Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi
A dokijaim szerint nem lehet mert akkor már majdnem 1 éve h, kapni fogom elég nagy dozisban ( 2x0,8ml) és a neurologusom szerint nem kaphatom tovább mert az agytrombozisom hál'istenek nem örökletes hanem hormonális alapon kaptam és ezért nem meg a támogatást is csak 2x6honapra adják és támogatás nélkül 96 ezer ft kerülne egy havi adag, meg már elég nehezen viselem a napi két szurit :(
De amit a Kandi irt az jó ötlet ezen még nem is gondolkoztam és h, csináltad lefagyasztodtad?

Margit
Vendég

rilla,jajj de jó,hogy minden rendben volt a dokinál!:)

Kandi,nagyon csini vagy! :)

Sziszka,pihenj akkor többet ha tudsz!!

Irdab,igen a takarítgatás miatt vagyok elveszve,most meg érkezett egy kis meló is,úgyhogy annak is nekiállok amíg a csajszim alszik.

Margit,szerintem is jó ötlet amit Kandi javasolt :) Ha meg nem siekrül annyit fejni ne bánkódj,a tápszeres babák is felnőnek.Én sosem votlam tápszer ellenes,de mi szerencsére csak 10,5 hós kora után kapta,de akkor már csak éjszakára.

Zsizsa,nem semmi vagy a védőnőkkel :D

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
Hát igen, megnyugodtam, de csak azért mert tegnap délutánra teljesen kiborultam, sírva fakadtam, a párom meg csak vigasztalt, aztán ahogy kisírtam magam, jobb lett... :D Azóta szerencsére jobban vagyok, gondolom kiadtam a sok stresszt magamból.
Még azon sem tudtam magam felbosszantani, hogy az esketésre elfelejtettünk fényképészt hívni :lol: :lol: Sőt kimondottam viccesnek tartottam, de sikerült elintézni, úgyhogy azért lesz esketős képünk is :lol:
Ma délután már nem csinálok semmit, majd este még rendbe teszem a kezemet, manikűrözök egy kicsit, aztán biztosan beesek az ágyba, most is nagyon álmos vagyok :oops:

Margit: hát kitartást, én is nagyon rosszul bírnám a napi két szurit. És te adod be magadnak, vagy menni kell valahová?

Andi: ez a vasas dolog nem hangzik túl jól, neked amúgy is sok volt a gyomorsavad, ugye? Te sem híztál sokat, biztos ezért is...

Sziszka: hát igen, a Jagermeister és az Unicum is nemhiába gyógynövényekből van :lol: :lol: Belém annó még 14 évesen, nyaralás alatt diktáltak egy felest, mert elkaptam a strandon valami nyavalyát, ilyen hasmenős-émelygőset és három nap után sem éreztem magam jól. Úgyhogy megittam, legyűrtem és én is meggyógyultam utána :lol: :lol:

Én haskötőt nem tervezek egyelőre, majd ha nagyon gáz lesz a helyzet, akkor veszünk egyet!!!

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziszka!Hááát Én nem vagyok soványka...és mégis...

Tündi...csini....hol van az már....voltam vagy 18éves akkor...:wink:

Margit!Igen fagyasztottam ezerrel...10.napig gyerek kórházban voltunk Natival....a nővérek meg csesztettek,hogy fejjek...Nati nem,de más baba megkapta a tejem...majd nagyon beindult...mire Nati szophatott...nagyon sok tejem volt...pedig sírtam egész nap...meg fogytam 17kg-ot (13kg híztam terhesség alatt)...de mivel ott...Nati ágya mellett,meg éjszakánként semmit nem tudtam csinálni....így fejtem...mikor barátnőm megszült...sehogy se volt teje 2hétig...így a fia is az Én tejem kapta...2hét után az Ővé is beindult...ekkor kezdtem el fagyasztgatni...hűtőt kellett cserélnünk(nagyobb fagyasztó rész miatt)...
:wink: -nem mellékesként....elkezdtem hízni...mert mindent ettem ezerrel...Nati csak anyatejet kapott és mégis nagyon dagi lett...áll. nagyon jó volt a tejem...1héten 1x kakilt csak,mert áll. mind felszívódott stb.
Szóval nagyon-nagyon szerencsésnek mondhatom magamat...most is készülök a fejésre,fagyasztásra....sok-sok Avent-es poharam van,meg más dobozka....
-csak nehogy pofára essek,mert ugye eltelt ezer év azóta...hiába szeretnék...de annyit olvastam erről...hogy fejben kell eldönteni és egy percig se pánikolni ha nincs...
Sógornőmnek első baba nem tudott szopni...3napja nem volt már teje...mikor elektromos szívóval elkezdte szívni...utána még fél évig volt Neki,mert nagyon akarta,hogy ha nem is szophat a gyerek...kapjon anyatejet!

