Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok BMC-s kismamik!!

Tegnap voltunk 12 hetesek és még mindig olyan a hasam mint tornász koromban. Nagyon el vagyok keseredve. Kedden megyek genetikai ulrahangra. Nem tudjátok véletlenül,hogy ez miből áll??Szerintetek mennyit kér el az orvosom a magánrendelőjében vizsgálatonként??? A kórházban nem csinál terhes gondozást.

Hirtelen ennyi.
Ja még valami időnként begörcsöl pár másodpercre a hasam ez normális??

Kép
Kép
colin

Colin!

Nyugi, feküdhet hátul a baba, nekem is hátul tapadt... A hasam pedig végig görcsölgetett, ezért kellett sokat fekündöm...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok,

Szokás szerint ’jó’ időnk volt balatonon, úgyhogy haza is jöttünk ma este:)Be is néztem hozzátok:)

Vicky,
Köszönöm szépen, jó kis hegyes Remélem sikerült megúsznod a hasmenést. Én végig az első trimeszterben törzsgárdás voltam a mosdóban:) De nekem van egy collitis nevű betegségem és hát az, ha kap egy kis hormont jól belobban. Nem nagyon tudtak mit adni a dokik, csak szenet.:)))) Meg Smektát a második trimesztertől.

Heni77,

Gyere, gyere minél hamarabb:)

Rilla,

Egyidős is a pocakunk :D Ausztriában voltunk, szerencsénk volt, mert a párom szüleinek van RCI-juk és így ingyen volt a szállás, kaját meg vittünk, a benzint meg osztottuk anyóskámékkal. Szuper időnk volt, nem volt túl meleg és valahogy máshogy – sokkal nyugodtabban élnek az emberek. Jó lenne úgy megöregedni, ahogy ott tudnak. Méltósággal és egészségesen, nem rettegve a hóvégétől :( Figyu, te voltál már terheléses cukron? Azután UH vizsgálat kellene hogy jöjjön? Nekem kicsit furi ilyen szempontból a dokim, soha nem mondja, hogy milyen vizsgálat lesz (UH vagy nőgyogyi) így mindig kavar van mire készüljek :) Mármint lelkileg :(
Sikerült bevásárolni?:)))

Dita,

Te füllentesz:)))) Ez a pocihordozó nem lehet 95 Kg!!!!!!!

Akire,
tündér vagy, de hát sajnos nem az önfegyelmem eredménye ez a testalkat :( Dmindenki azzal vigasztal, hogy úgyis elveszi a kismanó azt, amire szüksége van.:) Babanéző, most lesz szívhang :D Annyira jó hallgatni :D

Colin,

Gratula a 12. héthez. :D Hát ha jól emlékszem, akkor hasi UH volt, a tarkóredő méretét és orrcsont meglétét nézte az UH-n a doki. Itt látni egészben a kisbabut, mármint egész babaformája van, nagy élmény volt, ezért én elvittem apát is, aki olyan happy volt utána egész nap, mint egy első randis gimnazista......bár lehet, hogy a mai fiatalokra már nem áll ez a hasonlat :oops: Lehet, hogy akkoriban kellene megjönnie a piroskának, amikor görcsölsz? Szedsz Magne B6-ot?

url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]
swanny

Sziasztok Lányok!

Átvettem a táblázat szerkesztését és kezelését. Jelenleg gyűjtöm az infókat, adatokat hozzá. Azt hiszem, kicsit szelektálni is lehetne, mert sokan vannak benne, akik régóta nem írtak, nem is nagyon tudunk róluk. Ugyanakkor sok új taggal bővültünk, akiket bele lehetne tenni, de nem tudunk róluk semmit.
Sokan mondták, hogy már nem tudják számon tartani, kinek mikor kell drukkolni. Így hasznos lenne, ha a táblázatunk tényleg friss lenne! Szóval légyszi, adjatok meg friss adatokat! Azért megpróbálom összeszedni a fórumokból is.
Ami kellene:
:arrow: név,
:arrow: életkor,
:arrow: lakhely (ha nem titkos),
:arrow: doki neve,
:arrow: mi a probléma,
:arrow: milyen beavatkozás volt az utolsó (és hanyadik),
:arrow: mi az eredmény (vagy mikor várható teszt-eredmény, vagy mikorra várható a manó, vagy ha megszületett már, mikor és mi a neve)

Jöhet akár priviben is!
Előre is köszi a segítséget!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

V. Andinak a családi fotóalbumba :lol:
Kép

Sziasztok!
Mostmár én is átmerészkedem ide Hozzátok.
Ma voltunk UH-on, 7 mm-es a babánk és láttam a szívcső pulzálást is. :lol:
Mai nappal elbocsátottak a BMC-ből :lol: Max a kistesóért megyünk majd vissza!
Biztosan lesznek majd buta kérdéseim, remélem majd segítetek!
Vigyázzatok Magatokra, sok puszi

Kép
akire79

akire: Gratulálok a szívhanghoz. Te most már ide tartozol. Nemsokára mi is jövünk. :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

[quote="akire79"]V írta:akire79. Andinak a családi fotóalbumba :lol:
Kép

Akire, szívből gratulálok az uncsitesónkhoz!!!Junior is örömét jelezte a pocakban!Alig várom már,hogy mindkét manó megszülessen!!!Vigyázzatok magatokra!

