Új privát üzeneted érkezett!

Heydie!
Köszi, megvagyok. Szokott görcsölni a hasam, főként a nap végén és éjszaka, de akkor rendesen, illetve mostmár ott tartok, hogy alig bírok valamit enni, mert minden visszajön. Így jelenleg citromos vízen élek. De ez is elmúlik egyszer. Pihenni kellene többet, de egy 10 hónapos gyerek + a háztartás + a kutyusok....örülök, ha este 11-re ágyba kerülök. No, de nem panaszkodom, mert mindezek mellett nagyon boldog vagyok.

Brigi!
Éppen ma mondtam a páromnak, hogy vennem kell nadrágot, mert ha begombolom a farmert, akkor szorít

:oops: :oops: Ebben csak az a ciki, hogy amikor Marcival voltam várandós, akkor a 16. hét tájékán kellett az első kismamás nadrág....... :D :D

Kima
Kép
Kép
kima75
 
 


Sziasztok Lányok!

Brigi:
Hiányoztál! Gondoltam ám rátok, hogy csak lógatod a lábad a vízben :)! És Marci képeket kérünk!!! Emlékezetes első szülinapja volt a fiatal úrnak ;)

Heydie: Zsuga Bubus, téged is hiányoltalak tegnap, de igazolt a hiányzás :lol: ! A rossz gondolatokat űztem az aurámból, a sors úgyis meg van írva. Ha idegeskedem, attól nem lesz jobb.

Adrienn: Gratula a kiskönyvhöz! A kilókon ne gondolkodj, mert szerintem ilyenkor is raktároz vizet a szervezet. És sokan az első trimeszterben ugranak meg, majd később szinte semmit nem híznak :) Uxinak igaza van, a méretet szerintem nem lehet pontosan megmondani. Egyébként is egy "paca" látszik, és az ikszet nem tudja pontosan az elejéhez és a végéhez rakni.

Itt van egy táblázat:

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

Nyomon lehet követni.

Kandi:
De jó, hogy megvan az émelygésre a megoldás :)! Jó étvágyat!

Kima:
Remélem a görcsök hamar elmúlnak. Nekem a múltkori terhességemnél 20 hetesen akkora hasam volt, mint a fiammal 32 hetesen :). Engem az idegesít, hogy az elején olyan, mintha buci duci juci lennék, és kicsit sem az látszik, hogy babát várok :)
Azt pedig nagyon átérzem, hogy milyen egy 10 hónapos baba mellett ismét babát várni. Ígérd meg magadnak, hogy nem emelgetsz sokat, próbálod apára vagy család többi tagjára rátestálni a feladatot, és amit nem muszáj, azt ne csináld meg, hanem pihenj!!! Ha mellső falon tapad a baba, akkor pedig tényleg felejtsd el az emelést!!! Ne haragudj, ha észosztónak tűnök. Csak én már rettegek ezektől, és átéltem egy ilyet. Jobb megelőzni a bajt :)! Tényleg aggódó és segítő a szándék, azért írtam!

Mi jól vagyunk! Fiam ismét elemében. Mennyire is lehet örülni annak, ha egy lázas beteg gyerek életre kel! És az sem érdekel, hogy a bolognai spagettit a fejére öntötte, majd a fehér takaróba törölte le :D. Én hála nem émelygek. Szerdán megyek dokihoz szívhangot hallgatni. Jaj, ez egy igazi vízválasztó. Remélem minden rendben lesz.

Vigyázzatok magatokra! Puszi
Vendég
 


Kima - görcsölésre szoktál bevenni MagneB6-ot vagy bármit? Elég rossz lehet, remélem elmúlik...a nemevés ismerős, meg a citromos víz is :D

Véletlenke - örülök, ha elűzted a rossz gondolotaokat ;) és milyen aranyos vagy, h hiányoztam :oops:
Fejére öntötte a spagettit? :lol: tényleg? :D az a lényeg, h már nem lázas!
Szerdán majd drukk...fantasztikus lesz, tuti! :)

Ollem - bocsi h belekotty, nem hozzám jött a kérdés, tudom, csak azért írom, mert én is 6+1 voltam első UH-n. Nekem még nem volt a szívhang, a doki szerint még korai lett volna.

