Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bea!

Nagyon szépek voltatok, még egyszer gratulálok!
nikó

Bea! Köszönjük a friss, "még ropogós" képeket! Nagyon sok boldogságot kívánok!

Kép

Kép
hmbori

Bea
Nagyon szépek vagytok így "hármasba" :D
Sok Boldogságot Kívánok Nektek!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!
Bea!Nagyon szépek voltatok,és sugárzik rólatok a boldogság :)
Még egyszer hatalmas gratula nektek a nagy naphoz.Iszt várjuk majd a beszámolót!

Lina! A pónin azértr nehezebb lovagolni,főleg ügetni a gyerekeknek,mert sokkal szaporább a lépte.Vagyis mivel kisló,sokkal sűrűbben lp,ezért az ügetése nem túl kényelmes egy kisgyereknek.Én nem is értem???Miért erőltetik sokan a pónin lovaglást a kicsiknek??Van olyan hely,ahol rendesen iskola lónak használják a pónikat,és nem kevés pénzt kérnek azért,hogy a gyerekek oda járhassanak...
Kutyus...jaj már kíváncsi vagyok,milyen lesz??A Bellánknak világosabb szőre van.Nekem jobban tetszik a világosabb.Arany színű ő is de nem az a sötétebb,de nem is a nagyon világos.

mimi12

Sziasztok Kismamik!

DBea: Nagyon szépek voltatok. Sok Boldogságot mégegyszer.

Kandi: Jó a babakocsi.

Nikó: Neaggódj biztosan meglesztek hamarosan. Nálunk sem jobb a helyzet. De bízom benne, hogy hónap végén költözünk már mi is.

Sissi: NAgyon Boldog Szülinapot Kívánunk. így utólag is.

Linácska: Remélem eltudjátok intézni a nevet.

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Előszőr is DBEAsok boldogságot kívánunk és gratula :P

Sissi boldog szülionapot kívánunk :P

Irdab azt hiszem te irtad,hogy nagy a bébi..nállunk is nagy több mint 2 héttel...a súllya is meg a mérete is én aug elejére vagyok most megbeszélve a dokival.

Tündi nállunk is egy ágyba alszunk...de a kislányt megpróbálom megszerettetni a kisággyal.

Csajok apaa hétvégén összerakta a kiságyat,meg csinált egy komódot is nekem ..na mindegy tök szépen átrendeztük a szobát...
ésma éjszaka már a szülésről álmodtam :roll: nem volt valami jó érzés :roll:

Majdkésőbb jövök ..hívom a dokit mert holnap akarok menni hozzá...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Tundi!

Köszi a megnyugtatást. A mi babakocsink is ekkora lesz és nem fog beférni a csomagtartóba vagy ha be is fér csak kerék nélkül nekünk is. Ezért veszünk egy sportkocsit ami újszülött kortól is használható. Ha autóval megyünk valahova azt fogjuk vinni.

Besumi!

Hu neked sem lehet könnyű akkor. Én már szeretném ha rendben lenne a konyha. jövőhónapba meg majd Gréti szobája jön, de azt apa csinálja az tuti meglesz. :D
nikó

Sziasztok

Bea : Nagyon szépek vagytok sok boldogságot az következö 60-70 évhez :D :D :D
Sissi : Nagyon sok boldog szülinapot :D :D :D
Kandi : nagyon jól néz ki a babakocsi

Tegnap mi is kaptunk egy babakocsit hordozoval tök szuper meg vagy 300 db baba ruhát és iszonyu sok kiscipőt.
Igy legalább babakocsit nem kell venni a kiságy is megvan ugy h, haladunk :D

Margit
Vendég

Sziasztok!

Előszőr is...

Bea: Nagyon sok boldogságot kívánok nektek! Azt mondanom sem kell hogy esztendőre apróságot :lol: Szépek voltatok!

Sissi: Boldog szülinapot!

Kandi: de jó hogy már megvan a babakocsitok! és szuper is!

Mi sajnos szombat este az ügyeleten kötöttünk ki, bent akartak tartani, de mondtam hogy nem úgy készültünk így hazaengedtek :)

Többet most nem tudok írni...
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Piroska!

