Vagyok én is, köszi a sok aggódást, hozzászólást. Valamivel jobb a helyzet (kip-kop).. remélem, lassan vége, mert már nagyon zabálhatnékom van---akármit meg bírnék enni... most még a lecsós májtól is nyál gyűlt a számba, pedig sem a lecsót, sem a májat nem szeretem....
hétfőn megyünk mindkét dokihoz( körzeti, nőgyogyi), majd mondanak valami okasat megint.
tegnap azért bementem egy kicsit dolgozni, lezártam a gyerekeket, hátha a dokikák szerint már nem kéne mennem a jövő héten. Az az utolsó hét...
Juhéjj!!! Beszéltem a főnökömmel is, megvan a helyettesem is, úgyhogy nyugi lehetek...
Irdab
Megvettük az ikeás pelenkázót! Papa össze is rakta, tök jó! én arra gondoltam, hogy a polcra fonott kosarat v. kosarakat teszek, tök jó szellős az egész, igazad volt!
Jó nagy bébi Zora! Tök szupi!!!
Kiváncsi vagyok nálunk menniyre szólt bele a dologba ez a pár hét diéta. Állítólag bb elveszi magának, ami kell, úgyhgoy próbálok nem aggódni... A súlygyarapodásra azért nagyon kiváncsi vagyok. HÁl Istennek mozog Zsigi is ezerrel
egészen a bordámnál van a lábija
Jó vásárlást!!!
Kandi
Végre jöttél! végül is nem titit vettünk, mert elmentünk a Panda babaházba és nem volt, csak zöld, az meg ugyi kétfunkciós. Meg is néztük alaposan, és nekem tök kicsinek tűnik az egész -olyan mint egy játék bbkocsi- úgyhogy lemondtunk róla. Hazafelé meg megvettük a régen kinézett Hauckot, és tök tetszik. Itthon tologatom, próbálgatom, hgoy kell összecsukni, kinyitni..
majd teszek képet...
Bea
Nagyon szép, emlékezetes esküvőt és sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!!!
Rilla
Mikor is indultok??? KÁr, hogy súlyt nem néznek, na majd a hétfői uh után hasonlítgatok...
Kata
10 kg????????? nem hiszem el!! Időjárás??? Mínuszok, hó????vagy az egyáltalán nincs? Tök jó, mert tavasz lesz, mire viheted ki a kiscsajt, nyáron meg már lehet majd fürdeni, pancsizni vele a tengerben!!!!
Flake, Andi de jó, hogy jelentkeztetek!!
Csilla
Kitartás!! két hét, huss!!! elrepül, és utána feszabadulsz! A bb meg olyan okos lesz, hogy ihaj!
na, megyek én is rendezkedni, mosni! Vettem Dreft sensitive-et, azzal fogom mosni a bb ruháit