Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

BOLDOG GYEREKNAPOT MINDEN KIS ÉS NAGYOBB GYERKŐCNEK, ÉS A POCAKBAN LÉVŐKNEK IS!!!!

Cak az idő ne lenne ilyen ramaty.

Na de minket most se került el a nyavaja. Most valószínű a foga jön, legalábbis minden jel arra utal, Anitával is beszéltem és ő isazt mondta hogy valszeg az, kaptunk is tőle kölcsön Dologélt, Dentinoxot meg Chamomillat., remélem használni fognak.

Mondtam már hogy pár napja bágyattabb és hőemelkedéses. Az este alig akart elaludni és ejjel fel sirt egy párszór, de nem mentünk be hozzá mert visszaaludt. Reggel fél 10ig aludt. És ahogy felébredt üvőltött, amit sose szokott. Szopizott és utanna megint sirt. Dugta a kezet a szajaba, szopizta az ujjat, nem lengedte hogy a az innyet masszirozzam vagy be nezzek. Hőemelkedése is volt. Az apja mellkasán elvolt de egyszer egyszer nyüglődött. Picik a szemei, semmi kedve. Szóval ha az akkor megszenved vele, jó lenne ha hamar kibújna, most alszik.

Panka: Nem tudom honnan vettem hogy használt házat vettetek és felújitjátok a konyhát. :roll: :roll: :roll: És szabad megkérdezni hogy menyi volt? Menyire új? Most épűlt? Mekkora, én erről lemaradtam, vagy már elfelejtettem. :oops: :oops: :oops: :oops: Tiszta hülye vagyok!
Nagyon jó hogy tudtok ilyen elfogadható áron csempét venni. És mi a gond a konyhával? Mit alakíttok rajta?
Nincs időm vissza olvasni most. :roll:

Andi: De jó hogy ilyen jól éreztétek magatokat. éN is szivesen mentem volna biztos nagyon jó volt. És Dorka imádnivaló lehetett ahogy élvezte. Bencét én is elképzeltem kis rockernek! :lol: :lol: :lol:
Patrícia napi 3x szokott kakilni általában, ezért is volt furcsa az a nap. És most sokkal hígabb kakija volt mint máskor, de ez is lehetett a fogától.

Mit csináltok ma? Nagyoon nem lehet ünnepelni ebbe a szar időbe. Jobban fázunk bent mint télen. :x :x
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap kerti partyn voltunk, kicsit hűvös volt, de az eső szerencsére nem esett. A tűz körül pedig nem is fáztunk. Szabi nagyon jól bírta, mindenki csodálkozott rajta, hogy milyen jó gyerek. Smile 9 körül elaludt a babakocsiban, 11 körül jöttünk haza, akkor még fölébredt, hogy átöltöztettem, szopizott egy kicsit, és aludt tovább 8-ig. Smile

Most csak pihengetünk, pedig aludtunk az éjszaka rendesen, én nem is ittam semmit, de mégis olyan vagyok, mint aki másnapos. Biztos az időjárás is teszi. :? Mi bekapcsoltuk a fűtést :oops:

Még én sem tudom, Bogi mit kap szülinapjára, pedig már csak 10 nap!

Pintyus! Megy privi!

zsebi_baba
 
 


Andi: Akkor nem jött össze a program és még Tibi sem akar romantikázni veled!! Hát sajnos ez az idő mindenkinek keresztbe vág! De a film nézés is jó kis program, mi már nem néztünk filmet ketten 9 hónapja!! :roll: :roll:
Gyerkőcök mit csinálnak ilyenkor anyudéknál? Társasoznak?
Ténleg, Dorkának mindjárt szülinapja van!!!
Hogy telik az idő! Nehéz lehet ajándékot választani, pedig még csak a 3dik szülinap, mi lesz ezentúl. Mást nem mondott Dorka, hogy mit is szeretne kapni? Vagy nincs olyasmi amit meglátott valahol és kéne?

Zsebi: Be fűtöttetek?! Szép hogy május végén fűteni kell, de hát ténleg hideg van, én is arra gondoltam hogy be kapcsolom a hősugárzót ha nagyon hideg lenne hogy a kicsi meg ne fázzon.
Nagyon ügyes Szabika, ténleg minden program "smakkol" neki. Nagyon jó baba. Megkaptam a privit, Férjem majd fel hív valamikor. Mikor nem zavar?
Bogi mit kért szülinapjára?

Puszika
Vendég
 

 
 

Helloka!

Hát... a filmnézésünk annyiból állt, hogy én elkezdtem egyet nézni, (Tibi játszik a másik gépen) majd 10 perc után felálltam és nekiveselkedtem a virágaim átültetésének, letusolásának. Szerencsére ezen is túl vagyok, két adag ruha kimosva, most éppen cipők mosódnak a gépben. Szóval az ünnep telik hétköznapi módon.
Az időjárás bosszantó nagyon. :roll:


Zsebi!
Tényleg hideg van, kezd a panelünk is lehűlni . Anyu is mondta fűtenek, a gyerekek meg ne fázzanak, meg persze ők sem akarnak fagyoskodni.
Egyébként biztos az időjárás teszi, de én is kótyagos vagyok, el tudnék aludni, pedig délelőtt negyed 11-kor ébredtünk. :lol:
Tényleg, Bogi mit szeretne szülinapjára? Van kívánsága?
Szabi baba nagyon kis ügyes, jól érzi magát mindenhol. Ez nagyban megkönnyíti a helyzeteteket. :wink:
Jöttek a vendégek a vendégházba? Bár nincs kirándulóidő rájuk, az tuti. :roll:

