Új privát üzeneted érkezett!

Anikó,

Nekem is jobban tetszel a mostani külsőddel.
Én sem itéllek el. Semmi szégyelnivaló nincs abban, hogy volt bátorságod kilépni egy házasságból, ha már nem érezted benne jól magad. Becsüllek érte, nem semmi átélni egy válási procedúrát fiatalon.
Örülök, hogy a mostani párod mellett boldog vagy.
Anyukádat egyszer láttam Bendivel a Máltai játszón, onnan tudom ki az anyukád.
Anyósom nekem sem mintanagymama, viszont szerencsére a szüleim élnek-halnak az unokákért. Rájuk mindig számithatok, nagy kár, hogy nem laknak a közelünkben.

Betti,
Tegnap voltam az Ságváris óvónőnél, azt mondta, hogy nekik is 30 gyereket el kellett utasitaniuk, olyat is, aki körzetileg hozzájuk tartozott.
Mi a helyzet bölcsi ügyben? Az óvónéni is furcsálotta, hogy a bölcsik nincsenek nyitva 6 elött. Biztos, hogy egyik sem nyit 6-nál korábban?

Jár valaki lovagolni közületek? Ha igen, hova, és mennyibe kerül?

Cirmike,
Milyen volt a mocis kiruccanás? Ti hova jártok lovagolni?

Erika,

Nagyon csinosak voltatok ti is az esküvőn. Nagyon szerencsés Viki, hogy ennyi helyre elviszitek. Ha esetleg tudsz valami jó programot, persze nem magánprogramot, megirnád? Én is vinném a gyerekeket, de felénk még Itthont és Szuperinfot sem dobnak, igy mindenről lemaradunk.

Lola,
Laura is megnézte a képeiteket, és azt mondta, hogy nagyon szép ez a néni, olyan, mint Hófehérke:)
Ha már ennyien mondták rád, biztos nem te vagy az? :D

Most mennem kell.
Még este benézek.

Judit
jutte

Most csak gyorsan Juditnak!
A legtöbb bölcsi fél 6-kor nyit,csak éppen a miénk nem(Ságvári)
Körzeten kivüli bölibe nehezebb bejutni(Ságváriba is csak protekcióval tudunk menni,vagyis remélem megyünk is).
Istikével meg elgyalogolni,vagy babakocsizni Sárberekbe még nem lenne olyan messze,de onnan is elmegy a buszom 5 35.kor.

Kép
berna23

sziasztok Csajok,

megint jól lemaradtam...a múltkor írtam, és elszállt :evil:
Most újra nekifutok...bár nem sok kedvem van írni, fáradt vagyok, nyűgös és hisztis.
Elegem van a lakásfelújításból...vasárnap költözoünk, és még sehogy nem áll....esküszö, sose lesz kész :x Ráadásul a tudat, hogy Gábor július elején Skóciába megy :cry: :evil: áááááááá, azt hiszem belebolondulok. Kész.

Mindenkinek nagyon szép az esküvői képe, sajnos én nem tudok ilyet feltenni...ugyanis nem volt esküvő. Úgy látszik, ez is csak mesebeli álom marad számomra :roll:

Lola,
nagyon fiatalok voltatok az esküvőn, legalábbis a képek alapján :D
Kajálással kapcsolatban, én reggel szoptatom Áront, aztán ebédre főzi, ébredéskor szopi és gyümölcs, este pedig tejpép vagy megint gyümölcs, szopi. De mostmár azt hiszem ki fogom egészíteni mégegy étkezéssel, mert délelőtt tuti éhezik a fiam :D

Szilvi,
Gratulálok Emese rajzához, biztos nagyon szép, sajnos még nem láttam. Pedig itt lakom szemben :? Aranyos Emese, hogy akar még egy lagzit, amin ott van mindhárom gyerkőc :) hajrá :!:

Cserieri,
még nem hívtam fel Apudat, mert nem látom a végét a lakásfelújításnak, és hát a fürdőben még a wc-sincs berakva...és ott lenne a probléma :? de hamarosan :D Köszi mégegyszer.

Judit,
gratulálok a cumielhagyáshoz, ügyes sztorit találtál ki :D

Hétfőn voltunk az új fürdőben, egész jó. Bár van néhány dolog, ami nem tetszik...pl, hogy 300 ft a szekrény, amibe konkrétan semmi nem fér...., az, hogy a babákat nem lehet átöltöztetni az öltözőben, csak fent a játszóházban, ahol a pelenkázó van...vagy esetleg a három léces padon...ami igen szép mutatvány. És a beléptető óra. Na, az én gebe csuklómról leesik, de az öcsémére nem megy rá, mert hát nem állíthatós. De összeségében jó, és a játszóház is nagyon tetszett Áronnak.
Jaaa még az sem semmi, hogy a szoptatós szobába van a dolgozók szekrénye, tehát ki be járkálnak....hát mit mondjak, elég kínos volt...

Na de abba hagyom mára a negatív sugárzást :D

szép napot Nektek,
sziastzok

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Szilvi:
tök durva, amiket írtál a strandról. A szekrény áron én is fel vagyok háborodva. Hétfőn megyünk mi is, mármint a suli, és én is megyek kísérőként, majd megnézem. Kicsik anyósommal lesznek.
Hát... nagyon nem irigyellek költözés, Skócia miatt, de hidd el, nemsoká minden sokkal jobb lesz! Azt nem mondtad, hogy mennyi időre menne párod ki dolgozni?? Áron amúgy jól van, minden ok? Akkor csak négyszer eszik egy nap?

Cs.Erika: megírta párom a marcipán cicát, eljöhetsz érte nyugodtan, de előtte egyeztessünk, mert el kell mennem délelőtt, lehet, hogy út közben adnám oda (számom: 30/3482-990). A torták megint jók, az esküvői fotók is. Nagyon csinik voltatok!!

[b]Anikó:
[/b]én sem ítéllek el, de miért is kéne? Egy élete van az embernek (Közhely, de így van) és egyáltalán nem mindegy, hogy ezt az egyet hogyan éli meg. Ne is élj olyan kapcsolatban, amelyikben nem tisztelnek és állandóan megcsalnak. De szerintem Laciddal jól jártál, néztem az iwiwen, látszik, hogy nagyon szereti Bendit. Viszont néztem Bendi apukáját is, ott ha jól látom, nem látok a kisfiatokról fotót. Megnősült és lett még két gyerkőce? Bendi már nem fért fel a fényképei memóriájába? :) Hát.. .erre no comment.
Az én férjemnek is van egy fia, és minden további nélkül őt is felteszem iwiwre. Szeretem. 2,5 éves kora óta ismerem. Most 13 éves. A saját gyerekeimről persze több fotó van fent, egyrészt mert hát ők mégiscsak az enyémek, másrészt Dávid kevesebbet van itt és kevesebb fotó készül így róla. Egyébként láttam az ismerőseid között az anyukáját. Egy suliba jártatok szerintem.

Lola: jó volt ma összefutni. Kérdezzetek csak nyugodtan a sulival kapcsolatban. Tavaly én is nagyon be voltam pánikolva, elég ijesztőnek tűntek a dolgok, de rájöttem, hogy nem kell annyira komolyan venni és elég rugalmas.

Betti:
fincsit ettetek! Ezeket milyen formában eszi Istike? Örülök, hogy jó a kapcsolatod nagy Istivel! Nincs is jobb annál, mint hogy az ember megtalálja a társát! Én az IGAZIBAN különben nem hiszek. Olyan nincs. Jó, megfelelő, szerető társ van, de IGAZI nincs. Az mi???