-na meg 2 mellszívóval felszerelkeztem már magam!
Tápszer áraktól meg egyenesen felháborodtam...olyan árakért adják,mintha komcsira luxus cikk lenne!
kandi72
Budapest III. kerület

Bea!
5kg-nál tartok....változó 4,7-5,3 kg attól függ... van összefüggés szerinted a vas-hízás között?
Igen refruxom-rekesz sérvem van...csak most ugye nem szedhetem a gyogyit...de az elején tök jó volt...azt hittem a terhesség ezt is rendbe hozta...de mikor így elkezdett a pocakom nőni...felnyomódott minden szervem szerintem még jobban...

Hidd el,ennyi akadály...és mégis 100%-ig szupi buli lesz az esküvőtök...majd jó sok képet hozzál Nekünk...
Mi anno 17éve a pezsgőt hagytuk otthon,majd rájöttünk,hogy a szülői csokrok is a kádban maradtak...de sebaj,megoldottuk....na és a fényképész után vettük észre,hogy férjem aznap nem lőtte be a haját...még jó,hogy a fényképész csak elölről fotózott bennünket...na meg reggel fodrásztól kilépve...elkezdett esni az eső...szarrá áztam...nővérem csinálta újra a hajam...na neki már nem fizettem...stb.stb.
Szóval hidd el,jót fogtok mosolyogni minden bakin majd!!!
Szép leszel!!!lesztek!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Bea
Nem magamnak adom amig a korházba voltam a páromnak reggel 6-ra és este 6-ra bekellet jönni h, megtanulja jól beadni igy ő lett az áldozat szegényt néha nagyon sajnálom mindig elnézést kér ha fájt amikor beadta, de hát muszáj és a császártól is nagyon fél h, nehogy valami történjen velem.
Vendég

Rilla,
az nem érdekel, ha panel, meg ugye egy éjszakáról van szó csak, csak mondjuk nyugodt szívvel ott lehet-e hagyni az autót az utcán? Mert ahogy elmondták, hogy "milyen környék", úgy nem biztos, hogy merném. De ha csak az a baj, hogy lakótelep, az nem érdekel, Pesten is olyanon laktunk.
Amúgy 13-án kimegyünk Bécsbe, párom a kiküldetéséből hazahozott egy csomó eurót, és úgy gondoltuk, hogy akkor azt költjük a babára, megvesszük rajta azt a néhány dolgot, amit Levinek újonnan szeretnénk. Nem túl sok mindent, de végül is így akkor ingyen lesz. Aztán a férjem kitalálta, hogy aludjunk Sopronban, egyrészt hogy ne kelljen még este haza is rohanni, végül is 32 hetes terhes leszek már, de ha már ott alszunk, akkor vigyük el Lilit vasárnap abba vidámparkba, ami ott van a határ túloldalán. Marchenpark talán, nem tudom pontosan, augusztusban voltunk ott egyszer már.

Irdab,
köszi az éttermet. Szerintem nem fogunk kaját vinni egy napra, hanem este eszünk étteremben, reggel mekiben. Mi "megrögzött" Rókalyuk rajongók vagyunk, szerintem ez lesz most is.

Kandi,
én is de szeretnék csak szoptatni!!! Nálunk vegyesfelvágott volt minden etetés: szopi amíg bírta+tápszer. Így azért macerás volt. A fejés nem ment, hiába volt mellszívóm, 20-30g-nál több nem jött ki. Max. akkor, ha nem szopizott Lili csak mondjuk mentünk valahova, és itthon akartam neki hagyni anyatejet, hogy anyukám üvegből odaadja neki. Akkor is max. 70g. Szerintem nagyban közrejátszott, hogy Lili nem tudott szopni, mert igazán csak a baba tudná beindítani. Már megkérdeztem, ami volt Lilinek gégefejlődési rendellenessége, az nem örökletes, úgyhogy Levinek reméljük kutya baja sem lesz. Vagyis érdekes, amit mondtak, hogy Lili valószínűleg valamelyik felmenőjétől örökölte a dolgot (ki is nőtte), de nem úgy, hogy törvényszerű, hogy bármelyik másik gyerekem is fogja.
Van egy ötletem, hogy kitől... állítólag olyat kell keresni, aki nagyon horkol...most, hogy itt netezek, a férjem horkol a kanapén, és annyira idegesít, hogy már a hasam is keményedik. Felvettem neki videóra, mert szerinte nem is hangos :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Vagyok én is, de többnyire csak olvasó üzemmódban...
Két hét múlva államvizsga, tanulok (kéne :)), a férjem minden nap estig dolgozik (szombaton lesz a díjkiosztó gála), én meg Miluval egész nap... estére a belem kilóg :(

Dbea, nagyon drukkolok a nagy napra, hidd el minden rendben lesz! Még akkor is, ha nem minden úgy sül el ahogy elképzeltétek, ez lesz a legszebb nap :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok, csak többnyire olvasós üzemmódban. Továbbra is zsúfoltak a napjaink: még mindig pofozgatjuk a házat, közben szervezzük a last minute esküvőnket júni 20-ra, és nem kevesebb a munka sem az irodában. Néha kicsit nehéz lépést tartani a történésekkel.

Vasárnap megyünk doki nénihez ismét, de UH most nem lesz, csak szeretne látni. A múltkori UH-n egyébként a baba 3 héttel mutatta magát nagyobbnak, mint a kora, így most a szülés időpontját is egy kicsit előrébb hozták. Majd meglátjuk, hogy mi lesz....

Köszi a tippeket az Útmutató szüléshez könyvhöz, közben sikerült is hozzájutnom. Akit egyébként érdekel, most a Vörösmarty téren a könyvfesztiválon meg lehet kapni a könyvet 20 százalék kedvezménnyel.

Adri

Kép
Kép
flake76

Még egy utolsó bekukkantás, aztán majd csak vasárnap jövök. :lol: :lol:

Flake: ti is belehúztatok, és te még dolgozol? Nekem már nem megy, még szerencse, hogy nem kellett sem táppénzre mennem, sem szülési szabira, a főnökömmel meg tudtam beszélni, hogy csak nem járok be, de telefonon elérnek, internet meg van itthon.

Csilla: hogy tudsz tanulni Milu mellett?

Linácska: most szilveszterkor Sopronban voltunk és mi is voltunk a Rókalyukban, nagyon klassz hely, nekünk is bejött 8)

Bea

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, de hátha érdekel valakit.

28 db-os 56-62-es unisex nagyon szép állapotú ruhacsomag

A CSOMAG TARTALMA:
- 1 DB VASTAG KEZES- LÁBAS
- 6 DB PLÜSS RUGI (ZÖME KENGURU GOLD; 1 db krém, 1 db kék-fehér csíkos; 4 db sárga)
- 4 DB PAMUT PULCSI
- 10 DB HOSSZÚ UJJÚ KOMBIDRESSZ (TÖBBSÉGE PRICE OLIVER, DE VAN KENGURUS IS)
- 2 DB PRINCE OLIVER RÖVID UJJÚ
- 2 DB UJJATLAN
- 1 DB SAPI
- 1 DB NADRÁG
- 1 DB PAMUT LÁBFEJ NÉLKÜLI RUGI

Kép Kép Kép Kép

6.000.-

Kép

Kép
mtücsök

Sziasztok,

Nagyon eltűntem az utóbbi időben :oops: :oops:
olvasó üzemmódban vagyok manapság én is...

Momert,
szintén mérlegünk van, és nem volt semmi gond vele

bébiőr,
Angelcare légzésfigyelőnk van, és csak jót tudok írni róla

a listáról teljesen lemaradtam, igyekszem pótolni az adatokat ( bár hogy őszinte legyek még nem tudom kinek milyen adatokat kell írni :roll: :oops: )

nagyon fáradok mostanság, 16 hónapos lányom egyre fürgébb, nehéz követni... pocaklakóval minden rendben, nagyon aktív, korának megfelelőek a méretei, teljesen zárt még a méhszájam, lekopogom, de még nem kezdtem vizesedni...

nagyon szépek a pocifotók : )

mindenkinek kellemes hétvégét

Andi

Kép
danidaniel

Szasztok!

Ma megjártam a dokit.Uh-n minden oké 30 hetesnek felel meg méretei alapján.Súklyát 1600 grammnak mondta.Márk a 30. héten 1450 gramm körül volt.Egyíébként nagyo szimpi a doki.Vele ost találkoztam először mert eddig az apukájához jártam..30án megyek vszinű az Öreghez utoljára. Utána a fia következik.
A keményedés vszinű attól volt,hogy befordult a drágám.
Találkoztam a szülésznővel is nagyon szimpi. Július 15én megyek újból uh-ra és elsőzör nst-re. Júl 20-27ig lesznek szabin.

DBea:holnapr amennek a drukkok.Hidd el minden rendben lesz.Sok Boldogságot kivánok nektek!!!

Holnap ha az idő engedi megyünk agyerekszigetre vasárnap pedig a szülinapomat tartjuk.
Vendég

Jó reggelt !

Én ma is munkában ... :?
Várom a delet, hogy végre szabadúljak innen, aztán irány a vásárlás, ma veszem meg a babarucikat és még pár apróságot. Remélem mindent kapok, amit elterveztem, mert akkor már csak a festés+takarítás marad hátra (júliusra).

Ltigram
Sajnálom, hogy csak 3 hónapig szopiztathatsz majd, de talán tényleg jó ötlet a fagyasztás !

