Sziasztok,
Szokás szerint ’jó’ időnk volt balatonon, úgyhogy haza is jöttünk ma este:)Be is néztem hozzátok:)
Vicky,
Köszönöm szépen, jó kis hegyes Remélem sikerült megúsznod a hasmenést. Én végig az első trimeszterben törzsgárdás voltam a mosdóban:) De nekem van egy collitis nevű betegségem és hát az, ha kap egy kis hormont jól belobban. Nem nagyon tudtak mit adni a dokik, csak szenet.
))) Meg Smektát a második trimesztertől.
Heni77,
Gyere, gyere minél hamarabb:)
Rilla,
Egyidős is a pocakunk
Ausztriában voltunk, szerencsénk volt, mert a párom szüleinek van RCI-juk és így ingyen volt a szállás, kaját meg vittünk, a benzint meg osztottuk anyóskámékkal. Szuper időnk volt, nem volt túl meleg és valahogy máshogy – sokkal nyugodtabban élnek az emberek. Jó lenne úgy megöregedni, ahogy ott tudnak. Méltósággal és egészségesen, nem rettegve a hóvégétől
Figyu, te voltál már terheléses cukron? Azután UH vizsgálat kellene hogy jöjjön? Nekem kicsit furi ilyen szempontból a dokim, soha nem mondja, hogy milyen vizsgálat lesz (UH vagy nőgyogyi) így mindig kavar van mire készüljek
Mármint lelkileg
Sikerült bevásárolni?:)))
Dita,
Te füllentesz:)))) Ez a pocihordozó nem lehet 95 Kg!!!!!!!
Akire,
tündér vagy, de hát sajnos nem az önfegyelmem eredménye ez a testalkat
Dmindenki azzal vigasztal, hogy úgyis elveszi a kismanó azt, amire szüksége van.
Babanéző, most lesz szívhang
Annyira jó hallgatni
Colin,
Gratula a 12. héthez.
Hát ha jól emlékszem, akkor hasi UH volt, a tarkóredő méretét és orrcsont meglétét nézte az UH-n a doki. Itt látni egészben a kisbabut, mármint egész babaformája van, nagy élmény volt, ezért én elvittem apát is, aki olyan happy volt utána egész nap, mint egy első randis gimnazista......bár lehet, hogy a mai fiatalokra már nem áll ez a hasonlat
Lehet, hogy akkoriban kellene megjönnie a piroskának, amikor görcsölsz? Szedsz Magne B6-ot?
url=http://www.nagyonbaba.hu]
[/url]