Kép
v.andi

Sziasztok!

Az előző oldalt még nem olvastam vissza, de ígérem bepótolom, holnap végre jön az upici és remélem végre felgyorsul turbóra a netem. :)

COLIN
Gratula az 1. trimeszter végéhez. Most már kicsit fellélegezhetsz. :)
Anyukámnak én a 3. gyereke vagyok, és nemrég nézegettem a képeket amikor velem volt terhes és azt láttam, hogy egy Horvátországi nyaralási képen ül egy kövön a tengerparton kétrészes fürdőruhában és hihetetlen lapos a hasa. Pedig akkor már 5 hónapos terhes volt velem. Aztán végül karácsonykor megszülettem 4 kiló 15 dekával és ha jól emlékszem 61 cm-rel. :) :) :)

AKIRE
Édi a kicsi csomagod. Csinálsz majd egy olyan vonit is ahol az látszik hogy most hány hetes vagy? Nem vagyok jó matekos! :wink:
Elég rossz minőségű a kép, hogy hogy nem látszik a petezsákban a babó??? :shock:

Ezek a méretek...... nem semmi igaz? Kb. a 12. hétre éri el ennek a méretnek a 10xesét! :)

SWANNY
Sajnálom, hogy nem volt jó időtök a Balcsin. Mi az északi parthoz közel élünk A Bakonynál. Itt elég cudar idők szoktak lenni.
Szombaton mi is elindultunk Pécsre az állatkertbe, és végig szakadt az eső, de szerencsére mire odaértünk addigra elállt.

dita75

Ditus!
Igen sajnos elég rossz a kép, de a petezsák alján, ha jól megnézed, akkor ott van a baba beméretezve!
Szerintem rám hasonlít!!!!! :lol: :lol:
Bár ezzel az apja nem teljesen ért egyet!
Te már a 15. hetet töltöd? Hihetetlen hogy megy az idő!

Csinálok majd másik vonalzót is, de még nem találtam igazán jót, amúgy a 6 + 2 vagyok ma.

Kép
akire79

Akire!

Szívből gratulálok!:)

Kép
nika28

Sziasztok :D

Akire,
nagyon örülök :D Olyan jó volt olvasni a jó híreidet :D A profil fotódon te vagy?:)

Dita,

és milyen volt az állatkert?:) Megéri a kirándulást? Még soha nem voltam ott :D

Kismamik, ti gondolkoztatok az őssejt levételen? Ha igen, mire jutottatok?

Puszi,
S,[img][img]http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/1-31-1-2009_08_20-Kism4r.jpg[/img][/img]
swanny

Gratulálok lánykák :) Szépek a pocakok és a babák.

Csak egy akcióra hívnám fel a figyelmeteket. A www.bookline.hu -n sokminden most akciós, a bébihordótól kezdve a baba és kismama kozmetikumokig minden. Tudom ajánlani :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Bocsi, hogy belekotyogok - bár már ott tartanék, hogy én is köztetek lehessek - de az őssejt levétellel kapcsolatban csak egy mondatot mondanék:
Úgy hallottam, hogy - sajna - ez a vastag pénztárcájúak kiváltsága még. Ha jól tudom, több százezer Ft-ba kerül (ha jól emlékszem, 300 ezret hallottam). :?

Na, közben meg is néztem itt:
http://www.krio.hu/cgi-bin/krio.cgi?menuid=25hu

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

swanny: Én ha megtehetném, akkor levetetném. Csak ha megnzed a krio árait, azok még 265-ös árfolyammal számolnak. Ha arra gondolok, hogy lehet hogy 20 év múlva ez mentené meg a gyerekemet, akkor biztos nem az árat nézném. De sajna most nem futná rá.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Tegnap késő este jöttünk haza belföldi "telelésünkből", Harkányból. Most tudtam csak megnézni mi történt veletek, s köszöntöm körünkben az újakat.

Nagyon szép pocakokat láttam, gratula hozzájuk.

Mi pénteken megyünk a 18 hetes UH-ra, már várom.

Békásmegyer hegy felőli oldalán van 2 turi is, ahol kifejezetten gyerek cuccok vannak. Van egy angol turi is, de ott kevés a nekem tetsző és én drágállottam. Az egyik a Csobánka térről ahogy jövünk beljebb, a tér után van egy cipőbolt mellett a CBA utcájában, a térrel szemben. A másik az a Bárczy suli mögötti utcában a lottózó mellett. A Hollósban van egy bababolt, ott is vannak használt és új cuccok is kedvező áron.

