Sziasztok Lányok!
Brigi: Hiányoztál! Gondoltam ám rátok, hogy csak lógatod a lábad a vízben
! És Marci képeket kérünk!!! Emlékezetes első szülinapja volt a fiatal úrnak
Heydie: Zsuga Bubus, téged is hiányoltalak tegnap, de igazolt a hiányzás
! A rossz gondolatokat űztem az aurámból, a sors úgyis meg van írva. Ha idegeskedem, attól nem lesz jobb.
Adrienn: Gratula a kiskönyvhöz! A kilókon ne gondolkodj, mert szerintem ilyenkor is raktároz vizet a szervezet. És sokan az első trimeszterben ugranak meg, majd később szinte semmit nem híznak
Uxinak igaza van, a méretet szerintem nem lehet pontosan megmondani. Egyébként is egy "paca" látszik, és az ikszet nem tudja pontosan az elejéhez és a végéhez rakni.
Itt van egy táblázat:
http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
Nyomon lehet követni.
Kandi: De jó, hogy megvan az émelygésre a megoldás
! Jó étvágyat!
Kima: Remélem a görcsök hamar elmúlnak. Nekem a múltkori terhességemnél 20 hetesen akkora hasam volt, mint a fiammal 32 hetesen
. Engem az idegesít, hogy az elején olyan, mintha buci duci juci lennék, és kicsit sem az látszik, hogy babát várok
Azt pedig nagyon átérzem, hogy milyen egy 10 hónapos baba mellett ismét babát várni. Ígérd meg magadnak, hogy nem emelgetsz sokat, próbálod apára vagy család többi tagjára rátestálni a feladatot, és amit nem muszáj, azt ne csináld meg, hanem pihenj!!! Ha mellső falon tapad a baba, akkor pedig tényleg felejtsd el az emelést!!! Ne haragudj, ha észosztónak tűnök. Csak én már rettegek ezektől, és átéltem egy ilyet. Jobb megelőzni a bajt
! Tényleg aggódó és segítő a szándék, azért írtam!
Mi jól vagyunk! Fiam ismét elemében. Mennyire is lehet örülni annak, ha egy lázas beteg gyerek életre kel! És az sem érdekel, hogy a bolognai spagettit a fejére öntötte, majd a fehér takaróba törölte le
. Én hála nem émelygek. Szerdán megyek dokihoz szívhangot hallgatni. Jaj, ez egy igazi vízválasztó. Remélem minden rendben lesz.
Vigyázzatok magatokra! Puszi