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 

 
 

Ollem tőlem kérdezted hogy volt-e szívhang 6+1-nél? Igen volt. Mondjuk én csak ezt láttam hogy villog valami:-)
Én is kicsit ideges voltam, mert hittem is meg nem is a tesztnek:-)

Mondjuk én orvost fogok cserélni,.Pölö nem vette le a citológiát mitudoménmiért.Tavaly szeptemberben p1 volt.Ezt mondtam neki.
Meg több érthetetlen dolgot is "művelt"Pölö felírt utrogestant amit vérzésre szoktak, holott én soha nem véreztem!!!!!Na mindegy már abbahagytam. A beutalót már megírta, jövőv héten meg elmegyek uh-ra csak megnyugtatásképpen....Aztán ha meglesz a 12. heti uh. ráérek új orvos után nézni.

Na egy kicsit elkanyarodtam:D

Szóval holnap mész:-)Minden ok lesz:-)
kriszti1976
 
 


sziasztok!

udv es nagy gratula az uj babakhoz! :D

hogy alltok a gyomorsavval?ez az egyetlen tunetem, de eleg pocsek.... olvastam, hogy sokan rosszul vagytok, ami szerencsere elkerult (neha egy kis hanyinger, de nem komoly)... viszont ez a gyomoreges...aaa....es hol vannak a beigert boldogsaghormonjaim? :roll: :oops:

paran irtatok a barnazasrol...vigyazzatok magatokra. nalam is utazas/repules utani napon jott a verzes/barnazas a 6-7 heten. kaptam duphastont es fekudnom kellett egy hetig....hal'istennek most semmi bajom, de a tornaval, cipekedessel ovatosan. Allitolag egy resze a verzeseknek termeszetes, masik fele kevesbe.... :oops:

ket es fel het mulva elso genetika...baratnomnek mar ott megmondtak a baba nemet :wink: :lol: ...de jo is lenne :lol:
Vendég
 


heydie!

köszi neked is a hsz-t.
Természetesen mindenkitől kérdezem. És nem belekottyoltál! :lol: :wink:

Csak egész nap ez jár a fejemben, hogy holnap doki és hogy mi lesz meg minden.....
védőnő mondta, hogy kedden menjek kiskönyvért.
De ha nem lesz szívhang, akkor még úgyse állít ki könyvet. :roll:

Na legalább Bogit leméri.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ja most olvasom heyide írását.Én azt olvastam ekkor már van szívhang. És volt is. No az is igaz hogy végül is lehet nem is 6+1napos voltam akkor hanem 6+5.Ugyanis a védőnő ezt számolta.Szerintem ő számolt jól.
kriszti1976
 
 


Kima - a magne B6 nagyon jo...szedd a gorcsokre, nekem is hasznalt!
Vendég
 


Sziasztok!

Én 6+2 napon voltam UH-on és már volt szívcső pulzálás.
A baba 0,66 cm volt, erre mondta a doki, hogy van egy óriási 7 mm baba a lehető legjobb helyen! :lol:
(amúgy a Szülészetek,kórházak/Budai Meddőségi Centrum babát várunk topikba fel is raktam a képet ---> a baba még nem nagyon felismerhető :shock: )
Amúgy a méretek és a szívcső pulzálás kezdete is egyénenként változó, van egy barátnőm, akink csak betöltött 8 hét után volt szívhang!
És abban is igaza van az előttem szólóknak, hogy nehéz eltalálni a fogantás időpontját (kivéve akinek orosi beavatkozással volt --> nekünk biztos, hogy május 1 vagy 2.)

Mi ma mondtuk el mindkettőnk szüleinek a jó hírt :lol:
Este hívott anyukám, hogy ők már meg is beszélték anyósommal, hogy mennyire el fogják kényeztetni a gyereket :shock:
Húúúúúúú, de jó....... Nem elég nekem az apja...... :lol:

Bocsánat kicsit hosszú voltam, még megyek visszaolvasni!

Kép
akire79
 
 


Francesca!

Nekem sincs tünetem, csak mellem feszül.Egyszer-kétszer volt kicsi hányinger.pölö maiss:-)De annyira enyhe hogy szinte semmi.Gyomorégés spec nekem nincs.

11.kerben jo dokit tud valaki ajánlani?
kriszti1976
 
 


Kriszti és Heydie!

Igaz, hogy 6+1 leszek a mensi első napjától számítva....
De már mensi megjövetele előtt két nappal + lett a teszt, igaz halvány volt...de pozitív.
Szóval nem a ciklus közepén fogant szerintem hanem kicsit előbb.
De majd holnap remélem ezt is kb. meg fogom tudni.

