Új privát üzeneted érkezett!

Helló csajok! 2010 februárban szülők topicjában ma írta egy csaj, Recon a figyelmedbe ajánlom!!!

Íme a levele:

"Sziasztok!

Bocsi, én is eltűntem egy kicsit, de az utóbbi napokban sokminden történt velem/velünk.
Pár nappal a pozi tesztem után elkezdtem barnásan pecsételgetni, de ezt írtam is nektek. Hétvégén elutaztunk anyósomhoz Körmendre. Vasárnap épp Szombathelyen voltunk a Somával játszótéren amikor is elkezdtem elég erősen vérezni. Azonnal hívtam telefonon a dokimat aki azt tanácsolta, hogy menjünk be azonnal a szombathelyi kh-ba a nőgyógyásztra, nézzenek meg mi van. Én nem számítottam túl sok jóra, mert már a vérzés előtt elkezdtem görcsölgetni délelőtt aztán még jött a piros vér is....szóval....beletörődtem mindenbe előre. A nőgyógyászaton röpke fél óra várakozás után megvizsgált a doki - kizárólag betapintásos vizsgálat volt, semmi uh - és közölte, hogy elvetéltem és a vetélést műtétileg kell befejezni. Kértem, hogy ha ráér a műtét 3-4 órát még akkor engedjenek el és hazajövünk Budapestre. Szerettem volna inkább abban a kh-ban lenni ahol a dokim is van. Elengedtek és elindultunk haza. A Szent Imre Kh-ban jelentkeztem a papírral a sürgősségin ahol a felvételes ápoló szintén közölte, hogy ebben az esetben semmi értelme az uh-nak és felküldött a nőgyógyásztra. Mire oda felértem szerencsérea dokim már az ügyeletes orvossal beszélt és nem sokkal később be is jött és megvizsgált. Kiderült uh-n, hogy a baba megvan, van szívverése is és nem vetéltem el. Így felvettek fekvőre és ott voltam 2 napot. Tegnap csináltak reggel uh-t újra és ismét rendben találtak odabent mindent. Még van kicsi barnás vérzésem de fekszem és szedem a gyógyszert brutál dózisban.
Nem tudom van-e közöttünk szombathelyi illetőségű kismama, de őszintén sajnálom, hogy abban a kh-ban esély van ilyen orvosok keze közé kerülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha ott maradok már nincs babám és tudtomon kívül abortálták volna az élő magzatot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

No comment, csak ha valakinek nincs saját orvosam az már nem terhes... Neki hála égnek volt!!!
melike30
Győr

Rabbe, ne hari, nem akartalak ám elkeseríteni, inkább bíztatlak, hogy minden oké lesz, és ott a baba, csak még szégyenlős :lol: :wink:

Melike, ez aztán a sztori, hát a legtöbb dokiról amúgyis megvan a véleményem, de ez... szóval durva, hogy mit meg nem engednek maguknak, nem? Most mibe telett volna neki egy szaros UH-ot csináltatni? Forduljon fel az ilyen hülye segg, már elnézést a csúnya írásért :oops: . Bezzeg, ha a felesége, vagy lánya járna így, fel lenne háborodva, ha egy turkászással intéznék el az egészet!

Látjátok, ez a baj, sajnos a dokik nem gondolnak bele a másik helyzetébe, és hogy az mit érzehet. Persze lehet, hogy nem rosszindulatból ilyenek, csak megkeményedett a szívük, de néha belenézhetnének a tükörbe... :roll:
esthajnalcsillag

