Hellllllllóóóóóóóóóóó!
Bocsi mindenkitől, de leléptem megint anyámékhoz családostul.
Másfél hete itthon vagyunk vasárnapig.
Most jutottam géphez, mert a tesóm megjött a melóból.
SZÖSZKE!!!!!!!!!!!!!!!! Hátulról olvastam visszafele, és a lányok hozzászólásaiból láttam, hogy egy biz. Szöszkének írnak. Gondoltam ez csak az alteregód lehet, mert van egy másik lány ilyen néven, sokszor elolvastam a hozzászólásait, hátha te vagy az. (de nem te voltál sajnos)
Örülök hogy visszajöttél!!! (Sajnálom, ami történt...)
(talán emlékszel, én is akkoriban lettem várandós, éshát az én terhességem sem volt egy sétagalopp, de szerencsére jó vége lett)
Tényleg sokat kerestünk akkoriban!!!!!!!!! De persze megértjük, hogy nem jöttél.
Én keveset tudok jönni, nem is mindig vagyok képben, de két gyerek mellett sajna csak ilyenkor (este 10 után) van időm a gép elé ülni.
Üdv újra itt!!!
Bridget! Gondolok rád (rátok) sokat!!!!!
Sajnálom a tekit!
Kitty! Örülök, hogy a rosszból jóindulatú lett! Remélem hamar túl lesz anyukád a műtéten!
Nocika! A szexnek vannak más formái is, mind tudjuk. Ettől is elzárkózik a párod?? (megértelek, hogy hiányzik, kétszer 10-11 hónapot kihagytunk mi is, bár más okok miatt)
Ja, és gyerek mellett sem lesz olyan könnyű időt találni. És ráadásul hat hét után hiába ad engedélyt a doki, azért (ha normál uton szülsz) a gátseb az még egy darabig fájni fog(konkrétan nekem még most is)
Enis! sajnálom a vérnyomidat! Nem szedsz rá valamit? Én terhességi toxémiás voltam az első terhesség alatt, hát volt néhány szar napom.
Mini! Én is csak este jövök! Bocsi, de nem tudtam visszaolvasni, ezért most nem sok mindent tudok neked irni. Hőmérőzés, LH tesztelést csinálsz?
Pendikém! Gondolok rád!!!!!!!!!!! Puszi!!!!!!!
Melaszka! Szép a babaszoba! HOgy állsz a tejcivel? Nekem egyik napról a másikra eltűnik a tej a mellemből, alig van, aztán néhány nap múlva visszajön. Lehet, hogy az idegeskedéstől? Amikor van, akkor csak egyszer eszik főzit, többi tejci, most este is adok neki kaját (sinlacot), nehogy éhes maradjon. Aztán ilyenkor éjjel is többet szopik.
Zsu! Szép lesz a babaszoba! Tetszenek a bútorok! Jó lakásátalakítást!
Rólunk:
Keresztlányom elsőáldozása volt egy hete vasárnap, holnap meg 15 éves osztálytalálkozóm lesz (középiskolás, ilyen öreg vagyok már)
Ezért vagyunk megint itthon. Aztán két hét múlva elvileg megyünk nyaralni a szakszervezeti üdülőbe, ha már egyszer fizetem a szakszervezetet... Oda megyünk ahol tavaly voltunk, Tihany mellé, Fövenyesre. Ja meg kaptam üdülési csekket, úgyhogy azt fogjuk költeni.
Közben a Zoli még dolgozik, de június 15-én lesz a köv. leépítés, azt utolsó pedig 30-án. Volt felvételizni Tatabányára, jó lenne, ha összejönne, és legalább az nem nyomasztana.
Ha valakit érdekel, a max. gyed nettó 85 ezer Ft. Most kaptam először. Ez a maximum plusz még a családi pótlék.
Tegnap megint bőgtem, mert a Lillának egyre csúnyábbak a csalánkiütései. Most nekiállok dokit keresni, valahova elviszem, mert már nem bírom nézni. Már nem eszek hetek óta semmit, amiben bármilyen tejszármazék van, de inkább rosszabb lesz. Szóval tippem sincs, hogy mitől vannak állandó jelleggel (gondolom olyantól van , amit folyamatosan eszek/eszik, de akkor a krumpli lehet? vagy mi?)
Na szóval, fel van adva a lecke rendesen, mire kiderítem mitől vannak. Az a baj, hogy olyan kicsi még a Lilla, hogy a vérből sem lehet kimutatni az allergiát az alacsony ellenanyagszint miatt.
Remélem senkit nem hagytam ki, most már jó sokan vagyunk!
Jövő héten jelentkezem otthonról!
Sziasztok!
K