Sziasztok!
Mó, nagyon édes Alex, igazi kis tüzes szívtipró.
Agnese, úgy látom hasonló az ízlésünk játékok terén
Remélem, Gabi is szeretni fogja a kutyót! Örülnék, ha könnyebben elaludna vele. Az esti altatásnál nincs gond, de napközben...
Kakti, küldöm az infókat
Szuper, hogy csinálod a táblázatot!
Zsókuci, megnéztem a képeket, szuper lehetett! Mostanában mivel foglalkozol, megvan még az irodai melód is vagy már "csak" körmözöl?
Erika, nagyon sajnálom, hogy ilyen gondjaitok vannak
Dévényhez mentek végül vagy más jellegű a torna? Miért kell műteni, mit tudnak csinálni az izmokkal műtétileg? Nagyon szorítok, hogy megússzátok! Aloéval nincs tapasztalatom, de én is mindent megpróbálnék a helyedben, amit segíthet.
Ballagyó, hát elég nagy a pangás
Fogjuk a nyárra? Hát nem tudom... voltak azért esős napok, és ugyanolyan csend volt. A régiek teljesen eltüntek, pedig olyan jó lenne, ha mindenki írna egy kis helyzetjelentést. Képekkel
Vuki, Édes a lánykád nagyon
Gabim nagyon hasfájós volt, ezért nem ettem semmit, ami puffasztott és a cseresznye engem nagyon felfúj. A tápszeren ne aggódj! Ahogy Gabi mondta, ez nem a vég kezdete
Én nagyon bánom, hogy annak idején annyit stresszeltem rajta, ha összejön a kistesó, tuti lazábban állok majd a dologhoz.
Nika, Atti nagyon huncut, már bújócskázik és hogy vigyorog a csibész!!!
Nagyon szép kisfiú!
Nálunk az van, hogy tegnap itt volt a védőnő, megcsinálta az 1 éves korban kitöltendő "tesztet", egy A4-es lap, tele mindenféle kérdéssel, miket csinál a gyerek, és miket nem. Persze Gabi mindenből a topon van, amit magától tanult meg, és az a két dolog, amit nem tud, azt nekem kellett volna megtanítani (pohárból inni úgy, hogy ő fogja a poharat és kanállal enni). A darabos kajával még mindig nem állunk túl fényesen
Sajnos hiába próbálkozom mindenfélével, ahogy megérzi a szájában a kajadarabot, eljátssza a hattyú halálát, fuldoklik, és utána nem hajlandó megenni már a pépeset sem, elveszti a bizalmát. Most kaptam a védőnőtől tippeket, hogy mit csináljak ezzel a problémával, hát majd meglátjuk. Megmondom őszintén, nem igazán akarok stresszelni emiatt, majdcsak lesz valahogy. A gond az is lehet, hogy Gabit egyáltalán nem érdekli, hogy mi mit eszünk, nem kunyizik. Hiába adok neki falatokat a mi kajánkból, csak ledobálja a földre. Persze a kavicsot a téren, azt megeszi, annál nem baj, ha darabos. Kis lüke
Ő is túllesett az első hajnyíráson. Először géppel próbálkoztunk, de visított, mintha nyúznák, így az lett a vége, hogy napközben, amikor elmélyült valami játékban, mögé lopóztam egy ollóval és lenyisszantottam a kiálló tincseket
Nem mondom, hogy indulnék vele fodrászversenyen, de nem lett olyan borzasztó:
Ez pedig egy lefekvés előtti csikipartizós kép, minden este ez megy nálunk: