Új privát üzeneted érkezett!

Drága bea :lol: :lol: Hú, de nagy a pörgés nálatok! Azért, ha tudsz, lassíts, pihenj, csak az esküvőre koncentrálj!!! meg a babára :lol: :lol: 8) 8) :lol: :lol: 8) 8)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

bea: kitartás! Nemsoká kész lesznek a munkások, lemegy az esküvő és utána jöhet a jól megérdemelt pihenés! Csak vigyázz, ne hajtsd túl magad!

noémi: igazad van a külön alvással kapcsolatban! Én sem bírnám, hogy ne a párom mellett aludjak el! Már próbálom magam felkészíteni, hogy a kórházban nem aludhat ott! :lol: Ő is így van ezzel! Amikor az előző kettőt szültem, akkor ő is szenvedett és nem tudott rendesen aludni, amíg bent voltunk! És nálunk tök természetes, hogy jó ideig a mi szobánkban lakik a manócska! Ő is így nyugodtabb és fel is kel éjszaka segíteni, ha nem is mindig, de amikor én nem bírom, tudom, hogy számíthatok rá!

kovisziszka

Sziasztok!
Rég voltam..alig tudok visszaolvasni....
Tündi boldog névnapot előszőr is :P
Linácska apának is sok boldogságot kívánunk :P

Remélem nem felejtettem ki senkit :oops:

Sissi köszi az infót és Linácska is a gyással kapcsolatban :P

Ma voltam elintézni az adókártyámat már azon is túl vagyok :P

Szilvi nagyon sajnálom a húgodat szóritok neki,hogy minnél hamarabb babás legyen meginnt és,hogy ne igy végződjön.

Madaran athiszem te kérdezted a Titti kocsit ha jól tudom Kandiék vettek olyat :P

Na nállunk amint már én ezt leirtam TUTI,hogy nem lesz 3.gyerek :!: Minden elismerésem a nagycsaládosoknak de ezt a szerepet nem nekem találták ki.imádom a gyerekeket meg a velük való létet de én nem tudnék egész életemben csak itthon lenni meg ilyesmi és teljesen másmilyen beállítottság vagyok.Nekem kell a "másmilyen"pózitivum is nemcsak az ami itthon kapok.már most azon gondolkodok és nézem a helyett hol lehetne még egy zöldségest nyitnom a konyhastudió mellett.
Meg amióta itthon vagyok 3 éve lassan én szerintem eléggé be"szürköltem" amit már nehezen viselek.Ezért mondtam apának,hogy most vagy soha lesz még egy mert ha én gyesről visszamegyek akkor én nem fogok semmit meginnt 0-ról kezdeni..hú ezt aztán elég bonyolultan leirtam :oops:
Na majd még jövök sütöm a rántot húsit...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Szilvi: 13. héttől le vagyok tiltva a szexről, mert miután összebújtunk apával véreztem egy hétig. :cry:
A dokim azt mondta "semmi orgazmus". Nah ezért bb bogyót néha kis terroristának hívom már, mert ugye még enni sem ehetek mellé :cry:
Apa nagyon toleráns, és én is féltem töle, hogy apa majd hogy bírja, de azt mondta a baba az első.
Eddig nem érzem, hogy bármi probléma lenne közöttünk, és mivel mindent megbeszélünk remélem a késöbbi problémásabb időszakot is átvészeljük valahogy.

Mi is a babával alszunk (apával) majd egy ideig, aztán majd magára hagyjuk ha eljön az ideje.

Mandaran igérem a következő képen amit majd felteszek mosolyogni fogok. :lol:
Pelenkázó: nagy gondban vagyok vele. Úgy néz ki kapunk egyet (ezt már írtam is), és a mérete, meg pakolás szempontjából nagyon tetszik, csak a szine nem nagyon megy a szobához.
Úgyhogy vívódok most nagyon, hogy mi tévő legyek, hogy elhozzuk, vagy vegyem meg az ikeásat. De nem egy örökéletű bútordarabról beszélek, lehet tolerálnom kéne azt a 2-3 évet amíg a szobában van az a bútordarab :shock:
Amúgy vasárnapra tervezem az ikeás túrát addig döntenem kellene. De amit meg kapnánk abban 3 polc is van, és pakolás szempontjából jobban ki tudnám használni.
Amúgy a mostani, és a következő hétvégét a hiányzó dolgok beszerzésével akarjuk tölteni, mert utánna már nem akarok bevásárló körútakat tenni.

Dbea, csak nyugi. Szerintem először is próbálj megnyugodni. Aztán most ne a mhelyeddel foglalkozz. Tudom ami muszály az muszály, de próbálj csak a nagy napra koncentrálni most. És tényleg ne idegeskedj a baba miatt.

Család: kettő gyerek a minimum, az a kérdés h a második mikor legyen. De ez szerintem Zorától is függ majd.

Noki: jó lenne ha apácskád minnél hamarabb találna munkát, és a babóra tudnátok koncentrálni. Nagyon szorítok, hogy minnél hamarabb összejöjjön.
Figyi ne idegeld magad a magzatvíz miatt. Ez szerintem genetika is, ha nagy gáz lenne már a kórházban feküdnél.

Mandaran, remélem a te férjed meg maradhat, ebben a szuperjó rugalmas állásban, és szorítok, hogy meghosszabítcsák neki minimum 5 évvel a szerződését :lol:

Szilvi akartam írni, hogy szerintem tesódnak lehet, hogy jót tenne a lekitámasz. És egyet értek Mimivel, hogy ösztönözd, hogy vizsgáltassa ki magát.
Még jó, hogy nem Sclerosis Multiplex-ed van. Megkérdezhetem, hogy hogy zárták ki ezt a lehetőséget? Persze csak ha publikus.

Anettoo, jó hogy leírtad, és felkészülhetünk rá. :wink:
Mimi, én nem is tudok aludni úgy ha apa nincs mellettem. És ne érts félre, de már úgy szeretnék hozzá odasímulni úgy, hogy könnyen tudok mozogni, és a nagy pocak nincs útban :lol:

Amúgy más is rakhatna fel pocakképeket.....