Na megyek, Emese barátnőzik, apa most ment el érte. Most már kicsit lazítás van, nemsoká suli vége. Ma felírta a tanítónéni a "!" jelet a táblára! :) A két kicsi a kisszobában, szétrámoltak, ha jól hallom. Viszem őket fürdeni gyorsan, mielőtt....

Na sziasztok

Jó éjszakát!

Bocs, ha nem mindenkinek reagáltam!

Szilvia

Ja, Jutte: Cirmikéék járnak lovagolni, ha jól emlékszem.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Tök hülye ez a babanet. Persze, hogy nem ott vastagította be a betűket, ahol akartam! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

És Betti ha annyit kérvényeznél a munkahelyeden, hogy ne hatra kelljen menned, hanem fél hétre? Persze akkor tovább maradnál fél órával. Ennyi emberség csak van bennük...

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi!

Rajta van Bendi iwiwes képén. Ő a picur a kenguruban (akkor 5 hónapos volt). A leányzó a házasságából való (én nem mentem hozzá). Ott is ugyanazt eljátszotta, mint velem. Akkor is a feleség hagyta ott. Röhej, de ugyanannyi ideig voltak ők is együtt, és a gyerekek is kb. ugyanannyi idősek voltak, mikor léptünk. Zsófi most 10 éves, Bendi 3.
Zsófival és anyukájával tartom a kapcsolatot. Sokan azt hitték ám, hogy az én lányom.

Judit

Ez tök jó:) Összvissz 2x volt anyu Bendivel a játszón. Akkor is azért, mert megkértem rá. Amíg beutalót kértem vérvételre v. ultrahangon voltam.
Ja, anyámat nem lehet elfelejteni :lol: .

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Ja, jól van akkor, visszaszívom! :) Nem ismertem fel Bendit a kenguruban! Akkor meg frissíthetne képet már! :lol:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Szépek az esküvői fotók, mindannyian szépek vagytok rajta!
Én sajnos nem tudok ilyet mutatni :wink: majd 1x talán

Szilvi1981,
kitartás a lakásfelújításhoz! Az valahogy mindig elhúzódik! A fürdőről én is hallottam már jót is - rosszat is. Állítólag még nem voltak sokat..

Moncsi,
nagyon jó lett a csajok ágya! Te visszamész dolgozni?

Anikó,
szerintem sincs semmi elítélendő a kapcsolataiddal. Ez bárkivel megtörténhet. Te így vagy boldog, és ez a lényeg!

Betti,
ezek a pasik teljesen hülyék - turmixolt hagyma. Az enyém is ilyen gyagya szokott lenni. A múltkor azért nem evett rakott tésztát, mert spagettitésztából volt... no comment :twisted: aztán meg megsértődik ha mondom neki, hogy akkor menjen haza ebédelni, ha nem tetszik :) :) :)
jó dolgukban már azt sem tudják mibe kössenek bele.. :)
Az kifejezetten durva, hogy anyósod mennyire tömi az Istikét..

Rita,
szegény Hanna! az azért durva hogy beígérik az ajándékot aztán nem hoznak semmit.. a férjed mit szólt hozzá!
A Lili is ma kapott oltást , szegénykém sírt.. :( :(

na megyek lassan
jön apa a fürdőből :)
sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Hát elég vegyes napokon vagyok túl. Tegnap estére kifáradtam a sok rossz dologban. Kezdve, hogy Dani mikor elment az apja dolgozni olyan hisztit rendezett (hiába magyaráztam, hogy apa hova ment, miért és mi miért nem mehettünk vele... stb) nem nyugodott meg, teljesen felhúzta magát azon, hogy Ő nem mehetett ki a szabadba, de valahogy az idő sem volt valami jó, aztán már minden baj volt neki, na ekkor alkalmaztam egyet Zsani által írt fegy. módszerekből. Nálunk most ez nagyon bevált a délután hátra lévő részében kisangyal volt. Na de Gergővel volt kicsit tele a hócipim. Mikor a foga áttörte az ínyét nem volt semmi gond, azóta iszonyat sírós lett. x-edik napja hallgatom a folyamatos gyereksírást. Tegnap csináltam krumplipépet, az elsőt nagyon vegetásnak éreztem (véletlenül). Kicsit evett belőle, de csak pár kanállal. Neki ízlett volna, de én nem mertem többet adni. Aztán estére terveztem, hogy csinálok alma-krumplit és vacsira azt kap, meg anyatej. Na el is kezdte enni, de a folyamatos rugdalózásba kirúgta a kezemből a teli Aventes poharat főzivel. Még a fal és a plafon is olyan lett. Na ekkor értem tűrőképességem határára. Gergő ment aludni (előtte tejezett már), én pedig takarítottam a romokat. Ja és voltam tegnap olyan gyagya ugye mindent a gyerekekért, hogy egy tapadókorongos játékot a homlokomra cuppantottam, az meg csinált egy jó kis véraláfutást a homlokom közepére. Azóta Zolival ezen derülünk jókat, ha összenézünk.

Rita!

Nagyon köszönöm. Tényleg! Anyósomék már el is hozták, Ők hamarabb mentek a TEscóba mint mi.
Remélem Mira lecsillapodott aztán és nem viselte meg az oltás.

Judit!

Nekem mindegy a holnap délután. Ahogy neked jó. Ha az jobb, hogy mi menjünk akkor megyünk, ha tudtok jönni Ti akkor szeretettel várunk, ahogy már írtam korábban. Zoli hazajön és írok még majd privit, ha nem is ma de holnap délelőtt az emaileddel kapcsolatban. Bocs hogy ide, de már nincs kedvem visszalépni a Freemailre.

Fúú! Be is fejezem, mert elszaladt az idő és még vacsit kell csinálnom magunknak!

Jó éjt!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok,

Én is boldog Névnapot kívánok Zsaninak! és ha még vkiről lemaradtam akkor annak is.

Nagyon kutyafuttában olvastam most vissza...

Szuper volt a túránk, gyönyörű helyeket láttunk megint! A fejünk felett mindig sütött a nap! Bár magas helyeken jártunk így sokszor hideg volt...
Majd teszek fel ízelítőt.
Sajnos hazafelé jövet kb. 1 órányit esett az eső és egy szerpentinen jöttünk lefelé a motorokkal mikor egyik társunk kicsúszott egy kanyarban Dachsteinn-nél. Nem volt nagy esés, kb. 40-50-el jött, de szerencsétlen volt és eltörtt a medencéje, meg bordái így moccanni se tudott, úgyhogy hívtunk mentőt, jött rendőrség is. Tök rendesek aranyosak voltak, 5 percen belül ott voltak. A kórház ahová szállították ismerős volt, Schladming (ide járunk síelni), itt műtötték apóst is 2 éve megint a toppon volt, rögtön uh, rtg, majd ct és megállípították hogy műteni kell és Salzburgban mert ott van a csípőre szakosodott kollega... 2 óra múlva átszállították, aznap este el is végezték rajta a műtétet. Már jól van, élvezi az ápolást (de tényleg mindennel meg van elégedve, a nagy fájdalmai már elmúltak) . Biztosító térít mindent. Motorja is már itthon várja hogy kijavítsák...
Nem lehetünk soha elég óvatosak. Bár szerintem szegénynek az is közre játszott, hogy nagyon komolyan összeveszett a feleségével (ő nem is jött ki) és nem ott járt a túra alatt az agya ahol kellett volna...

