Recon, én is nagyon sajnálom, de én is várnék egy picit, vagy már semmi esély? Nem nézeted meg máshol is magadat? Vagy 100%-ban megbízható, amit a doki mondott?
Bridget, köszi, igyekszik az ember lánya ott segíteni, ahol tud. Az ötlet igazából onnan lett, hogy láttam itt a Babaneten valakit, aki teszteket adott el, én is rendeltem tőle, aztán egyszercsak eltűnt innen, én pedig úgy gondoltam, valahonnan megbízhatóbb teszteket kellene szerezni, és eszembe jutott, hogy amikor a kistesóprojektem volt, milyen teszteket használtam, és elkezdtem utánajárni, honnan és mennyiért tudok beszerezni. Először csak magamnak, aztán volt valaki, aki kérdezte, nem tudok-e neki is szerezni, és szereztem, és biztosra vettem, hogy nem csak nekünk van szükségünk ilyen tesztekre, hanem másnak is, mert volt, hogy én is boltban kényszerültem megvásárolni az 5 db tesztcsíkot 2500 Ft-ért
. Így tehát belevágtam, a többit meg már tudjátok
Gyancsi, a pozitív teszt napján is lehet ovulációd, illetve onnantól számolva 48 órán belül bármikor, tehát ma és holnap, de még holnapután is javasolt az együttlét, de ma és holnap VAGY holnap és holnapután mindenképpen!!!