Új privát üzeneted érkezett!

na akkor mégis írom a kuponokat

babylove aktiv+ jumbo-csomagos pelus300ft
pampers jumbo-csomagos pelus 500ft
libero megapack pelenka 500ft
nivea törlő 150ft
babylove édeskömény tea 100ft
humana bébivíz 100ft
avent varázsitató 200ft
johnsons baby fürdető 150ft
johnsons pelenkakiütés elleni krém 150ft
gabi lanolinos krém,finom púder 100ft
gabi bababarát mosópor 300ft
domestos 100ft
energizer elem 250ft
alverde baby ápoló krém 100ft

ennyi,június 30-ig válthatók be

solya051020
Káld

ja azt nem írtam oda h ezek a kedvezmények,de sztem mindenkii tudja :oops: :lol:

solya051020
Káld

na két óra alatt lement 37,2re...hát nem vok elájulva a hatástól..

ja és azt nem irtam h nem fáj mikor szopik belőle.. nemtom akkor is ez lehet-e.

Kép
andy30

Kép

Ezt sütöttem tegnap...

Kép

Kép
dcili81

Andy pihenj és gyógyulgass minél hamarabb!

Kép

Kép
dcili81

Vera! Ma leköltözött a galériáról a számítógép, és bébi mellett is nyomogatok.
Tiszta nyonyó megint. :twisted:

Kép
zölddisznó

Halihó.
Délelőtt meghívtak az utcabeli barátaink bográcsozásra,majd meg kukultunk a melegtől,aztán utána hazajöttönk,mindenki kumott egyet,mire felkeltünk dörgött,villámlott,szakadt az eső... :shock:
Tiszta füst szagúak lettünk,úgyhogy most apa begyújt a kandallóba egy picit,és fürdik a család.

Zsiráf,még nincs fogunk!!! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Cili:receptet teszel fel?

Andy:jobbulást

solya051020
Káld

na szopi tanácsadóm szerint az lehet vmi gyusziféle. meleg viz meg szopik közt hideg borog. remélem 1-2 nap max mert azt irják azután kell orvoshoz forulni ha nem javul. próbálom vele szopiztatni de alig eszik mindig csak forogna:)
lehet éjjel felkeltem h egyen belőle...
remélem téleg ez a bajom és nem más, de nagyon ugy néz ki.

andy

cili almás?

ja menni kéne szavazni is de semmi kedvem...

Kép
andy30

Itt meg ömlik az eső és még én sem voltam :(

Kép
zölddisznó

itt is ömlik de elmentem azé... sokkal jobban nem lettem tőle sőt

Kép
andy30

...én meg nem. Apa már elment, kenguruzni nem bírok egy ideje a sarkam miatt, babakocsi esővédő Lellén.

Kép
zölddisznó

Gonosz törp végre kidőlt. Heurékaaaaaa, van negyed órám enni!

Kép
zölddisznó

ez a 3%ugyse vmi sok

Kép
andy30

???

Kép
zölddisznó

Van valakinek állványos hinta tapasztalata?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ma könyvhéten jártunk, képzeljétek dedikáltattam Kányádi Sándorral Domi első verseskötetét (Zümmögő). Remélem örül majd neki!

Ja és vettem neki Für Anikó felolvasásában Weöres Sándor verseket CD-n, imádja hallgatni...meg én is... :D Amíg a játszószőnyegen játszik a nappaliban, berakom majd neki hallgatózni.

Meg persze megvettem Csányi Vilmos új könyvét (Bábosok) és Lux Elvira egy új könyvét. Úgy örülök!!!! Este megyek a kádba olvasni!

Zsiráf: Bocsi a pelus miatt hívtalak, hogy lehet-e még venni akcióóósan.

Berni: Persze, hogy voltunk szavazni!!! Milyen kérdés ez!

Zöldi: Sajnálom a keléseket, lehet, hogy a mai zuhatasgokat érezte meg előre, ja és tegnap telihold volt!!! Van aki erre érzékeny. Csak tippelgetek.

Kép
mannababoca

Andy: Tessék lefeküdni egy bögre teával és tévézni!!!!! Apa meg patyulgassa Regit!

Kép
mannababoca

Van, ahol ma ilyen esett:
Kép

Kép
zölddisznó

Rohadtul elfáradtam ma....

