Sziasztok!
Kriszti!
Gyertek, itthon vagyunk.
Tessék elkezdeni vezetni, sokkal több helyre el tudsz jutni, mint ha mindig a férjedre vársz. Irgum-burgum. Nem vagy Te ügyetlen, csak a félelmedet kell legyőzni, meg sokat gyakorolni, aztán hipp-hopp belejössz.
Anita!
Grat a fogacskához!!!! És a tapsihoz is!!! Naná, hogy akkor produkálja magát ha csak Te vagy mellette.
Zsebi!
Munkahelyen nem találtam egyetlen vasárnapi Naplót sem, munkatársaim azt mondták vasárnap nem jelenik meg. Akkor most hogy is van ez? Kerestem Bogit a szombatiban és péntekiben is, de nem láttam.
Persze ha nem is abban van.
De lehet csak a munkahelyemre nem jár vasárnaponként?
Zita!
Én is ahogy olvastalak egyből a melegkiütés és a 3 napos láz pöttyei ugrottak be. Nekünk egyszer volt ez a 3 napos láz Bencénél, tiszta piros pöttyös volt Bence törzse és érdes lett a bőre. De doki tudta , szerintem valamit adott is rá, de nem tudom már mit, rég volt.
Hátha a lányodnál is hamar elmúlik.
Megy a drukk a házkereséshez és találathoz!!!!!
Panka!
Emili és Te jól vagytok már?
Adásvételihez gratula, szépen haladtok.
Ma megvettem Dorcsinak a Hercegnős ágyneműhuzatot, Hercegnős poncsót (holnaptól akciós az Intersparban, de már ma is akciósan adták) meg fa Disney Micimackós puzzle-t, amiben 2 db 25 darabos puzzle van. A Vizibumm-ot is néztem, persze az is holnaptól akciós, de az még ma nem volt átárazva.
Így azt majd később veszem.
Ugyhogy haladunk.
Persze férjem szülinapja 11.-én lesz, neki még semmit nem vettem, pedig az már mindjárt itt van.
Már csak holnap van a héten munkanapunk, pénteken megyünk munkahelyi kirándulás cimen a Vígkend majorba. Jönnek a gyerekek is, már kihuzattam a bölcsiből, oviból őket.
Persze nálunk is zajlik az élet, nehogy már minden okés legyen.
Ma dokinál voltunk Dorkával, pisiléskor már tegnap is mondta hogy: "Fáj a nunim!"-ma pedig már sírt is a bölcsiben, mondták a gondozónők. Nem piros neki, nem foltos a kis bugyija sem, de doki mondta hogy mindenképp nézzünk egy vizeletet. Így reggel viszem a pisit az OTI-ba. Remélem semmi komolyabb.
Persze addig is elkezdtük szedni a Sumetrolim szirupot ami jó hugyuti fertőzésekre is.