Párommal bennünk is megfordult az őssejtlevétel, de anyira sokba kerül, hogy az eddigi kiadások után már nehezen tudnánk kipréselni magunkból.

A pécsi állatkertet kérdezte valaki, na mi voltunk gyereknapon, iszonyat tömeg volt. Közepes méretűnek mondanám, s ha valaki elmegy, vegyen kombinált jegyet, amivel a belvárosban levő terrárium is megnézhető. Kicsit hegyvidékes az állatkert, nem olyan sok az állatka, de van néhány, kb. 1,5-2 óra lassú nézelődéssel bejárható, bámészkodással.
A terrárium külső részén vannak vidrák, kisállat simogató nyuszikkal és tengerimalaccal, vannak tekik, a terráriumban meg akváriumi kishalak, és hüllők. Ottjártunkkor éppen etetés volt, jópofák voltak a kisebb testű hüllők. Aki akarta még az egyiket meg is simogathatta.

remény73

sziasztok,

igen, a hétvégén én is nézegettem, kegyetlen drága az őssejt levétel és ráadásul Mo-on nem is tudják használni, ha van akkor sem....

Witch,
köszi a tippet.:) Mi állandóan a bookline-nál vásárolunk, mert itt a bolt a sarkon és 10-20%-kal néha még többel olcsóbbak a könyvek, mint bárhol máshol ha megrendeled neten:)

Most pénteken a 2in1ban, a Lövőház utcában lesz 70%-os kedvezmény a babamamatudakozo.hu-n regisztráltaknak. Ha nem regisztráltatok, akkor a boltban is lehet és már él a kedvezmény, ha venni szeretnétek valamit. Bár én még mindig turi párti vagyok:)

Szép hetet mindenkinek,
s.
swanny

sziasztok,

igen, a hétvégén én is nézegettem, kegyetlen drága az őssejt levétel és ráadásul Mo-on nem is tudják használni, ha van akkor sem....

Witch,
köszi a tippet.:) Mi állandóan a bookline-nál vásárolunk, mert itt a bolt a sarkon és 10-20%-kal néha még többel olcsóbbak a könyvek, mint bárhol máshol ha megrendeled neten:)

Most pénteken a 2in1ban, a Lövőház utcában lesz 70%-os kedvezmény a babamamatudakozo.hu-n regisztráltaknak. Ha nem regisztráltatok, akkor a boltban is lehet és már él a kedvezmény, ha venni szeretnétek valamit. Bár én még mindig turi párti vagyok:)

Szép hetet mindenkinek,
s.
swanny

De gyorsan eltelt ez a hétvége, de sikerült minden eltervezett babakelengyét megvennünk, már csak pár apróság van hátra ! :D

Akire
Örülök, hogy végre ebben a topikban vagy és szívből gratulálok a babácskához !! :D

Colin
A 12. héten nekem sem volt semekkora pocim...de még a 15. hétben sem, szóval emiatt ne aggódj ! :lol:

Swanny
Én már voltam terheléses cukron a 24. héten, most pedig a 30. hetes uh jön....de én már most csütörtökön elmegyek, mert nem lesz időm a jövő héten, mert már a nyaralásra fogunk készülni.
Őssejt : mi nem vetetjük le, mert aránytalanúl drága és Magyarországon amúgy sem tudnak vele mit kezdeni, meg különben is makk egészséges lesz a babánk ! :D

Kakti
Név : Rilla
Kor : 28 év
Lakhely : Sopron
Doki neve : Dr. Konc János
Probléma : endometriózis
Beavatkozás : 1 lombik
Eredmény : Kristóf baba várható születése : augusztus 20. :D

Remény
Pénteken már te is biztosan megtudod mi lapúl a bébi lábacskái között ! :lol:

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok Csajszik!

Na, megjöttem én is. :lol:

Hááát, mi az ország keleti felében Fehérgyarmat környékén voltunk és az időjárás ott sem volt más, mint az ország nagy részén. Eső és 15-20 fok. :roll: :?
Párom nagymamájánál voltunk egy kis faluban, lehetett sokat pihenni. :)

Szépek a pocifotójatitok! :lol: :lol: :lol:

A jelenlegi pocakomról a fotót ma este megcsináljuk, de addig is fel tudok tenni egyet kb. 13 hetes koromból. Persze azóta már jócskán megnőtt, most már a kilók is beindultak pozitív irányban.
Nem a legjobb kép, de a poci már látszik valamennyire ezen is.
Azóta már 4 hét letelt, majd meglátjátok mennyi különbség van a két állapot között. :lol:

Kép

Akire: gratulálok a kis Babóhóz és örülök, hogy itt vagy!!!!

Már visszaolvastam, de annyi mindent írtatok !szerencsére!, hogy alig tudnék rá reagálni!

Majd próbálok bekapcsolódni mától újra.... :lol: :lol: :lol:

Ma délután megyünk UH-ra, már nagyon be vagyunk sózva!!!! :lol:

Vigyázzatok a Babákra és Magatokra!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok!!