Na hát majd meglátjuk....11 re megyek és iszonyúan izgulok.....jobban , mint Boginál.....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Én is azt olvastam, h lesz már 6 hetesen szívhang, meg nekem az asszisztens is azért adott akkori időpontot, mert akkor elvileg már nagy volt rá az esély...aztán mégse, csak amikor most voltam. De gondolom egyénfüggő ez is.

Megnéztem a táblázatot, most elkezdett járni az agyam, h normális-e az a 8 mm a baba méretének, mert azt a táblázat egy 6+x napos korhoz írja. De gondolom mondta vna a doki, ha ez így nem lenne megfelelő, meg talán Mandi volt, aki írta, h hasonló korban hasonló méretekkel rendelkeztek ők is. Mindegy, nem kattogok...próbálok legalábbis.

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Tünetek:

mellfeszülés, érzékenység...
Émelygés, kajáktól vmelyiktől undor, vagy épp megkívánok vmit.
Szagokra érzékenyebb vagyok, pl. párom dezodorja nem tetszik most a szaga...
fáradtság egész nap. reggel alig bírok felkelni, este meg, mint akit leütnek alszok el.


Ruha:

Nekem is szorítanak a nadrágjaim....én már bevallom egyik nap felvettem a kismama gatyámat, nem látszik, hogy az...hihi
de legalább kényelmes volt.

Szerintem már nőtt a hasam is.....legalábbis az alakja biztosan változott...amúgy is maradt Bogi után vmennyi...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem: Szerintem nem feltétlenül lehet még 6+1-en szívhangot hallani. Ha később fogant, akkor biztos, hogy nem. Én 5 hetesen szoktam elmenni először, és a dokim 8 hét környékére hív vissza pont azért, hogy ne izguljak azon, ha 6+1-en nem lehetne még látni. Nagyon drukkolok holnap!!! Biztos fogod hallani, de ha mégsem, akkor se izgulj! Majd 8 hetesen látod ;)!
Vendég
 


Ollem - drukk az UH-hoz, meg szorítok, h legyen majd szívhang is :)

Gyomorégés: nekem nincs, az én tüneteim változatlanok, a folytonos hányinger, sokat járok pisilni (sajnos éjszaka is), meg kicsit talán érzékenyebb vagyok a szokásosnál. Mellfeszülésem sincs pl...

Hasnövekedéssel kapcs. akartam még írni, h nekem pl nincs az sem -sztem-, normális az, h 9 hetesen még ugyanúgy nézek ki, mint terhesség előtt? Pedig ha minden igaz, azt hallottam, h a vékonyabbakon előbb meglátszik...

Kezdem a parázást, és még 3 hét van a vizsgálatig... :?

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Heydie - ne aggodj, minden baba maskepp fejlodik...biztos, hogy minden ok lesz! :wink: nezd meg ezt a linket, talalhatsz egy jo par UH kepet....
http://babatervezok.otthona.net/us-adatbank.shtml
Vendég
 


Szívhang még mindig - én is azért mentem el akkor, amikor 6+1 voltam, mert nem tudtam vna várni a 8. hétig vele, pedig mondták itt a csajok, h kimutatható szívdobogás szinte biztos h nem lesz. De jobb volt így, mert legalább megnyugodtam, h van egy méretének megfelelő petezsák. Aztán én is két héttel későbbre kaptam a következő időpontot, ahol már szépen vert Bubcim szíve :)

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Honnan szeditek ezeket a képeket?:-DNekem is akarom!
kriszti1976
 
 


Biztosan hülyének fogtok nézni, de felírtam, hogy mikor voltunk együtt a párommal.....

Ha visszaszámolok vagy május 1.-jén fogant, vagy május 7.
vagy....május 11. de szerintem május 11.-én nem , mert akkor 20.-án a teszt nem lett volna halvány pozitív...

Szóval május 1. vagy május 7. a fogantatás napja

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Heydie:Nem azért linkeltem be, hogy ilyeneken parázz!!! Tökéletes babád van, és a méretei is jók. Az én fiam 2850 grammal született és 52 cm-rel. Ez ma kicsinek számít. Most 15 hónaposan 12 kg, 84 cm, majdnem két évesnek felel meg :)! Szóval az a lényeg, hogy van életjelenség, megvan mindene, idekint meg majd megnő :D! Hozzáteszem, ezt a méretet is elég volt kinyomni ....
Vendég
 


Francesca - köszi, próbálok nem idegeskedni, csak hát első baba, tudod, sok a parám... :)
Köszi a linket, bár egyelőre nem tudok kiigazodni rajta, de nem adom fel, amíg nem fejtem meg :D

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Köszi a drukkokat uh-hoz!!!! :D

Hasnövekedés: szerintem egyénenként változó.
Nekem óriási hasam volt Bogival, amiből maradt is meg...sajna és most már szinte 5 hós terhesnek is kinézek, ha előnytelen ruhát veszek fel.... :?
9 hetesen már látszott a hasam nekem....de ez alkati kérdés...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Üdv az új babásoknak :D

Ollem drukkolok a dokihoz, biztos minden rendben lesz!

