Sziasztok!
Kidobott az ágy.
Meg napközben esélyem sincs ide jutni, a kislyányom lassan visszabújik...
Viszont egy hete átalussza az éjszakákat végre chamomilla nélkül!
Tud egyedül állni, ha szomjas jön hozzám és csettint a nyelvével, kérdésre bólintással felel, Olivért "báytó"-nak hívja.
A bútorok mellett kapaszkodva manőverezik, már csak egy kezünket fogja, de még beszari.
Andi, megint rám kell várni, ne haragudj......
Tudod délután nem szívesen hajtom L.-t, örül, hogy hazaér a "fárasztÓ" munkából, a 20 fokos irodából
Tudod, szörnyű a köztisztviselők élete...
Ha minden igaz ma megyünk a postára és utána beugrom hozzád is a pelusokért, mert tegnap egyetlen egy maradt reggelre, méhg jó, hogy át tudtam cserélni az éjszakait.
Így még nem jártam.. Azt hittem van a babatáskámban még 3-4 db.
De természetesen szívesen látunk , ha szeretnétek jönni.
Tomot végre elpateroltuk, virágzik is a kardvirágom !!!
Zsebi, nekünk jó a 25.-e is talizni.
Fúúúú csajszi, nem vagy te véletlenül mestercukrász???? Ha eddig nem voltál, akkor én most megszavazom nekd a Hellyo Kitty tortáért!
OLyan jó látni, hogy vannak Bogihoz hasonló gyerekek, akik tudják az életük értelmét, vannak céljaik, nem csak a játszikat verik rommá unalomból.
Nekünk is van BabyBanz szemüvegünk, de Nelly tépi a fejéről..
Bár ő a sapkát is, meg mindent, majd húzza vissza, akár zokni, akár nadrág a fejére kerül..
Anita, gratulálok a kisfiúhoz! És ezt így tervezés nélkül, nagy szerencse!!
Zita, érezzétek jólmagatokat a Balcsin!Biztos jó kis cigány lesz Patrickó mire hazajösztök.
Megyek megkuksizom Lilla Annáját, ha sikerül khm...
El is felejtettm, hogy nagyon cuki helyen voltunk szülinapi zsúron! Józsa mellett van a Tamás-tanya (Mókus utca
), lehet lovagolni, kikocsizni, vannak háztáji állatok, ugrálóvár, hinta, csúszda, homokozó. Nádfedeles csárda, ahol enni lehet, főzőlehetőséggel.
Nem olcsó, mert egy délután 25 e Ft, de nem főre kell fizetni, így nagyobb társaságnak érdemes kibérelni.
EZT NEM HISZEM EL!!!! éBRED nELLY!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, CSÓKICA
Ha ezt mi tudjuk biztos nem háznál tartjuk a szülinapot!!!