Zita!
Szegény leányzód. Jól megkínozza a kis foga, de hátha hamarosan kibújik már és megkönnyebbül az egész család. Na persze mire 20 db fog kibújik... :roll: de hátha később könnyebben bújnak majd.
Nem volt eddig kívánsága Dorkának szülinapjára, bár gondolom ha beszabadulna egy játékboltba tele tudna pakolni egy bevásárlókocsit is, ha nem kettőt. :lol: :lol: :lol:
Gyerkőcök anyuéknál nyilván több mindent tudnak csinálni ha az udvarra ki tudnak menni, de náluk szinte egész nap esik az eső, ugyhogy most képtelenség. Ma pl. Bence linzert óhajtott, így anyu sütött neki(k), Dorka volt a kiscukrász, ő segített kavarni, darálni , szaggatni stb. De anyu mesét olvas (főleg Dorkának), mesefilmeket néznek, társasoznak (azt főleg Bence), Bence sz.gépen játszik, rajzolgatnak, szineznek, fényképeket nézegetnek, kiszongorán játszanak, kártyáznak stb. Bence általában az öcsémet nyúzza, Dorka meg papát. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok,

Andi
Gratulálok a nagyfiad ballagásához, lezárult egy korszak az életében és most kezdődik majd egy új. Nagyon aranyosak a fotókon a gyerekek, de hát ezzel nem mondtam semmi újat :-)))
Azért picit irigykedek, hogy kettesben romantikáztok a férjeddel. Bár pénteken mi is kiveszünk egy napot, Annát leadjuk a nagyszülőknek és kicsit romantikázunk. Már alig várom.

Boldog gyereknapot minden kis lurkónak :-)) Nálunk ma inkább szülők napja volt. Anna fél9kor felébredt, kb 1 órát énekelt, beszélgetett magának a félhomályban, aztán visszaaludt még egy órát. Igy ágyban reggeliztünk, úgy tértünk magunkhoz:-))) Ilyet se csináltunk mostanában.

Tegnap mi is kerti partin voltunk, slambucot főztünk egy barátnőméknél. Hűvös volt, de szerencsére esni nem esett, igy kellemes volt. Betegre is ettem magam:-)) Ma meg anyósomék voltunk, ott is kerti sütés - tarja meg saslik - volt betervezve. De a rossz idő ellenére is apósom megsütötte kint a húsokat, épitett magának egy kis fedett részt a garázs mellett, igy ma is jót ettünk. Bár kint jobb lett volna lenni. A fene ezt a fránya rossz időt!!!!Ráadásul pont egy ilyen jó kis hosszú hétvégén na meg pont gyereknapkor:-((

Zita remélem vmelyik hatott azok közül amiket átküldtem Sanyival és már nem szenved Patricia. Sajnos tudom mit érzel én is átéltem, reméljük hamar kibújik!!!

Úgy néz ki ha eléggé le tudjuk Annát fárasztani délután akkor egész jól alszik. De ez a lefárasztás azt jelenti nála, hogy kint vagyunk egész délután, és ő mászkálhat kedvére a fűben meg mindenhol. Múlt éjjel jól is aludt, mert szombaton volt erre lehetőség, na de ma mégse tehettem ki az esőre!!Úgyhogy sztem most nem fogok sokat aludni:-((

Zsebi
Jaj de jó lenne egy tali!!Bár még nem hivtál meg, de mi szivesen mennénk :-)))

Voltam pénteken dokinál, mostmár megvannak a végtagjaink is, és használja is őket rendesen, egy másodpercre sem állt le ez a kis picur a hasamban :-)))Most 2 cm-es a fejátmérője. Szerdán kell mennem a 12 hetes UH-ra Hajnihoz meg laborra is.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Andi!
Ajándék5let:vmi kreatív játék:gyönygfűző, gyurma-formázó?Ilyíesmi is van már neki?Vagy egy bábszínházi előadás?

Anita!
De nagy már a tesóbaba!:)Örülök hgy minden rendben!Kisteónak csinálazs majd vonalzót?

Zita!
Kitartást a fogzáshoz!
Teljesen újat veszünk, 94 nm bruttó, nettó 88.Belső 2 szintes, 3 szoba+nappali+konyha-étkező, 1 fürdő, mert lent is lenne egy tusolós fürdő, de az a konyhából nyílik, azt meg nem akartuk, meg így ha megszüntetjük, és kivesszük a falat, akkor egybenyílik a konyhával, és lesz belőle étkező.De ezt csak a lakhatási eng. után tudjuk megcsinálni, mert a tervrajzabn nem így szerepel, és attól meg nem lehet eltérni. :?
Most éíptik, majd kb. 1 hónap múlva lesz kész, de átadva csak szeptember körül lesz, a papírok miatt.
20.5 milla :evil: Bár ez nagyon jó ár, ha lebontjuk nm-re, ettől csak drágábbak vannak.Egyébként a többi lakás 23-ért kelt el, de most a válság iatt lejebb vitték az árát, szabadulni akar tőle;)

Mi is voltunk tegnap bulioban, férjem egyik ismerősénél.Ott is kerti party lett volna,de bent is nagyon jó volt:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Lányok!

Tanácsra lenne szükségem. Hogy lehet egy 2 hónapos babát elaltatni?
Már irtam, hogy Anna elég rossz alvó, éjszaka még alszik valamennyit, de napközben fél órát maximum, és már eléggé kivagyok :(
Vagy az van, hogy etetés közben elalszik, vagy ha akkor nem, akkor tudom, hogy már később se fog. A védőnőm azt mondta, hogy fárasszam ki fizikailag. De hát hogy lehet egy 2 hónapos babát kifárasztani?

Panka!