Közben itthon:
Anyunál nagyon jól elvolt Réka, vitték egy csomó helyre! Cirkusz, gyereknap, falu-baromfiudvar, stb...
Bár sokat emlegetett minket és Rolit.
Közben Rolira apósék vigyáztak. Sehova nem vitték és a rossz idő miatt kb. 3 napig tv-t nézett a gyerek. Ill. 1 éjszakára átvitték a keresztanyujához. Mondta legközelebb ő megy az Éva mamához.
Anyu mondta lehet hétvégén eljön érte és elviszik Győrbe cirkuszba...
Tegnap nem is vittük oviba, egész nap velünk lehetett, teherautót szereltek az apjával, mert az indulás előtt még a pechsorozatban bedöglött és még mindig nem jó, szóval nem is tudnak páromék dolgozni most... az autószerlőnk pedig az aki kint elesett és megműtöttek... :roll:
Ma pedig Rolihoz az ovis barátai jöhettek át. volt itt hadd-el-hadd! :lol:

Nagyon jók az esküvős fotók!
Mindenki milyen szép!!! :lol: :lol: :lol:
Én is várandós voltam Rolival! :lol:
Párom nem is akart esküvőt mert 1X 5 év együttélés után vette el az első feleségét, majd 4 hónapig működött papírozottan a dolog.
Úgyhogy nekünk a valentin napi eljegyzés után idult a babaprojekt, ami mikor összajött (Roli), mégis bejelentkeztünk valentin napi esküvőre! Nagy örömömre!

Jó éjt !
Cirmike

Holnap jövök képekkel!

Kép
[KépKép
cirmike77

Gabi!

Nincs mit! Semmibe nem tartott megkérdezni.Oda is akarták adni,de nem mertem elhozni,hátha mégsem a tiétek!Örülök hogy meglett.

Ja egyébként Gergő kiscipőjéről van szó,voltam ma a tescóba és gondoltam egy próbát megér megkérdezni a vevőszolinál,nem adta e le valaki.Megvolt!!!
azért kellett Gabi száma :D

Míra most már alszik kapott egy kúpot borogattam a lábát és levan nyugodva.
Hazajött a párom nemrég,ugyhogy megyünk aludni! :D

Jóéjt

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Na jöttem még egy picit. Gyorsan összedobtam a töltött melegszendót. Már csak sülnie kell.

Annyi mindenre akarok mindig reagálni, de estére tiszta szita az agyam.

Vízválasztó évek:

Nálunk is a 3 és 7 év nagyon érezhető volt. A poén, hogy a 7. évfordulón jegyeztük el egymást és valahogy az eljegyzés után rosszabb lett minden egy időre, mint ahogy kellene lennie. Egy hullámvölgyet éltünk akkor, de most meg már a 13 évünket fogjuk taposni.

Anikó!

Én sem ítéllek el. Meg volt az okod és amint írtad nyomós okod, hogy így tegyél! A lényeg, hogy most minden happy.

Esküvői fotók!

Mindenki nagyon szép, de hát ezen a napon az is egyrészt a lényeg, hogy mindenki a legszebb formáját hozza. Én azóta is úgy vagyok vele, hogy olyan jól még nem néztem ki és nem is éreztem magam, mint akkor!

Nagyszülők!

Gyermekeimnek ugye csak egy nagyszülőjük van, de nem mindig érzem, hogy.....
Nem mindig érzem, hogy mögöttünk állnának teljes vállszéllel. Egy ideig azt gondoltam, hogy minden máshogy lesz, ez Gergő születése után. Danit anyósék volt, hogy 1 napra átvitték, aztán ez azóta sem volt. Megint ott vagyunk, mint régebben, hogy nagyon ritkán hagyjuk náluk a gyerekeket, pedig most meg már viszont nagyon is jól jönne a segítség, de nekem valahogy nem hiányoznak a rosszalló pillantások Dani viselkedése miatt, persze nem anyósom, hanem após nem tolerál sokmindent. Baj az hogy a Dani így viselkedik, baj hogy a Gergő bukik... sok a baj, de csak a mi gyerekeinkkel.
Néha úgy érzem, hogy a másik unokát jobban szeretik és gyakrabban kíváncsiak rá, mint erre a kettőre amelyik tényleg a szomszédban van. Nem értem miért, de ezek után nem csodálkozom és csodálkoztam, mikor mindkét gyermekem sírt a nagyszülők láttán. (volt egy ilyen időszak)

Na dugultam!

Mostmár tényleg csak holnap.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok Csajok!

Na, végre itt.

A hétvégét Siófokon töltöttük, mindenféle program belefért. Voltunk fürdőzni a helyi élményfürdőben, nem nagy szám, de a gyerkek nagyon élvezik mindíg. Tamarám már lebeg gyönyörűen a kis karúszóival a mélyebb vízben, igaz, hogy közben benyelte egy heti folyadékadagját, de szerencsére nem okozott gondot. :lol: A kismedencében meg kamikáze módon állt szemben a vízköpő gombával, mondtam is neki, hogy ha otthon a hajmosásnál meg mer nyikkani, hogy 3 csepp vizecske került a szemébe... :lol: :lol:
Voltunk koncerten, etettük feszt a "attyúkat" meg a "kacákat", Tomikám falat mászott. Kompoztunk, besétáltuk Tihanyt (ez szebb, mint valaha!)

Itthon megjáruk újra a bölcsit. Kedden volt szülői, csoportbeosztás, ma pedig bemutattam a majdani gondozónéninek, aki Tomikám gondinénije is volt, nagyon szerettük! Hát majd meglásssssuk... Azt is hogy megy-e, és azt is hogy, hogy fogja viselni. Egyébként ez a Módszertani, de van itt Szőlősön is minicsopi böliseknek.
Ennyit magunkról.

Az esküvői képek nagyon szuperek! Gyönyörűek vagytok rajta Csajok! (Na a pasik is igen jóképűek!!!)

Rita: ugyanaz az apósunk? :lol: Nagyon okos? :lol: Tök ügyi vagy, hogy megtaláltad Gabiék cipőjét!!!!

Lola: Ballagási képeken Soma olyan komoly nagyfiú!!! Büszke lehetsz Rá!
Sinlacunk van egy maradék doboz, szívesen odaadom! Nekünk már nem fog kelleni.

Berna: Akkora Kismama gyűjteményem van, hogy a zuram attól fél leszakad a födém a padláson a súlyától! :lol: kb. 99-2000-től megvan mind. Melyik évjáratot szeretnéd? :lol:
Anyóspajtásékkal erősen el kéne beszélgetni, hogy vagy abbahagyják Istike "etetését", vagy agyőőőőő!

Moncsi: Nagyon szépek az ágyaitok!!! És a csajaid!!!!

EDB-anyu: Emesének a bikinis sztoriján akkorát nevettem! Szuper a redőny, nagyon fogod szeretni!

Jutte: Ügyes vagy cumiügyben, igazán keratívan oldottad meg!!!

Cserieri: ezek a torták!!! Nem sütsz megrendelésre? Tomikámnak lassan itt a 10. szülije....

Cirmike: Örülök, hogy jó volt a túra, sajnálom a barátotokat!!! Anyukád együtt a két gyereket nem vállalja be?

Jaj, már megint de sok voltam... :roll:
Pedig a házassági évforduló ki is maradt. Na legközelebb.

Jó éjt!