Mi volt a baj? Mára rendben van minden?
nikó

Piroska!
Mi történt?Remélem semmi extra...

mimi12

Jelentem, kelengyelista kipipálva, minden szükséges dolog megvan !! :D :D

Dbea
Még1x gratulálok az esküvőtökhöz, gyönyörű kismamis menyasszony voltál !!! :D

Sissi
Isten éltessen sokáig ! :lol:

Madaran
Szombaton indulunk nyaralni.....jajj sosem lesz már szombat ! :lol:
Írd ám meg nekem ma a pici méreteit !! :D

Piroska
Miért voltatok ügyeleten ????

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Elmentem a terheléses cukor eredményemért. az éh gyomori az jó: 4,7 viszont a terheléses 2 óra múlva: 7,8. Ez nagyon rossz?
nikó

Sziasztok!

Végre egy kis pihi és le tudok ülni a géphez,de sztem Luca nemsokára ébred,úgyhogy nem lesz nyugi megint :wink:

Dbea,nagyon szépek voltatok!:) És annyira jó,hogy odatettétek a kezeteket a pocidhoz :) mert sztem egyáltalán nem feltűnő,hogy kismama vagy :)

Nikó,úgy tudom,hogy a 7,8 az a határérték.

Margit,tök jó,hogy kaptatok egy csomó rucit,nekünk mindent be kell szerezni,mert csak csajos cuccaink vannak :)

Rilla,de jó lesz nektek a hétvégén!:) Merrefelé mentek nyaralni?

Piroska,mi volt a gond?gyere és írj többet!

Kép
Kép
tundi24

Linácska,milyen volt a szülésfelkészítő?

Bori,én is mentem apával mindig horgászni,de amióta Luca megvan,nem tudok,mert ő menne a vízbe :roll:
Nálunk is a sárga volt a domináló az ágyneműben,és jól tettük,mert most jó lesz Zsombinak is :)

Bim-bam,én is próbálok határozottabb lenni és az öcsikét a kiságyba szoktatni.Remélem sikerülni fog!
:roll: :P

Kép
Kép
tundi24

Rilla az tök szupi bárcsak én is úgy állnék :roll:

Tündi akkor remélem mindkettőnknek sikerül majd :wink:

Piroska remélem nincs nagy baj..szórítunk neked :P

Nikó gőzőm sincs én nem vagyok járatos...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Tündi!

Ez már a hülyeség csúcsa, elnéztem a leletet 6,4 lett a terheléses. Ennyire vaksika vagyok ez nagyon gáz. :( :)
nikó

Sziasztok Kismamák!

Dbea:
Szeretettel gratulálok az esküvőhöz, sok örömet és boldogságot kívánok nektek egy életen át!

Sissi: Milyen mintás babazsákot választottál? Én is kaptam rá engedélyt a "pénzügyőrtől", de töb minta is tetszik.

Amúgy mindenkivel együtt örültem a jó híreknek, UH-knak, csak most nem nagyon tudtam írni, mert a felújítás-őrület elvitte minden időm és energiám. Valaki írta, hogy a mesterek mindig újabb dolgokkal állnak elő, hát nálunk dettó ugyanígy van: rendesek, de sokkal lassabbak és körülményesebb az egész, mint vártam. Szombat estére annyira szétesett a lakás, hogy a párommal nekiálltunk, és kb. éjfélre csináltunk egy kis rendet, mert már nézni se bírtuk. Ez jólesett a lelkemnek, mert látom a végét: szép lesz!
Pénteken mi is voltunk UH-n, mindent rendben találtak: Tücsök 1650 g körüli, 31. hét 5. naposnak felelt meg, a buksija még fent van a jobb bordáim alatt (ezt én is érzem :shock: ), de megnyugtattak, hogy még sok ideje van megfordulni.
A méhlepény 2. fokban érett, ezt ugyan nem értettem, de hát végül is a vége felé járunk, miért ne lehetne érett? Hm...
Én is küldök egy mai képet; egy kolléganőm ragaszkodott hozzá, hogy a hétfői ragyogásban kapjon el még könyvek között, hát tessék, ekkora vidám maci lettem már.

Mindenkinek jó hetet!

Ui. Tegnap tönkrement a vasalónk, szép csendesen-, de erős égett szagot árasztva kettényílt vasalás közben. Dermesztő volt, én sikítottam, a párom cselekedett, ahogy ez lenni szokott :lol: . Ma du. megyek az Auchanba venni valami egyszerűbbet. Van valakinek tapasztalata, milyet érdemes? Ezt még nászajándékba kaptuk 6 éve...

Kép

Kép
goldplast

Hali

Goldplast nagyon szép kismami vagy :D
Vendég

Sziasztok!

Nem tudtam hétvégén írni, sok mindent csináltam! Ét lett rendezve a szoba.nappali rész! Szóval nem unatkoztunk! :lol: Ma is reggel óta készülök írni, de mindig van valami és elmarad!

sissi: utólag is Boldog Születésnapot Kívánok!

dbea: Nagyon Sok Boldogságot Kívánok! Remélem bnagyon jól sikerült az esküvő! Szépek voltatok! :lol:

goldplast: Csini kismami vagy! :wink:

nem tudom, hogy mit akartam írni, tök hülye vagyok! :lol:

Jól vagyok, bár ezt az idióta időt kissé nehezen viselem!

madaran: ha jól emlékszem ma mész a dokinén8ihez! Majd írj, hogy mi volt!

piroska: mi baj van! Remélem nincs nagy gond! Nálad is remélem csak az idő!

kovisziszka

Sziasztok!

Piroska, írjál valami részletet, mert mindenki aggódik...

Dbea, nagyon-nagyon szépek vagytok a képeken, sok boldogságot és örömet kívánok nektek!

Rilla,
nem semmi, hogy mindent beszereztetek. Persze gondolom a nyaralás miatt akartál mindent már most kipipálni. Ügyes vagy!
De akkor rögtön kérdeznék is :oops: (esetleg priviben válaszolhatnál, ha valakit zavar): hol vettél pelenkázófeltétet és milyet (puha/kemény), babatakarót, kádállványt, fürdőlepedőt? Köszi...

Goldplast,
nagyon csini kismami vagy!
Lányok, én nem nagyon szeretnék ide képet feltenni, viszont a wiwen csatlakoztam a klubunkhoz, és ott láthatóak vagyunk...

Kép
bikmakk

[quote="goldplast"]
írta:
goldplast
Ui. Tegnap tönkrement a vasalónk, szép csendesen-, de erős égett szagot árasztva kettényílt vasalás közben. Dermesztő volt, én sikítottam, a párom cselekedett, ahogy ez lenni szokott :lol: . Ma du. megyek az Auchanba venni valami egyszerűbbet. Van valakinek tapasztalata, milyet érdemes?

Nem tudom elindultatok e már vasaló vásárba?
Mindenképp jó lenne ha telik rá 10.000körülit venni.DE!! alényege a vasalónak,hogy minél nehezebb legyen!!!Ez nagyon fontos.Egy könnyű vasalóval nem lehet vasalni.A súly kell,hogy ne keléjen erőből a ruhára nyomni.
Nekem Philips vasalóm van.En nagyon szeretem.Ja és érdemes olyat nézni ami kiköpi a vízkövet magából,vagyis az enyémnek van olyan gombja ami kiköpeti a vízkövet :lol:

mimi12

Jaj, Piroska, mi volt a baj? Ugye mostanra már elmúlt?

Rilla, nagyon ügyes vagy, hogy mindent beszereztél! Így már teljesen nyugodtan töltheted a vakációt, 100% Hawaii! 8)

Goldplast: csatlakozom Mimi véleményéhez: mindenképp jobb, ha egy kicsit drágább vasalót veszel. Nekünk kb. 2 éven belül már az 5. vasalónk van, már egy egész gyűjteményünk van, de egyik sz@arabb, mint a másik. Most egy Mulinex-szel próbálkozunk, hátha ez beválik. Az, hogy mennyire nehéz, attól is függ, mennyi vizet töltesz bele :) - jó, nem a víznek kell a súlyt adnia... (Egyébként még nem is hallottam olyanról, amivel ki lehet köpetni a vízkövet - ez jó!!! :lol: :lol: :lol: )
Ja, és csinos kismami vagy! :wink:

Nektek hogy viselkedik a pocaklakótok? Nekem ma nagyon ficánkol. Épp azon gondolkoztam, hogy állítólag a nap 90-95%-át végigalusszák, azaz kb. 1,5 órát vannak ébren. Ahhoz képest nekem ma már legalább 2,5 óra aktív időszaka volt...