Arra nem gondoltatok, hogy csináltatjátok a konyhabútort? Mert mi most azt fogjuk az új lakásba és sokkal olcsóbban kijövünk.

Zita!

Hülye szomszédot nem is emlitsd!
Nekünk most egy 78 éves bácsi lakik felettünk, aki minden nap reggel 5től este 10ig fent van, és egész nap dübörög, meg állandóan tologatja le fel a bútorait. :shock:
Azt mi se értjük, hogy miért. Úgyhogy legtöbbször miatta nem tudok hajnalban visszaaludni, és már nagyon unom. De csak kibirok még 1 hónapot...
Vendég
 


Lilla

Azt én sem tudom egy 2 hónapos babát hogy lehet kifárasztani, de én a helyedben megkérdezném a védőnőt mire is gondolt :-) De ha lehet akkor semmiképp ne arra szoktasd rá hogy szopcsi közben aludjon el. Legalábbis sztem.
Nálunk annak idején két dolog vált be Annánál:
1. sokat hallgattunk egy altató zenét (Friderika: Álmok tengerén-ből a Bimm-bamm cimű szám, azóta is szereti) és idővel ez lett az altatója. Betettem a kiságyába, bekapcsoltam neki ezt a számot ismétlődőre és legkésőbb a harmadiknál elaludt
2. vmiért nagyon szerette a monoton hangokat, ezért amikor már végképp sikertelen volt az altatás akkor az elektromos mellszivó vagy az elektromos fogkefe hangjára aludt el. Odatettem a kiságya melletti pelenkázóra bekapcsolva és mikor elaludt akkor óvatosan kicsempésztem és kikapcsoltam.
Mondjuk én mindenáron rá akartam szoktani hogy megszokja hogy a kiságyában kell elaludni, és ez sikerült is, azóta sincs gond az alvással, se nappal, se este. Persze amig ilyen picike volt, és hasfájós is, addig volt hogy mászkáltam vele éjfélkor a nappaliban, mert nagyon sirt, de az már egy másik történet.

Panka
De jó hogy mondod a vonalzót, el is felejtettem:-))Meg is csinálom.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anita!
Jó lett a vonalzó!:)

Lilla!
Kifárasztani?Én sem tudom, talán sokat lenni a levegőn, letenni a földre hemperegni, babatorna, ilyesmi.
Szomszéd-bútortologatás:ez mindenhol van, és én sem tudom mit lehet állandóan tologatni!!! :x :evil: Kitartást!
Csináltatás is esélyes, csak itt drágább:(


akkor jöjjön a nap híre:
Emili ma 4 órát aludt!-ez már önmagában is nagy szó-de bugyiban!!!!Annyira büszke voltam rá!Nagyon álmos volt már délben, és nem volt hajlandó pelust felvenni.Na gondoltam akkor jó, majd mosok. :wink:
És szárazon ébredt!!Mondtam neki, hogy ne pisiljen be, mert akkor ki kell mosni a pillangós ágyneműt :wink:
Viszont délután 2x is bepisilt :roll:

Voltunk kint a Vágtán, de csak a végére értünk oda, nem is baj, így volt még tömeg.Nem volt nagy szám szerintem, csak nagy kirakodó vásár jó drágán :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Zita! Bármikor hívhat a férjed, amikor zavarna, olyankor úgyis lenémítom a telefont.

Lilla! Lefárasztás 2 hónapos korban.... :? Szabi sem sokat alszik napközben, de ami nálunk bevált:

cici: igen, tudom, ez nem a legjobb ötlet, de mivel az elején nagyon küzdöttem a tejcsiért, így szinte mindíg mellre tettem, amikor nyűgös volt, úgyhogy összekötöttem a kellemeset a hasznossal.

Babakocsi: abban mindíg elaludt, csak az a baj, hogy általában csak addig aludt, amíg mozgott a babakocsi :? Most meg már inkább nézelődik benne.

Babaerszény: magamra kötve sétálgattam, így azért könnyebb volt, mint simán ölben ringatni. Amikor eleludt, szépen le tudtam tenni.

Panka! Gratula Emilinek!!!!!

zsebi_baba
 
 


Jár valakinek közületek a Napló? Az elmúlt hét vasárnapi számban (nem a pünkösdi, hanem előtte) benne voltak Bogiék, az a cikk és kép kellene belőle.

zsebi_baba
 
 


anyósoméknak jár Zsebi, majd megkeresem és ha megvan oda tudom adni
1-2 nap és biztos megyünk arrafele

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Anita!
Boldog névnapot!:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Köszi Panka:-)
Emili hogy van?

Én már túl vagyok két új lakás "épittetésén", a sok idegeskedés mellett nagyon jó érzés volt látni ahogy olyanná alakul a lakás, amilyennek megálmodtam. Kicsit irigykedek is, bár a mostani lakásunkkal sincs semmi bajom, és még amúgy is van rajta mit felújitani.
Azért majd küldhetsz fotókat ha már lesz miről.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Köszi Anita! És boldog névnapot!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk mi is.
Mondanom sem kell végig esett az eső és orkánszél volt. No de nem baj, amiért mentünk szerencsére sikerült.
László lediplomázott, az államvizsga 4-es lett, a diplomamunka 5-ös, így bekerült a könyvtárba, irattárba!
Lehet, hogy 20 év múlva valamelyikünk gyereke olvasgatja majd :lol: :lol: :lol:
Nagyon büszke magára, Mérnök Úrnak szólítjuk azóta.

Fürdeni nem tudtunk, mert Nelly megint hörög, a véreredménye majd 16.-án lesz kész. Remélem "csak" allergia, nem a kis tüdeje.