V.erika
v.erika

Anikó!
Igen Krisztiánéknál voltunk....
Megnéztem a párjaidat iwiwen, férjed beugrott általánosból, tényleg... talán Bendi apukája is, de nagyon halványan, Lacidra viszont nem emlékszem Közgázból, lehet tök másképp nézett még ki akkor! :D

Szilvianyu!
Izgi azért a suli téma, tök örülök is azért már hogy itt tartunk... Tök jó érzés, hogy szeretsz 1 embert, csináltok valamit, amiből lesz egy kis Élet,aki cserepedik és már itt tartunk, hogy elkezdi önálló életét! :oops:
Megetetted tegnap du. akkor Bencét?Hogy ízlett Neki a kiskanalunkból? Remélem nem köpte ki? :D

Gabi!
pedig pár hónapja még tényleg olyan sokat mondtad, hogy vigyáznak/tak Danira anyósodék... Apósod olyan határozott típus akar lenni. De hogy lehet az baj, hogy bukik egy csecsemő-atyaég... Az ő fia nem bukott annó? Így elfelejti az ember, még ha férfiból van is???? :shock:
Mekkora a másik unokájuk?Fiú, lány?
Szegény Gergő nem tehet róla, hogy felrúgta a főzit... De nálam is szokott már ilyesmin kibukni a dolog. Pedig ez sajna akkor van, ha más miatt idegesebb az ember. Noé állandóan lekotor mindent a pelenkázóról, be a sarokba, van hogy 1 nap többször. Vitamin, popsikrém, lázmérő... stb. Már gondolkodom, hogy el kéne onnan pakolni!

Szilvia1981!
Azta, nem semmi amiket írtál gyémántfürdőnkről... akkor jobb alig-ruhába menni és nem bérelni szekrényt+ a szopis szobát szerintem meg kéne írni panasznak, hisz pont az intimitás lenne a lényeg... Jó akit nem zavar megszoptatja kinnt is (jó időben), de nem mind vagyunk ilyenek...

Körkérdés:
Nem tud valaki Tb-n, vagy Tatán helyet ahol üdülési csekket KAJÁRA elfogadnak??? Maradt egy ebédre valónk, ami ehó végén lejár....

Na megyek megfőtt Noé ebédje...

ja V.erika, köszi a Sinlacot, ma íratok fel, azt kiváltom, ha eszi Noé, akkor elfogadom, majd talin odaadod, ráér. Amúgy úgy volt, hogy ma tali lesz, nem csajok???

lola77

Sziasztok!

Jó sokat írtatok Ti éjjeli baglyok ... :)

Lola:
igen, megette a kanállal a sütőtököt! :) Lent a ház előtt adtam neki még oda, mert Dórika bealudt.
Üdülési csekket fogadnak el: Vadvirág vendéglő (közel is van, akár sétával is, és tök finom), ha jól emlékszem, az Árpád hotel is (de ebben nem vagyok biztos). Tavaly mi is keresgéltük. Tatán sokkal több van: Berta malom (állítólag jó), Kristály étterem (elég drága és puccos, mi végül is itt voltunk), Hattyú panzió és étterem, Öreg tó klub és étterem. De szerintem a Vadvirág teljesen jó itt Tatabányán.

Cirmike:
nem semmi a balesetes barátotok. Még jó, hogy viszonylag szerencsésen alakult a vége! Rolit sajnálom, hogy nem jól telt a nélkületek eltöltött idő, most akkor kárpótoljátok! :)

V. Erika:
irigy-irigy a siófoki pihenőtökre, nem sok jó időtök volt, ugye? Nem baj, nemsoká mi is megyünk Siófokra. Már alig várom! :)
Redőny tényleg tök jó!!

Zsanka:
folytasd a sztorit, mi történt, mikor apa kijött a fürdőből? :)

Rita: ügyes voltál Gergő cipőjével!

Gabi: hát nem semmik anyósodék. Nálunk is voltak olyan sztorik régen, hogy volt, hogy Emese nem akart puszit adni (nem csak anyóséknak, dédiknek, anyuéknak), vagy pl. Dóri most is sokszor morog apura, nem akar odamenni hozzá. Látom, hogy tök megbántanak vele másokat, meg nekem is rossz érzés, hogy rosszul esik a rokonoknak, de ez van. Én már párszor elmagyaráztam, hogy egy ilyen pici kisgyerek nem nevelhető! Elmagyarázni el tudom neki, hogy tessék beszélgetni, ha kérdeznek, vagy adj puszit, de ennyi. Ha nem teszi, így kell elfogadniuk. Attól még nem buta, rossz egy gyerek. Csak nekik még többször van más "hangulatuk". Azt sem értem, miért akadnak ki Dani hisztijén. Akkor már nem is az unokájuk? Vagy mert nem eszik? Arra nem gondolnak, hogy ez nektek is probléma, és ha még ők is tetézik, akkor még rosszabb lesz? Nem Dani az egyetlen gyerek, akinek vannak gyerekes hisztijei stb., ezt kell, hogy megértsék. Ha meg kellemetlen nekik az unoka viselkedése, akkor nem szeretik igazán. Ez az én véleményem. Az meg, hogy bukik egy csecsemő... Jó isten! Ez meg végképp őket miért zavarja? Nekem a két kicsi bukós volt, elég rendesen. Nekem ez plusz terhet jelentett, mert nagyon sokat kellett mosnom, meg aggódtam. Mindkét kicsi simán kinőtte kb. 6 hós korában, mikor már többet ültek és szilárdabbat ettek. Most attól van kiakadva apósod, hogy az unokája a Te anyatejedet múltkor rá bukta ki?? Jó isten! Nincs mosógép? Persze, egy pasinak ez kellemetlen, de ebből nem kéne ügyet csinálniuk szerintem. Nálatok is simán ki lehet dörzsölni és vasalóval, vagy hajszárítóval száritgatni. De max. szerintem még 1-2 hónapig fog bukni. Bírják már ki!!!!
Bocs, hogy hosszúra sikeredett, de én mindig nagyon kiakadok, mikor kisgyerekekről van szó! Hogy ilyenek, meg olyanok! Könyörgöm! Ők mások voltak kicsinek? Hány felnőtt nem tud viselkedni akár étteremben, utcán, moziban, boltban, bárhol, hogy várnak egy pár éves gyerektől illemet???

Velünk amúgy minden ok. Emese tegnap is maradni akart a napközisekkel játszózni, így ma is csak kettőre megyek érte, dél helyett. Jól vannak, nem betegek hál istennek.
Holnap mennek kirándulni, állítólag holnap melegebb lesz, csak esősebb is! :(
Picik most alszanak, úgyhogy gyorsan nekiállok vasalni. Ebéd van még, Bencének is (karalábé, krumpli, csirkemell).

Tali:
ilyen hidegbe nincs tali! :) Szarrá fagyok még itthon is! :)

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi, köszi a Vadvirág tippet, meg is néztem a honlapjukat, tényleg tök klassz, bár még sosem voltunk... Ide megyünk!
Hogy az udulesicsekk.hu-n miért nincs fennt?

lola77

Sziasztok!

ismét sikerült jól eltünnöm :oops: .
visszaolvasni nem nagyon tudtam,mert már nem igazán kényelmes sokat ülni a gép elött....
Nagyon jó az esküvői képek,én is kedvet kaptam és átnéztem a miénket,és ááá rádöbbentem hogy milyen vékony voltam annó :lol: .Nekem unokatesóm varrta a ruhám,de a nagy nap elött volt egy utolsó próba,és tök kifogytam belőle...sokat idegeskedtem,persze anyós miatt de ezt nem részletezem...

Kőrkérdés:
Dorka holnap megy utoljűra oviba,illik ilyenkor az ovónéniknek vinni valami kis apróságot?Bár gyüjtöttek pénzt pedagógus napra,de nem tudom ilyenkor az elég?
A másik tud valaki jó pedagógust?

Levi baba jól van,nagyon sokat rugdos,csuklik :) ,és egyre kevesebbet hagy aludni éjjel...106cm már a haskörfogatom,jó nagy baba lesz,jövőhéten megyek dokihoz remélem jókat mond...
Pénzügy viszgám sikerült :lol: ,most már "csak"a számvitel van,de valószínű azt csak februárban tudjuk megcsinálni,mert nem fejezzük be a szünetre :twisted: .Bár kicsit nem bánom,mert a számvitel nekem még nagyon kínai,és remélem febr-re tisztul a kép kicsit...Na meg már Levi érkezésére akarok öszpontosítani :) .

Angika!
milyen volt a szülői????Ancinéni milyen benyomást tett rád???Mi lesz a jele Julcsinak?Jó rég taliztunk már....Jól vagytok?Pocak nő mi?Vizsgáid?Drukkoltam ám szerdán!!!!!

Most mennem kell,mindjárt megyek fodrászhoz,valami jó extrémre szeretném levágatni,a mostanit már tök unom :lol: ,remélem délután a lányom megismer azért..

Ági

Kép

Kép
ági01

Szisztok,

Judit,
Kérdezted a lovaglást:
Dunaalmásra csütörtökönként, ott van terapeuta (kedd és csüti délután), itt 2.000 ft/fél óra (van bérletünk) Ez ló+lovász aki vezeti + terapeuta mondja a gyakorlatokat csak neki és megy a ló mellett. Mindenfél extrém dologkat kell végrehajtani már a lovon. Fekszik rajta, megfordul, feltérdel, kezében egyensúlyoz tárgyakat. Szóval nagyon fejlesztős! Lehet negyed órát is menni.
Péntek reggel meg az ovija jön ki ide V.szőlősre, itt negyed óra 500 ft, de itt nincs terapeuta. Bár a dadus néni végzett vmi ilyesmi sulit. Ezt a díjat az ovi fizeti az alapítványi pénezből.
Holnap talizunk úszáson???

Ági,
Fotót feltenni ám este a hajadról!
Gratula a vizsgádhoz! Nem hiába szorítottunk...! :lol:

V.Era,
De jó kis hétvégétek volt! :lol:
Hát nagyon nehéz anyunak2 gyerekkel, az csak akkor megoldható, ha a papa is ráér, meg néha anyunak is beesik 1-2 feladat az irodai munkákkal, hiába próbál ilyenkor előre dolgozni. Mezőgazdasággal meg gépkereskedelemmel foglalkoznak, sok a váratlan helyzet, amit meg kell oldani és ha ott van 2 gyerek akkor ez tutira nem sikerülne...

Most a kozmetikában (leendőben) a villanyszerlők dolgoznak. Mert még a válaszfalazás és gipszkartonozás előtt kell elrejteni a vezetékeket.

Teszek pár képet:

Útközben
Kép

Szállásunk melletti kis vízesés
Kép

Bajor alpok
Kép

Út a víztározóhoz
Kép

Víztározó a motorkkal
Kép

Hitler "sasfészke" sajnos itt a csúcson pont felhőben voltunk
Kép

Sóbánya bejáratánál (itt már az őskorban is bányásztak és még ma is működik, tengeri só a hegybe zárva
Kép

Bent a bányában, adtak ruhát, csúsztunk lefelé facsúszdán
Kép

Ajánlom ezeket a helyeket aktív nyaralásnak, majd ha nagyok lesznek a gyerekek. Csodás helyek, mi majd ilyen helykre megyünk inkább a jövőben a lurkókkal is mint egy hét a balcsinál vagy tengernél. És nem is drágább. Tök jó kis falusi szállások vannak.
Igaz aki a víz szerelmese annak ez nem jó mert a hegyi tavak hidegek, bár rengeteg helyen ingyenes stand van játszótérrel, vízi csúszdákkal, büfével.

Cirmike

UI: Közben olvasok vissza is és reagálok, ha kihagytam vmit.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Lola: mi egyszer voltunk, mikor még nem építették át (vadvirág). Nagyon házias és finom. Szerintem azért foglaljatok asztalt.

Cirmike: tényleg nagyon szép helyeken jártatok, azannyát! :) Nem semmi élményekkel vagytok tele. Fotókat szívesen nézzük!

Ági: gratula a vizsgádhoz! Pocakos fotót is kérnénk!! Kelengye dolgokkal hogy álltok?
Mi úgy csináltuk mindig az oviban, hogy utolsó nap vittünk két óvonéninek meg a dadusnak, egy kisebb csokor virágot (nem drágát), tehát mindegyiknek külön. De volt, hogy 1-1 bonbont vittünk. Emese adta oda és megköszönte, hogy egész évben vigyáztak rá!
Mire kell pedagógus? Hova keresed?

Na megyek, pizzát rendeltünk ma (nemsoká jön) és kettőre megyek Emeséért. Ott talizom Cserierivel is kicsit. Tudtam kicsit vasalni, de még maradt így is egy hegy! :)

Na megyek

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szisztok!

nem szeretne valaki rendelni a bookline-ról?van egy csomó akciós bébikaja,tejpép.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

sziasztok!

Rita,

én rendelnék:

hipp kamilla tea: 1 db
hipp tejpép őszib-sárgabarack: 3db
hipp tejpép epres: 3db
hipp tejpép erdei gyümi: 3db
jana víz : 2 karton (6dbx2)
hipp karfiolos burg: 1 karton (6db)

szólj, hogy mennyit és mikor adjak:) köszönöm!

szilvia

KépKép
szilvia1981

Rita,

módosítanám a rendelést....
most nézem, hogy csak egy hónapig jók már csak a tejpépek, ezekből csak egy-egy dobozzal kérek szépen, viszont a karfiolos marhahúsos hippből két kartont.
Köszi, és bocsi a keverésért:)

KépKép
szilvia1981

Sziasztok,

Cirmike,
Gyönyörű helyeken jártatok, nagyon irigyellek. Néha kell is egy kis kikapcsolódás a pároddal gyerekek nélkül.
Köszi a lovaglós tippeket, lehet, hogy megpróbálom Mátéval szeptembertől, mert addigra befejeződik a tornás terápiánk. Helyette ez tökéletes lenne. És a Vértesszőlősin pónin vagy lovon lovagolnak? Igen, megyünk holnap úszni. Egyenlőre még nem tudom, hogy hova rakom Laurát arra az időre, mert holnap nem lesz ovijuk. Nincs kihez vigyem, ez az örök dilemma.

Ági,
Gratulálok a vizsgádhoz! Dorka hogy áll a beszéddel? Gondolom napról-napra egyre több szót mond. Olyan jó lesz neked nemsokára babázhatsz. Úgy imádtam azt az időszakot!

Gabi,
Örülök, hogy meglett a cipőtök, ezek szerint vannak még becsületes emberek:)

Ma jártam Ancsánál, odaadtam neki a bébikajákat. Örült neki. Azt mondta, hogy Liza már feláll a kiságyban, nagyon ügyes. Ezek szerint akkor behozta a lemaradását. Mondtam neki, hogy nézzen fel a babanetre, mert olyan aranyosak vagytok, hogy csomó mindent felajánlottatok neki.

Tényleg csajok, nem lesz játszóteres tali a jövő héten? Addigra már jó időt mondanak. Nekünk nem lesz úszás, igy csütörtök kivételével bármelyik nap jó. Én két gyerekkel mennék.

Judit
jutte

Rita!

Én is megnéztem ezt az oldalt. Vannak rajta tök jó dolgok és olcsóbban, mint akár a boltban.
Nekem is kellene pár dolog:
Könyvek közül (lapozgatók kategória)
-Susaeta: Formák párnáskönyv
-Susaeta: Kis könyv...a színekről
Bébitermékek: közül:
-Hipp őszibarackos-mangós instant tea
-Safety 1 st szívószálas kulacs narancs szín
-Nuby háromszög alakú zselés rágóka
Teák közül:
-Pickwick gyerektea

Majd mond, hogy hogy rendezzem az anyagiakat és mikor. Ha kell utalni is tudom, ha az jó neked!

Köszi GAbi

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Judit!

Mikor mentek Mátéval holnap úszásra??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Cirmike!
Csodálatos helyeken voltatok!
Párommal nekünk is nagy vágyunk hogy egyszer motorozzunk majd kettesben.Nagy dilemma melyikünk tegye le a jogsit. :D

Gabi!
Sajnálom nagyon anyós-após témát.
Emeseanyu olyan jól megfogalmazta,nagyon igaza van.(kár hogy én még nem tudok ilyen bölcs dolgokat mondani,azért iylenkor kijön még hogy csak 23 vagyok,azért nem is tudok én nagyon tanácsot adni jónéhány témában :oops: )
Nálunk anyósómnak ma van a szülinapja.De nem megyünk köszönteni,mert aki nem köszön vissza még a kisunokájának sem..Úgy érzem nem érdemli meg hogy megint mi "nyissunk" őfelé.
Főzelékkiborítás:nálunk nincs ép hely a falakon :oops:

Tényleg jó volt ma a Tali! 8) :lol: :roll:

Ági!
Örülök hogy jól vagytok!Nyáron nincs ovi?Vagy csak nem muszály menni?
Gratula a sikeres vizsgához!!
Tesódék elmentek már?

Szilvia!
Kitartás,nemsokára kész lesz a lakás.

Kismama-magazin.:Jesszus annyian felajánlottátok.Köszönöm.
Ha nem haragudnátok,akkor V.Erikától kérném szépen kölcsönbe olvasgatni,igy nem keverednék meg benn,hogy melyikőtöktől melyik számokat kértem el.
Erika nem sürgős ám,majd egyeztetünk,vagy esetleg talira hozhatnál valamennyit. :wink:

Betti

Kép
berna23

Gabi,

10:30-kor kezdődik, 11:15-ig tart, a felügyelet 10-11:45-ig kellene. A szomszédhoz vendégek jönnek, az ovis társáék elutaznak, egy másikat kérdeztem, még nem válaszolt. Emiatt megy majd nyáron oviba az úszásos napokon, csak holnap pedagógus nap alkalmából kirándulásra mennek az óvónők.

Úgy kiakadtam anyósomon. Úgy volt, hogy lemegyünk Akarattyára anyósomhoz a hosszú hétvégén, de mivel rossz időt jósoltak (és az is volt), mondtuk, hogy majd máskor megyünk. Nem akartuk, hogy betegek legyenek megint a gyerekek, hisz most gyógyultak meg.
Ezen megsértődött, azt mondta, már nem is hiv majd el minket, mert úgysem megyünk.
Azt tudni kell, hogy a nyaraló egész évben nincs fűtve, a múltkor mikor mentünk, megbeszéltük, hogy fűtsön be. Azt mondta semmi gond, befűt, mindent megcsinál, csak menjünk. Leértünk, 19 fok volt a házban, majd felrobbantam. Mivel a kicsi házban semmit nem tudnak csinálni, egész hétvégén kint voltak a kertben, nem volt olyan nagyon rossz idő, de nagyon fújt a szél. Náthásan jöttek haza, két antibiotikummal gyógyult meg Máté, Laurának elég volt egy. Persze mindenen összevesztek Lacival, először a fűtésen. Nagy nehezen bekapcsolta a fűtést, majd mikor elmentünk tusolni és a gyerekek már aludtak, levette 19 fokra a termosztátot, pechjére Laci észrevette, leorditotta a fejét, hogy milyen egy dolog ez, hogy megigéri, aztán suttyomban még a radiátort is elzárja. Persze megint okoskodott anyósom, hogy 19 fokban egészséges aludni. Mondtam hogy lehet, de nem olyan gyerekeknek, akik 24 fokhoz vannak hozzászokva születésüktől fogva. Persze csinálta a műsort, meztelenül aludt, mert olyan melege volt a felfűtött 21 fokos házban... No comment.
A másik probléma az volt, hogy miért nem mehetnek már ki a gyerekek reggel 7-től a vizes fűbe, a hidegbe? Úgy csinál, mintha nem tudná, hogy nagyon betegesek, ha valaki rájuk tüsszent, másnapra már náthásak és 2 hétig is eltart náluk. Persze, hogy is tudhatná. Ha betegek lesznek 3 hét múlva jut eszébe, hogy megkérdezze, hogy meggyógyultak-e, bocsánat, nem is kérdezi meg, csak mondja, hogy biztos meggyógyultak már. Nem tudja, hogy ez mivel jár. Laura porszivós orrszivásánál mikor először jelen volt, kb. fél éves volt Laura, hisztirohamot kapott, hogy szegény gyerekkel mit csinálunk, ordit, nem kap levegőt. Mondtam neki, hogy mutassa meg ő hogy csinálná, persze, hogy nemet mondott. Úgy összevesztünk, hogy haza is ment.
Soha nem ajánlotta fel, hogy segit nekem, mikor egyedül vagyok itthon két full beteg gyerekkel. Ha véletlenül itt van nálunk és betegek lesznek, már lép is le.
Visszatérve a lemondott hosszú hétvégére, most irt egy levelet és végig azt bizonygatta, hogy ott milyen jó idő volt, meztelenül napozott. Lányok ti ezt elhiszitek? Itt 13 fok volt, Balcsin meg kánikula? Na ne már!!!!!!! Ilyenkor mindig úgy felhúzom magam :evil:

Bocsánat, hosszú lett, de ez úgy kikivánkozott belőlem.
jutte

Kismama magazin:

Nekem megvolt 4 évadnyi. 2002-2005.
2 évadot 1 hónapja dobtam ki.
Igazából ennyi idő alatt ismétlődtek a témák.
2005-ös teljes évad érdekel?

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Judit,

Írd csak ki magadból nyugodtaN!
Némely nagyszülők milyen idióták!!!
Persze konfliktus van mindenhol, olyan nincs hogy minden passzol, főként, ha többet találkoztok, de amikről itt írtok???!!!
Milyen szerencsés vagyok!
Persze én is megpróbálom megoldani a magam dolgait egyedül, de ha baj volt, mindenhonnan csak a segítség jött a családból.
Hülye tanácsok, meg hogy mit hogy kéne jobban itt is vannak, főleg az idősödő Dédimtől, ezeken felhúzom magam, de aztán megnyugszom...

Cirmike

UI: Jövök itt egyesével :lol: de most bekapcsoltam nekik a tv-t, remélem lesz egy kis nyugim, apa csak későn jön

Kép
[KépKép
cirmike77

Judit!