Ma mentem 12 hetes ulrahangra és csodás érzés volt látni a törpikét. 62 mm vagyunk ám és nagyon hátul helyezkedet el. Picike pocakos ugyhogy apja gyereke.láttam a picike kezeit meg a lábacskáit. Minden meg van csak picikében most már csak nőnie kell.
Akire gratulálok és nagyon vigyázz magadra,remélem rókakoma nagy ivben elkerül téged.
Puszi

Zsú

Kép
Kép
colin

colin: Gratulálok a babakkucshoz. De jó neked, hogy túl vagy az első 12 héten. Már alig várom.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky kismami, milyen jól hangzik, nem?

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Colin!

Látod, nem is tudom ki mondta, azért nem nőtt még annyira a pocakod, mert hátul helyezkedik a kis Ángyáska. Gratula a 12 héthez, problémamentes pocakosodást kívánok!!!!

heni77

heni: Tényleg nem hangzik rosszul, csak még annyira felfoghatatlan.
vicky79
Budapest III. kerület

Dita merre vagy???
Apeh megtisztelt már a lóvéddal?

heni77

HENI, VICKY
NE túlozzatok a pocakotokat illetően, bár ha jobban belegondolok, és talán ti is emlékeztek rá, hogy a stimu alatt nekem is hihetetlen megnőtt a hasam. Persze előtte sem volt lapos, de ahogy elkezdtem szurizni napról-napra nagyobb lett. A beülti után is nőtt úgy éreztem mintha legalábbis egy almot ültettek volna vissza belém. :)

AKIRE
Köszi a felhomályosítást, most hogy jobban megnéztem tényleg ott van, csak beleveszett a környezetbe! :)
Az enyém pont középen volt a petezsákban és nagy feje volt, mint az apjának :lol: :wink: ezért látszik jobban.

SWANNY
Én még egyszer nem mennék. NEm volt egy nagy szám. Igaz nekem a párom fiának hisztijei általában még az élettől is elveszik a kedvemet, lehet ezért nem tetszett annyira. ( 2 évvel ezelőtt életemben először láttam a tengert, sajnos a párom fia annyira elrontotta azt az egy hetet, hogy a nyaralás felétől és utána kb. két hétig bőgtem. )
A tv-torony viszont szupi volt. NAgyon jól be lehetett látni az egész várost, szép látvány volt.

Az őssejtről hasonlóképpen tudok nyilatkozni mint Kakti, nálunk sajnos a mindennapok is nehézséget okoznak, és ha addig nem nyerünk a lottón akkor valszeg nem lesz alkalmunk levetetni a köldökzsinórvért. Pedig nagyon szeretném.
Tudom, hogy lehet részletre is fizetni, de már így is van lakás és kocsihitelünk, valahogy nem hiányzik még egy kiadás a nyakamba.
Nagyon remélem, hogy Bogyinak nem lesz semmi olyan komoly baja hogy ezt a dolgot később megbánjuk.

RILLA
Örülök, hogy sikerült bevásárolni, mi szépeket vettetek???

TRIX
Te is nagyon vékony vagy, ezen a képen olyan mintha csak egy meggymagot nyeltél volna le! :)
Hát lesz ez még másképp is! MAjd a végén! FElkészültél???
:wink:

COLIN
A 12. heti uhu nekem is nagy élmény volt. Bogyi nagyon édesen kalimpált a kezeivel és csúszdázott a pocakomban.
NEm sírtad el magad? Én a határán voltam.
Alig akartam felkelni a vizsgálóasztalról mert még elnézegettem volna órákig. :)

HENI
Vicky után te jössz! Most éppen hol tartotok???

RONYval mizu? Nem olvasom a másikat, van már vmi hír???

dita75

HENI

Még nem tisztelt meg az apeh bácsi. :twisted:
Egy upicis számlát nem is tudtam befizetni elmaradtam vele egy hónapot. Gondoltam az nem olyan gáz ha nincs tévé,meg net, a víz, gáz és a villany már annál inkább. Tehát inkább azokat pengettem ki.
Erre mit csinált az upici? Azt hittem a gépem vírusos. Szerelőhöz is elvittem több ezerért (még ki se fizettem a szerelést sem, mert egy ismerős csinálta meg) erre kiderült hogy ezek a szemetek (upici) korlátozzák a netemet és ezért nem jönnek be az oldalak vagy ha épp bejönnek fél óra alatt. Most mond meg. A csekket már befizettem, fel is hívtam őket, és még mindig nem állították vissza a normális sebességet a neten. Holnap valszeg elmegyek és körülnézek a mobilszolgáltatóknál, ez a vezetékes amúgy is elég helyhez kötött. A hálószobába van bevezetve és csak fekve az ágyon tudok netezni.
Én olyan peches vagyok ezekkel a szolgáltatókkal, apeh-kel, oeppel. Pedig már 10 éve egyedül intézek mindent, a 3. ingatlanomat vettem és újítottam fel, bankkal, közjegyzővel, földhivatallal, ügyvéddel tárgyalok évek óta. Bonyolult ügyeket intéztem, mert adtam és vettem egyszerre amit elég nehéz összehozni, és ilyen egyszerű dolgok meg kifognak rajtam.