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Csak gyorsan irok,mert lassan megyünk a játszira.

Köszi mindenkinek a köszöntést!!!

DBea:nagyon szépek voltatok és Sok Boldogságot kivánok!!!

Goldplast:nagyon csini vagy.Én Zola babazsákot rendeltem,nem akakrtam túl virágosat.

Piroska:ha tudsz irjál,mi volt a baj????
Mindenki aggódik.

Este még tudok jönni.
Vendég

HMBori:Ati nekem is nagyon aktiv.Szinte egyfolytában érzem a rugdosását.
Vendég

Automatikus vízkőtelenítés valahogy igy fogalmazzák meg.
A vasaló tetején van egy gomb és ha azt benyomod akkor vízkötelenít :P

Járt valamelyi mostanában a C&A -ba vagy a H&M-be?

Goldplast csini vagy :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam,
én tegnap voltam C&A-ban. Miért kérdezed?

Piroska,
mi a baj? Vagyis remélem már csak volt...

Niko,
a 6,4-es terhelés elvileg tök jó. 7,8 a határ, de erre szoktam én azt mondani, hogy orvosa válogatja, nekem a 6,9-nek se örültek.

Tündi,
szülésfelkészítő elmaradt, úgyhogy enyhén megszívtuk. A férjem lemondta a vezetői értekezletét, nem ment el egy tervtanácsra, hogy hazajöjjön, és jövő hétre csúsztatták. 3 hétfői alkalom, de így már én is csak 2-re tudok elmenni a Balcsi miatt, apa meg ezt még egyszer nem tudja a munkahelyén eljátszani. Mindegy, baba bent nem marad, na meg nem hiszem, hogy sok újat mondanának a 4 évvel ezelőttihez képest.

Mimi,
ahol szombaton voltunk, az csak egy ovis rendezvény volt, kihoztak 3 pónit, akik mentek körbe, meg némi kisállatot símogatni, és ennyi. Mi maradunk a nagy lónál az tuti. Ahova járunk, ott úgysincs kisebb.
A kutymorgusz meg nagyon édi, bár csak 8 napos volt, így még annyira nem volt mi alapján választani, így rábíztuk magunkat a csajszira. Amúgy szerintem ő sem lesz sötét, csak nem az a nagyon világos.
Most átélem a kutyussal, amit Levivel nem annyira, mármint hogy mit szerezzünk be neki, mi kell, mi nem kell..., úgyhogy most kutyakelengyelistát állítok össze :lol: Na meg nagyon félek, hogy el ne rontsak nála valamit. A gyerekkel már tudom, hogy mit kell csinálni, de a kutyussal nem nagyon. Azért remélem belejövök.

Dbea,
nagyon szépek voltatok. Sok boldogságot még egyszer.

Goldplast,
doki nem mondott semmit a 2. fokban érett lepényre? Nekem Lilivel a 40. héten is csak 1. fokban volt érett, nem tudom, mi a normális amúgy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dbea
Nagyon szépek voltatok!

Goldplast
Csini vagy!

Piroska?????
Vendég

Sziasztok!

Szerencsére mi is aktívak vagyunk ma, de sokat keményedett ma a pocim. Nekem ez elég új mert ilyen még nem volt.
Kiválogattam a ruhácskákat amiket örököltünk és felírtam milyen méretből mi kell. 56 és 62-es méretek.
nikó

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:23-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok Kismamik!

Gyors bekukk.