Ikeáztunk, bementünk a Csodák palotájába, a Mackókiállításra , a Várba, a Közlekedési Múzeumba. Nem sok képet készítettünk.
Nelly első éjjel alig aludt, sírva ébredt legalább 1000x. Gondolom az új hely megviselte.


Anita, cuki a vonalzód! Anna hogy viseli a "leszokatást"?
Boldog névnapot neked!

Andi, kár, hogy nem taliztunk! Gratula Emilinek, csak így tovább!!!
Jöjjön már a jó idő, ne kelljen annyit öltözni. :shock:

Gyorsan visszaolvasok, mert facér vagyok, anyu elvitte Nellyt.
Bár a fiúk hamarosan jönnek, megyünk vásárolni, mert kong a hűtő és tegnap voltunk 13 éves házasok, lehet vacsizunk is. Ez nyílt titok, L. szervezkedett, csak most úgy csinálok mintha nem tudnám.

Puszi mindenkinek!



Sziasztok!

Zsebi!
Munkahelyemen is jár a Napló, megkereshetem én is. Ha egyáltalán megvan még az aznapi.

Kriszti!
Gratulálok a férjednek, nagyon ügyes. Gondolom nagy kő esett le a szívéről, sőt Nektek is , hogy ezen is sikeresen túlvan.
Gondoltam Rátok, nagyon vacak idő volt hétvégén, tényleg nem volt pancsizós idő. :roll: :roll: De látom azért csináltatok más programot.
Nelly babát ennyire megviselte az új hely, hogy ilyen sokszor ébredt? :shock:
Hát, biztos nincs a lányod tüdejével semmi, de annak se örülj ha allergiája van. Mert az is szörnyű tud lenni. Hátha nem is az.

Lilla!
Kitartás Neked!!! Nem minden gyerek egyforma alvó. Vannak evős-alvós babák, de az enyémek sem voltak soha ilyenek. Tudom ez most egyáltalán nem vigasztal Téged, de 2 hónapos baba kifárasztása max annyiban lehetséges, hogy sokat vagy vele levegőn és talán úgy könnyebben elpilled. Bár ha megáll a feneke alatt a babakocsi és felébred rá akkor ott vagy ahol a part szakad. :roll:

Panka!
Ügyes nagyon Emili hogy alvás alatt is száraz maradt a kis bugyija, nagyon jó úton halad, biztos hamar véglegesen szobatiszta lesz .
Ajándék ötleted jó, de gyurmakinyomónk van, gyöngyfűzéshez még kicsinek találom, szedhetném utána a gyöngyöket, rosszabb esetben a szemünk is kiugrana ha rálépnénk, így azt majd később kap. Bábszínházhoz meg már tényleg nincs helyünk. :cry:
Most épp Micimackós ágyneműhuzatot szeretne (Bencének is van, naná, hogy nem maradhat le) ugyhogy az már egynek jó lesz. Bár azt mondta Hercegnős is lehet, ugyhogy még kipuhatolom melyiknek örülne inkább.

Anita!
Nagyon boldog névnapot kívánok én is Neked!!!!
Szép az új vonalzód!!! :wink:
De jó hír, a kis Manócskád is szépen növekszik a pocidban.
Holnap láthatod UH-n Hajninál. Kuksizzátok meg alaposan a kis drágát. Hajnit puszilom. :wink:

Lányok!
Van 46 db Libero Maxi Plus pelusunk, 5-ös méretű, 10-16 kg-ig. Érdekel valakit?????

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi, engem érdekel a pelus. Mennyiért adod?
Előttetek a pelusdiszkontban milyen pelusok vannak? Up & Go is van?
Iszonyú pelusárak vannak, 65-70 Ft darabja.



Andi!
Nekünk van egyöngyünk de elég nagy, fából, bele sem fér a szájába.Mondjuk Dorkának az már lehet, hogy nemvaló, inkább apróbb kellene neki, de elég szépek;)
Erre gondoltam:
http://plantoys.com/
5353 a száma, írd be jobb oldalt alulra search-ba.
tetszik benne, hogy a madzagok végei vmivel meg vannak kissé merevítve, így nem bomlik, és kemény, könnyebb ráfűzni a gyöngyöket;)
Ágynemű is jó5let, pláne ha arra vágyik :wink:

Kriszti!
Lacinak gratula, nagyon üyges!!!:)
De milyen mérnők úr is lett most? :oops: :D
Igen kár,nem is tudtam hogy Pesten vagytok, legközelebb majd összehozzuk!Pedig mi is voltunk pénteken az Ikeaban! :?

Anita!
Köszi, elég jól, ma voltunk játszón is:)
Persze teszek majd képeket, de még csak most vakolják;)

Ma aláírtuk az adásvételit is, úgyhogy megyünk a héten a bankba, ha minden papír meglesz:D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Kriszti!
20 Ft /darab, vagyis 920Ft.
Igen vannak itt a pelenkadiszkontban kis bugyipelenkák is, azt hiszem 32 Ft/darab áron. Legalábbis annyi volt mikor nekünk még kellett. Ha azóta emelkedtek is az árak, max. pár Ft-tal. Kétféle méretben van azt tudom. Érdemes kipróbálni, aztán vagy beválik vagy nem. 5-6 féle mintával is van/volt, Dorka nagyon élvezte hogy mindig ő választhatta ki mikor milyet vegyük fel. :wink:
Panka mikor látta nálunk , ő azt mondta ezek a Dm-nek a Babylove pelenkái. Nem tudom a Dm-ben mennyibe kerül egyébként.
Ja és itt az a jó, hogy megbontják a csomagolást, darabra is lehet venni, kipróbálni. :wink:
Nyusz megvan még Nektek, vagy visszavittétek már?
:shock: :shock:

