Hahó!
Somaanya..de durva..felháborító..és már most mekkora szerencséje van a kisbabának..és neked is!!!!!! De jó, hogy jó vége lett a horrornak...én mikor volt a szintén horrorom, amit írtam a vetélésemről..a 3. napon mikor a Nyírőben fogadtak, nem csináltak uh-t..de én is tudtam fölösleges lett volna..mert lányok én nem "csak" véreztem..hanem dőlt, ömlött belőlem és hatalmas darabok loccsantak szinte megállás nélkül a wc-ben..bocsi, undorító..de vetélésnél ez van..távoznak a dolgok odebentről..és az a hatalmas folyamatos görcs...szóval nálam nem volt uh..
véletlenke
Hol lehet olvasni a blogodat?
Ma megvolt a 2. uh-m..bazi nagy szerencsém volt...most az egyszer..ezt a dokit le nem cserélem..íme ami történt:
Van szívhang..de leizzadtunk mire megtalálta a doki..nagyon sokat voltam bent, nem szólt semmmit, csak nézte a monitort..jaj már tudtam baj van..azt hittem fekve elájulok...csak ráncolta a szemét, kérdezgette mikor volt meg utoljára, tényleg nem volt-e vérzésem azóta ilyesmi..tuti gáz helyzet volt...
és tök sokára egyszercsak el kezdett ujjongani a doki, hogy ééééljeeeeeeeeeeen..megvan a szívhang!!!! Doplerrel találta csak meg ezt mondta..Meg azt is hogy nem mert rámnézni a vizsgálat közben, mert sokáig úgy tűnt elhalt a terhesség, mert nem találta...nagyon elbújt
Hallottam a szívecskéjét és imádom ezt a dokit, hogy nem adta fel és rázott le rögtön, hogy elvetéltem...hanem tovább kereste...mert műs valszeg ezt tette volna..nincs baba uh-n, Hát elvetlet hölgyem..
jaj de örültem..meg is könnyeztem..7 mm a babuci, megint kaptam fotót róla...csak nem tudjuk mikor estem teherbe..sehogy sem stimmel..de ez legyen a legkevesebb bajunk..
Feküdni, feküdni, feküdni, vitamin stb és no szex!!! 2 hét múlva megint kell mennem, azt mondta akkor azt nézzük megvan-e mindene..nem is bánom, hogy ilyen sűrűn néznek meg...húúúúúúúú de megkönnyebbültem.
És azt mondta elöl tapadt meg..ez jó? Szerinte nem baj.. Vki írt már erről de nem találom...