Sziasztok!Bocs,hogy így ismeretlenül,de olvastam Melike történetét és még mindig a hideg futkos a hátamon!!!Nem hiszem el,hogy ilyen bunkó orvosok vannak!!!Hogy lehet ezt megcsinálni??Én biztos tennék lépéseket,mert egy ilyen orvos ne praktizáljon!
Még az a szerencse,hogy feljöttél pestre!
Sajnálom,hogy ilyenek megtörténhetnek!!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Na ilyenkor mindig eszembe jut amikor 18evesen verezgettem....es meg kezi vizsgalat se volt csak felkuldtek az emeletre egy k..arasra :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csak a rend kedvéért, nem velem történt meg, hanem somaanyával egy másik topicban... Én tuti már írtam volna egy levelet, vagy mailt a szombathelyi kórház vezetőjének!!! :twisted:
melike30
Győr

hu ezen most én is kiakadtam, de sajnos ismerem ezt a fajtát..... nekem is minden k....s előtt kikellett követelnem az uhu-t. szerintem ez fontos, hogy tutira biztosak legyünk abban, igaza van az orvosnak. tiszta röhely hogy már lassan kikell tanulni az orvosit, ha jot akarunk magunknak....

mi lehet reconnal? csak nem bentartották a kórházba? (hátha ott a baba és csak feküdnie kell) drukk neki

Kép
rabbe2

Rabbe
Hat ez az :roll: gondolhatod azt sem tudtam mi bajom csak vereztem de azt rettenetesen :roll: es c alakban maszkaltam mar annyira fajt...anyum bevitt a korhazba de mivel nem neztek meg es nem is mondtak semmit ezert en nem tudtam mi van :? miutan megtortent es ebredeztem akkor kozoltek,hogy korai terhessegem volt amit elveteltem...na azota azert eltelt lassan 14ev :shock: es most mar nem tudnak ezt megcsinalni velem es ngyon bant az ami akkor tortent :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Csajok!!

Bocsi, hogy bepofátlankodok, csak szeretném a tanácsotokat kérni, mert biztos tapasztaltabbak vagytok nálam :)
Szóval ezek itt az lh tesztjeim ( amiket Csillagtól rendeltem :wink: ), sajnos a minősége a képnek nem túl jó, egyszerűen nem akar éles képet csinálni a gép, de remélem így is látszik( az alsó teszt a mai): Kép

Akkor most ez azt jelenti, hogy ma és holnap kell Apa jelölttel együtt lenni vagy holnap és holnap után?? :?
Kérlek segítsetek!!
Előre is köszi!!
Mindenkinek mielőbbi babásodást!
Ancsa[/img]
gyancsi

Hihetetlen, milyen rémtörténetek vannak, és még hihetetlenebb, hogy milyen gyakoriak. Az orvosok is emberek, tévedhetnek, de ez nem tévedés, hanem felelőtlenség, hiszen mindenféle vizsgálat nélkül, bizonyítás hiányában egyszerűen kés alá dobják az embert, ha nem figyel, és nem erősködik. Mindig is úgy láttam, hogy ha elmész egy dokihoz, és és nem ragaszkodsz mindenáron bizonyos vizsgálatokhoz, le sem sza.ják a fejedet. Ha netán a doki állítja, a vizsgálat nem szükséges, de te úgy érzed, mégiscsak kellene (mert a nők általában érzik ezt), akkor menj másik dokihoz, mert egy doki véleménye a legtöbb esetben egy kalap kakát sem ér SAJNOS!
És ugye ha még védtelen és ártatlan, fiatalemberként kerül valaki ilyen helyzetbe, és még nem tudja, milyen harcokat kell vívnia ilyen helyzetben, hát az csak a jószerencsében bízhat, hogy éppen normális, együttérző dokit kap ki.
És az még rémisztőbb, hogy ezek a dokik akár életük végéig praktizálnak anélkül, hogy bármilyen következménye lenne a tettüknek, hacsak nem hal bele az illető, mert akkor talán kivizsgálják az ügyet, és fény derülhet a hozzánemértésükhöz.
esthajnalcsillag

Hát sziasztok!

Megvolt az orvos, nemrég végeztem. Endo.: 17 mm benne 5mm átm. kissé szabálytalan végű resist. Szóval azt mondják elhalt és műtéti úton befejezik a terhességet. :cry:
recon

Gyancsi
Mai teszted total pozi :shock: Ma is egyutt lenni meg holnap is :wink: De majd jon Csillag mert o a profi 8) :lol:

Recon
Jaj de ngyo sajnalom e ez mar bizti,hogy elhalt :roll: Nem lehetne varni esetleg hogy megnezzek no-e :roll: Mit mondott a doki :idea:
Jaj Recon nem is tudom mit mondjak :cry:

Csillag
En velem mind2 eset a nyari verzesem meg a 14evvel ezelotti is a sote-n tortent :? :roll: Hat megrendito az mar biztos :roll:
Nalad,hogy jott,hogy teszteket arulj es ezzel segits a babasodni varoknak :?: :roll: Ngyon nemes dolog am :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Recon nagyon sajnálom! Pedig úgy vártalak jó hírekkel :cry:

Kép
Kép
akella

Recon, én is nagyon sajnálom, de én is várnék egy picit, vagy már semmi esély? Nem nézeted meg máshol is magadat? Vagy 100%-ban megbízható, amit a doki mondott?

Bridget, köszi, igyekszik az ember lánya ott segíteni, ahol tud. Az ötlet igazából onnan lett, hogy láttam itt a Babaneten valakit, aki teszteket adott el, én is rendeltem tőle, aztán egyszercsak eltűnt innen, én pedig úgy gondoltam, valahonnan megbízhatóbb teszteket kellene szerezni, és eszembe jutott, hogy amikor a kistesóprojektem volt, milyen teszteket használtam, és elkezdtem utánajárni, honnan és mennyiért tudok beszerezni. Először csak magamnak, aztán volt valaki, aki kérdezte, nem tudok-e neki is szerezni, és szereztem, és biztosra vettem, hogy nem csak nekünk van szükségünk ilyen tesztekre, hanem másnak is, mert volt, hogy én is boltban kényszerültem megvásárolni az 5 db tesztcsíkot 2500 Ft-ért :roll: . Így tehát belevágtam, a többit meg már tudjátok :)

Gyancsi, a pozitív teszt napján is lehet ovulációd, illetve onnantól számolva 48 órán belül bármikor, tehát ma és holnap, de még holnapután is javasolt az együttlét, de ma és holnap VAGY holnap és holnapután mindenképpen!!!
esthajnalcsillag

Recon őszinte résztvétem így ismeretlenül is :(
Gondolj arra, hogy ennek biztos így kellett lennie, úgy értem talán a baba nem lett volna elég erős ahoz, hogy kihordjad és talán jobb ha most még ilyen korai stádiumban veszítetted el, mint később... bár gondolom ez nem vígasztal....
Nagyon sajnálom :cry:
gyancsi

Köszi Csillag!!
Akkor szerintem mind a 3 napon ( ma , holnap és holnapután is) elkapom Apajelöltet, biztos ami biztos alapon :wink:
gyancsi

Recon ennyi rémtörténetet olvasva itt nem kéne mégis elmenj még 1-2 dokihoz? Sajnos olvastam már olyat, mint a fenti mástól is és az illető csajszi 3 orvostól kért véleményt és kettő élő babát látott az első doki után. Aztán volt olyan mint te elment a dokijához és beletörődött a sorsába. De ahányszor ilyen storyt olvasott utána mindig ott volt benne a mi van ha...... Persze olyan esteket is olvastam ahol a második doki is megerősítette a baba halálát. Ezt csak te tudod eldönteni mit is fogsz csinálni. Beszél meg a pároddal és hozzatok közösen döntést. Ha meg nem vagytok veszélyben én még várnák 2-3 napot hátha nem látta jól a doki és a magzat elkezd fejlődni, vagy hátha magától kiürülsz és nem kel orvosi beavatkozás. Még nem olyan előrehaladott a terhességed, gondolom pár nap ide vagy oda nem árthat. De hangsúlyozom erről fogalmam sincs csak vélemény ami nem dokumentált!!!!!

nagy ölelés most neked, mert nagyon rád fér.