Anyósok :evil: :evil: :evil: :evil:

Hát, Erika, asszem a mi anyósaink kezet foghatnának :evil:. Ma anyukáméknál voltunk egész nap, emiatt Kobold elég keveset aludt meg ugye az idő is olyan nyomi volt, erre hazafelé jövet bejelentkeztek anyósék, hogy benéznek anyós-pasi családjától hazafelé jövet. Még 5 perce se voltunk itthon, mikor megjelentek (szerintem 200-zal repesztettek idáig), apa Koboldot próbálta nyugtatgatni a szobájában ,mert elég nyügi volt szegénykém, én meg még pakolásztam. Berontanak, harsányan lerohanják a félkómás Kristófot, persze sírás a vége, és anyós besértődik, mert még 10 perc múlva se tudja kivenni a gyereket apa kezéből (megjegyzem, míg itt voltak, egyáltalán nem volt hajlandó odamenni hozzá), és beszól ilyet Koboldnak nagy sértődötten: "Na jó, úgyis mindjárt elhúzunk innen!"
Hát bazmeg, bocs, hogy a gyerekem merészel 6 hónaposan hulla fáradt lenni este 6-kor egy egész napos pörgés után!

Na, most fürdetünk, még jövök, bocsi, de ezt muszáj voltam kiírni magamból, mert felrobbanok!

Kép

Kép
gabilany79

Manna! Nem viselt meg annyira a sok kelés, hajnalban már maradt mellettem bébi.
Lehet időjárás is, de a foga is mindenórás, tejem is "odakozmált" és nem ízlik neki - mensi miatt - kint sem voltunk, mert amíg itt volt apa, szereltünk, utána meg eleredt a zuhé. Pedig már felöltözttettem bébit szavazósba :)

Kép
zölddisznó

Délután már kérdezni akartam de kiment a fejemből,szóval Oli kb egy hete szörcsög,de nem náthás,hiába szívom ki az orrát nem jön semmi...kicsit már zavar ez.ez mitől lehet?Elvigyem ezzel dokihoz?
Most lehet hülyét kérdezek de ez lehet a foga miatt?Mert azt mondta nekem védőnő ha jön a fog akkor lehet náthás..de mondjuk ez nem nátha amit Oli csinál.Ja és nem mindig csinálja ezt,inkább csak akkor ha fekszik.

solya051020
Káld

zoldi. milyen hintat nyertel meg?
es milyen alvanyos hintara gondolsz?
remelem Hannanak hamar kibujik a fogacskaja.

gabi.erika. sajnalom anyosos eseteket! :evil:
az enyem meg itt van 4 ota, es szorakoztatja a bebit. kivasaltam, megfoztem, vacsiztunk. tok jo. asszem maradnak furdetni is. :lol:

gabi. hany fokos a viz amikor uszni viszitek Koboldot?

manna. rad meg irigy vagyok a jo kis cd-d miatt!

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]V írta:zölddisznóan, ahol ma ilyen esett:
Kép

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Jaj Gabi! Neked akartam még írni délelőtt! Köszi a katicás linket, írtam is a csajnak.
Nagyon jók az uszis képek, haláli Koboldod!
Te meg olyan ismerős vagy valahonnan, már akartam ezt is írni, csak a szita agyam.
Hát ezek az anyósok :twisted:

Kép
Kép
Kép
erika26

Szasztok,

Boldog félévest a Daniknak.

Először is ami a legfontosabb veszekedés ellenére ölelkezve aludtunk és természetesen szent a béke, apa nagyon átérzi ezt az egészet, szenved hogy nem beszélhet értelmesen velük, de kitart és nem költözik el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szeles és Mindenki,
Köszönöm olyan kedves vagytok, biztattok erőt adtok.

Márti,
Köszönöm az ölelést.

Musi,
Mozi milyen volt ? Összefutottunk anyuddal még szombat délelőtt, mi séta piacról almaellátmánnyal hazafelé anyud bevásárlástouron.

Andy,
Anyudnak Neked gyors gyógyulást.

Gabi,
Nagyon helyesek vagytok. Anyósék gratula. :evil: Nyugi.

Manna,
ÁÁÁ hihhhhhetetlen és érthetetlen anyós viselkedés. Egon, brrr hát nem tudja hogy hijjják az unokáját ??????
Könyvekszerzemények naggyon szuperek.

Zöldi,
Muti a hintát.

Erika,
Kiváncsi vagyok sógornő nemes gesztusának valódi okára.

Jurmine,
Azért megszakításokkal de leszünk máshol is mint Balaton. Hiszen jön a nyár, csomó buli, barátok, kirándulások. Úgy tervezem hogy egyik héten hétfőtől csüt estig péntek reggelig lent, majd irány haza és apázunk egész hétvégén. Hétfőn vissza Balcsira, majd azon hétvégén szintén csüt este apa lejön és hétfőig együtt. Természetesen lobbyzok hogy köztes napokon is inkább Balatonról járjon dolgozni mint Pestről ahonnan 20 perc alatt beér. :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hát nem túl szép szegény, de hibátlan, és fél áron volt.
Kép

Kép
zölddisznó

sziasztok!

mushi: írj nekem egy címet légyszíves,elküldöm neked a cdt,mert nem tudom mikor jutok el anyudhoz, majd őt is megkérem,hogy postázza el nekem és majd utalok...

múltkor írtam egy csomót és elszállt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: deidőm már nemvolt újra írni.

Réka alig alszik vmit éjjel nagyon sokszor felkel vki írta hogy ezzel embereket kínoztak régen.
Elalszik nehezen majdnem egy óra altatás után , elaszom,, felébred, felébredek vissza altatom, lefekszem nehezen de elalszom, felébred és kezdődik újból minden....:x

enikő: szép a ház, mekkora, hány szobás,mekkora a kert hozzá hol van?

solya:tényleg mi lett a másik babakocsival?

manna: nagyon jó ez a hangoskönyv, én most épp a kerekecske gombocskát veszem meg Rékának ez mondókázás.
http://www.zeneovi.hu/

mennem kell....

bocsi ha vkinek nem reagáltam....

KépKép

Kép
orsimorsi

Oh amit még le akartam írni, biztos meglepő lesz, nekem is az, az eset óta nem térek napirendre.
Szóval Musianyu találkozó után sétizünk hazafelé, telefon csörög, apám hívja páromat h úton vannak köszöntőbe hozzánk. Én shock, mellkasgörcs, ideg, majd sírok, nem akarok hazamenni stb. stb.
Megjönnek, hatalmas csokor virág, szép nyaklánc-fülbevaló szett. Hangulat fagyott, leülünk, én apának csinálok cappucinót, anyu meg páromat nevén szólítja (kb egy éve nem sikerült neki) rábeszéli h pezsgőzzenek stb. stb. Anyám kezéből Marcit nem lehet kiszedni, simogat, cirogat, beszélget, gügyög, ámul, csodálkozik, dicsér stb. stb. anyám elsírja magát örömében h Marci milyen kedves vele, mi párommal konyhában egymást nézzük nem tudjuk h most mi is van, bemenjünk a nappaliba vagy ez csak egy álom. A szüleim akik állandóan rohannak 3 órát voltak nálunk, beszélgettünk, anya megdicsért engem is páromat is h fogytunk, h mennyire jól áll páromnak a fogyás.. pezsgőzés beszélgetés. Szóval nem tudom h mi van… utána amikor elmentek beszéltem apuval és mondta hogy nagyon összevesztek még péntek este anyuval és elmondta anyunak h változtasson mert egyedül van, a csatában mindenki egyként velünk van, de én arra is gondoltam h az térítette észre anyut h egy-két dolgot esetleg visszahallott h nem éppen mintamama. Nem tudom, ja és a legjobb gyerek kiszúrta anyám nyakláncát, azon lógott, anyu levette és engedte vele játszani. Ő aki más esetben „leteremtette volna gyereket” hogy ejnye-bejnye ezt nem szabad.
Szóval being shocked…
Ezután párommal felpakoltunk és bécs helyett lementünk anyósékhoz Dunaújba… Gyereket „lepasszoltuk” mi elmentünk vacsizni este nagy játszás még stb. stb. Marcit fél egykor még nem lehetett lelőni, egyszerűen nem akart aludni. Mindent meg akart nézni, játszott nagypapával, nagymamával.
Közöttünk aludt éjszaka, én vigyázzállásban, Marci kiterülve persze apjával együtt. Ma ismét nagy dögönyözés, játékok, vásárlás, szavazás, mindenki ámulás délután nagy családi alvás…. Valamiért (szerintem idő) mindenki kidőlt. Marci mamával aludt, párom a tv előtt, papa a teraszon én meg a vendégszobában. Úgyhogy 2-6 között csend és nyugalom. Előbb értünk haza, apa Marcit fürdet én meg készülök a holnapi statisztika órámra :evil:

kubuspace

Erika: igazán nincs mit, remélem, összejön a biznisz :)
[quote]T írta:e meg olyan ismerős vagy valahonnan...