Azért kérdeztem, mert ha esetleg nem megoldott, akkor mi úgyis itthon vagyunk és szívesen vállalom Laurát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Köszi szépen Gabi, nagyon rendes vagy! Időközben találtam valakit, aki vigyáz Laurára. Egy másik ovistársához viszem, Bánhidán laknak, pont útba is esik.
jutte

Jutte: A Balcsin valóban nem volt olyan pocsék idő a hétvégén, mint itthon, de hogy pucéran napozni.... Igen rinocérosz bőre lehet anyóspajtinak! :lol: :lol: :lol:
v.erika

Judit!
Biztos meleg vérű anyósod! :D Én is fázós vagyok, szóval én is megfagytam volna a 21 fokban is.... De hogy még a saját fiával is képes összeveszni. Mit spórol az unokáin? Ha Neki melege volt, levetkőzik, kész, szó nélkül!
Ja, mi óvónénijeink szerdán voltak Balcsin kirándulni, állítólag szabadban tudtak fürödni (nem a balcsiban, nyaralónál medencében), hazajöttek, itthon meg ősz!!!!!
Ancsának jól tetted hogy szóltál... bár látom más fórumra írt, ide nem, pedig én privit is írtam Neki, de nem válaszolt...

Betti!
ugye milyen jót dumáltunk megint a talin, gyerekek is élvezték! :D :D :roll:

Jövő héten lehetne tali,csak jöjjön már legalább 20-22 fok és szárazság...

Cirmike!
Csudijó lehetett, irigy-irigy! Mindig jó helyeket szerveztek a barátaiddal. A motrok között ott vn,amelyik összetört az is? Szegény barátotok. E-kártyátok van ilyenkor ugye? Azért ingyenes?
Roli már nem csalódott?

Lányok anyósokkal-apósokkal meg vagyunk áldva egynéhány, látom! (Időnként mindig felmerül a téma, nem is értem....)

Ági!
Pénzügyhöz gratula!!!!! Ügyi vagy!!! Számvitel meg Neked külön jó, hogy csak februáran lesz, addigra már Levi baba is hagy tanulni, ha jó alvó lesz...
Tényleg erről jut eszembe, vannak eladó fiús holmijaim, hibátlan állapotúak, ha még hiányoznak, meg ha érdekel (meg Angikáékat esetleg!)... (kispulcsi, hálózsákok, együttesek,kiskesztyű, overál, sapi,bodik, Avent kézi mellszívó olcsón) Írj privit, ha érdekel, küldök képet bármiről!

Na megyek, ma borsópaprikás lesz galuskával, nyami már jön az illata.

Szilvianyu: hova mentek ma Emeséék kirándulni? Szegények jól kifogták a szar időt...

lola77

Sziasztok!

Én is láttam, hogy más fórumra többször jelentkezik Ancsa (pedig tényleg mikor megemlítette, hogy baj van, rögtön ugrott mindenki a segítséggel, de hát ez van..), meg egy másik régi topikíró is rendszeres írója egy másik topiknak. Hát ez van... nincs erőszak! Úgyis, aki komolyan gondolja itt a kapcsolattartást, aki szeret itt is illetve az életben velünk lenni, az itt van, még ha 1-2 hét ki is marad! Én rájuk számítok, a többi meg nem nagyon érdekel! :)

Lola: hogy csinálod a borsópaprikást? Jól hangzik. Nem dobsz fénypostán kicsit? :) Emeséék Tatára mentek. Tanítónéni azt mondta, ha esik, akkor nem mennek, mert szinte az összes program szabadtéri, de a gyerekek annyira várták, izgultak, hogy mégis elmentek. Annyi változás volt, hogy nem gyalog mentek a vasútállomásra, hanem szülők kocsikkal elvitték őket. Ott lesz dotto (ott nem áznak), hajókázás (ott sem), aztán meglátják. Előbb hívtam Csenge nénit, ott nem esik és jól vannak!

Judit: nagyon durva, amit anyósodról írtál! Mit spórol ezen, úristen! Az én szüleim, meg anyósomék is, pedig nem gazdálkodnak sokból, szinte a lelküket kitennék, komolyan!
Rinocérosz bőr, ez tetszik! 8)

Na mennem kell, felébredt Bence és sír. A redőny miatt túl sötét van bent! :)

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvianyu!
Felteszem pörinek a csirkecombikat (szárnyat, mellett-ki miből szereti, lehet vegyesen is) , kicsit több vízzel engedem fel, aztán ha félig kész bele a mélyhűtött z.borsót, kicsit fő, majd beleszaggatom kiskanállal a nokedliket, még főzöm utána 5 percig kábé. Mehet petruska, meg a végén tejföl is bele! Kicsi csípős is, de hát gyerekek miatt ez Nálatok gondolom kiesik.
Nyisd az ablakot.................. megy!

lola77

Na egy kis kínzás????
Kép

lola77

Nem ért ide!!! Ez csalás! :) Kínozzál csak, kínozzál csak!!!! Majd én is kitalálok valamit....

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziaszzok csajok!

Csak gyorsan.most akartam rendeleni,de elbénáztam már elfogyott a bébikaja amit Szilvi rendelt volna.kb fél óra mulva rendelek,valaki még valamit?

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Rita!
Köszi,én most nem rendelek.
Ha jövöhéten lesz tali viszem a textilpelust.

Lola!
Ez igen.Nagyon guszta az ebédetetek.Tök jó mikor tiszta pörkűttszaftok vagyunk mikor szopogatjuk le a husit a csontról. :D Nem is csírákkal,meg levelekkel lehet jóllakni.

Nálunk ma csokis croassiant van,meg zöldségleves.

Emeseanyu!
Örülök hogy Tatán valamennyivel jobb időjük van Emesééknek.

Judit!
Durva anyósodék viselkedése.Nekem mamám ilyen.Anyosómék meg 27!fokot tartanak ideálisnak.Na ja nem nekik kell kifizetni a gázszámlát.Mi 22,5 fokot szoktunk csinálni.

Megyek jött nagymamám.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Rita: én sem kérek most semmit, köszi szépen!

Betti: jó nagymamizást! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt 8) !!!

Lola!
Tök igazad van,már örülök,hogy febr-ban lesz a számvitel vizsga,addig remélem kicsit kitisztul a kép :oops: ,most tuti megbuknél,azért nehéz így csinálni,hogy semmi rálátásom,nem is dolgoztam e térem,és így könyvből megtanulni a dolgokat,pl.csak írom a tábláról ,hogy T:117-K455,ez neked tök egyértelmű,de nekem vannak fenntartásaim :lol: .
Ruha ügyileg köszönöm szépen,de már megvan mindne,sőt...kicsit besokaltunk :) ,el sem férnek a ruhák a szekrénybe,de ha nagyobb lesz lehet visszatérünk rá,még csak 62-ig vannak meg a ruhák!mellszívót meg sógórnőm hozott kinntről egy tök jót.Köszi mégegyszer hogy gondoltál rám!!!!

Betti!
Van nyáron is ovi,de aki otthon van gyesen-gyeden,az csak addig viheti oviba a gyerkőcét amíg tart a suli.A dolgozó szülöknek maradhatnak a gyerekei,júli3-aug26-ig van zárva az ovi,addig meg az ügyeletes oviba kell vinni,ha nem tudja az anyuka megoldani.
Igen még itthon vannak sógórnőmék,tesóm nem tudott jönni,nincs annyi szabija sajna....

Jutte!
Hátt kezd beindulni Dorka beszéde,de lassan,és amit mond azt sem tisztán,és ezért kell elvinni logopédushoz.Amúgy be nem áll a szája egész nap,de Kínaiul beszél :lol:

Cirmike!
Hajamról nem tudok képet feltenni,mert elromlott a féynképezőnk,este ha nem felejtem megfűzőm a férjem hog yfényképezzen le a telefonnal,és majd úgy felteszem.Ovónéni is megdicsérte,hogy sokkal jobb ez a haj :oops: .Nagyon szép helyeken voltatok!!!!!!!!

EDBAnyu!
Dorkának kell logopédus,mert nem bezsél még és amit mond azt sem mind szépen,csak nem tudom hogy nyáron van e,de maszek alapon biztos valahova el tudunk menni.Bár ezt úgytudtam,hogy minden ovihoz tartozik egy körzeti,és ő nézi a gyerekeket,na ez nálunk nincs sajna...
Kórházi cuccokat még nem pakoltam össze,kéne már? :roll: :lol: Csütörtökön megyünk Dorkával Pestre kötelező vesekontroll,uh,azt utánna elmegyünk egy babadiszkontba na és ott bevásárolunk végre(kókuszmatracot,pelenkázót,meg még pár dolgot ami kell)

Zsani!
Olyan jó olvasni mindig a soraid,tök az jön le hogy nagyon boldogok vagytok,és ez tök jó!!!! :P Ja és még lógsz ám gyerekszobafényképpel!!!!!

Lola!
Amúgy nem ér ilyen képeket feltenni!!!! :lol: Nagyon fini lehetett,tök szeretem az ilyen kajákat,ja és én is kinyitottam az erkélyajtót,hogy hátha jön de nem jött át :)

Mentem Dorkáért utoljára oviba,utánna már Levivel együtt megyünk babakocsiban :D

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Csak gyorsan mert közben felkelt Zsócim és itt ül az ölemben.
Mi jövő héten pénteken megyünk utoljára oviba. Úgy volt, hogy ma volt utoljára, de az ovónénik nem húzták ki jövőhétre így megy. Nem is bánom, mert nagyon sokat fejlődött az oviban.
Gyorsan rakom az esküvői képeket, bár nem a legjobb minőség mert csak lefényképeztem az eredetit.
Nem voltam terhes, 1995-ben ismerkedtünk meg, 2003-ba volt az esküvő és utána 2005 és 2007-ben jöttek a csajok.

Majd még jövők.

Kép

Kép

Kép

Sziasztok!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Moncsi
nagyon csinik voltatok!!!!!!!!!!

Múltkor valaki kérte,hogy prograajánlatokat osszak meg veletek,íme pár:

www.honnap.hu
www.elevengyerekek.hu
www.kolyokhajo.hu
www.bohocparade.hu
www.gyereksziget.hu

Most hirtelen ennyi jutott eszembe :lol:

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

SOS TÖRPÖKET SZERETNÉK CSERÉLNI!!!!!!!!!!!
KERESEM:
-VÁSÁRLÓSAT
-DULIFULIT
-TÖRPILLÁT
-TÖRPICURT
-ÜGYIT
CSERÉBE LENNE:
-PÉK
-NÓTATÖRP
-TÖRPERŐS

KI TUD NEKEM SEGÍTENI???????3-AT CSERÉLNÉK EL.....

KÖSZI,SZIASZTOK:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Moncsi: Nagyon szép menyasszony voltál!

Lola: Pöri nagggyon guszti!

Edb-anyu: Emesééknek jó volt a kirándulás? Tatán telt ház volt ma, jártam arra és full tele volt kirándulóbuszokkal! A Dottót szerintem csapágyasra hajtották :lol:

Cserieri: Írtam. Megnézem majd az itthoni törpöket van egy pár, de szanaszét a lakásban, meg egy pár a "ridikülömben" :D még kicsomagolatlan állapotban. (bár a nevüket nembizti, hogy tudom)

Még tán nem is meséltem, holnap esküvőre megyünk (tesómékéra) és Tamara lesz az egyik koszorúslyány. (a másik a tesómék kislánya, aki 5 hónappal fiatalabb Tamaránál). Hivatalos koszorúsruhájuk is lett, már csak az a kérdés, hogy felveszi-e a kicsinyem, mert ma a ruhapróbán nemigen akarta... :? Majd délelőtt gyakorlunk :lol:

Jó éjt!
V.erika
v.erika

Sziasztok

Akkor ha senkit nem érdekel az ülés felrakom a tesz-veszre.

Ági
Azt akartam még kérdezni tőled, hogy Leventét megszülheted természetes úton? Vagy mit mond a doki ezzel kapcsolatosan. Gratula a vizsgádhoz.

Cirmike

Tök jó helyen voltatok. Ausztria mindig is tetszett nekünk is, de még nem volt alkalmunk együtt elmenni, max Bécsig.

Most csak ilyen rövidke lettem. Jó hétévégt mindnekinek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Minden Ok nálunk. 2 napja jó a kapcsolat Zoli szüleivel. Bér eddig sem volt rossz, hanem a gyerekekkel foglalkoznak most sokat. Elmentünk közösen a játszóra...
Tegnap nagyon izgultam a kolléganőmékért. Mert megindult a szülés náluk. Délután 4 előtt egy picivel meg is született a kislányuk. Én annyit gondoltam rájuk és nosztalgiáztam is picit, mert ez olyan csodálatos érzés.

Dani nem nagyon akar aludni. Gergő épp szunyál. Na hát persze, aki hajnali 4-től nyöszörög. Ott landolt mellettem, mert már x-edik napja csinálja ezt és kezdek kipurcanni. Már szédülök a fáradtságtól. Az előbb majdnem elaludtam, úgy hogy Dani meg mellettem játszott.

Na megyek iszok is egy kávét. Majd az felver.

Az idő jó pocsék, de azért jó hétvégét mindenkinek

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

v.erika
megkaptam az emailedet,rendben :lol:
kép lesz a kis koszorúslánykákról,főleg Tamaráról?

DULIFULINK MÁR VAN,DE AZÉRT A TÖBBIT KERESEM,CSERÉLNÉK!!!!!!!!

Köszi,sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Cirmike,
nagyon szép helyen voltatok már megint! Hol találjátok ezeket az úticélokat? tényleg le kalappal.. és ti is ki tudtok kapcsolódni! Szegény Roli! :)

CseriEri,
nekünk van egy csomó törpünk - ma például az ISben kaptunk 7 törpit abból 4 volt a trombitás törp - melyik azzz?? na mindegy nekünk már csak nótatörp kollega hiányzik, szval megegyezhetünk.:)
törppilla, törppicur az tuti van , a többit megnézem.

Lola,
tényleg nagyon jól néz ki a kaja... nyami. Asszem ezt én is megcsinálom.

V.Erika,
na milyen volt az esküvő? Biztos most ropjátok a táncot :) :) :) :)

Ági,
gratula a vizsgádhoz! Ügyi vagy nagyon! A számvitel meg majd meglesz... :) Pelenkázóban nekünk van ikeás, ha esetleg kell. Nem egy bonyolult, de praktikus :).
Gyerekszobát holnap lefényképezem... :) :) :) :) :) igazad van.
Annyira jó volt az utolsó mondatod - a következőkben majd a Levivel mentek az oviba!!!! Nemsokára megérkezik!! :)

na lépek pihizni, 2 órája érkeztünk haza a Császári falunapról.
Jó volt, lovak, kirakodóvásár meg minden.
jó éjt!
Sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?