Sziasztok, Lányok,
nagyon jólestek a fotó-dícséretek, köszönöm! Ahogy telik az idő, egyre nehézkesebbnek érzem magam, és hiába ficánkol bennem az öröm és az izgalom, a testem kicsit szembemegy a hangulatommal, így aztán jólesik a biztatás.
Rilla - Nagyon irigyellek, hogy beszereztél mindent és hogy ilyen körültekintően! Mi hétvégén tartottunk nagy bevásárlást, vettünk egy szép mózeskosaras Peg Perego babakocsit is (95-ről 39-re volt leárazva), olyan igazi levehető mózeses, tetszik, gyerekkorom óta vágytam ilyenre
.
Egy Graco sportbabakocsit kaptunk ajándékba hordozóval, de azt nem lehet totálban ledönteni 180 fokra, így aztán beruháztunk, talán jó lesz majd egy tesónak is...
Megvettük a kiságyat, pelenkázót, ágyneműt és egyéb apróságokat, de pl. matrac-ügyben nem jutottunk dűlőre, mert hol kókuszt ajánlottak mindenhol, hol pedig a sima matracot. Volt egy eladó, aki a kettő közöttire mondott példát: egészségügyi gyógymatrac. Mivel fogalmunk siincs még a témáról, ezt kicsit elnapoltuk.
A pelenkázóba is beleszaladtunk: klassz királykék kis macis mintás Brendont találtunk, ami viszont kicsit nagy a meglévő beépített szekrényünkre, ahová szántuk (ez tkp. a tévének kihagyott hely polca).
Most vagy ágyon pelenkázom, vagy a kiságyra rakom a pelenkázót (nem hiszem, hogy ez szerencsés). Hiába, a lelkesedés elvitt bennünket
A párom egyenesen olyan hiper-szuper kád mellett tette le a voksát, hogy csak kuncogtam: szerintem ő akarja fürdetni a babát, mert szuper biztonságosnak tűnik, és a másik fele is úgy van kialakítva, hogy 2 éves korig használható. Én a legegyszerűbbet lőttem volna, de melyik leendő anyuka dumálja le a férjét, ha az jót akar a születendő babájának?
Egyébként jó kis áruházakra leltünk a Soroksári úton, az egyikben törzsvásárlók is lettünk 8 % kedvezménnyel. Oda megyek ma délután még egy-két apróságért + ott is át lehet venni a Felicitas Mama csomagját, melynek kuponját végre ma reggel kicsavartam a védőnő kezéből!
Mimi - Sajna nem láttam már az üzid, DE képzeld végül egy nehezebb gőzölős Philips mellett voksoltunk! Úgy örültem, amikor ma olvastalak. Este fel is avattam, csinos és engedelmes jószág, megszerettem azonnal.
Anettoo - Hogy boldogultál a vásárlással? Remélem, ma már nyugodtabban alszol!
Linácska - Gratula a cukor eredményhez, annyit küzdöttél érte, annyi mindent tanultál már róla, hogy megérdemled: egyszer csak megoldódjon a dolog!
Amúgy a 2 fokban érett méhlepényre nem szólt az UH-s nőgyógyász sem és a saját szülész nógyógyim sem, azaz az első annyit, hogy akkor lenne érdemes figyelni rá, ha 3. fokban érett.
Nálunk is volt mocorgás tegnap, és annyira fáradtan estünk haza az egész napi munkából + otthoni pakolás a munkások után, hogy egyszer csak azon kaptuk magunkat a párommal, hogy üldögélünk a kertben, a lépcsőn és nevetgélünk, miközben egy pohár bort osztunk meg egymással. Ez volt a nap fénypontja.
url=http://www.nagyonbaba.hu]
[/url]