Ma Zorám olyan hiperaktív. Egész nap szinte meg sem áll. :lol: Hullámzik az agész pocakom. Nagyon kiváncsi vagyok hogy mekkora lehet, mert ma a rendelőtől ahogy sétáltam haza úgy mozgott-ficánkolt, hogy többször is meg kellett állnom, és a hüvelyemben éreztem többszörös szúró érzést. Jól nézhettem ki, álltam 2-3 perceket 10 máéterenként x be rakott lábakkal. Itthon is, ha megyek, vagyis állok, többször is belenyilalt. Lehet a vízhójagomon szambázik?
Holnap megyek dokihoz, de remélem ne nyíltam ki. Mondjuk ezt a nyilalást csak ma éreztem. :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:16-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:17-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

adri: A sclerosis gyanú miatt csináltak koponya mr-t, az negatív lett, de akkor a tüneteim tisztára sclerosisosak voltak! Bár én nem értek hozzá, de a neurologusban maxira megbíztam, a másodikban, mert az első csak sopánkodott, így kerestem egy másodikat! Szemészet, teljes vér, vizelet, mr, látótérvizsgálat, neurologia! Ezt a kört futottam! Nagyon sok mindent e reflexeimből állapított meg a nőci! Évekig figyelt és mivel helyrejött ez a reflexdolog, meg a látótérkiesésem( ami 30% volt) egész jól helyrejött, azt mondta, hogy most már megnyugodhatok! Csak picit félek, hogy ne legyen gond szülés után! De megyek a neurológushoz, hogy figyeljen, biztos, ami biztos, hogy nyugodt legyek!
nagyon rossz volt ez az időszak de a párom ebben is mellettem állt! :lol:

Hát a Zora baba büszke lesz majd rád, hogy ilyen szuper anyucija van! Ennyi idő szex nélkül! Nagyon ügyi vagy! És a párod is szupi! Mert ehhez az ő pozitiv hozzáállása is kellett!

Az én kis drágám is ma hétördög odabent, de így legalább nyugodt vagyok, hogy minden oké! Ma néztem a hasam és folyamatos lüktetést láttam, ilyet eddig nem tapasztaltam, olyan volt mintha a kis szíve lüktetése lett volna! mondjuk lehet, mert egész odadúgta a kis hátát a a kezemhez! Szerintetek van ilyen?

kovisziszka

Hmbori,
a kórházakban hétvégén is van minden, ctg is. A 40. héten van, hogy minden nap menni kell, nem maradhat ki a hétvége. Én vagy 10-szer voltam, mire megszületett Lili, mert mindig határeset volt, egyszer be is fektettek két éjszakára.

Mimi,
nekünk a kapcsolatunk alapja az, hogy külön alszunk:-) és aludtunk akkor is, mikor még nem volt beteg. Próbáltuk együtt, de annak mindig veszekedés és sértődés lett a vége. Apa annyira horkol, hogy képtelenség mellette aludni. Ha céges akármire megy, ott is külön szobát kér, hogy ne legyen kellemetlensége belőle. Szóval én nem tudtam aludni, csesztettem, hogy ne horkoljon, ő sem aludt..., aztán megbeszéltük, hogy végül is nem azon múlik a kapcsolatunk, hogy ki hol alszik. Ő amúgy is szeret tv-re elaludni, én nem..., de mindig bekísér, beszélgetünk..., na meg a gyerekeket is összehoztuk valahogy :lol:

Anetto,
a férjem unokatesója (pasi) nagy Amway-es, de hogy hogy működik, azt annyira nem tudom.

Szex nálunk sincs, de nem mondta senki, hogy nem lehet, hanem mi féltjük a babócát. Lilinél nem lehetett a lepény mélyen tapadása miatt, most meg nem akartunk kockáztatni. De ha megszületik Levi, mindent bepótolunk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Család
Mi több gyereket is tervezünk, akár 3-4 is jöhet :wink:

Anettoo
Üdv itthon!
Párkapcsolat... ahogy leírtad, Máté születése után nem együtt éltetek, hanem csak egymás mellett. :cry:

Kovisziszka
Sajnálom a tesódat :cry:
Szex... nálunk van rendesen :oops: :wink:

Rilla
Még mentek nyaralni? :roll:
Én már nem mernék elindulni külföldre. :cry:

Bori
Hűha... már itt tartasz? :roll: :roll: :roll:

Irdab
Én is tudok aludni :wink:
Nagyon jók a képek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kenderike
Egy ismerősöm mondogatta mindig, hogy egy apától csak egyféle gyerek lehet :wink:

Madaran
:cry: :cry: :cry:

Párkapcsolat
Én azt tartom, hogy mindent meg kell beszélni és a fontos dolgokban együtt kell dönteni!

Mimi
Külön aludni apától? Miért? Ha sír a baba ő nem kelhet fel hozzá? Miért kellene, hogy apa csak a mosolygós gyerekből kapjon?

Dbea
Nyugi...

Ma megszületett az egyik tornázós-barátnőm kislánya... 35. hétre 2870g, centit nem tudok...
Jól vannak, holnap már mennek is haza :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma az én kisfiam is nagyon aktiv :D :D

Mi egy szobában voltunk Márkkal kb 1 éves koráig és most is igy tervezzük majd a Atival.

Sziszka:sajnálom a tesódat. :(
Nálatok kisfiú vagy kislány jön?Ha már irtad akkor bocs de nem emlékszek rá.

Ma megrendeltem a babazsákot a többit pedig majd ha hazajöttünk Szilvásváradról.

Anetto:képek készültek Horváto-ban? H aigen tegyél fel.

Irdab:nagyon jó a szoba és szép nagy a pocid.

Szex:nálunk is van,bár nem kivánom annyira mint a terhesség előtt.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:17-kor.

anettoo

Anetto,
az az ütemes valami, az csuklás. Nekem Levi szinte minden kajázásom után csuklik. Szoktam is kérdezni tőle, hogy na mi van, leért a kaja? Állítólag ez is a tüdejét edzi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata: Nekem nem küldtél jelszót a táblához :cry:

Kép

Kép
ádibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 08:18-kor.

anettoo

sZIASZTOK!

Nem tudok aludni :? már 1 órája fenn vagyok.

Anett.Ágotának kell irni privit és Ő betesz a tábliba.

Hallotátok,hogy jövő hónaptól már újszülötteknek is lehet személyit igényelni?
Én is most olvastam a másik topicon.
Vendég

Jó reggelt!

Sissi, miért nem tudsz aludni? Valami fáj? Nyom? Remélem azért sikerült visszabóbiskolni. Én egész nap tudnék aludni :shock:

Szilvi nagyon örülök hogy nem SM-ed van. Sajnos mindent tudok erről, az exemnél kiszűrték. Aztán még utánna 3 évig voltunk együtt, de nem ezért mentünk szét.

Anettoo, mi akkor a Klinikákra jártunk a neurológiára, de a doki nemvét nem tudom már, de tuti homi volt a csávó.

Jövő héten vagy a következő héten lesz szülőszoba látogatás, már tök várom.
Mára elég sok mindent elterveztem, hogy mit szeretnék megcsinálni, kiváncsi vagyok mivel fogok ma végezni, de szerintem az eltevezetnek a felével se. Eléggé levagyok lassúlva. És ma megyek dokihoz is és láthatom bogyókát.