Nem is mondom hogy ma meg összeestem az utcán.
A fogászatra indultam és annyira tele volt a gatyám most is (a 8 hét óta készülök, de nem jutottam még el a mai napig) hogy félúton elájultam, és ott az árok partján félkómásan megfogadtam, hogy nem fogok elmenni ha daruval visznek akkor sem, mert nekem ez nem hiányzik. MEg fogom mondani a védőnőnek is.
NEm érdekel ha leszíd, én még egyszer nem tezsem ki magam ilyesminek. NEm megy és kész, nem tudok ellene tenni.
:roll:

dita75

Dita!
Ne ijeszgess engem ilyenekkel! Vigyázz Magadra nagyon!
Az nem nagyon volt világos, hogy azért ájultál el, mert félsz a fogorvostól vagy mástól?????????
Nem tudna valaki elkísérni?

Kép
akire79

AKIRE

Nagyon rossz élményeim vannak a fogorvoslással kapcsolatban.
Most pedig babával a pocakban még jobban félek az egésztől.
Végülis nem azon múlt hogy egyedül mentem, mert ha egy hadsereg kísért volna akkor is elájulok. Talán álmomban kéne kijönnie a dokinak házhoz, mert jelenleg másképp nem tudom elképzelni a kezelést.

Amúgy eddig a fogorvosnál kb. 95 %-ban úgy mostak fel.
Hát most még el sem jutottam odáig és már fel kellett mosni.

Gyerekkoromban nagyon elrontottam az édességgel a fogaimat.
A szemfogaim eleve ki sem nőttek. Pótolni kellett még tizenéves koromban, mert megröngenezték és nem volt a tejfog helyett új.
Esze ágában sem volt kinőni. Most 33 évesen ott tartok hogy felül már az egész fogsorom porcelán. Alul a két leghátsó fogam kivételével megvannak, de sok a tömött, és ezek közül kettőből nemrég kiesett a tömés, úgyhogy elég érzékenyek. NEm tudom hogy november végéig kibírom - e kezelés nélkül.

Megpróbálok erőt venni magamon. De kihúzatni semmiképp nem engedem, ha meg betömi akkor csinálja valahogy úgy hogy ne kelljen injekció.

Jövő héten megyek a védőnőhöz majd megkérdezem tőle hogy mit tanácsol. Ha nem nagyon muszáj és nem fáj a fogam akkor majd szülés után megcsináltatom.

dita75

Dita!

Nem semmi ez a UPC, szemét banda mind.....
Na hogy a lóvéról ne is beszéljünk.

Én tegnap voltam IR en, kibírható, remélem az eredményem tökéletes lesz. Most az a gáz, hogy bármelyik pillanatban megjöhet Piroska néni, de mégsem tudunk kezdeni , mert az IR eredménye 2 hét :shock: mire meglesz, így a következő mensibe kezdünk mindenképpen, ha csak közbe nem jön mégvalami.....de nem fog,!!!!!!

Én is jönni akarok már ide, Rony val, Akire vel, Zoe val, és Vicky vel hozzátok!!!!!

heni77

Kép

Sziasztok!

Nagyjából elkészültem a táblázattal. Jelenlegi állapotában megtekinthető elvileg a képre kattintva, vagy ha úgy nem sikerül, akkor a következő linken:

http://kepfeltoltes.hu/view/090603/_JT_ ... es.hu_.jpg

Aki szeretne bele- vagy onnan kikerülni, priviben jelezze!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Dita!

Ha van jó fogdoki ismerősöd, akkor csak tesz a kiskönyvedbe egy pecsétet és majd megnézeted szülés után...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Jó reggelt Csajszik!

Vannak híreim: tegnap megtudtuk, hogy az egyik Babánk kisfiú. :lol: Neve: Nándor lesz, ezt már rég kitaláltuk.
Nagyon szépen mutatta, hogy mi rejtőzik a két lábikója között. :lol:
A másik Babánk takarta magát, ezért Őt még nem tudta a dokibácsi megmondani. :( :? Szorítsatok, hogy Ő kislány legyen, szeretném, ha Tamara Nóra lenne a neve :)
Ha fiú lesz, sem adom vissza :D , csak akkor még egy nevet kell keresnünk. :wink:
Annyira édesek voltak a Picúrkáink, összevissza forgolódtak, alig tudta a doki megnézni Őket. :)
A hosszukat már nem is mérte, azt mondta ilyenkor már nincs jelentősége.
Valószínűleg hétfőn megyek genetikai UH-ra a Jánosba (kell hozzá az AFP eredmény), majd a mai nap folyamán bejelentkezek 4D-re is, szintén jövőhétre. :D :D :D

A nőgyógyimtól megkérdeztem, hogy mehetünk-e nyaralni. Hétfőn még megnézi a méhszájat és ha ott minden rendben van ill. ha még akkor is panaszmentes leszek, elmehetünk. :D

Csináltam két új pocakfotót :lol: :

Kép

Kép

Olvasgattam tegnap a másik topikot, látom babásodnak a lányok. :D
Vicky, Rony: szívből gratulálok Nektek! Kívánom, hogy minden rendben legyen!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyertek mihamarabb, minden nap!!!!

