Új privát üzeneted érkezett!

Véletlenke: legközelebb ugy sütök palacsintát, hogy nekted is jusson belőle. ezt együltő helyükben befaltuk :) valahyogy csak az ártalmas, édes kajákat kívánom, pizza, Mcdonalds, palacsinta, fagyi :( illetve azokat, aminek soka leve :)

és állandóan főzhetnékem van, most roskadozik a hűtő, csináltam levest, papriikáskrumplit, palacsintát, meggykompótot tegnap :) meg sem bírok ennyit enni, főleg mert ált. mire elkészül már nem is kívánom :lol: :wink: :D

Mindnekitől bocsi, visszaolvastam, de képtelen vagyok mindenre válaszolni :(

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Holnap reggel 9 órakor lesz a 2. találkozóm a kisbabánkkal..azaz vizsgálat és uh..kérlek szorítsatok..

most ennyi, mert megyek lefekszem a kislányom mellé tentikélni egyet..

Kép
dytt

Sziasztok!

Lányok, milyen borzalmas dolgokat kellett átélnetek.. :cry: :cry: Minden tiszteletem a tiétek és azoké akik hasonlókon ketresztül mentek. Ilyenkor jut eszembe, hogy milyen szerencsés vagyok, eddig nekem milyen jól alakult minden. Remélem ez így is marad!

Melike köszi a kérdést, ma délután hívom a dokit, és remélem pénteken megyek hozzá és meglessük a bébit. :D :D Már nagyon várom! Nekem ez lesz életem első ultrahangja, úgyhogy nagyon kiváncsi vagyok!

Szilárdinho gratulálok, szép babavárást!

A tanulóknak kitartást és a vizsgázóknak hajrá, hajrá!!

Puszi mindenkinek
Mariann

Kép
arian78

Szilardinhó, a vonalzódat majd javítsd ki, mert a dátum alapján már megszületett volna a baba, és ezért nem írja hány hetes vagy... :lol: :roll: Üdv közöttünk! :wink:
melike30
Győr

Köszi hogy szóltál :)
szilardinho

Szia Szilardinho!
Egy napra vagyunk kiírva. Úgy látszik, ez a január 7 népszerű dátum, többen is vagyunk. :wink:

UH-ra menőknek megy a drukk!
Mi majd csak 15-én megyünk, bár túlzottan nem vagyok lelkes, hiszen utána egy hét múlva megint menni kell, tehát kétszer kell fizetni, megszervezni a gyerekek elhelyezését, beutazni stb. :? .Elég lett volna a későbbi időpontban menni. Persze kíváncsi vagyok a babára, csak így anyagilag elég húzós lesz, remélem nem akar ebből rendszert csinálni a doki. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára uxi 2009.06.02 13:45-kor.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Szilardinho - üdv itt és gratula a babához! Én is Anyák napján teszteltem először, délután, mert úgy voltam vele, h jó lenne, ha ezen a napon lenne pozitív a tesztem (egyébként következő napra terveztem, de nem bírtam ki a fentiek miatt). Kétcsíkos lett, aztán a másnap reggeli is. Én is 6 hetesen vtam először UH-n, de nekem csak petezsák volt, azt mondta a doki, h korai lenne még a szívhang...ezek szerint nektek szerencsétek volt. És szintén holnap megyek a kövi UH-ra :P
Van egy táblázatunk, előző oldalon megtalálod, ha szeretnél bekerülni, akkor várom az adataidat ;)

Uxi - persze, mindjárt küldök privit a linkkel :)

Megvan a szerológiavizsgálatom eredménye, nagyjából semmit nem értek a papírból, de a doki azt mondta, h minden okés :D holnap UH, háziorvos, védőnő...és ma végre nem tanulok egy szikrát se!!! :D vizsgázóknak, UH-soknak soksok drukk!

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Dytt, nagy drukk neked holnapra, kívánom hogy hangosan dobogjon a kicsi szíve!!!

Heydie, neked is jó mozizást holnpara!!!
pici76

Sziasztok!

Francesca
Kitartást a vizsgához, költözéshez!
Vonalzót nem csinálnál inkább olyant, vagy olyant is, ami azt mutatja, hogy hány hetes, napos terhes vagy? :wink:

Akire
Üdv itt!
Nekünk is orvosi segítséggel lett a babánk, 5. lombikra sikerült :wink:

Heydie
Én bekapcsoltam a hősugárzót!
Ausztriában merre laktok?