Megnéztelek iwiwen, és szerintem is ismerjük egymást valahonnan, az arcmemóriám elég jó, csak azt szoktam elfelejteni, hogy kivel hol és mikor taliztam :oops:
(mikor elkezdtünk babuszizni, majd' megbolondultam, mert az egyik csajszit ismertem arcról, és 1 hétig tartott, mire rájöttem, hogy 1,5 éve egy esküvői ruhaszalonban volt eladó, és barinőmmel mentünk oda ruhát próbálni)

Enikő, Manna: irigy-irigy :oops: :) Tudom ,hogy baromi fárasztó is a tervezgetés meg minden, de emellett iszonyú élvezetes...

Manna: rád külön irigy Kányádi Sándorért :)

Cili:
[quote]A írta: Johnson's-okat megkaphatnám?
A Gabit, meg a folyékony Tomit?

Én má' elkeltem, Folyékony Tomihoz meg lehet, hogy te apának is lesz egy-két szava :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zsiráf: aha, rengeteg játékot beönt az oktató, a gyerkőcök meg tobzódnak. Az uszi még nem tudom, hogy lesz, mert most tudnánk menni hétvégén, de aztán a Balcsi miatt 2 úgyis kimaradna. Azt beszéltük apával, hogy lehet, hogy most 1 hónapig pihentetjük, aztán újra megpróbáljuk. Viszont tök jó, mert itt lehet olyat csinálni, hogy előre bejelentkezni, és akkor csak a mienk a medence, és lehet pancsikolni, "gyakorolni" :)

Mush: víz kb. 31-33 fokos, levegő meg olyan 27-28.

Kubu: ez nagyon pozitív fejlemény, kívánom, hogy így is maradjon, sőt javuljon a dolog :)

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok!

Életem (Vivi mióta megvan mindenképp) legsza....bb délutánján/koraestjén vagyok túl :cry: :cry: :cry: :cry:
Kiállhatatlan volt déltán 16.30-tól, most aludt el. Egyedül voltam vele egész nap, betegen. Remek.

KépKép
jurmine

[quote]
írta:
Gaby idézet:
A Johnson's-okat megkaphatnám?
A Gabit, meg a folyékony Tomit?

Én má' elkeltem, Folyékony Tomihoz meg lehet, hogy te apának is lesz egy-két szava Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rossz az aki rosszra gondol....

Andy citromos torta, holnap lesz recept!

Jóccakát!

Kép

Kép
dcili81

Kubu jó nektek, én azt hiszem most fogom anyámmal a beszélgetést befejezni....

Kép

Kép
dcili81

Cili,
ááá ez még semmi, nyugtával a napot. Addig még sok víz lefolyik a Dunán...
sajnálom Téged-anyud kapcsolatot.

kubuspace

Kubu: örülök, hogy ilyen szépen telt a hétvégétek és végre anyud is észheztért!!!
És kicsit irigy is vagyok, mi sose megyünk vacsizni, meg sehova kettesben, max. bevásárolni. :(

KépKép
jurmine

Befejezem a panaszkodást, úgyse lesz jobb..

Megyek aludni, holnap is apa nélkül leszünk, meg lehet elkezdi egy ilyen nap után az éjszakai kelést is és akkor nem tudom mit csinálok :(

KépKép
jurmine

jó éjt mindenkinek!

KépKép
jurmine

Zsiráf! Akkor most nem unatkozol te sem! Amúgy annyira jó tervezgetni, hogy mit hová, hogyan, milyenre egy ilyen felújításnál , nem? Csak lenne több idő rá!
Te hol laksz?

Cili! Nagyon jól néz ki az a torta! Kérünk receptet!

Manna! Kányádi? Nagyon szeretem! Jó két ló szolgáját ismered?
Erdélyiek közül még a Horváth Istvánt szeretem nagyon (ő sajnos már nem él).
Pelust lehet venni június végéig biztosan. Nemrég beszéltem a csajjal.
Amúgy képzeljétek ma a kőbányai piacon vettem Libero 4-es pelust a 84 db-ot 3500Ft -ért. Otthon kibontottam és ugyanaz, mint az üzletbe, amit lehet venni.
Nem tudjátok miért lett a pelenka most 1000 Ft-al több az üzletekbe? Nekem leesett az állam, amikor a DM-ben megláttam, hogy 5000Ft felett van! :roll:

Gabi! Anyós :twisted: :twisted:

Zöldi! Nem ekkorák potsogtak gondolom... ezt összegyúrtad?

Orsimorsi! 81 m2-es + garázs 550 m2-es telken

Kubu! Annyira örülök a pozitív változásnak! Remélem igazi volt, nem csak kiselőadás! Maradjon is így

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! Imádom én is a tervezgetést, csak ne kellene folyton valamelyik kölök miatt abbahagyni! :lol:

Jurmine! Jobbulást neked! Ma Milán is extra nyügös volt.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Jurmine: jobbulást neked! Szerintem ez a mai idő minden manónak betett.

