nah, csak fel kellett kelnem és bedugnom a laptopot
MEnyasszon,
Én is Baby Luffot kentem a hátára
de szerintem ma kenem utoljára, mert az van rá írva,hogy max 6 napig lehet egyhuzamban alkalmazni. Nekünk eddig nem volt vele gond. Remélem nem is lesz.
Örülök,hogy sikerült az ovi. Igaz,h nem az,ameilyiket először kinézted, de lényeg,hogy van valami és nem kell vmi hiper drága magánovit keresni, nem?
Lányok,
Tudom már mondtam ezerrel, de még kitartó vagyok
szóval ha megggyul teljesen Andorom,akkor nem lenne kedvetek egy játszózásra vagy akármi?
Esztó, Te sem laksz tőlünk messze sztem, én szívesen elsétálgatok valamerre, akár felétek. De igazából nekem itt Veresen nagyon semmi sem távolság, szóval Kora a tavakhoz is simán elsétálok
Szilvi,
Múltkor láttam Koppányt a nagymamijával (gondolom) csak én épp nagyon telefonáltam, na meg ők nem ismernek minket, szóval nemtom amúgy leszólítottam-e volna őket
nagyon szép kislegény már Kopi!
Kicsit össze-vissza írok most (sztem) de írok, ami eszembe jut hirtelen, mert nemtom mikor ébred Andorom, mert most nagyon kifáradt és régen aludt már,szóval most nem kiszámítható abszolút
Voltunk ma gyógytornán megint. nagyon ügyes volt meg minden, szépen megtornáztatta a nőci. 2 hét múlva ismét kell menni kontrollra.
Hétvégén meg megint Balcsi, emrt 2 havernak is szülinapja lesz,szóval lesz egy kis parti.
Legutóbb meg egy séta után d.u.4kor lepasszoltunk csöppünket a nagyszülőknek és ők szórakoztatták,fürdették,etették, fektették és minden okés volt
és most másnap sem sértődött meg rám e miatt
Most volt először,hogy más tette le aludni,de szerencsére nincs belőle gond. Ha nagyszülőkhüz megyünk,akkor szerintem mindig be fogom ezt vetni 1 nap legalább,hogy szokja, nehogy aztán ne tudjam lecuppantani magamról
Neki is jó ez szerintem.
Majd hozok egy (szerintem) csudijó kis képet róla,csak a másik gépen van.
Addig teszek nektek egy képet, legújabb festményemről, amit jóóóósokáig festettem (pedig hamar is meg lehetett volna, mert nem egy ördöngősség, csak hát anyuci révén...
)
A Bogár
Most viszont komoly barkácsolásba szeretnék fogni, szeretnék először is fűszertartót csinálni (fából). Imádom a fát, fával dolgozni. Majd valami kis szekrénykét,amihez pl. ikeából vennék kis kosarakat fiókoknak, meg ilyeneket. Van jópár ötletem, csak most először kéne egy dekopír fűrész. És erre most várnom kell, mert van egy ismerőse Szabolcsomnak,aki a bosch-nál dolgozik és tudna nekünk jobb áron szerezni, mint a boltban van, de erre várnom kell 1-2 hetet. Nah, ezt meg nehezen viselem ha kitaláok vmit és már csinálni szeretném
De sebaj, majdcsak nekiállhatok hamarosan
a terveket már megcsináltam, igaz faanyagot még nem vettem, de lehet a héten majd keresek valahol.
Most pusszantás mindenkinek!