Madárfüttyös jó reggelt!
Elképesztő mennyiségeket írtok
Zsófi,nagyon örülök,hogy jelentkeztél,annak pedig főként,hogy a picurik jól vannak.Sztem drukkokban ez után sem lesz hiány,én is sokat gondolok rátok.Remélem néha lesz pár perced hírt adni nekünk magatokról.
Anna,de jó,hogy otthon vagy.Most hogy lesz tovább? Sűrűbben kell a cukrodat nézni? Biztos minden rendben lesz veletek.
Kata, nekem nem volt légzésfigyelőm,és most sem lesz,de a már gyermekes anyukák is meg fogják erősíteni,hogy ha baj van,pániknak helye nincs.Azt is elfelejti az ember,hogy hívják,az anyai ösztön dolgozik,és időd sem lesz pánikolni.Szóval szerintem is menj csak el a tanfolyamra.Most még idegen lesz,amit ott tanítanak,és soha ne is kelljen alkalmazni,de jobb félni.Én is tudnék mesélni,Dani milyen helyzetekbe hozott anno,és mindig tudtam mit kell tenni,és ugye ezt nem tanítják.Meglátod,biztos nem fogsz pánikolni.
Vicger,Nagyon boldog születésnapot kívánok.Jövőre még csak 19
Mano,magamból kiindulva,azért vigyázni a munka mennyiségével.No és ki a kiszemelt áldozat?Publikus? Az ABC-vel kapcsolatban,köszönöm,jövő héten Frankfurtbn megnézzük,hátha ott is lehet kapni.Ha igen,akkor megvesszük.
Rita,ügyes vagy a kilókkal.Mátéval pedig természetes,hogy minden a legnagyobb rendben van.
Nálunk is zajlik az élet.Tegnap vendégeink voltak,kínai levest főztünk,estére jól elfáradtam.Hétköznap dolgozunk.Dani a jövő héten ballag,már előre félek.Sose bírom az ilyen eseményeket sírás nélkül.Kegyes lehetne az időjárás,hogy nem kánikulában ballagunk.
Erika,szegény lánykák.Gondolom dühösek voltak ők is.Megpróbálják azért megint?
Pihenőszék:sztem nekünk sem lesz.Én is úgy gondolom,hogy megoldjuk a hordozóval,illetve mással.Meglátjuk.Lehet,ezt csak most gondolom így