Sziasztok Lányok!
Van egy kis idöm, úgyhogy gyorsan írok nektek!
Ill. ahogy Chris-töl tanultuk
Tényleg jók!!
Chris, gondolom a hordozórakétaságod nem a méretedre, inkább az állapotodra utal..
Kriszta, édes vagy, hogy nekem is gratuláltál, de én -bízom benne- nem várok babát..
aztán ki tudja..
Snoopy, a mentöstisztet Attilának hívták, kb. 185 cm. magas lehet (piros mentös kabátban volt..
-ebböl rögtön tudod, hogy kiröl is van szó, igaz?
szóval olyan velünk egykorúnak saccoltam és a Markóból jöttek ki. A doktor szerintem inkább csak velünk volt nagyképü, úgy tünt, hogy a sráccal nem igazán, aztán az is lehet, hogy nem vettem észre..
Egyébként inkább óvatos legyen a papa, mint ellenkezöleg: ui. anyukám mesélt olyanról -ö szülésznö-, hogy volt olyan -állítólag intelligens- fickó, aki még a 6 hetet sem tudta kivárni, ezért szegény feleséget vissza kellett vinni újabb gátvarrásra..no comment! Az én férjem is félt az elsö terhesség alatt, de aztán rájött, hogy ha minden OK, akkor finoman bármit lehet..
Szerintem a köv.-ö terhességed alatt már nem lesznek ilyen "gondjaid"!
GeriAnikó: igazad van tényleg mindenkinek jó kedve van és ez olyan jó!!
Bár van ami miatt aggódhatok, ui. Hannának lehet, hogy egyfajta "visszafolyásos" -reflux-betegsége van, ami okozhatja ezt a hirtelen rohamot. Ehhez, ha a szakember is úgy látja, akkor egy ún. GOR-vizsgálatot csinálnak, ami 24 órás gyomorszondát jelent.
21.-ére vagyunk berendelve, remélem, hogy megint csak túllihegték ezt az egészet..
Képzeljétek, találtunk a Tominak egy olyan sulit, ahol nem "gond", hogy tud már olvasni, tud számolni és sokat betegeskedik iskolaidöben..szóval nagy örömére beirattuk, jár suliba és ha ne adj'Isten megint hónapokig betegeskedik, akkor taníthatom itthon tovább és nem kell emiatt osztályt ismételnie..van pszichológusuk, sóbarlangjuk és állami..
Bízom benne, hogy jó lesz!
Olyan cuki volt, az elsö tanítási nap reggelén 6 óra 10-kor megjelent az ágyunk végében totál felöltözve, tasival a hátán és közölte, hogy indulhatunk a suliba..
Kari ovis lett, nagyon tetszik neki, olyan kis édes ö is!!
A kis Jancsiba meg az ördög bújt..mint Évi Csongija nemrég, Ö is sokat sírdogál, és szinte le se lehet szedni a mellemröl..én is minden trükköt bedobtam, eddig semmi hatása!
Ma vettem neki egy bébi "fogkefét", ez tulajdonképpen ínykefe és a fájós fogínyt kell vele masszírozni és van benne még egy kefe, ami majd az elsö fogakat hivatott mosni. Hát majdnem megzabáltam olyan édesen tartotta a kis száját amíg dörzsöltem az ínyét!
Egyébként egyre biztosabban ül egyedül, kúszásban szinte profinak mondható, nincs cél amit el ne érne..vége a "lerakom és elgügyög magában" idöszaknak!! Nálunk is nagyon fontos lett az, hogy lásson, nem szereti, ha nincs velem! (Én se nagyon, de azért tusolni és pisilni még mindig egyedül szeretek!
Mamacica, nálunk a nagy szoba a nappali, ami egyben a mi hálónk is és Jancsit nem zavarja, ha mellette TV-zünk, zenét hallgatunk vagy a tesói nyüzsögnek! Szerintem amihez magzati életében hozzászokott az nem lesz neki idegen!(aztán az is lehet, hogy mire ezt olvasod, már válaszoltak neked, csak én most kapcs. nélkül dolgozok!)
Pele, hogy vagy?
És Madárka? Rosszullétek? Remélem jobban vagy már!
CsKati? Mi újság van?
Evey, mi Tahiban laktunk évekig -söt Sztendrén albérletben is fél évig- és szinte egész Szentendre környékét bejártuk már!! Szép környéken laktok! A kerti-party jó ötlet, de lehet, hogy csak tavasszal lesz aktuális, nem? Irtó hideg van, én nagyon fázok! És nem tünik úgy, hogy lesz majd vénasszonyok nyara!
Kikkónak hogy tetszik az ovi?
Dia, frizkó? Sikerült nem elaludni? Tényleg milyen lett? Olyasmi amit mindig be kell löni? Mert akkor nem irigyellek! Én nagyon szenvedtem, amikor olyan volt! Jogsi ügyben, ne haragudj, de nekünk nagyon nem fér bele a 3 részletes fizetés..találtam az Üllöi úton egy céget, akiknél az elméleti-díj befizetése után 10 havi részletben lehet fizetni! Sajnálom, mert biztos jó oktató az apukád, bízom benne, hogy akit választok hasonló típus lesz! Hétfön kezdek!!!!
Nagyon hosszúra nyúlt a mondandóm, bocsi!
Puszi mindenkinek: Verus