes pocakod volt, és ez az epres felső :lol:
Itt mennyi volt a körméret? és most mekkora? h írod, h most ekkora Levivel?
Köszönöm h felraktad a képet.
Várom a többiektől is, mert pocakképeket szeretnék látni :lol:

Mimi, köszi a szakértelmet matracügyben. Remélem Zora majd bírni fogja, pont azon gondolkodtam, ha hazahozzuk majd milyen aprócska lesz a kiságyban :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

bocs, hogy nem jöttem tegnap, de elég későn értünk haza és már nem volt energiám.

baba jól van, rendesen nőtt a diétás időszak alatt is, és bár én fogytam 3 kilót az elmúlt pár hétben, Ő szépen gyarapodott...
Rilla :lol: Igértem az adatokat:
BDP: 76.6
HC:272.6
AC:269
FL:53
átlagos magzatvíz, becsült súly 1427 g.
ja, és a placenta 1. fokban érett, ami én sem tudom, mit jelent, gondolom, normális, mert nem fűztek hozzá semmit.

ma már voltam dolgozni, hát, elég fárasztó. De már csak 3 nap van hátra, azt meg kibírom. A jövő héten értekezletek, oszt VÉGE!

Mi is szép lassan haladunk a beszerzésekkel! Tegnap megvettük a polcnak valót , az éjjeli lámpácskát és a szőnyeget (autós-utas, de falusi környezettel, nem városi, Tök ari, majd ha fent lesz,teszek fotót.
Lassacskán a kenceficék jönnek. mÉG a csomagot nem váltottam ki. Bár gondolom, az csak mutatós mennyiség.

Adri :lol: Ma vettem szoptatós melltartót itt a tbányai kínaiban, és igazad volt, 620 Ft :shock: :shock: csak darabja. Gyorsan vettem hármat. Hálóingeket is találtam, 1200 ft-ért, úgyhgoy abból is válogattam, tiszta pamut!!

Bori :lol: talán Te kérdezted a hálóinget. 1200 ft körül már lehet kapni a kínaiban. Tök kényelmes, egészen tűrhető mintákkal.

vasaló: nekem TEfal van, még 10 éve kaptunk nászajándékba, vízkőtelenítős, és még mindig semmi baja!!!!!! imádom :lol: :lol:

Dilemma: nekem is van. Nem tudom, hogyan oldjuk meg a fürdetés utáni pelenkázást. A fürdőnk egy lyuk, olyna kicsi, hogy egyszerre csak egy ember fér el benne. A fürdetést még megoldom egy a kádra szerelhető fa lappal, de utána hova teszem a bébit??? Oda egy pelenkázó tutin nem fér el!!! Vagy majd egyikünk tartja, amíg a másik hozza a fürdőlepedőt??? :roll: :roll: :roll: :roll: Vagy fürdessük a szobában??? Akkor meg oda kell venni egy kádállványt?? áááá!!!! :shock: :shock: ez sehogy sem jó... :roll: Hallottatok már esetleg összecsukhatós kádállványról?...

ma tonhallal töltött cukkinit csináltam, isteni!!! (remélem, nem bolygatja meg az éppen felépült gyomrom...)

Tündi:lol: Kandi:lol: köszi a babakocsis képeket, majd én is...

Piroska :lol: jól megijesztettél mindenkit!!! Hála Istennek, hogy jól vagytok, és semmi komoly!!!!!! Pihenj sokat!!!

na, pusszancs itt leszek, csak megyek teregetni!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:32-kor.

anettoo

[quote="v.piroska"]A írta:v.piroskaz egyik fórumon láttam hogy csináltak a csajok olyan táblázatot is hogy ki kit értesít ha megindul a szülés. Mi nem csinálunk ilyet?
Vagy már folyamatban van?

Én gyűjtögetem a telefonszámokat, emil-címeket! Aki megadja az adatait, az fér ehhez a listához! Onnan tudsz válogatni, hogy kit fogsz értesíteni! :wink:
Vendég

Mandaran, ennyi idősen nekem is ekkora volt babó :lol:
Örülök, hogy minden rendben, és ezek szerint hasmars enyhült? ha dolgozol.
Nah ezt a 3 napot még nagyon nehezen engedélyezzük, de nem örülök neki :twisted: :roll: :lol: Remélem még bírni fogod.
Én is vagyok, csak mosogatni lépek.
Amúgy én is a polctól kezdve a baba szőnyegig megvettem mindent, jah meg még az orvos által felírt kenceficék maradtak hátra, de ugye még gyerekorvost kell válastani először is.
Szóval a listámról mindent kipipáltam :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Anettoo: én uzsira epret vagy idénygyümit szoktam enni, és a feltét rá algida ligt fagyika, amit Linácska ajánlott :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri :lol: ügyesek vagytok a beszerzéssel... a kupont hol váltottátok ki? légzésfigyelőt milyet vesztek?
Hú, akkor nálunk is nagy a baba... Egyébként a dokinéni szerint előbb fogok szülni, kb egy-másfél héttel... majd meglátjuk. Szerintem azért mondja, mert aug. közepétől megy szabira, és szeretné, ha előbb megszülnénk.... :wink:

