Sziasztok!
Köszi csajok, hogy aggódtok, és a jobbulásos gyógypuszikat is átadtam a nagyfejűmnek
. Ma már könnyebben van ő is és én is. Nekem nincs lázam, és tegnap este óta Bogyónak sincs.
Akire: oscillococcinum-ot szedek, no és sok mézes-citromos teát iszom. A cigit megértem. Bár nekem szerencsém volt. Én a fiam előtt dohányoztam, majd terhesen leszoktam, pontosabban nem is kívántam, és azóta se bírok elszívni egy szálat se. Lehet, hogy hirtelen átvált nálad is, és szülés után se fogsz tudni elszívni egy cigit.
Uxi: Hát csak Kína termését tudom most kívánni neked így rosszullét, gyerekek és ma megtudott tételsor mellett.... Nagyon görcsbe rakom magam, hogy sikerüljön minden!
Szilardhino: Hát én rossz példa vagyok, de nekem 16 hetesen múlt el a múltkor a hányingerem, és a szülés előtti napon is hánytam. Minden este menetrendszerűen kihánytam a vacsorát. De nem is híztam csak 8 kg-t
A nyaralás pedig szuper jó lesz! A tengervíz nem árt, a nappal pedig majd vigyázni fogsz. És félidőben olyan jó kicsit megpihenni.
Gizi:Hát nagy gratula! Gyönyörű a petezsák a kis babóval! Az én orvosom is a 8. hét környékére hív vissza pont azért, mert akkor már biztosan lehet látni a babát és a szívhangot is. Ne izgulj! Majd 2,5 hét múlva látod nagyobb állapotban, januárban pedig ordítani is fog
!
Pici:Amikor írtad a hüvelyi UH-t azért elgondolkodtam, hogy örülnék-e, ha az apósom turkálna ott
... Arra jutottam, hogy mégis örülnék, ha szülész-nőgyógyász lenne az apósom, mert valóban minden héten kontroll alá vehet és nyugodtan hordhatod ki a babákat majd! A barnázás pedig biztos elmúlik!
Afra:Örülök, hogy visszaértetek egészben! Már hiányoztál! A barnázás valószínű a megterheléstől volt, de szerencsére hamar észrevette magát, hogy nem kívánatos
!
Ma itthon maradtam a fiamat és magamat kúrálni. Itt van anyukám is, úgyhogy tudok aludni egy picit (hozzá teszem hétfő óta nem alszom...) Ma ráálltam a mérlegre és még nem híztam. Azért ennek örülök egy kicsit. Én jövő hét szerdán megyek babalesre, szívhangot nézni. Akkor leszek 7+6 hetes terhes. Kiskönyvem pedig csak júliusban lesz, most már biztos. Szabira se engednek szinte el, nemhogy a védőnőhöz... Júliusban pedig kötelező kivennem a szabimat. Hát 12 hetesen majdcsak átveszem.
Remélem mindenki jól van, és pihenjetek, amennyit tudok!
puszi