Kima
Akkor számíthatok rá, hogy esetleg nálunk is "becsúszik" Ketteske? :wink:

Melike
Pénteken megyek vissza a doktorhoz. Engem most még hetente visszahívnak :wink:

Dytt
Bölcességfog :cry:
(nekem nem igazán tudtak kinőni, szájsebészeten úgy kellett műtéttel eltávolítani)

Véletlenke
Gyógypuszi a fiacskádnak! Meddig lázong oltás után?

Szilardinho
Jó a vonalzód :lol:
Vendég

Sziasztok.Üdv és gratula mindenkinek. Én még kicsit félve jelentkezem be, nagyon izgulok. Május 28-án (Apa szülinapján) lett pozitív a tesztem.de orvoshoz minnél később megyek,aminek az az oka,hogy a 2,5 éves nagyfiammal a terhesség felét kórházban töltöttem, reményeim szerint most csak szülni megyek be.A kalkulátor szerint január 30.a nagy nap.
kandi81

Sziasztok!

Olyan ideges vagyok, hogy fel tudnék rúgni mindent magam körül. A blogban le van írva, itt nem akarlak terhelni vele titeket. Röviden, főnök és munkahely problémák... Gusztustalanul viselkedett!

A fiam még mindig lázas. Anyám volt ma vele, mert nem tudta betegállományban maradni. Állítólag 2-3 nap a lefolyása.Hajnal 2.34-kor aludtam el és 6.20-kor csörgött az óra...

Gizi:Édes vagy, hogy küldenél palacsintát. Rám is férne egy kis boldogság hormon :)! A főzéssel úgy látom közös nevezőn vagyunk. Majd nyitunk kint egy magyar éttermet :D

Dytt:
Megy a drukk holnapra! Minden rendben lesz!

Szilárdhino, Kandi Üdv közöttünk! Gratulálok nektek, és nyugalmas babavárást.

Arian:
Köszönöm a biztatást, nem alakulhat rosszul most semmi! Se nekem, se senkinek!

Heydie:
Nagyon örülök, hogy jó eredménye lett a vizsgálatnak! Holnapra nagyon megy a drukk Buborka lesre :)
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, nem volt netünk, elkeverték a csekket és kikapcsolták. :evil:
de most már újra van, megoldódott a probléma!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vajon miért nem működik a vonalzóm??? :( :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na most már jó! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így eltüntem. végülis minden rendben van velünk. 5 hetsen és 4 naposan voltunk az első Uh-on és minden rnedben volt, már láttuk a pulzálást is!Jövő csütrötökön megyünk legközelbb mozizni, már alig várjuk!
Veletek mizujs?Hogy vagytok?
Nálam még mindig nincs hányinger, sem émelygés, csak a cicijeim akarnak szétdurranni, és pocim feszül, meg puffadok.

Kép
Kép
furamokas

Furamokas!

örülök, hogy minden rendben van! Jó ilyen jó híreket hallani....
:D

Hétfőn én is megyek az első vizsgálatra és uh-ra.....
Mikor lesz már hétfő.......????????????????

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Véletlenke, elolvastam amit a blogodba írtál, és nekem is felfordult tőle a gyomrom. Csak nem egy harmincas-negyvenes szingli a főnököd? De ha nem is szingli, gyereke tuti nincs, ugye?
Mégis mit vár?Vetesd el a gyereked és élj a vállalatnak? :evil:

Én 3 évet dolgoztam Emi előtt, szerződéses voltam. Vállaltuk így is a babát, mert nem tudhattuk, mikor jön össze, az orvosok az esküvőnk előtt azt mondták, egy évig próbálkozzunk, utána várnak minket lombikra, nem nagyon adtak esélyt természetes fogantatásnak. Végülis úgy alakult, hogy azonnal megfogant, úgyhogy várható volt, hogy az állásomba fog kerülni a dolog. Így is lett.

A menet közben lett volna egy státusz, de a főnököm vigyorogva közölte, hogy nyilván nem én kapom meg, aki 3 éve helyettesít már egy gyesest, hanem felvett egy negyvenes elvált kétgyerekes nőt, hogy az már nem megy el szülni... Utólag hallottam vissza, hogy mind a 20 kolléga kiállt a hátam mögött mellettem, hogy vegyen fel, de mégsem tette. Valahol megértem, munkaadói szemszögből biztos jól döntött,de emberileg övön aluli volt. Főleg, hogy ő is nyomta az empatikus dumát, s ráadásul pszichológus volt.
Később ő sem maradhatott a helyén, lefokozták, de az már másik történet...