Kima a Magne B6 tényleg jó, nekem is a használt.

Véletlenke örülök, hogy a fiad újra eleven!

Mi is hétvégén mondtuk el a szülőknek, és nagyon örült mindenki :D Legmeglepőbb az apósom volt aki a nyakamba ugrott úgy örült...
:D :D
Holnap megyek reggel vérvételre, remélem túl élem.......

Mindenkinek rosszullétmentes napokat.

Mariann

Kép
arian78
 
 


Ollem - én biztosan nem nézlek hülyének, mert én is felírtam :D :oops:
A teszt halványsága miatt sztem talán valószínűbb az, h 7-én fogant a babó, bár ki tudja...majd a doki megmondja a frankót holnap ;)

Véletlenke - az uncsitesómnak is 3000g alatt volt a babája, és talán 50 cm volt, mindenki cseszegette, h az mennyire kicsi :twisted:, és ő is azt mondta, h akkor nyomjanak ki ők egy ekkora babát, mert nem könnyű így sem. Alapvetően tudom, h minden baba fejlődése más, így aztán biztos minden magzaté is, csak néha mégis előtör belőlem az az igazi paramami :oops:

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Baba méret!

Lányomat az AFP vizsgálat utánig 2 héttel kisebbnek látta a doki....

Amikor rossz lett az eredmény, akkor jött rá, hogy azért lett rossz, mert 18 hetesen küldött AFP-re, mert ő azt hitte 16 hetes leszek akkor...

én mondtam neki, de nem hallgatott rám. aztán amikor AFP után uh-n találkoztunk azt mondta "na most megmérem rendesen" és akkor mondta, hogy hát igaza volt. és módosult is a szülés várható időpontja két héttel előbbre. :lol:

Amúgy nem lett nagy a lányom 2400 g és 48 cm.
De ma már több mint 9 kiló. De kedden majd megmondom mit mért a védőnő!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Bejelentősöknek gratula, tök jó, h így örültek a leendő nagyszülők ;) nálunk anyósom még mindig nem tudja... :roll: már érzem a sértődés előszelét 8)

Vasárnap este mindig nagyon felpörgünk :D

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Heydie - nalunk is elso baba .... es en is parazok...igy talaltam ra erre a linkre :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Heydie!

köszi, hogy nem nézel hülyének!!! :wink: :lol:
De szerintem normális dolog ez ugye? hogy felírjuk??? :lol: :lol: :lol: :oops:


Bogit se volt könnyű kinyomni....17 órát vajudtam....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


A hasnövekedéshez annyit, hogy Bogyóval már a 6. héten látszott és nem fértem bele semmimbe. A második babival szintén ez volt, de akkor még a fiam után is volt rajtam. Pontosabban inkább azt mondom 1 év kell szülés után ahhoz, hogy visszaálljon minden. A mostani terhességem 5 kg-val kevesebbről kezdem, mint Bogyót, é nem látszik semmi. Nincs hasam, nem ment még szét a csípőm, és párnák sem jöttek még. Majd bekövetkezik! Jönni fog az ne félj/ünk :lol: Majd utána pedig azon könyörgünk, hogy mikor megy már le :D
Vendég
 


Hello kismamik! :)

Biztos unjátok már a "bepofátlankodókat", én is egy vagyok a sok közül, 8) de hátha valakit érdekel és még nem vett pelenkázó komódot. IKEA termék, 3 fiók, fölötte egy kis pakolós rész, a tetején pedig egy visszahajtható/ összecsukható pelenkázó. Mindez 20.000,-Ft.
Kép Kép

Ha valakit érdekel, írjon privit!
További gondtalan babavárást! :wink:
Vendég
 


[quote="veletlenke"]S írta:veletlenke
Brigi:[/b] Hiányoztál! Gondoltam ám rátok, hogy csak lógatod a lábad a vízben :)! És Marci képeket kérünk!!! Emlékezetes első szülinapja volt a fiatal úrnak ;)