Kép
Kép
bendor
 
 


Panka!
Nagyon béna vagyok, nem találtam meg az 5353 számú gyöngyöket. :? :? :?
De van Dorkának fa fűzős játéka, kétféle is. Egyikben egy kutyust kell felöltöztetni, másiknál meg különböző színű fából készült állatfigurákat lehet felfűzni színes madzagra.
Egyébként ilyesmire gondolsz, ugye?
http://www.regiojatek.hu/termek-42677-f ... szlet.html
http://www.regiojatek.hu/termek-54744-g ... n_hxy.html
http://www.regiojatek.hu/termek-73006-d ... y_ort.html
http://www.regiojatek.hu/termek-64264-m ... x5_cm.html
Eszembe jutott még valami.... Vizibumm-ot látott a reklámban valamelyik mesecsatornán, naná, hogy azt is szeretne.... láttam is éppen valamelyik katalógusban. (Tescoban vagy Corában) meg is nézem. Ez valami vizzel töltött labda, dobálni kell egymásnak és aki nem ügyesen kapja el annál kiömlik belőle a víz. Persze ezzel csak anyuék udvarán tudna játszani, de az nem gond. :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Hello

nem is tudom honnan kezdjem már, a baj csőstül jön!!! Tegnap reggelre tiszta kiütés lett Patrícia, de csak a törzse és a feje, füle mögött, lábai, kezei, popija nem. Nem voltak nagyon pirosak de sok volt, el is vittük orvoshoz, láza már nem volt se tegnap se tegnapelöt, max egy kis hőemelkedés hétfőn. Fogica még sehol, lehet nem is ettől volt a láz meg a nyüglődés.
Doki nem tudta pontosan mi ez, kizárta a bárányhimlőt, és fenistil cseppett meg calciumuscot írt ki. Azt mondta hogy lehet akármilyen vírus a levegőböl.
Nem múltak tegnap egyáltalán, sőt ma reggelre szerintem csúnyábbak lettek, nem tudom. De anyira sajnálom szegényt, pedig nem úgy néz ki mint akinek viszket, de ki tudja. Nagyon csúnya, a füle mögött tele tele tiszta piros a feje is, az arca viszont nem.

Zsebi: anyósomnak is jár a Napló, én is megkereshetem.
Elküldtem neked egy adatlapot, azt ki kéne tölteni és visszaküldeni, akkor fel tudlak tenni az oldalra.

Kriszti: Gratulálok a férjednek, a mérnök Úrnak, jó hogy túl van rajta. Kicsit legalább kikapcsolódtatok. Olivér hogy tűri a helyváltozást? Szegény Nellyke, fura volt neki az új. Jó kis programokat szerveztetek a rossz időbe is.

Panka:Gratula az adásvételihez!!! Ügyes Emili a szobatisztasággal. Nagyon olcsón veszitek a házat. Férjem is teljesen ki volt akadva hogy ilyen olcsó. Nagyon örvendek nektek. És kert is van? Emikének nagyon jó lesz majd.

Anita: Nagyon nagyon kiváncsi vagyok mi volt Hajninál!!! Én is puszilom.

Andi: Nagyon jó ajándékötlet az ágynemű, kiváncsi leszek hogy hercegnős vagy micimackós kell inkább neki, ezek a gyönygös dolgok is édesek, Dorkát már érdeklik az ilyesmik?

Puszikia nektek, megyünk a piacra.
Vendég
 


Nem írtam elég érthetően. Csak a törzse, a feje és a füle mögött piros kiütéses, egy egy helyen nagyobb foltokba. A lábai, kezei, popija nem.
Vendég
 


Hello

Most jöttünk haza a piacról és találkoztam egy-két ismerősel és azt mondták hogy lehet melegkiütés is, Anita is ezt mondta, egyesek azt mondták hogy esetleg a láztól is. Na nem tudom, most be hintőporoztam, aztán meglátjuk. Fő a kajcsija, cukkinis, pórés, krumplis sajtos csirkehusi. A kedve az nagyon jó, de az ínnye nagyon fehér és duzzadt.

Puszika
Vendég
 


Most csak Zitának gyorsan! Nem lehet 3 napos láz? Azután szoktak kiütések lenni. Csak mert írtad, hogy lázas is volt. De az jó, ha jókedve van! :)

Kép
zsuzska81
 
 


Zsuzsi:
Én is gondoltam rá, mondjuk 3 napig nem volt lázas, csak hőemelkedése volt szombaton meg hétfőn, vasárnap volt láza 37,9. És tegnapra ütött ki. Ma mintha csúnyább lenne, de lehet hogy ezután jobb lesz. A kedve az teljesen jó.
Vendég
 


Zita reméljük semmi komoly és elmúlik 1-2 nap alatt.

Jelentem kibújt felül is a fogunk:-)))És tegnap tapsolt Anna elöször. Úgy látszik ez egy ilyen hét nekünk. Apa elutazott 2 napra és Annából előjönnek a tudományok :-)))

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Andi, köszi, akkor lehet, hogy ma elszaladunk érte, de megcsörgetlek mielőtt indulunk. L.-nél sosem tudni mit tervez, én meg ugye nem vezetek. No de hamarosan elkezdem, mert nem lehetek ilyen szerencsétlen bénaság... :oops: :oops: :oops:

Ahogy elkezdtem írni Nelly felébredt :evil: :evil: :evil: :evil: :shock:



Anita: Gratulálok a felső fogacskához !!! Nagyon megelőztetek bennünket, de hátha végre nekünk is kibujik. És ügyes Anna a tapsolással, Patrícia is kb 1 hete tapsolgat, de mindenért várja hogy meglegyen tapsolva, mutatja hogy neki az jár... :lol: :lol: :lol:

Kriszti: Hogy vagytok?Nellyke? Még mindig félsz a vezetéstől?
Nekem is meg kéne csinálni a jogsit, hátha az idén lesz belőle valami. De most első a ház!!!