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Bocsi, én is eltűntem egy kicsit, de az utóbbi napokban sokminden történt velem/velünk.
Pár nappal a pozi tesztem után elkezdtem barnásan pecsételgetni, de ezt írtam is nektek. Hétvégén elutaztunk anyósomhoz Körmendre. Vasárnap épp Szombathelyen voltunk a Somával játszótéren amikor is elkezdtem elég erősen vérezni. Azonnal hívtam telefonon a dokimat aki azt tanácsolta, hogy menjünk be azonnal a szombathelyi kh-ba a nőgyógyásztra, nézzenek meg mi van. Én nem számítottam túl sok jóra, mert már a vérzés előtt elkezdtem görcsölgetni délelőtt aztán még jött a piros vér is....szóval....beletörődtem mindenbe előre. A nőgyógyászaton röpke fél óra várakozás után megvizsgált a doki - kizárólag betapintásos vizsgálat volt, semmi uh - és közölte, hogy elvetéltem és a vetélést műtétileg kell befejezni. Kértem, hogy ha ráér a műtét 3-4 órát még akkor engedjenek el és hazajövünk Budapestre. Szerettem volna inkább abban a kh-ban lenni ahol a dokim is van. Elengedtek és elindultunk haza. A Szent Imre Kh-ban jelentkeztem a papírral a sürgősségin ahol a felvételes ápoló szintén közölte, hogy ebben az esetben semmi értelme az uh-nak és felküldött a nőgyógyásztra. Mire oda felértem szerencsérea dokim már az ügyeletes orvossal beszélt és nem sokkal később be is jött és megvizsgált. Kiderült uh-n, hogy a baba megvan, van szívverése is és nem vetéltem el. Így felvettek fekvőre és ott voltam 2 napot. Tegnap csináltak reggel uh-t újra és ismét rendben találtak odabent mindent. Még van kicsi barnás vérzésem de fekszem és szedem a gyógyszert brutál dózisban.
Nem tudom van-e közöttünk szombathelyi illetőségű kismama, de őszintén sajnálom, hogy abban a kh-ban esély van ilyen orvosok keze közé kerülni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha ott maradok már nincs babám és tudtomon kívül abortálták volna az élő magzatot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
somaanya

Uxi: A történet szépséghibája, hogy 60 év körüli, férfi és 5 gyereke van 3 anyától. Az utolsó két gyereke véltelenül!!! esett be egy 32 éves nőtől, aki miatt el is vált végül. Most a legkisebb gyereke 1,5 éves... Csak szereti fitogtatni a hatalmát, éreztetni, hogy függsz tőle és beleavatkozni a magánéletedbe. De se férfi-nő, se főnök-beosztott viszonyba ez nem fér bele! Mi köze van ahhoz, hogyan védekezünk, hogyan húztam fel a férjemre az óvszert, és még sorolhatnám.

Én is megértem munkáltatói oldalon, bár nekem már ki van mondva, hogy a gyerek 1 éves korában vissza kell jönnöm, ha nem akarok kiszúrni magammal. De adtam neki esélyt a menekülésre, sőt, ő volt az, aki emberileg mellém állt, amikor bejelentettem. Most meg erőfitogtatást játszunk. Kellemes a légkör, mit ne mondjak. Az emberi oldala csapnivaló, és soha nem is fogom megérteni. Már intézkedtem, hogy másik helyre kerüljek szülés után. Remélem menni fog, és nyugalmam lesz. Döbbenetes, hogy egy gyerek miatt szinte többszörös visszaesőnek nézik az embert.

Hát farkastörvények uralkodnak ebben a gazdasági helyzetben és ebben az országban, és egyesek élvezik, ha a hatalmukkal úgy meg tudnak félelmlíteni másokat, hogy azok rettegve teljesítsék az utasításukat.
Vendég

Huhh Somaanya, ez nagyon durva történet! Én sem bíztam soha olyan orvosban, aki hétvégén, ügyeletben sebtiben vizsgál meg, és oda nem figyelve mond valamit. A jó Isten veled volt, és nagyon örülök, hogy minden rendben van! Megborzongtam!
Vendég

Sziasztok! Pár napig nem voltam netközelben, mert hosszú hétvégéztünk Isztambulban. Életemben először voltam ott és nagyon nagyon jó volt! Küldök energiabombát minden kismamának, mert bennem most túlteng! Bár enni-inni semmit nem mertem ott, hazai zsemlén és májkrémen éltem, ennek ellenére szuper volt.

Igyekszem visszaolvasni, jó sok minden történt, bocsi, hogy nem tudok mindenkinek válaszolni.

Somaanya, ez megdöbbentő, teljesen kiakadtam. Ügyes voltál, hogy nem feküdtél rögtön a műtőasztalra. De hogy bízzunk így az orvosokban??? Köszi, hogy leírtad, nagyon tanulságos.

Szilárdhino, Kandi, Kima, Francesca, Akire, sziasztok, üdv közöttünk és gratulálok! Mennyi baba lesz itt jövő januárban! :D :D :D

Heydie, Dytt, nagy drukk nektek a babakuksira!!! Várjuk a beszámolót!

Én legközelebb jövő kedden megyek, addigra 7 hetes lesz a babuci és akkor már állítólag biztosan lehet látni a szívverést. Össze-vissza izgulom magam, mert persze minden könyvben van egy külön fejezet a 35 feletti első babát szülő nők kockázatairól, lehet, hogy nem kéne olvasnom egy kukkot sem?? :shock:

Egy kiváló asztológus barátom viszont látta a születést jövő év elején a horoszkópomban. :lol: Legalább ennyi biztatót hallottam.

Következő uh: júni 9.

Kép
szende73

Sziasztok lányok!

Üdvözlöm az újakat, különösen irigylem franceskat Írországból, ez a kedvenc helyem, éltem ott egy évig, gyönyörű :D

Hosszú hétvégén vidékre utaztunk, tegnap pedig vérvételen voltam (vércs. ellenanyag) ezért nem jelentkeztem. :?
A reggeli rosszullétek sajnos egyre rosszabbak, és hétvégén kicsit depis is lettem a súlyom miatt :cry: A régi ruháimban már ugy érzem magam mint aki bele van szorulva, pedig még nincs is hasam, csak fel vagyok puffadva. Nem tudom miket vegyek, mert a kismama ruhák még óriásiak. :shock:
Ma bejelentkeztem kombinált tesztre, meg a 12.hetes UH-ra, nagyon izgulok, rem. minden rendben lesz!!! :lol:

Kép
Kép
bogaracska

Somaanya!

Örülök, hogy minden rendben van! És megmenekült a kisbabád a hozzá nem értő orvosoktól...!
na persze kitapintással vetélést diagnosztizálni??? Jó fejek! :(

Nekem egyre kezd erősödni az émelygés....
Lányok szorítsatok a hétfői dokihoz és uh-hoz. Nagyon izgulok!

Kép Gyereknapon voltunk! Kép

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Somaanya, hátborzongató ami veletek történt, még jó hogy nem hagytad ott magad.. :shock: Tanulság: más orvosban így bizzon az ember?? :? Remélem már jobban vagy..

Véletlenke elolvastam a blogodban a történteket. Csak pislogok, micsoda gerinctelenség, és a kioktatás!? vérlázító!!!! Nehéz lehet most neked ebben a helyzetben úgyhogy kitartást és ne vegyél róluk tudomást! drukkolok!

Holnap délután megyek első UH-ra, nagyon izgi! :wink:

Mindenkinek rosszullét mentes napokat!

Mariann

Kép
arian78

Helló!
Somaany, ez tényleg feháborító!!! Főleg az, hogy ha nincs saját orvosod, akkor már nincs is babád... Én tuti írnék egy mailt, vagy levelet annak a kórháznak a vezetőjéhez, legalább tanuságként, nehogy valaki ott így járjon...
melike30
Győr

Somaanya!
Ez nagyon durva:evil: !Még jó, hogy megnézett a dokid ultrahanggal!

KépKépKépKépKép
uxi

Somaanya, ilyenről sem hallottam még hogy erős vérzés mellett egy ilyen korai terhesség meg tud maradni, nagyon örülök neki hogy a sors, az ISten, vagy bárki is vigyázott rátok, remélem nem kell több stresszt átélned a terhesség alatt... Amikor én elvetéltem engem rögtön UHra küldtek először, még laikusnak is tök alap hogy meg kell nézni mi zajlik ottbent nem?

