Sziasztok!
Karmen! Tavaly nálunk is mehetett oviba Vanda még júniusban, csodálkoztam rajta, hogy most nem engedik. Mondtam nekik, hogy még az ált. iskolások sem ballagtak el azt gondoltam legalább addig járhat. Erre az volt a válasz, hogy ez óvoda, itt máj.31 -ig tart a tanév. Én megértem őket, nem is nekem rossz, csak szegény kicsi lány szomorú, hogy nem mehet . Sajnos a két legjobb barátnőjének a szülei dolgoznak, így még játszótéren is csak ritkán tudunk összefutni velük.
Csibe! Nagyon helyes kispasid van és jól áll neki a bicajos szerkó.
Ági! Először is jobbulást kívánok Petinek.
Nekünk nincs itthon gépünk, így az első hajvágást inkább fodrászra bízom. Sikerült Vanda ovistársának anyukájával beszélnem ,holnap már megyünk is.
Kullancs elleni szuri: én is rákérdeztem, kaphatja -e az olcsóbbat emlékeztetőnek, de a mi dokink nem javasolja.
Klzsuzsi! Juj,ez nagyon rosszul hangzik. Szegény kicsi Dénes. Kitartást nektek! Kicsit nézelődtem visszafelé és láttam rólatok is képeket. Nagyon édes fiaid vannak, Dénes milyen büszkén tartja az öcsikéjét
Matyinak gratulálok a hízáshoz és az átforduláshoz. Boti is így hízott az elején, most május 6-án mértük utoljára, akkor volt 11200 gramm.
Nóra! Igazad van, akkor az már nem társalgás lenne, naplót fórumon kívül is lehet írni.
Haragosi! Nem semmi súlya van a kislányodnak. Vanda kb. egy éves koráig csinálta ugyanezt, semmit nem fogadott el anyatejcsin kívül, annyi különbséggel, hogy Ő egy évesen is csak 8940 gramm volt. 8 hónapos korától csak havi 2-300 grammokat hízott. Egyébként 25 hónapos koráig szopizott, nem volt egyszerű az elválasztás. Boti teljesen más , ő 7 hónaposan döntött úgy, hogy neki már nem kell a tejcsi, egyik napról a másikra elutasította, csinálhattam bármit. Kicsit rosszul esett, de most már azt mondom jobb, hogy így történt.
Kitartást neked!
Szilde! Boldog Névapot Kevinnek!
Bea! Én nem tudom, hogy vannak a szomszédok, nem láttam őket már legalább 1 hónapja.
Tavaly még nálunk is ez ment, most meg akkor tombol ha nem mehet. Nehéz volt vele megértetnem, miért kell neki itthon maradnia, mikor a kis barátai még járhatnak oviba.
Mindenkinek!Nálatok is fizetni kell a gyerekorvosnál a nem kötelező védőoltások beadásáért?
Még amikor a Prevenart kaptuk nem kért pénzt, most meglepődtem, hogy 1800 Ft -ot kellet adnom,
hogy beadja az Encepurt. Most ez, hogy van? Mintha azt mondta volna a doki, hogy ez a szuri ennyi. Akkor az összeg attól is függ, milyen szurit akarok beadatni?