Irdab
Persze, hogy ismerem ezeket a helyeket a Sopronban ! :wink:
Viszont én még sosem voltam a Rókalyukban (csak rendelni szoktam néha onnan) ! :lol:
Nem félek a horvát körúttól, sőt a dokim is nagyon támogatja, azt mondta, hogy miért ne mennénk el, hisz nem vagyok beteg...végülis igaza van ! :D

Kandi
Sajnálom, hogy ennyire vérszegény vagy, nehéz lehet ilyen álomkórosan ! Régebben évekig én is így voltam, szörnyű volt, hogy mindig mindenhol el tudtam volna aludni.. :?
Szép nagy már a pocid és milyen jó neked, hogy eddig alig híztál !
Milyen mellszívóid vannak ?

Zsizsa
Ha így is megkapod a pecséteket, akkor tényleg nincs sok értelme a védőnőhöz járkálni.

Kovisziszka
Jobban vagy ma már ??
Sajnos nálunk nem mérnek súlyt a babánál...állítólag nincs értelme, mert csak megbecsülni tudják ...

Tündi
Jó, hogy néha bekukkantasz, de azért jöhetnél sűrűbben is ! :wink:

Linácska
Ne aggódj a kocsilopás miatt, mert egész Sopronban nem jellemző ez és ez alól a Jereván sem kivétel...abszolút biztonságos hely !
Märchenparkban még nem voltam, de állítólag nagyon szuper !!

Cscsi
Kitartást az államvizsgáig !!!

Sissi
Örülök, hogy minden rendben volt az uh-n !!

Dbea
Legyen ma egy gyögyörű napod !!!!

Kép
Kép
rilla_

Csilla!
Végre életjelet adtál magadról. :lol: Szegénykém, hát akkor kitartás, babákkal+ apa nélkül nagyon nehéz lehet most tanulnod. Egy kalappal, két hét múlva nagyon szorítok az államvizsgára. :!:

Adri: de jó, hogy te is jelentkeztél? Az meg milyen esküvő lesz? Előre is nagy nagy gratula, és tőled is várom a képeket :wink:
Örülök, hogy a könyvet sikerült beszerezni :wink:
Meddig nyomod még a melót? És mi az új időpont a baba születésére?

Kandi: ez a vashiány te szegény. Igyál minden este egy két korty vörösbórt.
Örülök a pocaképnek, de egyszer nem lehetne egy fejes képet? :wink:

És igen, POCAK KÉPEKET AKAROK LÁTNI! CSAJOK TESSÉK FELRAKNI!

Sissi, de jó, hogy miden rendben volt. És Márk mekkora súlyal született?

ÉS NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! :lol:

Danidaniel: de jó, hogy te is előkerültél.
Áginak kell küldeni az adatokat (tel. szám, mail cím), hogyha szülünk tudjunk a fórumról értesíteni egymást.

Ma főznöm kell, lecsós májat csinálok, aztán apa egykor jön haza melóból, és megyünk bevásárló körútra bb bogyónak.

Adri

Kép

Kép
irdab

Mandaran: merre vagy? Remélem jobban vagy már, jelentkezz, kezdek aggódni miattad :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Rilla ma is dolgozol, te szegény. :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok
Sissi
Nagyon örülök h, minden rendben tök jó láthatad a picit. :D :D :D
Én 17-én megyek de már alig várom.

Bea
Nagyon sok boldogságot :D :D :D
Vendég

Vagyok én is, köszi a sok aggódást, hozzászólást. Valamivel jobb a helyzet (kip-kop).. remélem, lassan vége, mert már nagyon zabálhatnékom van---akármit meg bírnék enni... most még a lecsós májtól is nyál gyűlt a számba, pedig sem a lecsót, sem a májat nem szeretem.... :wink:
hétfőn megyünk mindkét dokihoz( körzeti, nőgyogyi), majd mondanak valami okasat megint.
tegnap azért bementem egy kicsit dolgozni, lezártam a gyerekeket, hátha a dokikák szerint már nem kéne mennem a jövő héten. Az az utolsó hét... :wink: Juhéjj!!! Beszéltem a főnökömmel is, megvan a helyettesem is, úgyhogy nyugi lehetek... :lol:

Irdab :lol: Megvettük az ikeás pelenkázót! Papa össze is rakta, tök jó! én arra gondoltam, hogy a polcra fonott kosarat v. kosarakat teszek, tök jó szellős az egész, igazad volt!
Jó nagy bébi Zora! Tök szupi!!! :lol: :lol: Kiváncsi vagyok nálunk menniyre szólt bele a dologba ez a pár hét diéta. Állítólag bb elveszi magának, ami kell, úgyhgoy próbálok nem aggódni... A súlygyarapodásra azért nagyon kiváncsi vagyok. HÁl Istennek mozog Zsigi is ezerrel :lol: egészen a bordámnál van a lábija :wink: Jó vásárlást!!!