Vettem ma fűlhőmérőt, és olyan jó zsipsz zsupsz megméri és engedi is Patrícia. A másikkal kínszenvedés volt.
Vendég
 


Andi!
Hasonló,de sokkal nagyobb gyöngyök.

Zita!
Kiütései szerintem is melegkiütések, ott vannak, ahol nagyon izzad, meg láz után is lehet ilyen kiütés.De okozhatja ugyanaz a vírus is, amelyik a lázat:)
Gyerekorvonska ezeket tudnia kéne!!! :twisted:
Igen, van kis kert is, meg terasz, nem nagy, kb mint az Anitáéké, ahogy emlékszem rá.Valóban jó árban van.:)
Drukkolok nektek is, hogy találjatok gyorsan vmit, hátha ki tudnátok még használni a szocpolt :wink:

Lilla!
Végülis mi lett a szocpollal?Megkapjátok, nem?

Anita!
Akkor már nem sok fog van hátra:)
Ügyes Anna a tapsival.Ilyenek ezek a gyerkőcök, mindig akkor produkálnak,mikor csak anya látja :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka: De szép ez a kép Emikéről!!!Mindegyik gyönyörű de ez különösen édes. Na akkor ténleg nagyon szupi házat sikerült kifognotok. Hátha nekünk is össze jönne már, de mi nem vehetjük igénybe a szocpolt mert van a nevünkön egy s más. A "minnél hamarabb" azért lenne jó hogy el tudjunk innen takarodni végre és saját kis kertünket és házinkónkat szépitgetni. Én az erkélytől megőrülök, anyira vágyom már egy terszra. Na meg jó lenne Patrícia szülinapját már saját kertbe tartani.
Most délután már az arcán is kezdtek ki jönni a pettyek. :( remélem hamar elmúlik. Gyerekorvosunk nem tudott rá mit mondani, azt se hogy mivel kezeljem. :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Kriszti!
Gyertek, itthon vagyunk. :wink:
Tessék elkezdeni vezetni, sokkal több helyre el tudsz jutni, mint ha mindig a férjedre vársz. Irgum-burgum. Nem vagy Te ügyetlen, csak a félelmedet kell legyőzni, meg sokat gyakorolni, aztán hipp-hopp belejössz. :wink: :wink: :wink:

Anita!
Grat a fogacskához!!!! És a tapsihoz is!!! Naná, hogy akkor produkálja magát ha csak Te vagy mellette. :lol:

Zsebi!
Munkahelyen nem találtam egyetlen vasárnapi Naplót sem, munkatársaim azt mondták vasárnap nem jelenik meg. Akkor most hogy is van ez? Kerestem Bogit a szombatiban és péntekiben is, de nem láttam. :? Persze ha nem is abban van. :oops: De lehet csak a munkahelyemre nem jár vasárnaponként?

Zita!
Én is ahogy olvastalak egyből a melegkiütés és a 3 napos láz pöttyei ugrottak be. Nekünk egyszer volt ez a 3 napos láz Bencénél, tiszta piros pöttyös volt Bence törzse és érdes lett a bőre. De doki tudta , szerintem valamit adott is rá, de nem tudom már mit, rég volt. :oops: :?
Hátha a lányodnál is hamar elmúlik.
Megy a drukk a házkereséshez és találathoz!!!!!

Panka!
Emili és Te jól vagytok már?
Adásvételihez gratula, szépen haladtok.

Ma megvettem Dorcsinak a Hercegnős ágyneműhuzatot, Hercegnős poncsót (holnaptól akciós az Intersparban, de már ma is akciósan adták) meg fa Disney Micimackós puzzle-t, amiben 2 db 25 darabos puzzle van. A Vizibumm-ot is néztem, persze az is holnaptól akciós, de az még ma nem volt átárazva. :roll: Így azt majd később veszem. :wink: Ugyhogy haladunk. :wink:
Persze férjem szülinapja 11.-én lesz, neki még semmit nem vettem, pedig az már mindjárt itt van. :?

Már csak holnap van a héten munkanapunk, pénteken megyünk munkahelyi kirándulás cimen a Vígkend majorba. Jönnek a gyerekek is, már kihuzattam a bölcsiből, oviból őket. :wink:

Persze nálunk is zajlik az élet, nehogy már minden okés legyen.
Ma dokinál voltunk Dorkával, pisiléskor már tegnap is mondta hogy: "Fáj a nunim!"-ma pedig már sírt is a bölcsiben, mondták a gondozónők. Nem piros neki, nem foltos a kis bugyija sem, de doki mondta hogy mindenképp nézzünk egy vizeletet. Így reggel viszem a pisit az OTI-ba. Remélem semmi komolyabb. :roll: :x :? Persze addig is elkezdtük szedni a Sumetrolim szirupot ami jó hugyuti fertőzésekre is.

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi!
Igen, jól vagyunk,majd ma megyünk vissza a dokihoz.
Jajj szegény Dorka, remélem nem vmi húgyúti fertőzés!
Én a Koscsó doktornővel rendeltem, nem tudom hogy ott van-e még az OTI-ban, ő gyereknephrológus, mehettek hozzá is ha gondolod.

Zita!
Akkor vszleg a vírus okozta pöttyök, Emilinek is már 2x volt ilyen, és előbb a testen jött ki, utána az arcán is.Nem kell kenni semmivel, magától elmúlik pár nap alatt.Remélhetőleg :wink: Ha mégsem, vidd el gyerekbőrgyógyászhoz.Azt hiszem a Kenézyben van. :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Jó reggelt!!!

Múló félben vannak a pöttyök!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Anyira örülök, a fején majdnem mind eltünt, az arcán egyáltalán nincsen már, és a törzsén is halványabb. A foga szerintem kínozza, az este párszor felsírt, adtam neki chamomillát és be kentem az ínnyét, reggel 7ig aludt. Most megint alszik.

Panka: Köszi a tanácsokat, remélem elmúlik, én meg azt hittem hogy csak nekünk vannak ilyen fura nyavajáink. :roll: :roll: Emikének menyi idő alatt múltak el?

Andi: Munkahelyi kirándulás biztos jó lesz!!! Tibi is megy? Hogy van a lába???Bírja még ezt a kényszerszabit?
De klassz ajándékokat vettél Dorcsinak!!! Biztsan nagyon örül majd. És hogy osztd el? Ki mit ad?
Ti is gyüjtitek a Törpöket?
Nekünk már csak Törpilla, Törpapa, Hókuszpók és Nótata hiányzik. De van egy csomó duplánk is.

Jaja, szegény Dorka!!! Nagyon remélem hogy hamar elmúlik akár mi is az. Jó lenne ha nem fertőzés lenne. Az nagyon fájhat neki!!! Kiváncsi vagyok mit mondanak a vizeletmintára!!!

Puszika
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, majd jövök írni is.

Pintyusom Sziamiaúd nincs duplán? Azt vadászom Bogyónak.
Cserébe kirucid gondoltam, megint van egy pár.

Csókica jövök később



Sziasztok,

Mi nem gyűjtjük a törpöket, de anyósom igen, Annának :-))
Nem tudom pontosan, de arra biztosan emlékszem, hogy hókuszpók, törpicúr van több is. De holnap megyünk és felirom miből van még neki több, ok?Akkor cserélhetünk.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Hello
Kriszti: Sajnos Sziamiau-ból csak egy van. de ma megyünk vásárolni a sparba és ha kapok akkor biztosan félre teszem neked!!! Kisrucik jól jönnének, talizni kéne! Esetleg elmehetnénk hozzátok egyik nap! Múltkor úgyis lemaradtunk a turizásról nálad. :wink: :wink:

Anita: Ha van több Hókuszpók, elteszed nekem légyszi légyszi!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Nekünk Törperősböl, Vásárló törpből, Focitörp és Főzötörpből van dupla.

pusza
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Látom a Törpőrület megfertőz mindenkit. :lol:
Mi is duplán gyűjtjük a sorozatot, külön Bence és külön Dorka is. Nekünk is van amiből több is van, ha hazamegyünk akkor meg tudom nézni. :wink:
Ma nem tudtam az OTI-ba menni a vizeletet leadni, mert rohannom kellett a munkába. Holnap reggel viszont mindenképp, de annak már csak hétfőre lesz meg az eredménye.
Szerencsére már azt mondja Dorka hogy nem fáj neki, persze a Sumetrolim-ot adom neki.
Tegnap pl. a bölcsiben kakálás után volt piros a feneke, egyből fürdettem is meg amint hazaértünk. Nemhiába na, én szeretem ezeket leginkább intézni neki, akkor tudom hogy alaposan ki van törölve. :roll: Lehet csak ez okozta a gondot? Azt is elképzelhetőnek tartom hogy magának próbálta eleinte törölni és elkente és ez csíphette. Mindenesetre a vizeleteredményre kiváncsi leszek.

Zita!
Jó hír ha múlóban vannak a pöttyeitek.
Az ajándék elosztás még kérdéses, de általában anyu és az öcsém is engem szokott megbízni, hogy vegyek valamit a nevükben, ugyhogy minimum 3 felé kell majd osztani az ajándékokat. Még nem beszéltük meg konkrétan ki mit ad.
Köszi férjem jobban van, de már nagyon unja a bicegős , mankós időszakot. Nagyon számolja a napokat, jövő szerdán telik le a 6 hét csizmás idő neki. Reméli, hogy akkor végleg lekerül róla és jöhet a gyógytorna. Már egyre nyügösebb, ezáltal engem is bosszant minden hülyeséggel. Múlt héten éppen abba kötött bele, hogy túl közel ülük a kormányhoz mikor vezetek.... na ettől kész voltam teljesen. Mondtam is neki, ne kötekedjen, mert kirakom a kocsiból, meg nehogy már ő tudja jobban nekem hogy a kényelmes. Ááááá...... persze régebben ezt észre sem vette, most meg már az élő fába is beleköt. Kész van teljesen ő is, én is néha. :lol: :lol: :lol: Persze ha én szólok be neki valamiért akkor fél pillanat alatt vérig sértődik. Ha egy férfi beteg..... akkor nagyon nyűgös tud lenni. :roll: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Panka!
Örülök, hogy Ti is jobban vagytok. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Jó reggelt!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi már fél négytől fenn vagyunk!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :? :? :? :? :? :? Valószínű hogy a foga. Egyszerüen nem akart visszaaludni!!!! Kapott teát, szopit, így ringattam, úgy ringattam, sehogyse akart. 5kor elhúztuk a függönyt és tö r pökkel játsz000000000000000ttunk. PAtrícia is besegit az irásban!! :lol:

A pöttyeink teljesen elmúltak :lol:

Andi: Sajnálom hogy nem sikerült elvinned a vizeletet, pedig jó lett volna tudni még hétvége elött hogy mi okozhatta a fájdalmát. De szerencsére már anyira nem vészes, hátha el is múlik magától.
Vendég
 


Sziasztok! Ma mi is a szokásosnál korábban keltünk, mert tegnap délután Szabi nagyon sokat aludt. Este azért aludt rendesen, de már fél 7-kor ébren volt, és azóta is ébren van :? . Pedig szeretnék menni a városba, remélem, nem pont akkor lesz nyűgös.