Kép
Kép
melisch

bridget te hogy érzed magad? Mikor kell menned a dokihoz?
Szorítok értetek!!!

Puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Bridget

Én kérdeztem, azt mondja ezt már nem lehet megmenteni. Elmegyek én szerintem egy másik kórházba egy másik UH-ra és meglátjuk mit mondanak.

Csillag

Szeretném megnézetni magam, mert hallottam már olyat akinél szabálytalan volt a resist és mégis fejlődött a baba. Meg ahogy elnéztem eddig fejlődött szépen, csak arra lennék kíváncsi, hogy 1 nap alatt látható-e ugyan ha növekszik.

Melisch

Szerintem nem olyan sürgős a beavatkozás, mivel azt mondta szerinte hétfőn feküdjek be. Csináltak ma BHCG-t, várjuk milyen eredményt hoz. Ennek is függvénye a dolog, bár nem értem ettől mi függhet.

Akella

Köszi, szerettem volna jó híreket kapni én is, de ugye ezzel csak erősödöm, így fogom fel éppen.

Gyancsi

Köszönöm, próbálom a "jobbik" oldalát nézni.
recon

sziasztok.

Recon nagyon szoritottam erted :cry: 5mm es a petezsakod?
te tudod hogy mikor foganhatott a baba?datumilag gondolom.
a bhcg bol azt allapitjak meg hogy ilyen terhesegi hethez elegendo e a hcg ed,lehet hogy ha szep hcg ed van akkor megismetlik par nap mulva hogy lassak hogy no vagy csokken a szint.

Kép
monyo83

Szia monyo!

Hát sejtem, május 9-e körül kellett megfoganjon. Reménykedek még 1000-ből 1-nek sikerül, 1% is esély.
recon

drukkolok.
enyim baba maj 13kor fogant tehat 4nap van koztunk.
akkor holnap megint megy UH ra egy masik helyre?

Kép
monyo83

Hát ahogy olvastam a Tiéd 11mm, én ehhez közel sem vagyok.
Lehet így nem sok értelme van egy másik UH-nak...
recon

en a te helyedben inkabb penteken mennek masik UH ra ha szeretnel,egy nap alatt szerintem nem sok valtozas van.
verzel meg?

Kép
monyo83

Vérzek,csak már nem annyira.
Nem akarom halogatni a beavatkozást sem, nehogy baj legyen emiatt később...Csak el ne csesszék
recon

recon,beavatkozas elott lessz UH?mert lehet azert halaszotta el a dokid hetfoig mert lehet hogy magadtol kitisztulnal.
nekem az elso terhesegemkor a petezsakom 3mm es volt,beindult a verzes es kitisztultam nem kellet muteti beavatkozas.

Kép
monyo83

Nem mondta hogy magától elmenne, a beavatkozást szajkózta, gondolom nem véletlenül...
De legalább annyira megnyugtatott, hogy ha minden rendben lesz, nem kell teljes 3 hónapot várnom.
recon

Recon nem tudlak megvigasztalni ne próbálj megnyugodni. Annyira szorítok neked és ha én lennék a helyedbe akkor azért imádkoznék, hogy induljon meg magától és ne kelljen beavatkozást végezni. Kívánom, hogy a sors úgy alakítsa dolgokat, hogy számodra a legkevésbé legyen fájdalmas.

Kép
Kép
melisch

Melisch, ez nem megy már el magától, eléggé a helyén van, az orvos mondta volna ha erre lehetőség lenne. Nem tudom, jobb lenne ha magától távozna, de én már annyira nem bízok ebben. Tudod, ha valami rossz jön 3-ig nem áll meg. Vérzés-elhalás-kaparás három.
recon

recon nem tudom mit írjak még, annyira sajnállak de sajnos semmilyen vigaszt nem tudok nyújtani.
Talán jobb lenne ha kicsit pihiznél, hátha utána kicsit szebbnek látod a világot.