Kakti: köszi a táblicskut! Viszont lenne benne egy kis javítanivaló: 16 hetesnek vagyok írva, holott már betöltöttem a 17. hetet is. Ha tudod lszi. javítsd, ha tudod még követni!!! Remélem hamarosan te is pozi tesztet fogsz lebegtetni!!!! :) Köszi

Kép

puszi Trix
trix78

Zoe: ne haragudj, téged kihagytalak a sorból! :? Gratulálok most utólag. :lol: Ekkora HCG-vel tuti két Baba van :lol: :lol: (lehet több is, nem???), nekem 261 volt annak idején és a két Babóca itt növekszik a pocakomban. :lol:
Boldog babavárást kívánok neked is!!!

Kép

puszi Trix
trix78

Sziasztok!

Trixikém!
Nagyon gratulálok Nándikához :lol: Szép nevet választottatok, kíváncsi vagyok, hogy a kistesó mit rejteget a lába között!!!!
4 D n elvileg jobban látható, nem?
Akkor Norbi is bizti piszok büszke volt magára!!!!

Jó sokat nőtt a pocid az előző fotó óta!!!!! Szép nagyon.......
Vigyázz magatokra!!!

heni77

Szia Henikém!

Köszi a gratulációt! :D
Hát, igen. :lol: Mondanom sem kell, hogy Norbi tényleg rettentő mód büszke volt tegnap, este már meg is ünnepeltük, egy pohár vörösborral koccintottunk! Bár én csak belenyaltam a pohárba 8) :wink:

Én is kivi vagyok nagyon mostmár a másik Kisbabánk nemére, de ez hamarosan úgy is kiderül. :D

A pocim tényleg beindult, sajna vele a kilók is (kb. 3). Kaptam is tegnap egy kis fenyítést a dokitól, most szénhidrát diétára fogott.
Na mindegy, amúgy minden ok volt! :)

Remélem hamarosan nemcsak látogatóként tisztelsz itt meg minket, hanem kismamiként!!! Én is benéztem ide teszt előtt, és láss csodát, sikerült is! Drukkolok nagyon! puszika

Kép

puszi Trix
trix78

TRIX
Sztem is jó ómen babás topicba látogatni, nekem is szerencsét hozott! :)

Gratulálok Nándushoz! Remélem a másik babátok Tamara lesz.
Én is gondolkoztam ezen a keresztneven amikor volt a megasztár ilyen nevű lánynak drukkoltam, és megtetszett.

Nagyon csini a pocakod.
Azért örülnék ha ilyen kis helyre alakom és pocim lenne, néha bálnának érzem magam köztetek. :(

Méghogy diéta!!! Az egész terhesség alatt híztál 3 kilót vagy mostanában? Sztem egyáltalán nem sok, igaz én még nem híztam egy kilót sem, de ez nem azért van mert nem eszem rendesen, sőt!
Nagyon is kajálok, még egészségtelen kajákat is, mert a sósért meg tudok veszni, tegnap este az áll az alku alatt simán betoltam egy zacskó chio chipset. :oops:

KAKTI
NAgyon baró a táblicsku, bár én meg több hetesnek vagyok titulálva mint ami, igaz a pocakméretem még a 18-nál is bőven nagyobb. :roll:

HENI
Remélem jó lesz az IR és minél előbb tudtok kezdeni. ++++++++

WITCH
Köszi a tanácsot, jövő hétre gyűjtök erőt és elkísér barátnőm vagy anyósom a fogászatra.

dita75

Ditus: igazából az egész terhesség alatt eddig nem egész 3 kiló jött fel, de ez sajnos az utolsó 3 hétben. Szerintem a fotó csal, sokkal nagyobb darab vagyok :D , mint amilyennek látszom. Úgyhogy, nyugi! :lol: :wink:
Én széles csípőjű csaj vagyok és ez a képen nem annyira tűnik ki. :)
Köszi a gratulációt és a drukkot!

Én is szorítok, hogy Bogyó kislány legyen!!! :lol: mizu, amúgy? Fogdokit kivéve, mert látom ezzel megvannak a gondok. Még én is húzom, de a nyaralás után muszáj lesz elmennem.

A sósat én is kívánom általában, most viszont épp cseresznyét túrok!

Kép

puszi Trix
trix78

Dita!