Kandi :lol: Végre jöttél! végül is nem titit vettünk, mert elmentünk a Panda babaházba és nem volt, csak zöld, az meg ugyi kétfunkciós. Meg is néztük alaposan, és nekem tök kicsinek tűnik az egész -olyan mint egy játék bbkocsi- úgyhogy lemondtunk róla. Hazafelé meg megvettük a régen kinézett Hauckot, és tök tetszik. Itthon tologatom, próbálgatom, hgoy kell összecsukni, kinyitni..
majd teszek képet...

Bea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon szép, emlékezetes esküvőt és sok boldogságot kívánok Nektek!!!!!!!

Rilla 8) Mikor is indultok??? KÁr, hogy súlyt nem néznek, na majd a hétfői uh után hasonlítgatok...

Kata :lol: 10 kg????????? nem hiszem el!! Időjárás??? Mínuszok, hó????vagy az egyáltalán nincs? Tök jó, mert tavasz lesz, mire viheted ki a kiscsajt, nyáron meg már lehet majd fürdeni, pancsizni vele a tengerben!!!! 8) 8)

Flake, Andi de jó, hogy jelentkeztetek!!

Csilla :lol: :lol: Kitartás!! két hét, huss!!! elrepül, és utána feszabadulsz! A bb meg olyan okos lesz, hogy ihaj! :P

na, megyek én is rendezkedni, mosni! Vettem Dreft sensitive-et, azzal fogom mosni a bb ruháit :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok lányok!

Az utóbbi napokban én is inkább olvastalak Titeket. Nekem is jó fárasztó hetem volt, így ma már a pihenésre koncentrálok. A jövő hét közepén költözünk, tegnap is az új lakásban voltam, takarítottam. Éjszakára görcsöltem is rendesen, jó vacak volt az éjszakám -baba is szinte végig fent volt, de remélem, ő nem érzett semmi rosszat.

Én jövő hét kedden megyek 30 hetes uh-ra. Jó olvasni, hogy milyen szép nagyon már a babák :)! Kíváncsi vagyok, nekünk mit mondanak majd.

Dbea, én is nagyon szép napot kívánok Neked/Nektek -gyere holnap az élménybeszámolóval és fotókkal :)!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
angelita

Sziasztok!

Túl vagyok a takaritáson, már csak fel kellene mosnom.

Irdab:Márk 38. héten született 3200 grammal.Pont tegnap bezséltem a szülésznővel,hogy ha végig marad akkor kb 3500 gr. lett volna
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Gyors bekukk, mert vendégek jönnek.

DBea: Nagyon nagyon Sok Boldogságot Kívánunk Nektek.

Mindenkinek Szép napot.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Képzeljétek, ismerőséktől kaptunk TEna betétet (márciusban szült a csaj, és maradt neki egy fél csomag), ill. Pempers pelenkát (a baba már kinőtte), Háááát, hogy mekkora ez a TENA!!!!!!!! ijesztő! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!
Na ma is jöttem....
Tegnap vettem egy szopis párnát....hááát Én akkorát aludtam vele...tök jó!
Ma ettem marha húsit...remélem segítek a vasnak vissza épülni :wink:
Nagyon szép nap van ma az esküvőre...a mienk is ilyen volt anno...kicsi eső-kicsi szél-délután száz ágra sütött a nap!!!
SOK BOLDOGSÁGOT DBEA!

Andi!/nem csoda ha fáradsz...azért Zsófi nagyon igényel még Téged...Nekem Nati már nagy...most próbálgat önálló lenni,de hagyom...mert muszáj...

Sissi!/Jó nagy Ati baba!Nem semmi még mindig mennyit pörögsz...én az olvasástól is elfáradok!

Rilla!/Nem irigyellek a munka miatt!Kézi Avent-es mellszívóm van és Pesztonka elektromos (Natinál csak Pesztonkám volt...imádtam,,nekem bevált....de kocsiban pl. nem tudtam fejni...így logikusan lett most egy kézim is)!

Adri!/Még nem terhesen se szeretem a vörösbort,sőt egy alkoholt se...de bevallom,múltkor főzés közben ...marha pöribe teszek,meghúztam az üveget....olyan savat csinált....fúúúúj...
Oksi,majd egy fejet is teszek....de mindig egyedül szoktam fotózni...és a kezemben van a gép...de majd kipróbálom...

Anna!Örülök,hogy jobban vagy!Na akkor van babakocsid....Nekem is....és nem Titi Nekem se....igen kicsi a Titi,meg a sport része se tökéletes....na amit most kaptam az meg nagy terep....majd Én is teszek képeket!

Angelita!Mg-ot szedjél előtte is jó adagot,ha tudod,hogy munkás napod lesz aznap!!!

