Sziasztok!
Jó sokat írtatok Ti éjjeli baglyok ...
Lola: igen, megette a kanállal a sütőtököt!
Lent a ház előtt adtam neki még oda, mert Dórika bealudt.
Üdülési csekket fogadnak el: Vadvirág vendéglő (közel is van, akár sétával is, és tök finom), ha jól emlékszem, az Árpád hotel is (de ebben nem vagyok biztos). Tavaly mi is keresgéltük. Tatán sokkal több van: Berta malom (állítólag jó), Kristály étterem (elég drága és puccos, mi végül is itt voltunk), Hattyú panzió és étterem, Öreg tó klub és étterem. De szerintem a Vadvirág teljesen jó itt Tatabányán.
Cirmike: nem semmi a balesetes barátotok. Még jó, hogy viszonylag szerencsésen alakult a vége! Rolit sajnálom, hogy nem jól telt a nélkületek eltöltött idő, most akkor kárpótoljátok!
V. Erika: irigy-irigy a siófoki pihenőtökre, nem sok jó időtök volt, ugye? Nem baj, nemsoká mi is megyünk Siófokra. Már alig várom!
Redőny tényleg tök jó!!
Zsanka: folytasd a sztorit, mi történt, mikor apa kijött a fürdőből?
Rita: ügyes voltál Gergő cipőjével!
Gabi: hát nem semmik anyósodék. Nálunk is voltak olyan sztorik régen, hogy volt, hogy Emese nem akart puszit adni (nem csak anyóséknak, dédiknek, anyuéknak), vagy pl. Dóri most is sokszor morog apura, nem akar odamenni hozzá. Látom, hogy tök megbántanak vele másokat, meg nekem is rossz érzés, hogy rosszul esik a rokonoknak, de ez van. Én már párszor elmagyaráztam, hogy egy ilyen pici kisgyerek nem nevelhető! Elmagyarázni el tudom neki, hogy tessék beszélgetni, ha kérdeznek, vagy adj puszit, de ennyi. Ha nem teszi, így kell elfogadniuk. Attól még nem buta, rossz egy gyerek. Csak nekik még többször van más "hangulatuk". Azt sem értem, miért akadnak ki Dani hisztijén. Akkor már nem is az unokájuk? Vagy mert nem eszik? Arra nem gondolnak, hogy ez nektek is probléma, és ha még ők is tetézik, akkor még rosszabb lesz? Nem Dani az egyetlen gyerek, akinek vannak gyerekes hisztijei stb., ezt kell, hogy megértsék. Ha meg kellemetlen nekik az unoka viselkedése, akkor nem szeretik igazán. Ez az én véleményem. Az meg, hogy bukik egy csecsemő... Jó isten! Ez meg végképp őket miért zavarja? Nekem a két kicsi bukós volt, elég rendesen. Nekem ez plusz terhet jelentett, mert nagyon sokat kellett mosnom, meg aggódtam. Mindkét kicsi simán kinőtte kb. 6 hós korában, mikor már többet ültek és szilárdabbat ettek. Most attól van kiakadva apósod, hogy az unokája a Te anyatejedet múltkor rá bukta ki?? Jó isten! Nincs mosógép? Persze, egy pasinak ez kellemetlen, de ebből nem kéne ügyet csinálniuk szerintem. Nálatok is simán ki lehet dörzsölni és vasalóval, vagy hajszárítóval száritgatni. De max. szerintem még 1-2 hónapig fog bukni. Bírják már ki!!!!
Bocs, hogy hosszúra sikeredett, de én mindig nagyon kiakadok, mikor kisgyerekekről van szó! Hogy ilyenek, meg olyanok! Könyörgöm! Ők mások voltak kicsinek? Hány felnőtt nem tud viselkedni akár étteremben, utcán, moziban, boltban, bárhol, hogy várnak egy pár éves gyerektől illemet???
Velünk amúgy minden ok. Emese tegnap is maradni akart a napközisekkel játszózni, így ma is csak kettőre megyek érte, dél helyett. Jól vannak, nem betegek hál istennek.
Holnap mennek kirándulni, állítólag holnap melegebb lesz, csak esősebb is!
Picik most alszanak, úgyhogy gyorsan nekiállok vasalni. Ebéd van még, Bencének is (karalábé, krumpli, csirkemell).
Tali: ilyen hidegbe nincs tali!
Szarrá fagyok még itthon is!
Na sziasztok
Szilvia