Most tegnap összesítettem a kelengyelistát, és hogy mit kell venni még. Láttam benne a hasszorítót. Most abból a tapasztalt anyukák mit ajánlanak, haszorító bugyit, vagy haszorítót?
És azt egyből használni illik? És ha császi lesz, akkor is? Igaz sima szülésre gyúrok, babónak minden nap elmondom, hogy jó lesz majd nyomok kettőt és kinnt lesz, és neki sem fog fájni meg nekem sem. Most lehet nagyon hülyének tartotok :roll:

Ja meg még egy kérdés. Tudom már kiveséztük a légzésfigyelő témát. De újra megszeretném kérdezni, hogy melyik típust, és fajtát is ajánlottátok.

Szomszéd témához akartam írni Mimi, hogy nekem is olyan rendes szomszéd asszonyom van, hogy én is már egy csomó mindent kaptam tőle. pl elektromos mellszívót, egy csomó kismama, és babaruhát.
Másfél éve költöztek ide, és másfél éves a kiscsajuk, de imádom. Mindig megsimogatja vagy megpuszilgatja a pocakom, és mondja, hogy ott alszik a baba.

Adri

Kép

Kép
irdab

Kata, nagyon csini kismami vagy :lol: Én is akartam kérdezni, hogy mennyit híztál, mert nem látszik rajtad semmi feles, csak a pocak nő.
Hát a nagy farm fenntartásához kell is ennyi gyerek :D
És figyi, mi van a függöny mögött?

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Kismamik!

Sissi: én tegnap voltam így fél 4 kor keltem tegnap, igaz nem nagyon másztam ki az ágyból de egész nap nem voltam valami jól. Keményedett a pocakom meg görcsöltem is, úgyhogy egésznap nyomtam az ágyat.

De jó nektek én már magamra szedtem 8 kilót. Igaz Jázminnal ennél többet ilyenkorra. De nem látszik annyira hál istennek.

Család: mi is 4 vagyunk tesók édesek, de nálunk a két nagyobbik tesómmal nagy korkülönbség van. A bátyám és én köztem 17-év van és a nagyobbik nővéremmel 15. Szóval ők olyan kicsit idegenek, mert pl: öt éves voltam mikor férjhez ment. Nekem a kissebbik nővérem az igazi tesóm úgymond mert vele nőttem fel, szeretem a nagyobbakat is csak nem úgy. Nekem a Bátyám olyan mintha az apukám lett volna, mert az apu meghalt mikor öt éves voltam. De annak is nézték az Anyut meg a mamámnak ha mentünk valahova.

Adri: Nekem Angelcar 301 egyesem van az bébiőr is egyben én ezt nagyon tudom ajánlani. Nálunk nagyon bevált nem a legolcsóbb de nem is olyan vészes az ára.Nekem hasleszorítóm volt Miminél, de nekem az kényelmetlen volt most bugyisat veszek. A császárosok nem használhatják én úgy tudom.

Nekem a szomszédom nem valami kedves a másik meg kifejezetten kinem állhat mert építkezünk. Addíg semmi baj nem volt vele míg nem kezdtünk el építkezni. Fellebbezett elene, most meg állandóan mondja a hülyeségét, hogy feljelent mert nem süt be a nap. Ja és egy fiatal nőről van szó. Szóval megvagyok álldva a szomszédokkal. De nem érdekel.

Én sem kaptam semmit a tesómék gyerekeiről, nem hiszem hogy egy 20 éves rugi olyan trendi lenne :shock:

Dbe: húúú hát nem semmi, hogy pörögnek az események, szerintem ilyenkor az ember nem is tud pihenni, nekem is tiszta káosz volt az esküvő előtti nap, le eresztettek a héliumos lufik, elromlott a hűtőkocsi, másikat kellett rendelnem meg még sorolhatnnám. De A NAGYNAPRA MINDEN TÖKÉLETES VOLT ÉS OLYAN GYORSAN ELTELT. MAjd megtapasztalod,de szerintem ezzel mindenki így volt. Ne izgulj. Koncentrálj a babára meg magadra. Mennek a drukkok.

majd még megpróbálok jönni mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés, a héten kereszt gyerkőcökre vigyázok. Suliból és oviból haza, evés tanulás majd jövök haza apáért. Itthon semmi nem halad, konyhám még mindig nincs kész ami miatt elég depike vagyok. Iszonyat fáradt vagyok és ki nem állhatom ezt az időt. Vagy legyen meleg vagy hűvös de ezt utálom a szélről nem is beszélve. Ma is gyorsan főzök és megyek is az oviba. Tegnap megvolt a terheléses cukor hétfőn megyek az eredményért, nagyon kíváncsi vagyok rá. Grétike elég nyugiba van tegnap du. óta, remélem minden rendben van vele. :)

Bocsi, most nem olvasok vissza mert nincs időm de holnap már itthon leszek egész nap és jövök.
nikó

Sziasztok!

Sissi nállam is hasonló a helyzet csak én este nem tudok aludni :? 2 körül alszom el.Tegnap pl.rám jött a rendrakás a konyhába este 10 kor :!: .Apa kijött ,hogy mi a fenét csinálok és látta,hogy a konyhapulton állok és törölgettem a konyhaszekrény koronáját.
Majd szívinfarktust kapott.

sex:nállunk van .néha tökre kivánom és akkarom néha meg ellég ha apa csak hozzám ér a vállamhoz már robbanok,hogy nem esik jól.Biztos ez természetes de már magamon is meglepődők,hogy mennyire változó a hangulatom. :roll:

Nállunk Noli az első unoka a kislány meg a második lesz az én családomnak.Apának a tesójának már van 1 fia és lánya.De ááá...hadjuk.Szóval ott Noli a 3 és a kislány a 4,uncsi lesz.Anyóstól még a 3 év allatt 1 tábla csokit vagy 1 kiló gyümit nem kapott gondolom ez a csajnál sem fog változni.
A barinőmnek oda adtam Noli szép dolgait igaz most visszadta ..de jobb :? an tette volna ha vissza se adja ,hogy szépen fogalmazzak.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok kismamik :D

Anettoo

Én a Balassa utcai neurólogiai klinikán feküdtem januárban több mint 3 hetet és dr Kovács Tibor egyetemi docens volt az orvosom kiváló orvos egyébként a neten utána is tudsz nézni, őt tudom ajálani ha kell a telszámát is eltudom küldeni.

Hát ez az idő minket is megvisel tegnap sem éreztem magam valami jól és ma sem, na meg beis paráztam kicsit h, mindjárt itt az augusztus közepe és én még nem vettem semmit a kiságy sincs összerakva meg semmi.
Ma reggel viszont kimostam azokat a kisruhákat amiket kaptunk és annyira nagy öröm volt őket kiteregetni meg a sirás is kerülgetet . Nagyon jó érzés volt h, végre eljutottunk idáig. :D
Vendég

Sziasztok !

Tök jó, hogy írtatok véleményeket, történeteket azokról az időkről, ha már majd megszületik a baba....remélem nekünk sikerül majd harmóniában maradnunk a Férjemmel és a kis jövevény csak egy nagy plussz lesz az életünkben !!
Baba altatása : mi tutira nem hozzuk majd be a hálónkba, hogy megmaradjon a magánéletünk is. A babszobába lesz egy kis kanapé szükség esetén :!: , de arra azért nem alkalmas, hogy az egész éjszakát ott töltsem majd (elég kicsi).

Anettoo
Remélem, hogy 1 hét alatt felmelegszik annyira a tenger, hogy tudjunk benne fürcsizni !...kis sem bírnám nélküle ! :D
Majd azért alkalomadtán muti képeket ! :wink:

Dbea
Kitartás Nektek, jó sokat vállaltatok, de hamarosan mindennel készen lesztek és meglátod az esküvőre minden tökéletesen össze fog állni. Vigyázz a babádra !!

Irdab, Kata
Szépek a pocik !! :lol:

Én ma megyek 30 hetes ultrahangra, jó lesz látni a kisfiamat ! :D

:?: :?: :?: Ismeri valaki a MOMERT termékeket (cumisüveg sterilizáló, ételmelegítő) ??? Mi a véleményetek róla ??

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Tök jó itt lenni közöttetek Csajok! Valahogy mindig megnyugszom, ha fent vagyok a topicban! Jó kis közösség! :lol:

Köszönöm a véleményeket a húgommal kapcsolatban! :wink: Sajnos hajnalba írt a neten a sógorom, hogy Húgit be kellett vinni kórházba, mert nagyon vérzett! Nemrég beszéltem vele, akkor már túl volt a műtéten, még kicsit kómás volt! :(

sissi: kislányom lesz megint! Bár én úgy vagyok vele, hogy mindegy, mert jó volt babázni fiúval is lánnyal is! A lányom kishúgit szeretne, de még nem mondtuk meg neki!

bim-bam: egy kis fészekrakó ösztön? El tudom képzelni a párodat, mennyire megrémülhetett, hogy mit művelsz! Tegnap én is nagyon nekiálltam a dolgoknak, de ma nem tudom mennyire lesz időm itthon tevékenykedni, sok mindent kell elintéznem! Ma fellépése lesz megint a lányomnak, délután így rohanós lesz!

kata: csini kismami vagy! :lol:

kovisziszka

Irdab,
nekem kellett haskötő, mert Lili olyan gyorsan bújt ki, hogy a rekeszizmom leesett a hasüregembe, és ha álltam nem tudtam levegőt venni, szóval kellett, ami tartsa. Erre 12 óra után jöttek rá, hogy ezért nem birok felkelni, és miért is esek össze, ha állok, ha ülök semmi bajom. Na a lényeg, hogy akkor elment a férjem, és vett egyet. Kb. fél-egy napig használtam, még visszaálltak a szerveim. Szóval nem is biztos, hogy kell, ha meg mégis, akkor apa tud venni.
Légzésfigyelőből nekünk is bébiőrös AngelCare van. Nagyon jó, én szerettem, soha nem riasztott tévesen. Szerencsére nem tévesen sem :lol:

Rilla,
az altatással én is így voltam, mint Te, hogy a babának legyen külön szobája. Így is rendeztük be. Atán még a kórházban mondtam apának, hogy akkor valahogy hozzák át a kiságyat a hálószobába, mert én nem birom ki, hogy ne lássam, halljam szuszogni... (légzésfigyelőt olyan 4-5 hetesen vettünk csak). Emlékszem, még a délutáni alvásnál is ültem Lili mellett, és úgy mentem el pisilni, ha valaki más melléült (na ez úgy az első napokban). Végül több, mint 3 éves koráig együtt aludtunk, csak most, egy két hónapja alszik a külön szobájában.

Ez a fészekrakó ösztön rám is rámtörhetne már, de amíg nincs kész a gipszkarton fal, addig nem nagyon tud. De legalább azt a néhány tálcát elmosogathatnám, ami ott van az asztalon. Kb. 2 perc lenne, csak most meg Lili itt aludt el a nappaliban, nem akarok zajongani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Rilla,
jövő szombaton Sopronban alszunk. Eddig mindig sikerült a Vasvári P. utcai vendéglakásokban helyet kapni, azt ismerjük, de most csak a Juharfa utcában, a Jereván lakótelepen. Az milyen környék??? Ok, hogy csak egy éjszakáról van szó, de valamelyikre mondták, hogy nem olyan jó, mármint környékre, a lakás maga szupi. Van még az Ív utcában is egy, csak nem emlékszem melyikre mondták, hogy nem az igazi környékre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nem tudom,hogy ez a fészekrakó ösztön e de azt tudom,hogy nem tudok aludni és ez a takarítási mizéria este felé jön rám :oops:

Ma délután vendégek jönnek..hát ma eggyálltalán nincs semmi hangulatom hozzájuk :oops: pedig tökre birom öket.

Szilvi milyen fellépése volt a lányodnak?Mit csinál?

Nekem nem volt haskötöm ..érdekes pont valamelyik nap jutott eszembe,hogy vegyek e.

Rilla:nekem azt hiszem olyan a mérlegünk de nem 100% .A többi dolgát ha az enyém ilyen nem ismerem.Még elő kellene a mühelyből szednem.

Nállunk Nolinak külön szobája volt első perctől mi is ott aludtunk vele mert nem volt egy nagyon alvós baba és igy apával is eggyütt tudtunk lenni meg sokszor ha én fáradt voltam akkor ő kellt fel.
Ez mára annyiba változott,hogy ő alszik velünk a mi hálószobánkba :? én ezt nem igazán dijjazom de apa nem tud elvállni tölle. :roll:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Kata, szép nagy már a babalak!
Az a függöny engem is egyből kíváncsivá tett... :D

Anettoo, az alapján, amit elmondasz, tényleg migrénnek tűnik. Létezik olyan, hogy "oftalmikus migrén", aminek általában csak látászavaros tünetei vannak, és egyáltalán nem társul hozzá fejfájás. Elvileg angio-MR-t illik csináltatni a gyanújakor (ez olyan vizsgálat, ami az erek lefutását is külön mutatja az agyban), mert lehet a hátterében kóros érfejlődés, de annyira ritkán, hogy én pl. egy rakás orvost ismerek, akinek van ilyen fajta migrénje, és mégsem vizsgáltatták ki magukat sosem... :)

Legközelebb, amikor érzed az "ütemes valami"-t, tapints ki közben a pulzusodat! Akkor legalább az kiderül, hogy a saját hasi aortád lüktetését érzed-e. :)
A baba szívverése ilyenkor még 140-150/perc körül van, tehát olyasmi frekvenciára számíts. Ha egyik sem, akkor marad a csuklás... :)

Irdab,
kíváncsi vagyok, mi volt az orvosnál. Nekem kb. 10 napja vannak ilyesmi hüvelybe sugárzó nyillaló-szúró fájdalmaim. El is rohantam akkor orvoshoz (mert amúgy sajna csak jövő kedden lesz randink), de szerencsére nem kezdtem el tágulni, és a méhlepény is rendben volt. Azóta is van néha-néha, de nem nagyon gyakran. Mi végül úgy döntöttünk, hogy biztos a baba bökdös rossz helyen, vgy nyom egy ideget. De kíváncsi vagyok, mi lesz a keddi UH-omon...

Mi is Angelcare-t vettünk, légzésfigyelő és bébiőr egyben, mert nagyon sokan dícsérték. De tapasztalataim még nincsenek vele... :)

Én kaptam a sógornőmtől egy hasszorítót, és úgy tervezem, hogy használni is fogom. Amit viszont az anyósom mondott, hogy szülés után érdemes minél hamarabb hasra feküdni. (Úgyis hiányzik már.) Amíg a tejbelövellés el nem kezdődik, addig minél többet hason feküdni, és akkor nagyon hamar visszamegy az ember hasa. Állítólag neki az egy hetes kontrollon nem akarták elhinni, hogy csak egy hete szült, annyira visszament. Anyukák, nektek van hasonló tapasztalatotok?

Altatás: nekiünk itt Heidelbergben csak két szobánk van, háló és nappali, így nem lesz külön babaszoba, hanem velünk lesz (a nappaliban levő kanapé kell a vendégeknek...). Sőt, mi úgy tervezzük, hogy a kiságy közvetlenül a franciaágyunk folytatása lesz, az arra felé néző oldala nem lesz rászerelve, és a matracok egy szintbe lesznek hozva. Tehát mondhatni együtt-alvás, de azért mégsem teljesen, mert sok lesz a hely, nem gurulunk rá, nem közöttünk lesz, de mégis biztonságban.

Kép
bikmakk

Bikmakk,
szerintem ez a has visszamenés dolog is alkati kérdés. Én nem feküdtem hason, fél napig használtam haskötőt, de azt is azért, hogy a rekeszizmom tartsa, és kapjak levegőt, mert az valahogy beesett a hasüregembe, vagy valami ilyesmi.
Viszont a hasam másnap olyan volt, mint terhesség előtt. És 9 kilót híztam, 13-at fogytam az 5. napra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na megjöttem a dokitól. Jó és rossz hírek is vannak, vagy nem is tudom :roll:
Szóval bb bogyóm 2300 g, 44 cm hosszú, BPD 83, FL 64. Méretei alapján 34 hetes terhesnek felelek meg :shock:

Mondtam a dokimnak a szurkálást, kaptam kúpot, és jövő hét szerdán jelentkeznem kell nála, mivel a méhszáj megrövidült 2000 írt a kiskönyvembe.
Erre nem tudtam rákérdezni hogy most mit is jelent, mert Zora méretétől leblokkoltam :roll:

Tudja esetleg valaki?

Dokibácsim mondta, hogy pihenjek sokat, és ha görcsölgetnék irány-surány a kórház. És már e hónap 15-től valószínű NST. Az az mensi alapján 34. héttől, baba méretei alapján 36. héttől.

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
a 2000 miatt ne aggódj. Zárt és az a lényeg. Nekem alapból 2000. Soha nem is volt 3000. Szép méretei vannak Zorának, tényleg.
Én 6 nap múlva látom Levit, kíváncsi leszek, mekkora.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Gondolkoztam én is ezen a baba kérdésen. Mi Marcit igazából nem terveztük, de mikor kiderült, hogy jön, nem volt kérdés, hogy megtartjuk-e. Mikor megcsináltam a tesztet, mind a kettőnknek fülig ért a szánk. (Milyen régnek is tűnik :lol: ) Én egyke vagyok, páromnak van egy húga, egyelőre egy kislánytesót szeretnénk, minél hamarabb, a többit pedig majd meglátjuk...

Madaran: nagyon sajnállak, vacak lehet folyton diétázni... A Normaflore-t próbáltad már? Igazából nem tudom, hogy babásan lehet-e szedni, de szerintem érdemes megkérdezni. Sok benne a vitamin és állítólag helyreállítja a bélflórát. Én magam nem próbáltam, de ismerőseim dícsérték. Nekem egyébként ilyen esetben a kamillatea szokott egyedül beválni. Bár biztos már minden ilyen praktikát kipróbáltál :(

Irdab: nagyon jók a pocis képek és gyönyörű szép a babaszobátok, gratulálok!
Érdekes, amit írtál, én pont úgy tudom, hogy a nők orgazmusától (vagyis annak további következményeitől) a baba jól érzi magát, elringatják az összehúzódások.
Nekünk is volt a 13-14. héten szex után egy kis vérzés, fel is hívtam az orvost rögtön. Ő azt mondta, hogy nem szabad megijedni, biztosan megnyomtuk a méhszájamat, tartsunk pár nap szünetet, pihenjek többet, és legyünk óvatosabbak a jövőben. Azóta mégegyszer előfordult ugyanez, de azért próbálunk nagyon vigyázni.
De sajnos mostanság már én is inkább fáradt vagyok, mint kívánós :oops:

Anetto: tök jó és hasznos dolgokat írtál !! A babavárás és az első időszak tekintetében ezeket tényleg nem nagyon szokták kihangsúlyozni. Kicsit én is félek a szülés utáni depressziótól, de már nem dolgozom egy ideje és egész jól elvagyok itthon, lehet hogy nem lesz gond, főleg ha itt lesz Marci és babázhatok egész nap :lol: :lol:

Mi úgy tervezzük, hogy az első éjszakától Marci a szobájában alszik. Szegénykém nem is férne el a mi szobánkban, mert nincs hely egy kiságynak, a mi ágyunkba pedig nem merném betenni, nehogy véletlen ráfeküdjünk vagy rátegyük a kezünket,karunkat :oops: Úgyhogy éjszaka majd mászkálunk a szomszéd szobába...

Kata: nagyon helyesek a képeid, tényleg alig híztál valamit :lol: :lol:

Hát a mai nap sem volt semmi, de most este tudatosan nem vagyok hajlandó semmit csinálni, egész nap rohangáltam. Magam elé vettem fél kiló meggyet, fórumozok és meg fogom nézni a Barátok köztöt :lol:

(és már csak kettőt kell aludni a nagy napig :lol: :lol: :lol: )

Bea

Kép

Kép
dbea

Anettoo
Itt 24 órán belül hazaengedik az anyukákat, babákat, ha nincsen gond.
Olyan 10 kilót híztam edig, hogy az sok, vagy kevés :roll: :wink:

Ádibaba
Mindjárt megírom!
Csak az emilcímes lista alapján küldtem!

Irdab
Én is ilyen kettőt nyomok és kinn lesz Mili szülésre készülök :lol: :lol: :lol: :wink:
A függöny mögött a fürdőkád van :lol: :wink:

Bim-bam
Elhiszem, hogy apa majdnem szívinfarctust kapott!

Sziszka
Hugod :cry:

Bikkmakk
Hogy milyen izgalmas tud lenni egy fürdőszobai függöny :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dbea,
Normaflore-t lehet terhesen is használni. Nem szívódik be, csak bevonatot képez a bélfalon, és jó bacik vannak benne. Én mondjuk még nem ittam, de egész pici babának is adják.
Mindjárt szombat, tök jó lesz nektek. Emlékszem, én azon stesszeltem magam napokig, hogy nehogy elrontsam az igent. A videón is látszik, hogy 20 kilós kő esett le a szívemről, mikor túl voltam rajta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Én holnap megyek 30. heti uh-ra kiváncsi vagyok mit mond doki.

Ati pár napja nagyon aktiv és már a hsam tetején acicim alatt érzem a mozgást.
Ma a bnőm megvarta nekem a szopipárnát.Remélem ettől jobban alszok.

Irdab:nem fáj semmim egyszerűen nem tudok aludni :D :D
Keméynedés sincs szerintema frontot nem birtam.

Irdab:szép nagy Zora baba :D

Én is mindig este teszem rendbe a konyhát.Most is vár amosogatni való.Utána meg fürdés és hajmosás.

Momentből nekünk is mérlegünk van.

Holnap csak este jövök mivel doki után apa nagynénjéhez megyek mivel a fiúk már ott lesznek.
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk mi is a nyaralásból, az Őrség tényleg csodálatos, a táj és azok a pici falvak eszméletlenül gyönyörűek! Ilyen helyen szívesen lakik az ember! :)

Akartam még előtte írni, hogy voltam dokinál, a keményedések ellenére a méhszáj nem változott, továbbra is 2100 (már a harmadik terhességem így indult, és a negyedik is), azaz a külső nyitva van egy picit.

Olyan szinten elkezdtem vizesedni, hogy két hét alatt sikerült a mérleg nyelvét 4 kilóval feljebb tornászni, így most 13 kiló hízásnál tartok... Ez van. :P

Közben rádöbbentem, hogy védőnőnél még csak egyszer jártam, 16 hetesen, amikor kitöltötte a kiskönyvemet, azóta sem... Ciki. :oops: De valahogy úgy nincs kedvem felpakolni a három gyereket, és elmenni pofavizitre, ahol valójában semmi sem történik, ráadásul egy csomót kell várni. :roll:

Ja, a hasam akkora, hogy ekkorával mentem szülni az első gyerekkel. :lol:

Kiságy: én az első előtt azt hittem, hogy külön ágya lesz, a miénk mellett, mert hát a babának a saját ágyában a helye, nekem meg apa mellett, és látjátok, hová jutottunk? :lol: Egy hétig aludt a kiságyban, én a kiságyra tapadva, hogy minél jobban érezzem, aztán rájöttem, hogy hülye vagyok, és magunk mellé vettem. Sokkal egyszerűbb volt így éjjel szoptatni. Három éjjel kipróbáltam, hogy felkelek, és ülve szoptatok, de belehaltam a fáradtságba, így elvetettem az ötletet. És még ma is velünk alszik a legnagyobb is. :lol: Ráadásul külön szobában vagyunk, mert a kicsi minden zajra felébred, meg amúgy is ébred, és olykor hangos is, a nagy meg horkol, szóval így a legegyszerűbb. Apa a nagyokkal, én a kicsivel. Szerencsére egyikünket sem zavarja túlságosan a helyzet (persze jó lenne együtt aludni), úgy vagyunk vele, hogy amikor majd nagyobbak lesznek, úgyis igénylik a saját helyet, szóval eljön még a mi időnk. :wink: Ja, és mindig az is eszembe jut, hogy szegény baba, eddig a hasamban volt végig, majdhogynem egyek voltunk, a szülés után meg külön szobában alszik teljesen egyedül, nekem ez nagyon szívbemarkoló gondolat. De hát mindenki máshogy gondolja, nem igaz? :D

Normaflore helyett Protexint javaslok, a Normaflore csak egyfajta bacit tartalmaz, ami alapból nincsen a bélrendszerben, és antibiotikum rezisztens, ami azért nem jó, mert átadhatja a rezisztenciáját a kórokozónak, így kifejlődhetnek jó kis rezisztens kórokozók, amik nem reagálnak később az antibigyókra. A Protexinben többféle baci van, ami amúgy is megtalálható a bélflórában. Oké, drágább is, de valamit valamiért.

Hogy ti milyen aktívak vagytok! :) Én mostanában alig tudok mozogni, álmos is vagyok folyton, csoda, hogy most még fent vagyok. De gondoltam, bejelentkezek már egy kicsit, hogy lássátok, élek még. :wink:

Haskötős bugyit én az elsőnél használtam, de nem emlékszem, milyen hatása volt... :oops: Azt tudom csak, hogy mindig egyre több idő kellett ahhoz, hogy visszatérjek az eredeti formámba, a harmadiknál már egy év is (és a csípőm most már véglegesen sokkal szélesebb, mint volt, de bevallom, nem bánom).

Bocs, alig reagáltam valamire, csak így az utolsó oldalt futottam át nagyjából, mert tényleg fáradt vagyok.

Szép hétvégét mindenkinek előre is!

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Zsizsa,
akkor még iktass be némi védőnőlátogatást!!! Számomra nem túl világos mondjuk, hogy pontosan kihez kell elmenni négyszer a terhesség alatt, hogy megkaphasd az anyasági támogatást, de itt nálunk a védőnő állítja ki, és adja oda a papírt, hogy voltál nála négyszer. Különben nem jár a pénz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsizsa, én is úgy tudom, ahogy Linácska írta, hogy a terhestanácsadóban 4x meg kell jelenni, mert csak akkor vagy jogosult az anyasági támogatásra.

Linácska köszi a megnyugtatást :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Jó reggelt!

Tegnap visszaolvastam a lemaradást,de mára már elfelejtettem :oops: Most meg már időm nincs,apa kiszaladt a piacra,Luca alszik,így egy kicsit ideültem.
Takarítgatunk,szépen lassan haladunk is.Igaz még hiányzik némi apróság.Pl egy előszoba bútor :wink: Olyan kopasz az előszobánk,hogy ihajj :D

Irdab,köszike neked is a köszöntést!Szép méretei vannak Zora babának.Nálunk ha nagyobb a baba attól nem kell előbb nst-re menni,de lehet úgy vannak vele nálatok,hogy lehet előbb is megszületik :) Nekem Luca végig 2 héttel volt nagyobb,és most 26hetesen Zsombinak is 28 hetes méretei voltak :roll: :wink: Ő sem lesz kicsi,de nem a méret a lényeg hanem az egészség :)

Dbea,holnap lesz a nagy nap!Nyugi,minden rendben lesz!:) Gondolunk rád!

Zsizsa,igen 4x meg kell jelenni a védőnőnél,hogy kapj támogatást,úgyhogy sztem kezdj el rendszeresen menni hozzá.

Sissi,várjuk a dokis beszámolót.:)

Kata,az tök jó,hogy ti olyan hamar hazamehettek.szép méretekkel született a bnőd babucija :)

Bikkmakk,nekem is nagyon hamar visszament a hasam.14kg-t híztam és -11el jöttem ki a kórházból.Nem is látszódott rajtam,hogy szültem.Jó lenne ha ez most is így lenne,és ami szopi alatt lemegy az vissza se jönne,mert sajnos Lucusnál visszajött az az 5-6kg ami lement a szopival :?

Bim-bam,nálunk is a hálónkban alszik az éjszaka egy részétől Lucus,apa nem bánja,én annyira nem díjazom.És ráadásul köztünk,nem is külön ágyban.De vmelyik este próbáltam,hogy nem viszem át,de úgy elkezdett sírni,hogy megfeszítette magát és csak sírt+sírt,és ahogy bevittük közénk,már semmi baja nem volt,szépen aludt tovább.Most is ott alszik a mi ágyunkban :)
Zsombit próbálom a kiságyába szoktatni,remélem sikerülni fog majd!

Sziszka,sajnálom ami a húgoddal törnént :cry: Megy a drukk a következő babucihoz!
Milyen fellépése volt a csajszidnak?

Rilla,mi volt a tegnapi uh-n?Képet is ha van :)

Anetto,de jó nektek,hogy már megjártátok horvátországot,nekünk idén is elmarad.Pedig azt kértem apától hogy ebből a missziós pénzből menjünk majd ki,de hát sajnos nem jött össze.Így marad a balaton,de annak is örülök :) Raksz majd képet?

Most mennem kell,kéősbb próbálok jönni,mert ha lemaradok,nehéz bepótolni :oops: :P De ez jó,mert van mit olvasni :wink:

Kép
Kép
tundi24

Ja,és ma én is betöltöttem a 28.ik hetet :) Kicsit megkönnyebültem...

Kép
Kép
tundi24

Tegnap megvolt a 30 hetes uh (BPD:79, THQ:80, FL:53), és minden rendben van a kisfiammal ! Fejecskéje szépen lent van, ahogy annak lennie kell ! :D

Felkerestem a szülésznőt is, hála égnek pont nem lesz szabin, szóval mindent sínre tettem ! Megmutatta nekünk a szülőszobát, nagy élmény volt, örülök, hogy láthattuk !

Zsizsa
Furi, hogy nem jársz védőnőhöz ! Nálunk kötelező minden terhesgondozás előtt (2 nappal) elmenni, különben nem kapok pecsétet a dokitól. Terhesgondozáson pedig legalább 4x kell részt venni, hogy megkapjuk az igazolást !

Linácska
Nekünk be sem férne a hálónkba a kiságy ! :lol:
Vasvári P. u : én ott laktam évekig, míg meg nem ismertem a férjemet, nagyon szerettem azt a környéket !
Jereván lakótelep : a "sznob" soproniak szerint a jereván a város legrosszabb része, mert csupa panel van egymás hegyén hátán. Én, mint nem törzsgyökeres soproni nem így látom, mert nagyon szépen és kultúráltan rendben van tartva, sok a zöld. Szerintem a soproniak még nem láttak Budapesten lakótelepet.....
Az ív utca nem tudom milyen, de azt hiszem az valami új lakópark !
Mit csináltok Sopronban ?

Kovisziszka
Sajnálom a hugit .... :(

Irdab
Szép nagy Zora baba !

Kép
Kép
rilla_

Halika :D

Sissi
Egy csipőben járunk most már napk ota én sem tudok aludni éjszaka, pedig a kisfiam megse moccan egész éjjel, viszont mikor apa elmegy dolgozni ( fél hatkor indul ) na attol kezdve fél tízig alszom.

Hát mi úgy tervezzük hogy a mano a kiságyban alszik ami a mi szobánkban lessz egyelőre és kb 1 éves korátol szeretnénk külön szobába rakni. Sajna a szoptatás nálunk nem fog sokáig tarani csak 3 honapig utána tápszer :(
Én hizás szempontjábol szerencsés vagyok most már ugyanis az elmult 4 évben 51 kg-rol 85-re hiztam a sok hormon vizsgálat meg kezelés miatt. 85 voltam mikor terhes lettem és most 78 vagyok pedig eszek ám rengesen, remélem majd sikerül vissza fogyni legalább 60-ra mert igy utálom magam.

Tündi
Nekünk sincs még az előszobában butor sőt még a függönyök sincsenek felrakva pedig megvartam de a karnisok még nem kerültek fel apa mindig azt mondja majd a hétvégén...
Vendég

Linácska, nem tudom, h mit csináltok Sopronban, és mennyi ideig maradtok, de mi már 3x voltunk a Moha-Muck ban, és szeretném ajánlani nektek kajálás szempontjából, nah meg a hely varázsa miatt. Nem tudom Rilla ismered e?
Fennt van az erdőben, határtól 600 m-re, és egy régi határőrparancsnokságot alakítottak át. Szóval gyönyörű helyen van, a levegőt meg harapni lehet, nah meg a kaja az isteni :lol:
A Károlykilátó után van az erdőben felfelé még 3 km-re.

Bea annyira örülök, hogy ilyen nyugodt hangvételű levelet írtál az elözőhöz képest. Annyira átéreztem most ezt az izgalmat amit átélsz. Nagyon sok dolog van nektek most egyszerre, de életed legszebb napja közeledik. Minden tök jól fog sikerülni, és csak továbbra is nyugi.
Nagyon várom, hogy hozzd a képeket, és sokat fogok gondolni rád a hétvégén.

Valószínű azért kell mennem snt-re mivel 20 héttől keményedem szerintem, és talán a baba mérete is közbejátszik.
Hozzáteszem beterpesztés most is volt, punci mutatás premier plánba. :lol:

Tündi gondoltam azért vagy eltünve mert már lassan végeztek. De ez olyan jó :lol:
Először is mert sokat tudsz majd jönni, másodszor mert a babára tudsz koncentrálni mostmár Te is. Az előszobaszekrény legyen most a legkevesebb :wink:

Rilla: szuper jó, hogy minden rendben a babóval, és a méretek is jók. Mi is jövő héten vagy utánna való héten megyünk szülőszoba látogatásra, és én is nagyon várom már.
Akartam is írni neked, hogy nem félsz ettől a körutazástól? Nem vagy semmi csaj :wink:

Bea, Linácska köszönöm a légzésfigyelővel, meg a hasszorítóval való kapcsolatos infókat.

Bikmakk: ez a hasrafekvés jó ötletnek tűnik. Igaz nem tudom, hogy szülés után menni fog e. Mármint gondolok itt a cicifájásra, nah meg ha csasziznának-persze nem erre gyúrok-akkor rá tudnék e feküdni?!

Sissi este itt fogok a gép elött űlni, és várom az orvostól kapott infókat :wink:

Kata: mostmár nem lyukad ki az oldalam a kiváncsíságtól, hogy a kád van a függöny mögött :lol:
Nah nem tudom hova raktároztad azt a 10 kg-ot, de nem látom rajtad :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!
Bocsi az eltűnésért....néha azért olvasgatok!
Álomkóros lettem...vészesen vérszegény vagyok,azért lett nagyon rossz a vérképem(13 a fehérvérsejtem...na meg a többi is rossz lett)....így vas és folsav kúrán vagyok...majd kontroll után eldől,hogy mi legyen a továbbiakban....szurit nem akarok....húsit nagyon megutáltam....tuti az is közre játszik most...
A plusz vas miatt,még jobban ég a gyomrom,nyelőcsövem...néha 5-6 db Maalox se segít!
Orvost is váltottam.....egy olyan dokira....akinek mesélem,milyen ,azt mondja ...ritka mint a"fehér holló"!
Már szinte mindent meg vettünk a pocakfiúnak....csak a babakocsit nem....mert az függ,milyet kapok a barinőmtől...mert ígért...csak még nem ért ide...de ha a 35.hétig se lesz itthon...tuti veszünk...
Anna....Én akarok Titi-t,csak nem kéket,hanem zöldet!-igaz van már hordozónk....de ez tetszik nagyon!
Na nem írok többet...mert sok leszek....dobok egy mai képet!
Én ma mértem magam...5kg-nál tartok!

Na jók legyetek!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Köszi, hogy írtatok a védőnővel kapcsolatban! :) Érdekes, nekem eddig mindháromszor a doki adott papirost arról, hogy négyszer voltam gondozáson, és dokinál voltam is négyszer (oké, én hat hetente járok, és eddig három pecsétem van tőle, mert egyszer a kórházban voltam, viszont júli elején megyek legközelebb, akkor meglesz a négy alkalom). Eddig ezért is nem aggódtam a védőnő miatt, meg ő sem miattam (legalábbis nem keresett), gondolom azért, mert negyedik gyerek. Két és fél éve költöztünk ide, és még egyszer sem volt nálunk. A gyerekdoki kijött Berci születése után, és beszámolt a védőnőnek, aki mondta, hogy akkor ő nem jön. :) Nem is bánom, bevallom. Az előző helyen az ottani védőnő próbált jönni, de sosem voltunk otthon, vagy éppen szoptattam, és nem nyitottam ajtót, így egy idő után leszokott rólunk. :D

Ltigram,
miért csak három hónapig tart majd nálatok a szoptatás? Gyógyszert kell szedned utána, vagy miért?

Megyek, rendbe kapom a házat, ha már ilyen trotty idő van, legalább nem akarok kimenni, és van kedvem bent tevékenykedni egy kicsit. :) Na, erre kisütött a nap. :P

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok Csajok!

Remélem mindenki jól van és a babucik is jól érzik magukat odabent! A tegnapi napom katasztrófa volt, nem így terveztem! Apát haza kellett rángatnom hamarabb, mert tök rosszul éreztem magam! Eldöltem az ágyon 14 órakor és baromira el kezdett keményedni a hasam, és olyan hülye érzés fogott el, hogy ki jön a manó, a hólyagommal együtt, nyílaló fájdalmak! Ráadásul kihozta a pánikot is! Nagyon megijedtem, mert egyik gyerköcömnél sem volt ilyen! Feküdtem, amíg nem kellett menni a lányom fellépésére! Évbúcsúztató bulija volt a sulinak , ők néptáncoltak, mert hagyományőrző tagozatra jár! Alig mertem elmenni, de tudom, hogy nagyon a szívére vette volna, és akkor már jól is voltam! Naná, hogy ők kb az ezredik műsorszám voltak! Megvártam, hogy fellépjenek, utána kimentem, mert végig keményedett a pocim és nem volt jó ülni azokon a hülye székeken! Hat órakor már megint olyan nem jól éreztem magam, hogy hívni akartam a dokit! De nagyon nem akartam kórházba menni! Anyukám és még sokan mondták igyak valami felest, attól jobb lesz! Szóval nagy nehezen rávettem magam, hoyg megigyak egy kis pohár Jáger Meistert! ÉS JOBB LETT! aZTÁN ESTE KILENCKOR MÉGEGYET, ÉS MÉG JOBB LETT!

Hol engednek 24 órán belül haza szülés után? Én kórházfóbiás vagyok, szóval remélem, hogy hamar hazajöhetünk majd! :lol:

adri: szép nagy bébi!
rilla: neked súlyt nem mondtak? Tök jók a méretei a bogyónak!

kovisziszka

Zsizsa
Igen most naponta 2x kapom a vérhigíto injekciót és a szülés vagyis a császár után még 3 honapig kaphatom és az az idő alatt szopizhat utána gyogyszerre álitanak és akkor sajna már nem.

Kandi
Szép poci :D

Margit
Vendég

Sziszka!Igen lent van...szerintem is...de mégis...a gyomor szájamat úgy nyomizza...főleg ha ülök....

Margit!Üdvözöllek....!
Majd fejjél...és akkor kitolhatod az anyatejes időszakot!Én Natinál hűtőből még 4 hónapig tudtam adni anyatejet anno!
kandi72
Budapest III. kerület

kandi: nekem is lent van a pocim, de ha ülök igencsak nyomja a gyomrom! Gondolom azért mert tök vékonyka vagyok! Bár az előző kettőnél is sovány voltam, de ők nem kínoztak meg! :lol:

margit: ne bánkódj azon, hogy csak 3 hónapig szoptathatsz! Jó ötlet, amit kandi írt! Miért nem kaphatod csak 3 hónapig az injekciót? Nem lehet elhúzni?

kovisziszka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?