Anna!Én a Tesco-ban vettem inkontinenciai betétet....és az tök jó keskeny...Bella Lady és nem is húzós az ára (530.-)....anno Tena inkontinencia betétet használtam,de durung volt....

Na megyek ,aktivá teszem magam!
kandi72
Budapest III. kerület

Linácska!
Háát Én is szeretnék nagyon....csak szoptatni....de a sors kifürkészhetetlen....de remélem tudok majd!
Gégefejlődési rendellenességgel született kereszt fiam is,azért nem tudott szopizni,na meg tölcsér mellel....így sógornőm csak fejni tudott!
kandi72
Budapest III. kerület

Dbea
Sok szeretettel gratulálok Nektek!
Kép
Vendég

[quote="danidaniel"]
írta:
danidaniela listáról teljesen lemaradtam, igyekszem pótolni az adatokat ( bár hogy őszinte legyek még nem tudom kinek milyen adatokat kell írni :roll: :oops: )

Én gyűjtöm a telefonszámokat, emil-címeket :wink:
Vendég

Jó reggelt!:)

Itt felénk nagyon szépen süt a napocska és meleg is van :D Remélem mindenhol ilyen szép idő van :)

Kandi,én is a szopispárnával alszok,és tényleg szupi jókat lehet rajta alukálni :wink:

Madaran,a TENA tényleg elég vastag.Én always-t vettem,és az nem olyan vastag,hosszúnak hosszú,mert a legerősebbet vettem,de nekem az elég volt.
Örülök,hogy azért már kezdesz jobban lenni!

Sissi,voltatok a gyerekszigeten?milyen volt?Mára meg jó bulizást!:) Boldog szülinapot! :)
Kép

Rilla,jövök én ahogy tudok :wink: Azért olyan sok időre nem szoktam ám eltünni.De a héten apa is szabin volt,tettünk-vettünk,és hát ő nemigazán díjazza ha sokat ülök a gép előtt.De ma horgászni van,úgyhogy itt leszek :) Remélem lesz forgalom is így hétvége lévén :)

Dani,örülök,hogy te is jelentkezel!Átérzem a helyzeted,Luca mellett sem könnyű az élet,egy igazi örökmozgóóóó.Nem is tudom ha ilyen marad mi lesz majd vele egyszer az iskolában :roll: :lol:

Dbea,gratulálok nektek!Kép
Remélem minden szupin zajlott :) És oylan volt a tegnapi nap,ahogy azt elterveztétek :wink:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Dbea!

Gratulálok!
[quote]& írta:quot;A boldogságot nem lehet ajándékba kapni,
Egyetlen titka: adni, mindig csak adni.
Jó szót, bátorítást, mosolyt, hitet
És sok-sok önzetlen tiszta szeretetet.

Most is csak gyorsan, csinálgatjuk a lakást a konyhám még mindig nincs kész. Ezért depis is vagyok. meg azért is mert Gréti olyan kis lustika és izgulok miatta. Mozgolódik de nem olyan aktív min szokott. Teljesen lent ficánkol, lehet érzi rajtam a depit azért lusti. :(
nikó

Nikó,nyugi!Biztosan minden rendben van Grétussal.Lehet csak pihenget a jó időben :) És ne legyél depis ebben a klassz időben!:) A konyha is biztosan hamarosan elkészül :)

Kép
Kép
tundi24

Kép
Sissi!!!!
Születésed napja nagy nap,
S amit adhatnék Neked:
Életed Kertjében ne nyíljon más
Csak örök Boldogság, Szeretet.

Bimbózzanak a rózsák, üdén és kedvesen,
Szívedben a szerelem így ragyogjon fényesen.

Nyíljon sok szép liliom, az Úr kegyét hozza,
Öröm érjen utadon, bánatot oldozza.

Virágozzon ibolya, tündöklőn, pompában,
Gyermekedre úgy vigyázz, féltve, óvón, lágyan.

Szikrázzon még nefelejcs, emlékek őrzője,
Szépség szívedben maradjon- titkoknak bölcsője.

Vágyaid és álmaid valóra váljanak,
Egészségben örvendj a holnapnak s a mának.

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

DBea!
Gratulálok az első naphoz...

Kép
Verőfényes tavaszi délelőtt volt.
A teremben álltatok boldog, lelkesen
valahol messze harang szólt
mikor elhangzott a két IGEN.
A természet a tavaszt ünnepelte
a kósza szél virágillatot hozott,
majd felcsendült Vivaldi zenéje
mesélt tavaszról, nyárról, elmúlásról
és ti szépek voltatok, s boldogok.
Kimentünk a napsugaras térre
iskolások zsivajoztak ott
madarak daloltak tavasz ünnepére
az ifjúság lobogó lángja
engem is megfogott.
Ha majd zord napok jönnek
közeleg a csikorgó tél,,
hajatok ezüstben csillog
belepi a késő őszi dér
emlékezzetek e szép napra
az elhangzott szép szavakra:
Egymás szeretete mindennél többet ér!
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi!Jó is azzal aludni...így nem gyűröm agyon szegény pocak gyereket!
kandi72
Budapest III. kerület

Többiek...képeket tegyetek,Nektek milyen...Anna ígértél Te is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kandi72 2009.07.14 08:09-kor.
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Dbea: Nagyon sok boldogságot nektek!