Rilla: de jó, hogy már mindent beszereztetek.

goldplast: nagyon csini vagy. És gratula a szép méretekhez.

vasaló: hát nekem is volt már drága is meg olcsó is, most philipsem van nagyon megvagyok elégedve vele, mindenképp olyat érdemes venni amit könnyű feltölteni vízzel :lol: ja és ez is "kiköpi" a vízkövet. :)

Nekem is sokminden megvan már Marcusnak, de még vannak fontos dolgok mint pl: a matrac, de mivel nem szabvány az ágyunk keresgélünk. Kádat kell vennem mert Jázminnak rózsaszín volt, abba nem szeretném fürdetni a nagyfiút. Mellszívót ha szükségem lesz rá bérelek. A többi meg meg van Jázmintól. Ruhákat már beszereztem egy két ujjatlan rugi hiányzik még, de azzal még ráérek. Mi is alakulunk.

Lassan a fenti szobák is alakulnak meg van a falazás és aljzatbetonozás, most fogják glettelni a falakat. hamarosan elkészülnek a szobák, a konyhaszekrény is megvan csak lapra szerelve :lol: de már én is látom a végét, nem leszünk kész teljesen de az a lényeg, hogy beköltözhető legyen.

Na jó abbahagyom, mindenkinek szép napot.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:24-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Anett: van olyan ágy amelyik fél éves koráig jó, és az ágyatokhoz lehet rakni közvetlen. A kikában láttam ilyet a hétvégén. nem tudom az árát de amire kinövi addigra jó lesz a tesó ágya, mert írtad, hogy kis heverőt akarsz majd venni. Szerintem érdemes megnézni.

Üdv
Bea

Kép
Kép
beusmimi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:25-kor.

anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:26-kor.

anettoo

[quote="anettoo"]N írta:anettooa, jó, belekezdek ma én is a vásárlásba, összeírásba, mert éjszaka nem tudok már aludni, hogy mi mindent kell összekészíteni, napközben meg csak halogatom.

Na, ez ismerős. Rám is néha rámjön a gyomorideg - de egy kicsit megnyugodtam, mióta a kiságy megvan. De Anettoo, nekünk lassan a kórházi pakkot is el kellene kezdenünk összeállítani... :roll: Odáig már eljutottam, hogy a szakirodalmaimban bejelöltem, hogy melyik oldalon írják - de tettekig még nem fajult a dolog. Csak én nem halogatom, hanem hét közben dolgozom, akkor nincs időm, illetve munka után energiám ilyesmivel foglalkozni, hétvégén meg mindig bejönnek egyéb programok...
Azon gondolkoztam, hogy írtátok, hogy a kórházba két hálóinget érdemes vinni, mert az egyik tuti csupa vér lesz. Na mivel nekem nincs végiggombolósom, ezért venni kell. De ha úgyis ilyen rossz állapotba kerül majd, akkor elég egy kínai vacak (persze 100% pamut), nem? :roll: (Hogy aztán kidobhassam a fenébe.)

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Lina!Kutyakelengye :lol: :lol:
Első körben,arra figylejetek,hogy a konzervre lehet allergiás a kiskutya.Úgyhogy inkább kutyatáp.Mivel nagy testű kutyáról van szó,kálciumot mindenképp vegyetek.Nem kell a táp eladóra hallgatni,hogy az van a tápban.Mert tényleg van amelyikben van,de akkor is kell!!Kérdezd meg a tenyésztőt ők milyen táppal etetik,és kezdésnek vegyetek olyat.De csak kis kiszerelésben!!Nekem pl a Bella csírkehús allergiás,ha csirkés tápt kap attól megy a hasa,vagyis nem érdemes kezdésre megvenni egy 15-20kilós tápot.
hmm játék??Zokniba kötött teniszlabda,meg lukas zoknik összegubancolva.Sipolóst felejtsd el,a szomszéd kutyáját is lelövöm miatta egyszer.ÁÁ volt egy kutyám,és órákat nyomogatta a sipolóst.Borzalmas na :lol:

Anett.Szerintem még kicsik vagytok a bilizéshez.De ez nem azt jelenti,hogy ne is próbáljátok.Vegyél csak egy olcsó bilit,és próbálgassátok.Sosem lehet tudni.