Nincs mese észnél kell lenni mert az orvosok is emberek, ( a férjem is az) és még azok is akik tényleg lelkiismeretesek vétenek hibákat.. hát még a kevésbé lelkiismeretesek... ez mondjuk egy sintér volt az tuti..

Azt gondoljuk hogy egy orvos mindig 100% osan biztos abban amit csinál, és persze vannak standard eljárások, protokkolok, de hiába tudják hogy ember életekkel játszanak valljuk be ki tud egész életében minden nap 8 ( ha nem 24) órában 100 %-ot nyújtani?
Bocs az offért.. csak azt akarom mondani hogy ha bárkinek kételye van az orvos tanácsa felől ne sajnálja a fáradtságot és járjon utána másik orvosnál, neten, mittudoménhol...

ugyanakkor lelket is önt beléém az eseted, ma megint jobban barnázok.. reménykedem azért hogy van esély rá hogy Prücsök azért fejlődik...csak az én szervezetem ilyen extra béna...nagyon várom a pénteket, lesz e szívhang..

Véletlenke én is elovlastam blog bejegyzésed-- elképesztő.. én talán burokban élek, soha semmi negatív élményenm nem volt az elmút tíz évben egyetlen főnökömmel sem.. midenben támogattak bármerre is vettem az irányt.. félelmetes hallani milyen emberek léteznek... De akkor ha jól értettem megtarthatod a kinevezést végülis ugye? tényleg elképzelhetelen hogy ha már egyszer eldöntötte miért jó neki ha még azért utána jól belédrúg..
pici76

ja lehet hogy ebben az esetben tényleg van érteme legalább egy levelet írni, mert biztos hogy nem a protokoll szerint járt el a doki.. az ilyen tényleg megérdemel legalább egy figyelmeztetést.. hátha ezzel megmenthető pár elvetéltnek titulált magzat a jövőben...
pici76

nnics kedvem dolgozni... gondolom ez látszik...
pici76

[quote="bogaracska"]S írta:bogaracskaziasztok lányok!

Remélem mindenki jobban ébredt, mint tegnap! És süt a nap :lol:
A tegnapi napom elég fárasztó volt, de sikerült az angol vizsgám!!!Úgyhogy most boldog vagyok, és a reggeli émelygés is elmaradt :D Bár a cickóim úgy fájnak, főleg este, hogy alvásnál már nem is merek forgolódni :shock:
Tényleg meddig ajánlott a hason alvás, mert én csak úgy tudok elaludni. De azt halottam, hogy egy idő után nem tesz jót a babónak :shock:

Sziaszok!Remélem nem baj,hogy írok.Szerettem volna én is január-februárban szülni,de sajna nem jött még össze.Olvastalak titeket és ehhez a hozzászóláshoz szeretnék írni,hogy van szopiztatós párna,amit ha magad alá teszel tudsz hason aludni majdnem a végéid.A Brendonba lehet ilyet venni,nem tudom mennyibe kerül,de a www.brendon.hu oldalon megtudod keresni.
Sok sikert és egészséges babákat és mamákat!!!
Vendég

Sziasztok!

Köszi az együttérző reakciókat....Én is gondolkodtam - nagy reklamálós lévén - valami levélkében a szombathelyi kh igazgatója, de minimum a nőgyógyászat vezető főorvosa felé. Talán más nem járna így a jövőben. Ilyen esetekben annyira szeretném ha ott lenne az egészségügyi miniszter és akkor elgondolkodnának talán, hogy hozzanak-e olyan döntéseket, mint néhány éve tervben volt, hogy az ember nem szülhet a saját orvosánál csak ha éppen az az ügyeletes....stb. Ha jobban belegondolok ez gyilkosság....Na jó nem túráztatom magam ezen, inkább pihenek. Még van egy pici barnás vérzés, de minimális és remélem hamarosan ez is elmúlik. A rossz az egészben, hogy a kisfiamat nem láthatom így a héten, a szüleim levitték magukhoz őt vidékre hogy tudjak pihenni, feküdni. Abba bele sem merek gondolni mi lesz, ha ez gyakran előfordul majd a terhesség során. Az első babámmal is volt ilyen egyszer és utána minden rendben ment. Remélem ez most is így lesz. :roll:

hason alvás: én Somával egész sokáig aludtam hason-fél hason. Ha párnával kitámogatod a pocid akkor nagyon kényelmes tud lenni és a babának sem árt. :)