Nyugi, a versenysúlyom 54-60 kg, a hormonok meg a PCO meg a pajzsmirigy miatt 86 kgal kezdtem a terhességet, és 104 kgal fejeztem be, azóta nem merek mérlegre állni :oops: :shock:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Pocaktulajdonosok!!!Koszonom szepen mindenkinek,hogy szurkol!!!mar atnezegettem mostanaban ebbe a topikba,de nem mertem irni,en inkabb olyan hatterbol sunyiztam!!!De mar,hogy Trix itt gratulalt nekem,osszeszedtem magam,es bekoszonok nektek!!!Csodalatosak a pocakfotok!Engem elvarazsolnak teljesen!!!!!Megmondom oszinten,meg mindig nem hiszem el,a keddi eredmenyhirdetest!!!!nektek is ilyen volt???Izgultatok,remegtetek,itattatok az egereket...folyamatosan csipkedem magam,hogy igaz!!!!Persze,most azert aggodok,hogy ott lesznek-e,es minden ugy alakul,ahogy kell.Ez normalis szerintetek?Ronyval mi egyutt kezdtuk a stimut,ugyhogy mindig kozos programmal utottuk el az idot mindig az eredmenyekig,es Paramaminak hivjuk egymast!!!Szoval most is olyan,mintha belso remegesem lenne!Colin!Szuper hirek,tul vagy a 12.heten!!!Akire! Fantasztikus a foto!!Trix!!Ti meg mar tudjatok,hogy van 1 kuki a tuti!!!Dita!!!Ne irj mar ilyen butus dolgot,hogy balnanak erzed magad!!!!!!!!Nekem a tulstimutol olyan a pocim,hogy lehet,hogy 3 hosnak tunok!!!Bar akkor mar nyugodtabb lennek,az biztos!!Hajra pocakok!!!Szoval szerintetek a hcg szintbol az orvos csak a baba szamat ertekeli ki,vagy a terhesseg "stabilitasat" hat ez nagyon hulye szo,de gondolom ertitek mire gondolok!!!Na nem zsibbasztalak titeket,orulok,hogy mindenki jol van,es koszonom a kedves szavakat!!szep napot mindenkinek Zoe
zoe33

ZOÉ
Örülök, hogy idetaláltál. Gyere gyakran, oszd meg velünk az érzéseidet, amiket egyébként nemrég mi is ugyanúgy átéltünk mint te. Bizony én is remegtem és sík ideg voltam, hogy mi lesz az eredmény. Amikor az egyik szobatársam mondta, hogy ő bizony előtte nap + tesztelt átkoztam magam, hogy én nem csináltam, de végülis megfogadtam, hogy ott akarom megtudni a doki szájából hogy mi a stájsz, és végülis már előtte pár perccel megtudtam, mert megláttam Erikát a biológust bemenni a szobába és akkor már eufórikus állapotba kerültem, mert tudtam hogy 1000 % hogy ő azért lesz jelen mert jó hireik vannak a számomra.
Ahogy most visszagondolok, elönti a szívemet a melegség, mert én még annyira boldog életem 33 évében nem voltam soha mint akkor.
Elég messze lakunk, Veszprém megyében, órák hosszat utaztam és próbáltam a vigyort valahogy eltűntetni a képemről, de nagyon nehéz volt. Apa az állomáson várt rám és alig tudtam tűrtőztetni magam. Szerencsére nagy színész vagyok így sikerült az autóig kibírnom hogy nyugodt legyek és ne lássa az arcomon a mérhetetlen boldogságot. Aztán odaadtam neki a macit aminek a pulcsija alá volt rejtve a teszt, majd amikor megnézte és felfogta hogy kisbabánk lesz kitörtem mint a vulkán és a nyakába ugrottam.
Kár hogy nem lehet mindennap ilyen élménye az embernek :wink: :lol:

TRIX
Én még mindig azt mondom, hogy nem sok az a 3 kiló, de a dokimnak én is tuti szót fogadnék. :)

Cserkó.... nyami! :)

WICHT
Aszta! Hát remélem a százast én sem ugrom meg nagyon drasztikusan. Jó lenne valahol a határán megállni. :roll:

dita75

Gratula az újdonsült kismamiknak. Rony várlak ide, már nagyon drukkoltam a háttérből.

Én ma elmentem, hogy bejelentkezzek a fogdokihoz, s mivel nem volt bent senki, behívta, megnéztek, s minden ok. Majd a 36. héten kell mennem megint.
Remélem minden rendben lesz a fogaimmal, én sem szeretem nagyon a fogkezeléseket. Igaz eddig 3-szor tömtek, és 1 fogam miután kiesett a tömés és letört húztak, és fájt, s féltem, de a fogkőlevételt se szeressem, de félévente leszedetem. Anno még gimis koromban is valakinek el kellett jönnie velem, ha tömés volt mert féltem.

Kakti, én vagyok 18. héten, nálam nem szerepel semmi.
Holnap megyek az Istenhegyibe genetikára. Nem értem miért nem a Jánosba lettem visszarendelve, miért küld a dokim az Istenhegyibe, de mindegy, talán kiderül a baba neme, mert 4D is lesz benne, csak látni lehet.