Kép
Kép
melisch

Melisch, olyan szinten elkeseredett és ideges vagyok mint még soha, nem hiszem el hogy ez megtörténhetett...
recon

Hát nem tudom a helyedbe képzelni magad valószínű bőgnék és nem tudom ha lenne erőm írogatni nektek. Elkeseredésed értem de ideges :shock: remélem nem okolod tovább magad a történtek miatt. Azt nem feled, hogy 5-6 hetes korig a baba saját magát táplálja és csak utána függ az anyától így neked semmi közöd az egészhez!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Nem okolom magam már. Ezen túlestem. Ideges meg a beavatkozás miatt vagyok, hogy ne legyen utána semmi maradandó rossz...
recon

Semmi maradandó rossz nem lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A szervezeted meg most már tudja, mi a terhesség és hamarosan ismét tenni fogja a dolgát!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Hát igen, csak ez a 3 hónap pihenő. Ezalatt felemésztem magam. A doki mondta hogy azalatt szedni fogom az Elevitet, a Magne B6-ot és még ír mellé méherősítő és fogamzást elősegítő bogyókat és ígéri nekem hogy 2 hónapon belül egy sikeres terhességet hozunk össze. Ez talán jó hír, csak attól is tartok, hogy az is így végződik.
recon

Nem kell rosszra gondolni ha a dokid segít és azt mondja hamar ismét babás leszel akkor az úgy is lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

recon ez biztató a dokidtól. Nézz előre és gondolj arra, hogy egy szép
egészséges babád lesz, amiért mindent meg fogsz tenni. Bíznod kell ebben és hidd el sikerülni fog.
Itt mi mind melletted leszünk! :wink:
Pihenj sokat és vigyázz magadra!

Kép
Kép
akella

Namármost azt mondja meg nekem valaki, hogy ilyenkor kell pénzt adni az orvosnak a műtét után avagy nem és kell akkor mi ennek az elfogadható ára?
recon

Szia recon!

Nagyon sajnálom ami történt, és csak fel a fejjel! A dokid tényleg rendes lehet ahogy segíteni próbál a jövőre nézve! :D
Nekünk 2,5 hónap után jött újra a baba, szóval hajrá!!! :wink:

Pénz... Én akartam adni 10000,- ft-ot, a dokim az mondta, hogy "Nem képzelem!" és nem fogadta el.

Barátnőm 9 hetesen vetélt el, 20000,- ft ot adott a dokinak, aki elfogadta...
melike30
Győr

Recon

együttérzek Veled!
Vendég

sziasztok!
hát ma is teszteltem de negatív. de semmi jel arr hogy megszeretne jöni..... a hőm ugyan egy tizedet ma is lement de az nekem csak a mens vége előtt szokott leesni, még feljebb is mehet a mens alatt.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

na most legyek okos. viszont mintha időnként kicsit hányingerem lenne... :? megörülök :!: akkor most mi van velem :?: :?: :?:

Recon: a beavatkozás miatt ne aggódj!!! nem fáj és ha ilyen aranyos dokid van akkor nagyon fog rád vigyázni!!!! ha nagyon ideges vagy akkor szoktak elütte egy kis nyugtatót is adni(körházban, reggel). én sosem kértem, de a többieken láttam hogy használ nekik.... drukkolok hogy minden simán menjen. azért szerintem is csináltass elötte mégegy uhut mert különben utána állandóan azon fogsz agyalni, hogy mi van hogyha mégsem.....(tapasztalat)
én volt hogy adtam 10000 ft-ot de volt hogy nem. már mondta a dokim, hogy csak akkor fogadja el ha kezemben tartom a babát :lol:

Kép
rabbe2

Rabbe
Legy turelmes....szerintem korai meg tesztelned ha olvastad amit fenteb neked irtam meg csak most van agyazodas...ne stresszeld magad :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

recon, hogy érzed ma magad? Sikerült kicsit megnyugodnod????