Munkáltató: én is terveztem visszamenni szeptembertől dolgozni és már az első megbeszélés után olyan hangnemben kapott el a főnököm a folyosón, hogy elment az összes kedvem az ott való dolgozástól. Megértelek véletlenke, ettől rosszabb nincs, mikor az embernek nap mint nap szembesülnie kell egy ilyen főnökkel...Engem most úgy tűnik megment a pocaklakó a hárpiától. :D

tünetek: émelygés az nálam is van ezerrel, eddig már egy hányáson is sikerült túl esnem. Ez korábban sosem fordult elő velem. Annyira szar a közérzetem a gyomrom miatt, legszívesebben feküdnék, de akkor meg jön a sav...ááááááááááá

Kép

Kép
somaanya

Pici76!
Majdnem egyidősek a gyerekeink! :)

Kép

Kép
somaanya

Ollem, nagyon szép a kislányod!
Nekem is kb. ennyi a korkülönbség a két gyerekem között, mint ami nálatok lesz, Emi pont egyéves volt, mikor Beni megfogant. Az eleje nehéz, aztán bele lehet jönni, s hamar összenőnek.

Heydie, köszi a linket! Majd este megpróbálom letölteni.

KépKépKépKépKép
uxi

igen Somanya, és remélem a másodikak is majdnem egyidősek lesznek :D
pici76

Sziasztok!

Somaanya!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: Ez felháborító!
Én a helyedben megírnám az Index-nek is, mert ennek érdemes lenne nagyobb figyelmet szentelni!

Véletlenke!
Hihetetlen milyen bu*kók a munkahelyeden! Nem is értem, külföldön már rég bíróság előtt állnának emiatt!

Az UH-os menetnek drukkolok nagyon, jó érzés lesz látni a babát! Én is teljesen elérzékenyültem :lol:

Én ma vagyok a 6+4 napon és akkorra szerencsém van, mert egyáltalán nincsennek rosszulléteim :D A babám megkímél így vizsgaidőszakban ( vagy mivel és elég sok hormont kapok támogatásként a megmaradáshoz - lehet azért nem vagyok rosszul, mert nem ingadozik a hormonszintem hanem egy szinten van mindig) Mindegy, szerencsés vagyok!

Kép
akire79

Hahó!

Somaanya..de durva..felháborító..és már most mekkora szerencséje van a kisbabának..és neked is!!!!!! De jó, hogy jó vége lett a horrornak...én mikor volt a szintén horrorom, amit írtam a vetélésemről..a 3. napon mikor a Nyírőben fogadtak, nem csináltak uh-t..de én is tudtam fölösleges lett volna..mert lányok én nem "csak" véreztem..hanem dőlt, ömlött belőlem és hatalmas darabok loccsantak szinte megállás nélkül a wc-ben..bocsi, undorító..de vetélésnél ez van..távoznak a dolgok odebentről..és az a hatalmas folyamatos görcs...szóval nálam nem volt uh..

véletlenke
Hol lehet olvasni a blogodat?

Ma megvolt a 2. uh-m..bazi nagy szerencsém volt...most az egyszer..ezt a dokit le nem cserélem..íme ami történt:

Van szívhang..de leizzadtunk mire megtalálta a doki..nagyon sokat voltam bent, nem szólt semmmit, csak nézte a monitort..jaj már tudtam baj van..azt hittem fekve elájulok...csak ráncolta a szemét, kérdezgette mikor volt meg utoljára, tényleg nem volt-e vérzésem azóta ilyesmi..tuti gáz helyzet volt...

és tök sokára egyszercsak el kezdett ujjongani a doki, hogy ééééljeeeeeeeeeeen..megvan a szívhang!!!! Doplerrel találta csak meg ezt mondta..Meg azt is hogy nem mert rámnézni a vizsgálat közben, mert sokáig úgy tűnt elhalt a terhesség, mert nem találta...nagyon elbújt :) Hallottam a szívecskéjét és imádom ezt a dokit, hogy nem adta fel és rázott le rögtön, hogy elvetéltem...hanem tovább kereste...mert műs valszeg ezt tette volna..nincs baba uh-n, Hát elvetlet hölgyem..

jaj de örültem..meg is könnyeztem..7 mm a babuci, megint kaptam fotót róla...csak nem tudjuk mikor estem teherbe..sehogy sem stimmel..de ez legyen a legkevesebb bajunk..