Tegnap eladtam 1-2 régi, kinőtt ruhám, én is voltam 45 kg, s akkor még jó volt rám néhány sort, s mikor kérdezte a vevő tudom-e a nemét, mondtam nem, s közölte szerinte lány lesz. Boldog lennék nagyon, de ha kisfiú lesz is imádni fogom.

Kíváncsi leszek nekem mit mond a védőnő, mert mikor voltam 56 kg-ot mért, ez volt 2,5 hete, most azóta én 57-et. Talán ez még nem olyan sok. Az én pocimon még annyira nem látszik, s várom, hogy érezzem a babókám rugdosását.

Trix gratulálok a kisfiúhoz, s drukkolok, hogy kislány legyen a másik. 16 hetesen nálam nem látott még semmit a doki. Neked a Jánosban van a dokid? Vagy a meddőségis maradt neked is?

remény73

Helló Mamik!!

Segitsetek lécccike. Tegnap voltam ultrahangon és nem volt túl böbeszédü az orvos aki csinálta és nem mondta el,hogy mi mit jelent.

Pl,
CRM tudom,hogy a baba hosszúsága
TAD ???? 18 mm
FL???? 8 mm
NT??? 1,6mm
BPD???? 18 mm

Hirtelen ennyi. Kerestem az interneten,de nem találtam meg.
remény ki a védőnőd???

Köszi

rony77, zoe33, vicky79 nagy puszit és kitartást kivánok nektek.

Kép
Kép
colin

Sziasztok!

Köszönöm itt is a gratulációkat, már nagyon vártam, hogy átröppenjek hozzátok :D :D :D

Igen, Zoe-val tényleg jól elparamamiskodunk :D Ő öszeolvas mindent, majd kiértékeljük, hogy akkor ez most hogy is van??? :D

Dita!
Ismerős volt ez a bazsajgós állapot :D Hazafele én is mindenkire vigyorogtam, akit csak megláttam. Még az aluljáróban a leszólítgatós emberkék is olyan kedvesnek tűntek.....

Egyébként éjszaka alig aludtam, 5 percenként felébredtem. Még most is olyan hihetetlen.
Ja és a párom reakciója, amikor elmondtam neki: Hát én tudtam, nemtudom minek kellett annyit aggódnod :roll:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Remény!

Én úgy gondoltam, hogy ha megvan a szülés várható időpontja, akkor kiveszem, hogy hányadik hét, mert egy idő után nem fogom tudni követni. Vagy amilyen tökfej vagyok, elfelejtem javítani. :D Szóval miután tudjuk, hogy Te november 3-ra várod a pocaklakódat, így az szerepel a táblázatban. Ebből mindenki számolgasson, ha akar (vagy nézze a vonalzódat)!

És igen, remélem, én is hamarosan már inkább ebbe a topikba fogok írogatni! :D:D:D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Remény: köszi a gratulációt Nándikához!
Ne idegeskedj a genetika miatt, biztos minden rendben lesz!!! :) Egyébként igen, nekem is a Jánosban van a dokim, Dr. Szathmáry Gábor. Nagyon kedvelem őt illetve nagyon meg vagyok vele elégedve, korábban is ő volt a dokim. :wink:

Colin: egy kis segítség a lelethez:

NT tarkóredő
BPD fej keresztirányú átmérője (két halánték közt)
OFD fej hosszanti átmérője (homlok és tarkó közt)
HC fej kerülete
TAD mellkas átmérője
APAD has hosszanti irányú átmérője
APTD has keresztirányú átmérője
AC has kerülete
FL combcsont
TIB sípcsont
FIB szárkapocscsont
HUM felkarcsont
RAD alkarcsont
CRL ülőmagasság
LMP menstruáció (dátum)
EDD by LMP szülés a menstruáció alapján (dátum)
AVARGE GA méretek alapján számított terhességi hét
GA by LMP menstruáció alapján számított terhességi hét
EDD by Ulrasound szülés az ultrahang alapján
FW Hadlock 4 becsült súly
FHR szívhang
MVF farfekvés
KPF fejfekvés
KP közepes
PLC placenta (méhlepény)

Kép

puszi Trix
trix78

Szia Trix!!!

Nagyon szépen köszönöm a kimeritő válaszodat.
Szathmáry doktor csinálta az ulrahangot azt mondta minden rendben van.

Kép
Kép
colin

Colin: akkor biztos rendben van minden, én megbízom benne. Gratulálok! :lol:

Kép

puszi Trix
trix78

RONYkám!
Annyira örülök nektek! El sem tudom mondani. :)

Meséltem hogy voltunk a pécsi állatkertben teszek fel néhány állatkát, most töltöttem fel a gépemre:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dita75

Dita!

Szerintem a negyedik állatka a legszebb, és legaranyosabb :wink: :lol: :lol: :wink:

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?