Adri, Anettoo, Linácska
hát, minden tisztelet a Tiétek, hogy így végig tudjátok csinálni a diétát, nekem ez a három hét (krumpli, háztartási keksz, pirítós variáció) kínszenvedés volt. Gyümölcsöt én sem nagyon ettem, de most már majd megveszek érte :P :P
nálunk még hátravan a karnis-szerelés, függönyválasztás.
Tényleg, vett valaki ikeás baldachint??? Valahogy jobban tetszik, mint ezek a kicsik! meg talán több haszna is van. (a legyek, bogarak nem másznak be :roll: :roll: ) nem mintha olyan bogarasak lennénk

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Sissi írt sms-t 16.36-kor:

"Szia! Bent vagyok a Klinikán. Úgy néz ki, hogy folyt a magzatvíz. Most CTG-re tettek. Ha tudok valamit, írok."
Vendég

Jaj Istenem :shock:
Nem is tudom mit írjak :shock: :shock: :shock:
Lehet, hogy írok neki smst?!
Nagyon sok ++++ energiát küldök neked Sissi

Adri

Kép

Kép
irdab

Mandaran: fürdetés nekünk is egy személyes a fürdőszobánk. De azt találtam ki, hogy 2 db széket behozok a konyhából a szobába, és arra teszem a kiskádat. Vettem oridzsi kis vödröt a víz behordására, és így apa és én is a részese lehetünk a fürdetésnek.
Amúyg itt Tatán láttam összecsukható kádállványt 3500.-Ft-ért egy vasedény boltban.

Hmbori: sólámpához nem tudok hozzászólni bocs :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab

[quote="catherine"]S írta:catherineziasztok!

Sissi írt sms-t 16.36-kor:

"Szia! Bent vagyok a Klinikán. Úgy néz ki, hogy folyt a magzatvíz. Most CTG-re tettek. Ha tudok valamit, írok."

Sissi nagyon drukkolok!

Gyorsan visszanéztem... Sissi 30+4-nél tart :cry:
Vendég

Madaran
Nálunk a fürdőben lesz fürdetés, a baba fürdőlepedője is ott lesz felakasztva. Aztán a törülközőbe csomagolod, mikor kiveszed. És a szobában felöltözteted.
Vendég

sziasztok Mamik!

Sissi: drukkolok, hogy ne legyen semmi gond.

Adri: jó ötlet ha írsz neki mindenképp írd meg mizujs vele mert aggódunk.

üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

Sissi drukkolok h, minden rendben legyen :D

Nemtudom h, kikérdezte az összecsukható fürdető álványt nekünk olyan van a bnőmtől kaptuk.

Végre mára befejeztem mindent a vacsi is kész lett apa póloját is átszabtuk , ugyhogy mára pihi. :D
Vendég

Írtam neki, de visszajelzés sem jött, úgyhogy lehet h ki van kapcsolva. Most nagyon lesokkolódtam :shock:
De ha elfolyt a magzatvíz akkor már nem nagyon lehet mit csinálni nem?

Adri

Kép

Kép
irdab

ltigram mi a vacsi nálatok ma?

Fél hét fele átmegyünk a szüleimhez, de ha Sissi jelentkezne addig akkor az ottani gépről írok majd, ha nem akkor estefelé újra jövök, de addig még vagyok ám.

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri a mai menü franciahagyma krémleves piritott kenyér kockával és reszelt sajtal és cigánypecsenye meg sült krumpli apa imádja. :D

Margit
Vendég

Sziasztok!

Ezt írta Sissi nemrég:

"Otthon voltam, ültem a gép előtt és amikor felálltam érezetm valamit. Még várják a laboreredményt. CTG nem mutat fájásokat, vagyis max 20-ig megy fel. Ati mocorog. Nem fognak hazaengedni."

A magzatvíz újra termelődhet, és attól függ mi lesz, hogy mennyi folyt el, és ennek mi volt az oka.
A 28. hét után már hivatalosan is koraszülött a baba, így egy jó kórházban minden esélye megvan, hogy egészégesen engedjék haza a megfelkelő időben.
Vendég

Catharine köszi az infót. Az én sms-em meg oda sem ért :cry:
Ági féle táblából vettem a számot, amit elvileg Sissi adott meg :shock:

ltigram ezt a kajcsit én is szeressem. :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok lányok!