Kandi: Tök jó a babakocsi. A mi babakocsink is nagyon nehéz (Ádámé volt), de nekünk ez nem volt hátrány. Mert kertes házban lakunk, így nem kellett emeleteket cipelnem.

A versek nagyon szépek.

Tündi: Az én férjem is ma horgászik. Ha nem unja meg mire Ádi felkel, lehet hogy elmegyünk utánuk. Ádika mindig mondja hogy horgászni, de szegénykém azt sem tudja miről van szó.

Egész délelőtt főztem, majd leszakad a derekam.
Husileves, rántott csirke, töltelék sütőben, borsófőzelék, cseresznyeszósz, petrezselymes krumpli.

Nálunk is zajlik az élet:.

A tölteléket, mikor beleraktam a tányérba és letakartam Ádi lerántotta. Úgyhogy abból már nem szünk mert a tányér szilánkosra tört :cry:

Tegnap meg Ádi a szájába vette az erős paprikát. Szerencsére csak megnyalta. Anyósom gyorsan bekente a száját zsírral és kitörölte. Utána meg etettünk vele tejfölt mert azt imádja. Kicsit csücsörítve vette a levegőt, mondta hogy szúr, de hála Isten nem lett komoly baj.

Kép

Kép
ádibaba

Kata: Köszi a jelszót :)

Kép

Kép
ádibaba

Mi is kertes házban lakunk...de amikor hoztuk haza ki és betenni a kocsiba nem vállaltam volna...na meg a tetőtérbe se fogom felhurcolni....de terepre...ide a környékünkre,tényleg jobb egy nehéz kocsi-na meg a nagy rugók...mint a kis vézna Titi,amit szerettem volna...
Ádi akkor próbálgatja a szárnyait...na de nem kell ahhoz másfél évesnek lenni....Én is csetlek-botlok-török -zúzok.... mint mamut a porcelán boltban...
:wink:
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi,klassz a kocsi :) A mienk is hasonló.Én nagyon szerettem,de kocsiba be-ki tényleg elég nehéz.Nekünk nagy a kocsi csomagtere,de a bbkocsi kerekeit így is le kellett szerelni,hogy beférjen.
Kép
Én is török-zúzok,minden kiesik a kezemből :roll:

Ádibaba,nálunk is szereti kóstolgatni Luca az erős dolgokat.
Aztán mondja,hogy huuu és issza rá a lötyikéjét.
Nagyon fincsikét főztél :)

Kép
Kép
tundi24

Sissi!Nagyon boldog szülinapot!

DBea!Sok boldogságot Nektek!

Majd holnap jövök visszaolvasni.Kicsit zsufi volt a hévégénk :lol:

mimi12

Sziasztok!

M,indenkinek köszönöm a köszöntést.Kandi nagyon szép a versike :D :D

A mi bkocisnk is nagyon nehéz egy régebb tipusú peg perego.Sajna képet nem tudok róla feltenni,mert még anyuéknál van.

Mi is ma nagy sütésben voltunk Márk aranyosan segitett.

Tündi:voltunk tegnap a gyerekszigeten,de nagyon fülledt volt az idő és nem éreztem magam túl jól. Borzasztóan elfáradtam.
Itt volt a bnőm a kisebbik fiával(1 éves) Márk jól elvolt vele.
Vendég

Előkerültem én is.

Tegnap Pesten voltunk, a barátnőm kislányának ovis rendezvényén, apa meg valami rapkoncerten. Hát Lilit az egész ovis banzájból a lovacskázás érdekelte, végigpróbálta többször az összes pacit. Ma jöttünk haza némi Aréna plázás jegeskávézás után. Lili anyuéknál, mert ma délután választottuk ki a kiskutyát.

Mimi,
igazad volt a nagy lovakkal kapcsolatban. Most pónin ült Lili, de valami kisebben abból is, és hiába a western nyereg, olyan esetlenül ült szegény azon a pónin. A nagyon sokkal ügyesebb.
És nagyon édi kiskutyánk lesz, 4 szukából lehetett választani, még csak kan volt kiválasztva. Igazából nem volt nagyon mi alapján dönteni, úgyhogy hallgattunk a tenyésztőre. Ő mutatott a négyből egyet, hogy ő azt vinné, mert neki van igazi aranyszínű szőre, a többi világosabb. És szép kis kockafeje is van. Aztán ahogy ott még beszélgettünk, elég aktívnak is tűnt, ő volt az egyedüli, aki jelezte, hogy na most már kajaidő van. Bár ugatásnak még nem nevezném, de hangosan kinyilvánította abbéli szándékát, hogy szopizni szeretne :lol:

Sissi,
sok boldog szülinapot kívánok neked!