Feküdni, feküdni, feküdni, vitamin stb és no szex!!! 2 hét múlva megint kell mennem, azt mondta akkor azt nézzük megvan-e mindene..nem is bánom, hogy ilyen sűrűn néznek meg...húúúúúúúú de megkönnyebbültem.

És azt mondta elöl tapadt meg..ez jó? Szerinte nem baj.. Vki írt már erről de nem találom...

Kép
dytt

ja és két hét múlva ugye ismét uh, és vérvétel meg kiskönyv..ezeket mondta még...

Kép
dytt

Dytt! Gratula, reméljük később is meglesz a lüktetés! :wink: Átérzem, mit élhettél át. Én így voltam tegnap a kh-ban. Délelőtt csináltak uh-t és azt mondták, ha él a baba akkor lehet hazamenni és feküdni. Négyen mentünk le az ultrahangos rendelőbe mindannyian 5-8 hetes terhességgel, vérzéssel. Sorban jöttek ki a csajok bőgve, hogy elhalt a baba....2 órát várakoztunk kint....utálatos két óra volt! Aztán bent is sokáig igazgatták az uh-t bennem mire egyszercsak azt mondta a nő: Psssszt......és akkor hallottam a dobogást....leírhatatlan volt. :D

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok lányok!

Elolvastam mindent, de most nincs erőm részletesen reagálni...annyira elfáradtam délelőtt, h hihetetlen. Hazaértem kb. kettő körül, és onnantól kezdve aludtam, fél órája keltem. A hsz elküldése után meg megyek zuhanyozni aztán fekszem is le.

Somaanya - elég felháborító, h ilyen megtörténhet :evil: borzasztó, h ezek az emberek rendelkeznek orvosi végzettséggel, diplomával...örülök, h minden rendben van veletek, pihenj amennyit csak tudsz!

Megvolt az UH, szuper volt, Bubci szíve dobogott!!! :D 8 mm a baba, minden rendben, fejlődik szépen! Elvileg ezt a dátumot, tehát 10.-ét lőtte be a doki is szülésnek. Aztán majd meglátjuk, Őméltósága hogyan dönt. Kaptunk képet, majd holnap felteszem :) legközelebb majd csak a 12. hetin kell menni, az még 1 hónap.
Utána elmentem a védőnőhöz, megkaptam a kiskönyvemet, aztán a háziorvoshoz, ahol másfél órát vártam csupa beteg ember között, úgyhogy amikor hazajöttem, rögtön benyomtam egy meleg teát meg ilyen homeos megelőzéses cuccot...idő pocsék, úgyhogy már csak amiatt is jól jön a megelőzés.

Majd holnap jövök rendesen, vigyázzatok magatokra, jóéjt!

Bubciles: júl. 29.
Kép
heydie

Szép estét mindenkinek!

Kandi
Boldog babavárást kívánok neked!

Véletlen
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Furamokas
Alapvetően jól vagyok, rohamokban törnek rám rókicák...
Poci és cicifeszülés nálam is van.

Somamanya
Ezt olvasni is szőrnyű! :evil:
Pihenjél!

Szende
Csavarogtatok a nagy bazárban? Boszporusz?

Ollen
Nagyon édes a picurod!

Akire
Én is kapon a hormonokat, mégis vannak rosszulléteim :cry:

Dytt
Gratulálok a nehezen megtalált szívhanghoz!

Heydie
Gratulálok a 8mm-s óriáshoz!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Dytt: Tudtam én, hogy nem lehet semmi gond!!! Nagyon boldog vagyok! Talán kicsit jobban is, mint másnál, mert tudom, hogy az előzmények után milyen érzéssel mentél oda! Ügyes csajszi vagy a babiddal együtt! :) Az aláírásomban van egy blogcím. (http://veletlenbaba.blogspot.com)

Ja, és most már jöhet a vonalzó ;)

Heydie:
Nagyon örülök, hogy nálatok is minden rendben van! És a képet kérem feltölteni :D! Látni akarom Buborkát! :D És nem csodálom, hogy megfáradtál ennyi ügyintézéstől!

Bocsánat, ha másra nem reagálok, de nagyon fáradt vagyok. Három napja 2-3 óránál többet nem aludtam, mert Bogyó még mindig beteg, és éjjel lázat csillapítok, fogat dörzsölgetek, ringatok stb. A munkahelyen zsigerelnek és szipolyoznak, amikor nappal van, akkor a fiam torka szakadtából üvölt az őrlő fogai miatt, a férjem csak este 8-ra ér haza... Soroljam még?! Szóval úgy érzem, hogy elfogyott a türelmem, az erőm és a tartalékom.

Holnap jövök, addig puszi nektek. Megpróbálok egy kicsit aludni.
Vendég

Dytt, nem azt mondta a dokid, hogy mellső falon tapad a baba?
Mert az teljesen normális, ugyanolyan jó, mint a hátsó fali. Nekem is az volt a lányom.

KépKépKépKépKép
uxi

Csajok, én iszonyat rosszul voltam egész nap. Hányni nem sikerül, de rettenetesen émelygek. :? Egyik gyerekem sem gyötört meg ennyire, s most ráadásul pihenni sem lehet a "nagyoktól". Remélem már csak néhány hét, és jobb lesz.:oops:
Készülnöm kéne az államvizsgára, de reménytelen. :(

KépKépKépKépKép
uxi

Véletlenke, nem jöhetsz el táppénzre? Vagy az végleg betenné náluk a kaput? Mert ugye elvileg automatikusan veszélyeztetett vagy a korábbi vetélés miatt, simán kiírnának.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: hányni én sem hányok, de állandóan émelygek :(

Heydie, Dytt: gratula !!!

Somaanya: örülök, jógy jó lett a vége, nem semmi ami történt, hihetetlen, hogy megtörténhet :cry: :cry: :cry: feküdj, pihenj sokat!!!

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Kép 6 hetesen az első ultrahangon

Sziasztok. először is feltenném az első ultrahangos képet amikor 6 hetesen voltunk a dokinál és már hallottuk a szívdobogását.
szilardinho

Kép 9 hetesen 1 Kép 9 hetesen 2

Mégegyszer üdv.
Először is mindenkinek gratulálok (Heydie - nek, Dytt - nek(nem lehetett könnyü) stb.).

Mi a tegnap voltunk a második ultrahangon 9 hetesen. Mostmár elég szépen látszik a baba. Ugy néz ki hogy minden rendben van ( hál Istennek) 22 MM - hosszú. Legközelebb 3 hét mulva 12 hetesen megyünk.
NA egyenlőre ennyit szerettem volna megosztani veletek. Most már kell dolgozzak.

Üdv mindenkinek.
szilardinho

Nahát, már egész babaformájú! :D Nem csak olyan kis paca, hanem kivehető a feje is.
Nagyon szép!

Nemsoká indulunk a védőnőhöz, elvileg ma meglesz a kiskönyv.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!

Hogy milyen helyes kis babácskák vannak itt a pocakokban!!!! :D

Iszonyatos a gyomrom ma reggel. Minden egyes falatot külön rákészüléssel tuszkolok magamba és próbálom bent tartani. Legszívesebben semmit sem ennék, de hát muszáj. Már csak a maréknyi gyógyszer miatt is amit napi 3x magamba döntök.
Tegnap nem tudtam ebédet rendelni, mert de. 11-13 ig kezemben az étleppal ültem és ha ránéztem a kaják listájára csak az öklendezésig jutottam. Így kettő körül gyorsan rendeltem valamit....Fura ez nekem, Somával inkább folyton éhes voltam és megkívántam mindenfélét. Most meg....

Véletlenke: húúúúú, a fogzás az "remek" dolog. Mi - mert ilyenkor nemcsak a gyerek szenved hanem az egész család - megszenvedtünk minden egyes fogacskát. Ráadásul Somának sosem egyesével jött. Hónapokig időszakosan tört rá a fogzási dili, ami hol napokig, hol egy-máésfél hétig is eltartott és sokszor ki sem jött a fog. Az örlők nálunk egyszerre jöttek. Egyszerre 4 kisörlő és egy alsó kettes. De most végre van 16 fog, egy ideig nyugi van. Volt nálunk is láz - néha 39 fokos - hasmenés, étvágytalanság és egész napos nyűglődés. Nem egyszerű. Kitartás!

Kép

Kép
somaanya

Megvan a kiskönyvem. De hogy ez ilyen béna lett!:shock:
Korábban színes fotós előlapja volt, most meg csak sima egyszerű fehér, alig lehet észrevenni. S a lapjai is vékonyak, szinte átlátszanak... Biztos takarékossági okokból.

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?