Én is ma voltam 30 hetes uh-n, szerencsére a kedvenc szonográfusomat fogtam ki, bekapcsolta nekem is a monitort és kaptam képet az arcocskájáról. Megerősítette, hogy kislány, így ma már én is beszereztem a kelengye egy részét Anyukámmal. Apránként nálunk is meglesz minden :). 1700 grammra becsülték a leányzót, a méretei rendben vannak. Szerencsére ő is nagyon aktív baba, nem is tudom, mikor alszik, kb. egy hete olyan, mintha állandó mozgásban lenne :). (Erre most épp rácáfol, most nyugis.)
Már nem dolgozom, a héten költözünk, így egy darabig unatkozni tuti nem fogok.

Sissinek én is drukkolok -reméljük, Ati még nem siet a világra és bent marad egy pár hétig!

Rilla, hova mentek nyaralni? Horvátországba készültök, jól emlékszem? Allergiáddal mi a helyzet?

Kép
angelita

Lányok,
aki szed vitamint (Gravida/Elevit), nem mondta az orvosotok, hogy meddig javasolja? Holnap rákérdezek nála én is, nekem a 24. héttől mondta, hogy kétnaponta szedjem, de lehet, hogy most már nem is kell?

Kép
angelita

[quote="angelita"]L írta:angelitaányok,
aki szed vitamint (Gravida/Elevit), nem mondta az orvosotok, hogy meddig javasolja? Holnap rákérdezek nála én is, nekem a 24. héttől mondta, hogy kétnaponta szedjem, de lehet, hogy most már nem is kell?

Nekem azt mondta a doktor, hogy szedjem folyamatosan. Az, hogy nagy lesz a baba a vitamintól, csak tévhit! Viszont az anyuka szervezetének kell! Nekem még azt is mondta, hogy majd szoptatás alatt is érdemes szedni!
Vendég

[quote="catherine"]S írta:catherineziasztok!

Ezt írta Sissi nemrég:

"Otthon voltam, ültem a gép előtt és amikor felálltam érezetm valamit. Még várják a laboreredményt. CTG nem mutat fájásokat, vagyis max 20-ig megy fel. Ati mocorog. Nem fognak hazaengedni."

A magzatvíz újra termelődhet, és attól függ mi lesz, hogy mennyi folyt el, és ennek mi volt az oka.
A 28. hét után már hivatalosan is koraszülött a baba, így egy jó kórházban minden esélye megvan, hogy egészégesen engedjék haza a megfelkelő időben.

Nagy drukk Sissinek!
Bár én úgy tudom, hogy a magzatvíz akkor folyik, ha valahol megrepedt a burok... és akkor túl sokat nem tudnak tenni :cry:
Vendég

Sissi,
drukkolok ezerrel. Ha csak elfolyt valamennyi a magzatvízből az talán még nem nagy gáz, ha maradt elég a babának.

Angelita,
én végig szedtem Elevitet, még a szoptatás alatt is. Attól nem lesz nagy a baba.

Anetto,
kitartás, már nincs sok a diétából hátra. Bár én sem birok magammal, de mikor bűnözök, akkor megmérem, és megnyugszom, hogy nem okozott gondott, mint a mai kalács. És így nehéz is betartani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Sissi! megy a drukk ezerrel,hogy minden rendben legyen....pusza....kitartás!!!!!
Catherine!köszönjük,hogy tudósítasz Nekünk!

Linácska,nem semmi pocakod volt...Nekem nem volt nagy szülés napján se!Szupi a kocsi,tetszik a színe is!!!

Mi ezt a kocsit kaptuk...nem kér enni....na meg nem mindegy,hogy másra fordíthatjuk az érte nem kiadott pénzt!

Ma fotóztam pocakot...ahányan vagyunk annyi féle....Én is nagyon szeretem nézni a Ti pocak képeiteket!
Ma Én szinte mindent kimostam....igaz ágy még nincs össze rakva...de az ágyneműk is pucparádéban!Nekünk 2 ágyunk lesz...ezért dupla ágynemű is kellett!
Na meg tehettek ám kelengye képeket is....
Én felteszem,Natit melyik bady-ban hoztuk haza....és Ő azt szeretné,ha tesót is ebben hoznánk!
Ti hisztek abban,hogy nem szabad használtban haza hozni....ez egy babona....de engem hidegen hagy!!!

Kép Kép Kép50-es!A tusfürdő a méret miatt van mellé téve!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Én Femibiont szedek...mi lenne a vérképemmel,ha ezt se szedném...Én szopi alatt is szedtem anno tovább az Elevitet-és most is fogom amíg szoptatok!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Gratulálok a bébi méretekhez!Én csütörtökön megyek Uh-ra,majd utána Én is beszámolok!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?