Cili: remélem, hogy nem sértettelek meg. Nem akartam... :oops: :roll: :(

Kép

Kép
gabilany79

Enikő,

vannak ekkora jegek sajna, 2 éve rokonlátogatás Mátészalka, tehetetlenül néztem ahogy az autómat sz@rrá verte, javítás vége 1.136.000,- :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

kubuspace

Jócakát!

Kubu: azért ez nagy fejlemény, örülök nektek!!!! :lol: :lol:

Enikő, Manna meg akik még tervezgetnek:
irigy ezerrel!!! Engem nagyon érdekel a lakberendezés. Rengeteget olvasok ebben a témában, sőt lassan el akarok menni egy tanfolyamra is. Sajna nálunk az anyagiak korlátoltak be ezerrel, így nagyon sok elképzelésem elmaradt/kimaradt. Meg hát ez csak felújítás volt. Amúgy a saját házam már a fejemben kész van, csak hát ez egy nagy álom és nem hiszem hogy valaha teljesül!!!! :cry: :cry:

Jurmine: szebb éjszakát. És tessék jönni panaszkodni, ezért (is) vagyunk!!!!

Enyém anyós is ma érdekes volt. Beszélgettük hogy nem tudjuk mi lesz ha vissza kell mennem dolgozni......Erre anyós: majd hétköznap felköltözik hozzánk és vigyáz Marcira, hétvégén meg hazamegy!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Azt hittem lefordulok a székről, de tényleg. Na akkor inkább éhenhalok, de nem költözik soha ide!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Kubu:ez nagyon jóóó,örülök neki,remélem h tényleg így marad ez és nem egy egyszeri alkalom

Cili:sajnálom h te is így vagy anyuddal.

Orsi:melyik másik kocsival?nem értem(barna szín alatt még szőke maradtam :lol: :oops:
sajnálom a rossz időszakotokat,kívánom h rendeződjön hamar

Jurmine:jobbulást!!!

solya051020
Káld

Vkinek vmi ötlete arra amit előbb kérdeztem?????????????????????

solya051020
Káld

Én is szeretem a tervezgetést, pont jókor is jött, mert alapvetően nem tudok a seggemen ülni........

Jurmine: Sajnálom a szar napot. Nem tudnál hívni egy segítséget, nagyit, vagy bébiszittyót, ott hagyni vele babócát, elmenni akár apával akár nélküle egy kicsit kiszellőztetni a fejedet?

Kubu: :shock: :shock: :shock: Reméljük marad a jelen helyzet!

Kép
mannababoca

Boci:jaj ez ismerős,nekem is azt szokta mondani anyós(mikor még beszéltünk)h ő eladja a házát és ideköltöznek a faluba én meg vissza tudok menni dolgozni ő meg elmegy nyugdíjba....áááááá :roll: :lol:
És mit szóltál rá?????

solya051020
Káld

Solya: passz, nálunk ilyen még nem volt! Igaz Mártonnak nincs is még foga!!!! :lol: :lol:
Vendég

Solya: semmit!!!! :shock: :shock: :shock: De azt hiszem az arckifejezésem mindent elárult!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bocika! Hinni kell! Tessék pozitívan hozzáállni!
Tavaly tavasszal még én sem gondoltam, hogy ez sikerülhet, de a szomszédokból nagyon elegünk lett, így aztán nagyon sokmindent bevállaltunk, bevállalunk, csakhogy odébb álhassunk! Ja és ez azért még nem álmaink otthona......, de sokkal jobb lesz az eddiginél! :D
Kár hogy nem vagy közelebb, szivesen bevonnálak a lakberendezésbe! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő: köszi!!!! Csak sajna ilyen keresetek mellett ezt nem tudjuk bevállalni!!! A bank tuti kiröhögne, plusz nem tudnánk annyit törleszteni. Egyszer azért utánajártam!!!!! Azért ha van valami kérdezz! Persze nem vagyok szakértő, de azért nagyon-nagyon érdekel a dolog!!!! Annyi ilyen újságom van, hogy apa már ki van rám!! Nagyon jó ötleteket lehet belőle meríteni! Én is rengeteget ilyenekből szedtem, sőt sokmindent úgy hogy olcsóbb változatban megvalósítottuk. Most éppen a hálót kellene átfesteni, meg egy kicsit frissíteni (egy-két kiegészítő, függöny....), de most hogy apa sokat maszekol így nehéz. Persze a fejemben már készen van!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?