Dbea,
neked pedig sok boldogságot!!! Tegyél képeket.

Kandi,
Lilinek 6 hetesen derült ki az egész gégedolog, ő azért tudott szopni, csak nagyon lassan, nagyon keveset. 5 hónapos volt, mire egy reggelirevalót szopizott, és nem kellett tápszerrel pótolni. Aztán egy éves korára kinőtte teljesen, pedig 6 hetesen beijesztettek, hogy azok a gyerekek, akiknek ennnyire omega alakú a gégefedője azok 2-3 évesen elkerülnek a Sváb-hegyre gégetükrözésre. De mire Lili 2-3 éves lett, egyrészt már nem kellett, másrészt meg bezárták. A horkolás megmaradt, de azt meg kibírjuk.
Jó a babakocsi szerintem, mindjárt keresek képet a mienkről.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem is írtam, holnap megyek szülésfelkészítőre, és apa is eljön. Bár szerintem ugyanazt mondják, mint négy éve, de elmegyünk a pecsétért. Aki volt tanfolyamon, előnyt élvez az apás szülőszobában. A többiben is ott lehet apa, csak ez rendes különálló.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Pár napja már írtam, de elszállt és nem volt kedvem újra begépelni. (Ezért ma biztonság kedvéért a végén egy ctr+c-vel fejezem be...)

Sissi: boldog szülinapot! :)

Kandi: tökjó ez a babakocsi, mi is ilyesmit fogunk venni!
Kinéztem már egy-két márkát, egyik sem túl ismert, mert lengyel gyártmányúak, de jó strammok és nem túl drágák sem.

Pénteken végre megvettük a kiságyat: végülis kombit. Meg hozzá a pelenkázólapot és egy garnitúra ágyneműt. Matracot majd máshonnan és a baldachin-vason is gondolkozunk még (bár a szettben van baldachin is). Az uralkodó szín a sárga - hátha majd jó lesz még a tesónak is, aki nem kislány lesz... :)

Tegnap este pedig a Sportarénában voltunk előadáson: az Alexandrov kórus és táncegyüttesén: nagyon-nagyon jó volt! :D Ha nagyon merész és egy kicsit őrült lennék, új lánynevet engedélyeztetnék az MTA-nál: Poljuska. Ugyanis ennél a dalnál jelzett Kis-Csucsi is, hogy itt van ő is és hallja és tetszik neki. :) (De lehet, hogy épp nem tetszett, ez már sosem fog kiderülni...)

A horgászat nálunk jövő héten lesz programon: én is megyek majd a férjemmel. Céges rendezvény, lesz bográcsozás is (marha-pörkölt, sajna nem halászlé...) Csak addig le kell húzni még egy munkahetet...

Na, ahogy ígértem: ctr+c! :)

Kép

Kép
hmbori

Hmbori,
hát nagyon elszántnak kellene lenned :lol: Én most már jövő héten szétcsapok az anyakönyvvezetők között, ha nem lesz valami. Felhívom a barátnőmet, hogy intézett-e valamit, aztán ha nem, akkor a csütörtöki ügyfélfogadásra, ami este 6-ig tart odamegyek fél 6-ra, 32. hetes terhesen, elviszem a 3,5 éves lányom is, és ha nem jutok be, balhét csapok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, nagyon drukkolok - ugye tudod? :wink:

Kép

Kép
hmbori

Hmbori,
tudom, és a fiamat ha törik, ha szakad Levente Szlávának fogják hívni :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Küldök gyorsan pár képet:

Kép

Kép
dbea

Teljesen zizi vagyok, itt vannak a képek :lol: :lol:

Kép Kép

Jövök holnap részletesebben!
Szép estét mindenkinek és köszönjük a gratulációkat!
Bea

Kép

Kép
dbea

Hello kismamik! :)

Biztos unjátok már a "bepofátlankodókat", én is egy vagyok a sok közül, 8) de hátha valakit érdekel és még nem vett pelenkázó komódot. IKEA termék, 3 fiók, fölötte egy kis pakolós rész, a tetején pedig egy visszahajtható/ összecsukható pelenkázó. Mindez 20.000,-Ft.
Kép Kép

Ha valakit érdekel, írjon privit!
További gondtalan babavárást! :wink:
Vendég

Dbea,

gyönyörűek voltatok, szívből gratulálok nektek

Kép
danidaniel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?