Beus!Szerintem nekem is olyan vasalóm van,az az azzures vagy mi.ez már a 2. ilyen philips vasalóm.Én nagyon szeretem.Az elsőt még jó 8-10éve kaptam és még mindig működik.

mimi12

Bori!
Én már kettő gyereket szültem,de nem lett véres a pizsim :roll: Nem is értem miért kéne,hogy az legyen?
Sok kórházban a szüléshez adnak kórházi cuccot.Szülés után meg pont úgy tudunk figyelni mint itthon mensi alatt.Én legalább is ezt tapasztaltam magamon :wink:

mimi12

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:27-kor.

anettoo

Anett valami ilyesmit láttam a kikában: Kép

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok
Gyors bekuk, aztán irány a védőnő.
Nekünk is matrac problémánk van mivel nem szabvány a kiságy, de még van egy kis időnk a nézelődésre.
Vendég

Anett: ez a teszveszen van most kókuszmatraccal együtt hirdetik.50cm széles és 1 m hosszú.

Kép
Kép
beusmimi

Beus - akkor gyorsan meg is nézem, köszi.

anettoo

Én is csak gyorsban...
Örülök, hogy mindenki jól van (ugye Te is Piroska??????)
Én egyre fáradtabban, de ekkora hassal, 10 kg-mal, és egy örökmozgó 2 évessel nem is csoda :wink:

Bori, egyszer én is összevéreztem a hálóingem, de leginkább a tejfolyás miatt kellett minden nap tisztát felvennem :roll: Nekem minden reggel hatalmas tejfoltok virítottak a mellemnél :D De szerintem a póló-rövidnadrág tökéletes, nem kell 4 hálóinggel felszerelkezni.
Mellesleg a vérzésre nagyon is fel vannak készülve a kórházakban, a lepedő alatt valami gumialj volt, hogy a matracok ne legyenek foltosak, és nálunk minden reggel jött egy nővér egy tucat tiszta lepedővel, hogy kinek húzza át az ágyát.
Vendég

Anetto,
én most Lilivel nagyon beleástam magam a szobatisztaság témába, ugye gyerekpszichológusig is eljutottam, aminek meg is lett az eredménye. A lényeg, hogy a legtöbb "szakember" azon a véleményen van, hogy kb. 20 hónapos kora előtt a gyereknek nem érdemes vele foglalkozni, mert egyszerűen se testileg, se szellemileg nem érett rá. Testileg állítólag akkor érik meg rá, ha váltott lábbal tud lépcsőzni, mert akkor tudja a záróizmait is tartani. (Emeletes házban lakók előnyben :lol: ) Persze lehet venni bilit, tanítgatni, hogy egyébként ide való a pisi-kaki, de csak játék szintjén. Mi 2 évesen vettünk.

Bori,
nálunk van kórházi hálóing, nagyon kényelmes, én azt használtam, annyit és akkor váltottunk, amennyit akartunk, és ha kell, az legyen véres. Amúgy betét kérdése, de szerintem nem nagyon vérzi össze az ember. Én mindig a használt hálóingbe töröltem meg magam ott fürdés után, így még a törölköző sem lett véres, a hálóinget meg a kórház mosatja. Ja, ezt a nővérek ajánlották.

Nem szabvány matrac: Nálunk Kecskeméten van egy bolt, ahol bármekkorát vágnak, igaz szerintem csak szivacsból. Biztos van több ilyen is az országban.