Rabbe nem aggódj lassan minden elválik. Tudom szörnyűek ezek a napok én is így voltam vele.

Bidget veled együtt számolom most a napokat 11.-ig, neked vv én meg ujra láthatom a férjem, akim nagyon hiányzik. Nagyon rossz volt az este egyedül, még aludni is jó későn mentem 3 órakor és reggel nem tudtam felkelni. Jó későre érek be munkába. :oops: :oops: :cry:

Kép
Kép
melisch

Köszi a pénzügyi kérdésekre adott válaszokat. Hihetetlen, hogy még ilyenkor is fizetni kell ezeknek az orvosoknak.Nem elég a bajod még fizess is. Utálom ezt a hálapénz dolgot...anyum is eüs és ő soha nem fogad el semmiféle pénzt.

Melisch

Anyum hívott, kérdezett egy orvost, szerinte még várni kellene hátha elkezd nőni és akkor egy kis gyógyszeres segítséggel rendben lehetne hozni a babát. Csak a monyo értékeihez képest az enyém semmi. Neki 11mm petezsák, nekem 5mm szóval nem sok az esély. A BHCG-n múlik minden, 11-re megyek az eredményért.
recon

Recon, bízzál abban, hogy a sors a jó "utat" fogja mutatni. A baba ha meghalt már nem fog nőni ha meg élni akar úgyis harcolni fog az életéért, te meg adsz neki esélyt ha még vársz és csak újabb uh vizsgálat után döntöd el hogyan tovább annak függvényében mik lesznek a mai eredmények meg mit lát uh-n a doki. Én nagyon szorítok neked. Tudd, hogy melletted vagyunk így ismeretlenül is :wink:

Kép
Kép
melisch

Tudom és rengeteget segít is, Ti tartjátok bennem a lelket! A doki hétfőt mondott a műtétre, lehet azért odázza ő is mert még lát némi reményt csak nem akarja kimondani, hogy ne áltasson.
recon

sziasztok.

recon,ne hasonlitgasd ez eredmenyeket.en mar millio petezsak meretet tudok ilyen korban,nem a merettel van nalad a gond hanem hogy szabalytalan a petezsak,de amint olvasgattam meg ebbol is kialakulhat valami ugy ahogy te irtad,van egy pici esely.

Kép
monyo83

8)

Kép
anyci

Privát ment Anyuci!
recon

írtam én is!

Kép
anyci

Recon
Ngyon orulnek ha jo hireket hoznal :!: Tukon ulve varom mi van :roll: :idea: Es a hetfoi nap ugyis minden kiderul...mert meguhuz megint es ha van valtozas azt latni fogja ha meg nincs... :roll: Tudom te mar nem sok remenyt fektetsz ebbe (ami ertheto!) de majd mi szoritunk neked es hiszunk helyetted is :wink: Es az ertekeket tenyleg nem szabad hasonlitani mert az annyi mindentol fugghet :?

Anyci
8)

Monyo
Klafa a vonalzid 8) :lol: Csillagnak is muti meg azt a szep gyonyoru sztarfotoooot :lol:

Csillag
Hat nem egyszeru :shock: Mar irtam anno nem tudom olvastad-e de tenyleg nagy koszonet jar neked mert ez a jonni menni,bankot figyelni,meregetni,posta,rendelni neked is 2gyerek mellett....es meg azt sem lehet mondani,hogy jo biznisz es hu de jol keresel vele :? :roll:
Szoval koszonjuk,hogy vgy nekunk es remelem sok babat sikerul meg a te segitsegeddel osszehozni :wink:

Melisch
Ok szamoljunk vissza egyutt 8) Te most inkabb nyugodj meg es elvezd a nem csekkolom magam honapodat :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?