Ha már ennyire kéritek... :lol: :lol: :lol: De majd csak holnap. Most nagyon elemében van a fiatal úr, még nem akar aludni... Lesz ám bónusz-kép is :wink: :lol:

Az meg, hogy 9 hetesen nincs pocak, semmit nem jelent. Amikor anyu velem volt terhes, már az 5. hónapban volt, és még mindig jók voltak rá a szűk szoknyái. Aztán egyik este lefeküdt, és reggel úgy kelt fel, hogy egyetlen ruhája nem volt rá jó, kölcsön ruhában ment kismama-cuccokat venni. Szóval nyugi, ne parázz :lol: :lol:

Na rohanok altatni, holnap jövök. Jó éjt mindenkinek, aki nem küzd az álmatlansággal. Tényleg! Hajnali 2 és 4 között nem jön senki fórumozni, hogy ne unatkozzak egyedül? :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás
 
 


Francesca - akkor milyen jó, h ideparázódtál ;) :lol:

Ollem - hát persze, h normális :lol: nekem van egy nagyon pofás kis füzetem, amióta próbálkozunk, azóta vezetem...mikor voltunk együtt, reggeli hő, nega tesztek ideje, stb. Aztán amikor meglett az első poz. teszt, akkor kinyomtattam egy UH képet, és beragasztottam, ezzel kezdtem benne az új korszakot :) most már bennevan a mi első UH képünk is, a vizsgálatok ideje, első rosszullétem ideje :lol:, ilyenek...mindent meg akarok hagyni az utókornak (=Bubcinak :D).

Véletlenke - hasnövekedéssel kapcs. most komolyan megnyutattál ám! :D

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


[quote="hékás"]N írta:hékása rohanok altatni, holnap jövök. Jó éjt mindenkinek, aki nem küzd az álmatlansággal. Tényleg! Hajnali 2 és 4 között nem jön senki fórumozni, hogy ne unatkozzak egyedül? :lol: :lol:

De még az is lehet :lol:

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


huh...valoban vasarnap estere elenkul fel a forum? :D viszont most elkoszonok, mert ember elvisz moyiba...megnezzuk az uj terminatort...de lehet en majd alszom egyet, bar beigert egy zacsi M&M-et :lol: imadom!!...mindkettot :wink: :lol:

jo ejt es vigyazzatok magatokra!
Vendég
 


Brigi: Lehet, h a fiam szórakoztatni fog ismét, úgyhogy ha fent leszek benézek :D Képekért pedig benézek majd hozzád is ám!

Francesca:
Teljesen érthető a paranyuság :). Én már harmadjára vagyok terhes, de talán idegesebb vagyok, mint az elsőnél. Minden gyermek, minden várandósság más, és egyiket sem lehet félvállról venni. Úgyhogy nyugi, érthető az aggodalom, a szakirodalom bújása stb :)

Ilyenkor azért megölelgetnélek Titeket, hogy nyugi, minden rendben van!
Vendég
 


Na, ha ennyien vagyunk hajnali 2 és 4 közti időpontra, akkor lehet, h csapunk akkor is egy ilyen pörgős partit? :D

Hűűű, Francesca - mozi, de jó neked, irigyellek :D imádok este moziba járni. Most is szívesen elmennék, bár sztem semmi olyan film nincs, amihez lenne kedvem...de úgy a hangulatért :D

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Tudtam én Heydie, hogy olyan jót írtam, amitől magam is nyugalommal lennék :lol:
Vendég
 


[quote="veletlenke"]T írta:veletlenkeudtam én Heydie, hogy olyan jót írtam, amitől magam is nyugalommal lennék :lol:

:lol: :lol: de amúgy tényleg :wink:

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Lehet, hogy nekem is írnom kellett volna a hőmet, és akkor nem szenvedek balesetet 31 évesen :lol: Na nem, mintha nagyon bánnám!!! El se tudnám képzelni, hogy most már ne legyen Burika. Azért hihetetlen, hogy három hete még nem tudtam mit fogok csinálni, most pedig képes lennék bármit feladni és otthagyni érte!!!
Vendég
 


Én nem tudom miért de annyira kivánom a szénsavas vizet, meg kolat meg mindent ami szénsavas.
kriszti1976
 
 


Kriszti:A gyerek biztos szereti a jacuzzit :lol: Na jó, nem poénkodok. Hát biztos kismama vagy :D! És kívánós :D . Gondolj bele, hogy ehhez még a kovi ubit is kívánnád :lol:
Vendég
 


Én eleinte annyit bénáztam a hő mérésével, volt, h nem is mértem, mert annyira kellett pisilnem reggel :D

[quote="veletlenke"]A írta:veletlenkezért hihetetlen, hogy három hete még nem tudtam mit fogok csinálni, most pedig képes lennék bármit feladni és otthagyni érte!!!


Hormonok vagy nem hormonok, én ezen meghatódtam :)

Kriszti - kólát én is kívánom (mindig is kólás voltam, de most jobban), de nem iszom, amióta pozi lett a teszt.
Meg nagyon durva, de én az energiaitalt kívánom veszettül :shock: de azt meg aztán pláne nem fogok inni...

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


[quote="veletlenke"]A írta:veletlenke gyerek biztos szereti a jacuzzit :lol:


:lol: :lol: jó kis este ez :lol:

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie
 
 


Na vagyok, csak megvártam a szavazás eredményét...

Heydie: Én is sírok és mosolygok együtt! Az biztos, hogy valami különleges emberke lesz ez a babi, és a nevét is ez alapján fogjuk kiválasztani :) A hormonok engem is megríkattak azon, amit Te írtál! Na ha kisírtuk magunkat valóban csak nevessünk, hogy a szénsav és a kovi ubi nemcsak a gyereknek csinálna jacuzzit :lol:
Vendég
 


ÁÁÁ énse iszom se kola se energiaital se szénsavas víz!Kávét is azonnal abbahagytam amikor pozitív lett a teszt. De a kolából ásványvízből néha kortyolok egyet :D
A kávérol aazt olvastam napi egy nem árt.Mostanában néha ittam azt is.Tegnap is.De csak egyet! :D
kriszti1976
 
 


Mennyit írtatok most este

Veletlenke!
Nem gondolom azt, hogy észosztó lennél! Sőt! Nagyon aranyos vagy, hogy aggódsz. Próbálok pihizni amikor csak lehet, de tudod az ember mindig talál valami tennivalót. Az emelgetés nehezebb eset, mivel egész nap egyedül vagyok a gyerekkel, Ő meg szereti ha felveszem. Természetesen amennyire lehet vigyázok, néha furdal is a lelkismi, mert ma is volt, hogy nem vettem fel annyiszor a gyereket, ahányszor szerette volna. Mondtam is szegénykémnek: „Nem veszlek fel, mert anyának leszakad a dereka”.

Azért tündéri lehetett a gyerkőcöd, ahogy a fejére öntötte a spagettit.

Heydie!
Görcsölésre Magnesi Citricit szedek. Nekem a Magne B6 semmit nem ér. Marcival is végig ezt szedtem. Vele is az elején görcsöltem, a 20. hét után meg sűrűn voltak keményedéseim. Erre is jó a magnesi citrici.
Has növekedés: neked ez az első baba lesz. Még tök jók a hasizmaid és sokkal később fog nőni a pocid, mint akinek második vagy harmadik baba. Soha nem felejtem el, hogy olyan 20 hetes lehettem, amikor kétségbeesve hívtam a dokit, hogy nekem még miért nincs igazi hasam csak olyan kis picike ( mint fentebb írtam a 16. hétig simán a rendes nadrágjaimat hordtam és nem látszott semmi a hasamon). Ő mondta, hogy az első terhesség később kezd látszani. Szóval nyugi, minden rendben van!

Ollem!
Biztosan rendben lesz holnap minden! Nagyon drukkolok neked! Hess rossz gondolatok!

Kima
Kép
Kép
kima75
 
 


Jaaaj meg a másik!A halat imádtam eddig különösen a lazacot.Egy hete nem birom még nézni se:DSzegény férjem meg egész hétvégén azt csinált.Hol így hol úgy és várta mikor eszem belőle.De mondtam neki hogy felejtős :DHa megérzem a hal szagot vagy a már megsütött megpárolt illatot érzem hogy a gyomromnak nem jo.
kriszti1976
 
 


Hú én igen bűnös vagyok......

iszok még egy kávét naponta....kevés kávé...kb. harmad annyi mint előtte.....sok cukorral és tejjel....
kólát iszok.....és csak kólát...igaz ilyen mű kóla....
hát majd igyekszem leszokni.....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


JAcUZZI-weheheheheh-ezjoo :D :D :D :D
kriszti1976
 
 


Tanulnom kellene vizsgázom szerdán, de állandóan a babaoldalakt bújom :D Nemtom mijé :D :D
kriszti1976
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?