Mimi,
a kiskutyának nem lesz sípolós játéka, az tuti. Mivel nem tömör műanyag, símán szétharaphatja, lenyelheti, szóval szerintem nem "kutyatűrő" játék.
Enni most a tenyésztőnél nem fognak konzervet, ők darálthússal etetik. Mivel azt fogja megszokni, mikor idekerül, szerintem pár napig-hétig én is adok azt majd neki, nehogy gond legyen a más kajával. Amúgy azt javasolta a nőci, hogy felnőtt Darling száraztápot vegyünk neki, ne kölyöknek valót, abból kapjon egy kanállal, és hozzákeverve 2 kanál Friskies macskakonzervet, mert állítólag abban több a hasznos anyag, mint a kutyának valóban. A kálciumot ő is mondta.
Amúgy este megfogalmazódott bennem, hogy mitől is tartok a legjobban. Hát attól, hogy én nagyon menős fajta vagyok, Lilivel is anno egy csomót csavarogtunk, és a pici kutya ezt erősen korlátozni fogja, mert ugye napi 3-szor eszik, sokáig nem lehet magára hagyni..., én meg a sétáláshoz is arrébb megyek 20 km-t, mert itt nem megyek el. Az ok, hogy ha szimplán elmegyünk sétálni, vihetjük kutymorguszt, sőt, jót is tesz neki, ezt is tanulni kell, csak itt sajnos Magyarországon akkor nem tudok bemenni egy boltba sem, mondjuk venni egy kiló kenyeret, mert kutya nem jöhet be..., pedig ha már bemegyek Kecskemétre, tuti hogy egy-két dolgot intézni is szeretnék.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na azt hiszem, úgy csinálok, mint akire rájött a fészekrakó ösztön, és leportalanítom a nappali szoba szekrényt. Hááát nem tudom, mire vállalkozom...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sokan kérdeztétek hogy mi volt a probléma ezért most leírom, bocs hogy nem írom ki mindenkinek a nevét mert tényleg sokan vagytok-vagyunk, főleg ha duplán számolok mindenkit :lol:
Na az volt hogy este fürdés után elkezdett fájni a pocakom a köldököm alatt függőlegesen. Nem egyfolytában csak kis ismétlődéssel mindíg belehasított a fájdalom. Persze nem tudtunk elaludni mert nem tudtuk hogy mitől lehet, így aztán kimentünk a kórházba. Ott megvizsgált az ügyeletes orvos uh-t is csinált azt mondta hogy nincs semmi baj a babával meg hogy rendesen zárva vagyok. De ha úgy készültem benttartana megfigyelésen, én meg mondtam hogy hát nem úgy készültem, azt mondta ha nem múlik el másnapra a fájdalom akkor menjünk be de csomaggal.
Adott egy papírt amivel el kell mennem a saját dokimhoz, ráírta a megállapított diagnózishoz hogy veszélyeztett terhesség.
Gondolhatjátok hogy reggelre már semmi bajom nem volt :lol:
De legalább tudom az uh-ból hogy a Hajnus fejszélessége 8,5
cm :lol:

Anyukám mesélte hogy neki is volt hasonló fájdalma mikor velem volt várandós, állítólag azért mert hogy rövid volt a köldökzsinór.
Szerintetek lehetséges hogy nekem is ez okozott fájdalmat?
Ennyi a történet, azóta nem volt olyan fájdalom, köszönöm mindenkinek az aggódást!

Goldplast: hogy neked milyen jól ál a ruha! Én a múltkor egy butikban felpróbáltam egy nyári farmer ruhát hát úgy néztem ki benne mint egy viziló :D

Az egyik fórumon láttam hogy csináltak a csajok olyan táblázatot is hogy ki kit értesít ha megindul a szülés. Mi nem csinálunk ilyet?
Vagy már folyamatban van?
Vendég

Linácska: részvétem... én a házimunkák közül a portalanítást utálom a legjobban
Nem szabvány matrac? Erről kérdezett valaki, mert vak vagyok és nem látom 8)
Nekünk sem szabvány méretű matrac kellett, de Vecsésen ahol bevásároltunk ott tudnak készíttetni kókuszmatracot amilyet csak szeretnénk.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:28-kor.

anettoo

Anettoo: á szóval neked kellett a matracos infó. Mi Vecsésen a Katibababoltban csináltattunk van honlapja is : www.katibababolt.hu itt a pontos címet is meg tudod nézni.
Bilivel kapcsolatban csak annyit tudok hozzászólni mivel nekem tapasztalatom még nincs de hogy az egyik barátházaspárnál 1 éves volt a nagyobbik gyerek amikor jött a 2. és ők bizony költségkímélés végett (mivel drága a pelenka) már 1 éves korában leszoktatták a nagyobbik gyereket a pelusról, legalább is a nappaliról. Tehát ez is bizonyítja azt hogy nem lehetetlenség már korán elkezdeni de biztos annál nagyobb türelem kell hozzá, szerintem.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?