Sziasztok!
Nekem azt mondták hogy a macskám még nem is annyira de a nyers hús és a kertészkedés puszta kézzel okozhat problémákat, úgyhogy mindkettőt szigorúan vileda gumikesztyűben végzem.
TOXOPLAZMA!!!!!!!! Amúgy a macskát sem simogatom és nem jöhet be a kéróba, a tavasszal született kiscicákat (4 volt) már mind elajándékoztam, sajnos a nagynak nem találok helyet, de muszáj lesz megoldást találni, mert szemtelen és mindenhová felugrik, nem fogja kímélni a kiságyat sem, és olyan észrevétlenül be tud surranni hogy a betörők megirigyelnék.
Azért ha nyers hússal bántok vagy kertészkedtek és utána jó alaposan megmossátok a kezeteket akkor biztos nem lesz baj, de én extra parás vagyok, Ronyhoz hasonlóan én is folyton azon gondolkozom, hogy na most ezzel esetleg ártok-e Bogyinak vagy sem. Páromat már kikészítem sokszor, mert ő meg pont az ellenkezője, azt gondolja, hogy ugyanúgy képes vagyok bármire mint azelőtt, de már csak azért sem, mert sokkal hamarabb elfáradok.
ZOE
Boldog házassági évfordulót, anyósod meg monnyon le!
Nem hiszem hogy a munka miatt érte a férjed valami hatás ha csak nem olyan helyen dolgozott az anyukája (vegyi anyagok, stb)
Én anyukám, tesóm és még egy csomó ismerősöm szinte a mh-ről mentek szülni. Ráadásul nővérem még tizenéves volt és egy játékboltban volt eladó ahol egész nap állni kellett.
REMÉNY
Gratulálok a kis tököshöz.
Érdekes amúgy mert én is nagyon szeretnék kislányt, mégis eddig szinte csupa fiús dolgot vettem. Most nem tudom megérzés-e vagy csak félek, hogy ne rózsaszínbe kelljen járnia Bogyónak.
Egyre bizonytalanabb vagyok.
Biztos én is imádni fogom a kicsit de azért biztos kell majd egy kis idő míg feldolgozom, hogy nem a szívem legnagyobb vágya teljesült. (mentségemre szóljon az, hogy a párom fia nekem ellrettentő példa, és hogy gyerekkorom óta kislányról álmodom).
Azért ha most mégis fiú lesz van még 3 jégovis, a következő csak lány lesz!
De ha most lányom lesz sztem nem megyünk vissza az ovisokért.
TRIX
Örülök, hogy jók az eredmények.
Te nem arra az uhura (4D) mész amit egyszer feltettél nekem ugye? Én már egyszer bejelentkeztem oda de lemondam, mert sokan mondták, hogy még a 12-13- héten úgyis csak találgatni fognak, de úgy tervezetm, hogy ha jövő héten még mindig nem derül ki semmi akkor bejelentkezem újra az általad adott helyre.
Már én is nagyon várom és nem csak a neme miatt, láttam már barátnőm dvd-jét és írtó szuper volt. Eddig csak könnybelábadt szemmel meredtem a fekete-fehér foltokra a képernyőn, de a 4D-nél lehet hogy elered majd a könnyem. Biztos nagy élmény lezs.
Norbinak boldog névnapot!!!!
RILLA
Aranyos a szett. Kicsit horror árban a Brendon, de legalább jó minőségű cuccokat árulnak.
Simán lehet hogy őt éreztem, mert beszámoltam a jelenségről és anyum meg az inszemes lányok is állították, hogy az bizony már ő.
Ma is éreztem és többször mint tegnap, úgyhogy talán most már egyre intenzívebb lesz napról - napra ahogy telik az idő!
SWANNY
Engem amúgy az zavar, hogy örökké ide van passzolva, mert ha csak a kétheti láthatás lenne azt sokkal jobban viselném, de így sosincs nyugi.
Pl. a nyári szünetekben amikor még dolgoztam én 4 óra után jöhettem csak el a munkahelyről, a gyerek anyja 2-kor már otthon volt, mégis ideküldte hozzánk. Ráadásul az én munkahelyem nem olyan mint az övé hogy pontban X-kor leteszem a tollat és irány haza, szinte mindig rá kellett húznom a munkaidőre, és addig ott toporgott mellettem a gyerek amíg be nem fejeztem a munkát.
Idén hót ziher hogy azt gondolja vállalom, mivel tp-en vagyok, de nem fogom, megmondom - ha tetszik neki ha nem, - nem az én gyerekem, párom estig dolgozik, én veszélyeztetett terhes vagyok, és különben is nekem az is sok hogy minden hétvégén itt van. Ha már megszülte oldja meg ő a szünet alatti felügyeletet.
Amúgy én 12 évesen már simán el voltam otthon egyedül, nem kellett felügyelet, pedig még csak mikro sem volt, de meg tudtam melegíteni a gázon a kajámat, vagy ettem hideget és vacsira meleget. Mindent meg lehet oldani, de tudjátok nem akarásnak nyögés a vége. Tudom hogy egyszerűbb más gondjára bízni a koloncot.
Sajnálom hogy anyukádnak is ilyen furcsa véleménye van.
Remélem azért nincs rossz kapcsolatotok egymással.
Vigyázz magadra, még jó hogy nem pocakra estél.
RONY
Azért amikor csak tudsz pihenjél, és nem árt ha már az elején felpolcolt lábakkal ülsz, legalább szokod.
Nem hiszem a pörgős élet rossz hatással lenne a babóra, de azért megterhelő dolgokat ne csinálj (fizikai munka).
Van megoldás, mert ha lányotok lesz nekünk meg fiúnk akkor elcseréljük!
Te is kérdezted a husis dolgokat, nyers húst ne egyél semmiképpen, és nem csak a tatár az hanem a kolbász is, és azért a felvágottakkal is vigyázz. Inkább válassz olyanokat ami főtt, füstölt. Nyers tojás is tilos, szóval a majonéz nuku.
Én a boltit azért megeszem, mert abba úgysem tojást raknak gondolatod.