Tali: mit szólnátok június 15. vagy 16.-ához? (hétfő vagy kedd) Nekem a kedd jobb lenne, de ahogy a többségnek jó! Remélem, minél többen tudtok jönni!

zsebi_baba
 
 


Andi!
Hát ha már szed Dorka gyógyszert, akkor nem lesz jó a pisi eredménye :? De az a jó, ah már múlik, akkor biztos csak kicsípte neki a pisi, és nem húgyúti fert.Na mega gyógyszer is biztos segített :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Fennt vagyunk mi is, fél 6kor aludt el és fél 9kor keltünk!!!! Biztosan a foga a bűnös mert nagyon sokat sírt éps látszott hogy ez fájdalmas sírás volt, és adtam neki Chamonillat, és be kentem neki utánna le is aludt.

Zsebi: Tali: Nekem is a kedd jobb lenne, hétfőn megyek kozmetikába.

Puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Zsebi mi is mennenk a talira. Nekem jo mind a 2 nap.

Puszi
Vendég
 



Zsebi: Mi is tudunk menni. Nekünk is jobb a kedd, hétfőn szemészetre megyünk Tüncsivel.



Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Sziasztok!

Zsebi! Nekünk is jó mindkét időpont! :) Előre is köszi a meghívást!

Kép
zsuzska81
 
 


Tök jó, hogy ilyen sokan el tudunk menni. Már nagyon várom, hogy megismerhessek mindenkit!

Andi!

Te nem tudsz valahogy ellógni munkából?
Vendég
 


Sziasztok!

De jó, hogy ilyen sokan tudtok jönni! Úgy látom, a kedd lesz a befutó, akkor maradjunk ebben.

Andi! Tényleg nagyon jó lenne, ha ti is jönnétek! Esetleg fél napos szabi nincs nálatok? Ha Bencét is hoznád, legalább Gergő is tudna kivel játszani!

Képzeljétek, ma lekvárt főztem. Eper, ribizli és meggy lekvárt. Nagyon finom lett!

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Zsebi, nekünk is jó a kedd, számíthatsz ránk. Viszem Olivért is Gergőhöz, ok?

Lányok, érdekel valakit rózsaszín Perego Aria?
25 e Ft.

Kép

Később jövök, szörnyű ez az állandó rohanás!

K.



Sziasztok Lányok!

Nagyon jól sikerült ma a Vígkend majorban a munkahelyi főzőcskézés. Reggel fél 10 körül mentünk, délután fél 5-kor értünk haza, így a gyerekek kirohangálhatták magukat. Az időjárás is kedvezett, a bográcsos és grillezett ételek pedig nagyon finomak lettek. Én kedvemre fényképezhettem mindent és mindenkit. :lol: 550 képig meg sem álltam . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Tettem képeket fel a gyerekekről a picasás albumomba)

Holnap anyuékhoz megyünk bográcsozni , csak az időjárás engedje. :?

Zsebi!
A talimeghívásodra egyelőre nem tudok semmi biztosat mondani, előtte levő hét végefelé biztos kiderül, milyen melót terveznek és mennyire tudok eljönni. Ha el tudok jönni nyilván akkor megyünk a talira a gyerekekkel. :wink: Köszi mindenesetre és jó lenne már újra látni Mindenkit. :wink:

Zita!
Jajj, az a fogacska, kibújhatna már. :roll: Jól megkínozza Patricit.

Kriszti!
Nem jöttetek a pelenkákért. Holnap meg nem leszünk itthon, de ha továbbra is kell, valamikor elugorhattok, vagy ha nem megoldható akkor elszaladok én vele. :wink:
Ne is emlitsd én is állandó rohanásban vagyok. :roll: :roll: :roll: Éppen ezért nem is bántam, hogy a múlt hétvégén itthon kuksoltunk kettesben, kicsit jó volt lustizni.

Panka!
Én is gondoltam rá, hogy valszeg fals eredményt kapunk gyógyszerszedés mellett, dehát csak nem hagyhattam még napokig "kezeletlenül" a csajomat. De ma végre eljutottam az OTI-ba a vizelettel, persze csak hétfőn lesz eredmény. Remélem semmi komoly nem lesz amiért aggódnom kellene. Állandóan kérdezem Dorkát fáj-e neki, de most azt mondja hogy nem. Szerencsére.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!!

Most csak gyorsan Zsebinek: Fel tettem a Vendégházat. http://www.belfoldiutazas.hu/magyar/sz/ ... haz-324492

Nagyon várom már a talit. Remélem többiek is el tudnak jönni.
Aliz???? Ugye ott lesztek, olyan kiváncsi vagyok Vikikére, meg persze Balázskára is. Na meg mindenkire, olyan régen láttalak Benneteket.

Kriszti: De jó lett volna ha pár héttel ezelött hírdeted azt a kocsit. Tudjátok a miénknek kitört a kereke, és űjat kellett vegyünk.

Andi: Örvendek hogy jó időt fogtatok ki a kiránduláson, és jól éreztétek magatokat. Kiváncsi leszek mit mondanak a vizeletre, de az a jó hogy Dorka jobban van. Hogy sikerül a mai bográcsozás???
Intézkedjél valamit hogy tudjál eljönni a talira!!! Anyira jó lenne, nélküled nem ugyanolyanok a talik!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Puszika
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: