Sziasztok!
Megjöttünk mi is a nyaralásból, az Őrség tényleg csodálatos, a táj és azok a pici falvak eszméletlenül gyönyörűek! Ilyen helyen szívesen lakik az ember!
Akartam még előtte írni, hogy voltam dokinál, a keményedések ellenére a méhszáj nem változott, továbbra is 2100 (már a harmadik terhességem így indult, és a negyedik is), azaz a külső nyitva van egy picit.
Olyan szinten elkezdtem vizesedni, hogy két hét alatt sikerült a mérleg nyelvét 4 kilóval feljebb tornászni, így most 13 kiló hízásnál tartok... Ez van.
Közben rádöbbentem, hogy védőnőnél még csak egyszer jártam, 16 hetesen, amikor kitöltötte a kiskönyvemet, azóta sem... Ciki.
De valahogy úgy nincs kedvem felpakolni a három gyereket, és elmenni pofavizitre, ahol valójában semmi sem történik, ráadásul egy csomót kell várni.
Ja, a hasam akkora, hogy ekkorával mentem szülni az első gyerekkel.
Kiságy: én az első előtt azt hittem, hogy külön ágya lesz, a miénk mellett, mert hát a babának a saját ágyában a helye, nekem meg apa mellett, és látjátok, hová jutottunk?
Egy hétig aludt a kiságyban, én a kiságyra tapadva, hogy minél jobban érezzem, aztán rájöttem, hogy hülye vagyok, és magunk mellé vettem. Sokkal egyszerűbb volt így éjjel szoptatni. Három éjjel kipróbáltam, hogy felkelek, és ülve szoptatok, de belehaltam a fáradtságba, így elvetettem az ötletet. És még ma is velünk alszik a legnagyobb is.
Ráadásul külön szobában vagyunk, mert a kicsi minden zajra felébred, meg amúgy is ébred, és olykor hangos is, a nagy meg horkol, szóval így a legegyszerűbb. Apa a nagyokkal, én a kicsivel. Szerencsére egyikünket sem zavarja túlságosan a helyzet (persze jó lenne együtt aludni), úgy vagyunk vele, hogy amikor majd nagyobbak lesznek, úgyis igénylik a saját helyet, szóval eljön még a mi időnk.
Ja, és mindig az is eszembe jut, hogy szegény baba, eddig a hasamban volt végig, majdhogynem egyek voltunk, a szülés után meg külön szobában alszik teljesen egyedül, nekem ez nagyon szívbemarkoló gondolat. De hát mindenki máshogy gondolja, nem igaz?
Normaflore helyett Protexint javaslok, a Normaflore csak egyfajta bacit tartalmaz, ami alapból nincsen a bélrendszerben, és antibiotikum rezisztens, ami azért nem jó, mert átadhatja a rezisztenciáját a kórokozónak, így kifejlődhetnek jó kis rezisztens kórokozók, amik nem reagálnak később az antibigyókra. A Protexinben többféle baci van, ami amúgy is megtalálható a bélflórában. Oké, drágább is, de valamit valamiért.
Hogy ti milyen aktívak vagytok!
Én mostanában alig tudok mozogni, álmos is vagyok folyton, csoda, hogy most még fent vagyok. De gondoltam, bejelentkezek már egy kicsit, hogy lássátok, élek még.
Haskötős bugyit én az elsőnél használtam, de nem emlékszem, milyen hatása volt...
Azt tudom csak, hogy mindig egyre több idő kellett ahhoz, hogy visszatérjek az eredeti formámba, a harmadiknál már egy év is (és a csípőm most már véglegesen sokkal szélesebb, mint volt, de bevallom, nem bánom).
Bocs, alig reagáltam valamire, csak így az utolsó oldalt futottam át nagyjából, mert tényleg fáradt vagyok.
Szép hétvégét mindenkinek előre is!