Új privát üzeneted érkezett!

Sprite!
Csongrád megyén belül merre vagy?
Én Szegeden! :D
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Húúú, már nem is tudom visszaolvasni, annyit írtatok....

Tegnap voltunk uh-on, minden ok, végig mozgott-rakoncátlankodott, kaptam képet is róla, de sajna nem sokminden látszik rajta, ja, és most annyinak mérték, ami a vonalzómon van, szóval időközben nőtt plusz 10 napot ( merthogy korábban ennyivel kisebbnek mérték).

Remélem mindenkivel minden ok, sajnos mostanában nem nagyon tudok jönni, a kisiam most nagyon elfoglal, mostanában állandóan foglalkozni kell vele, amikor alszik, igyekszem én is lepihenni, mert ez a fránya fáradtság nem múlik.

Kép

Kép
nóna
 
 


Gyorsan végigszaladtam....

Hát lányok, attól azért annyira ne tartsatok, hogy azzal fogtok foglalkozni a szülőszobán, hogy mi van a párotokkal... garantáltan nem!!!! :D Higgyétek el, ott örül az ember ha él, nemhogy még más állapotával foglalkozzon... és én sem bírtam, ha hozzámérnek, simogatnak, az nekem akkor nem volt jó, úgy éreztem, csak legyenek ott, és hagyjanak békén, és amikor nagyon kemény, max. szoríthassam valaki kezét. Nekem végül császár lett, de előtte szépen volt minden ( burokrepeszteés, kézzel tágítás, órákig tartó vajúdás... ), úgyhogy azért vannak emlékeim.

Kép

Kép
nóna
 
 

 
 

Csajok!
Ti hogy álltok ezzel a 25.-ei babanetes találkozóval a Millenáris Parkban?
Vendég
 


Najda!
Csongrád megyén belül Szentes.Itt is szültem és itt is fogok :D

Kata!
Babafalvás Kata?:-)

Nálunk apás szülés volt és az is lesz.Szerintem egy hadsereg nem tudta volna és nem tudná a szülőszobán kívül tartani :D

Első gyereknél egyébként én sem bírtam volna ki,hogy ne tudjam a nemét,de most egyáltalán nem fontos. Nálunk ha fiú lesz Huba lesz, ha lány,akkor Franciska,bár ez még változhat.
Vendég
 


sziasztok
jó sokat írtatok:)üdv az újaknak szép számmal vagyunk már:)
témák:én Vácon fogok szülni az elsőt is ott szültem és a dokim is ott dolgozik.én nem készülök babatornára azthiszem tornázok eleget a fiam melett.a férjem szeretne bejönni a fiam születésénél is ott volt csak még azt nemtudom hogy ha hirtelen jön hová tesszük a fiamat,de majd lessz valahogy.kaja undorom nekem is van soha nemtudom hogy mit ennék de ez látszik is most voltam védőnőnél és vastagabb ruhában mint a múltkor fél kiloval kevesebbet mutatott a mérleg pedig a hasam szemmel láthatóan nől:)várjuk mindenkitől a képeket én holnap megyek uh-ra és gondolkodom hogy kérek 4ds képet,olyan jó lenne tudni már hogy mi lessz :oops: nekünk sincs még név majd ha tudjuk mit keressünk.
amúgy hogy vagytok ma?

Kép
Kép
anitaaa03
 
 



manócskák de jó:)képet nem kaptál?és azt nemtudta megmondani hogy mi lesz?

Kép
Kép
anitaaa03
 
 



Sziasztok!
Nagyon sokat írtatok, nagyjából átfutottam. Úgy örülök, hogy így pörög a topic és ilyen jó kis csapat verbuválódott össze! Bár Gabi nagyon eltűnt... :(

Tegnap voltam a belgyógyászaton, EKG-n. Jó nagy mákom volt, mert ahogy odaértem, még le sem ültem már hívtak be. Senki nem volt, csodálkoztam is. A vérnyomásommal van csak gond, haza sem engedtek kb 15 percig. Mikor először mérték, akkor 80/60 volt, 10 perc után meg már 76/57. Akkor gyorsan elszaladtak limonádéért, mivel nem kávézom. Ezért vagyok egész nap kinyúvadva, már ha feljövök a lépcsőn az emeletre, teljesen kivagyok. A játszótér csak álom marad...szegény fiam! :(

Beszéltetek az apás szülésről. Hááát, az én férjem pont abba a kategóriába tartozik, akit majdhogynem úgy kellett felmosni az első szülésünknél. Engem nem érdekelt, hogy bejön-e, Ő viszont nagyon szeretett volna. Szegényt úgy kellett kitámogatni a szülés végén, a varrásnál már nem maradt. Azt mondja azóta is fel tudja idézni a gát hangját mikor vágták, olyan mint amikor kartonpapírt vágnak. Azt mondja... :roll:
A másodiknál megbeszéltük, hogy csak a vajúdáskor lesz bent, kitoláskor nem. Mikor beértünk elszaladt gyorsan elszívni egy cigit, hogy felkészüljön a hosszú eseményre (ha horgászik vagy nagyon ideges akkor gyújt csak rá). Mire végzett, már majdnem lemaradt a vajúdásról, olyan gyorsan zajlott. De köldökzsinórt elvágni azért bejött. :D Jobb volt így, vagyis így volt jó. Most is így lesz.

A kórházat még nem tudom hol fogok szülni. Körzetileg a SOTE I-hez és a II-höz tartozom, bármelyikbe mehetnék. Én viszont a Szt. Imrébe szeretnék megint, csak most nincs fogadott dokim és így nem tudom lehet-e. állítólag van valami befogadó nyilatkozat amit kérni kell a vezetőtől. :roll:

Pumipumi! Jó, hogy jelentkeztél és hogy ilyen nagyon szupin alakult a nap! :D Várunk a képekkel és a beszámolóval!

UH eredményekkel tessék jönni aki ma megy! (már egy kicsit elvesztem a nevek között)

Kaja: tegnap nem éppen egészséges és zsírmenetes kaját ettem, de muszáj volt. Nagyon megkívántam a körömpörköltet így még ma is az volt! Nagyon szeretem. Persze a férjem legnagyobb örömére! :D

A lányunk lelépett az év végi 4 napos kirándulásra az osztállyal, még péntekig itt árválkodok a kicsivel. :cry: Hihetetlen, hogy mennyire nagyon tud hiányozni! Már vettünk Neki Hannah Montanas mobiltartót, karórát, csili-vili matricát, mire hazajön nagy legyen az öröm. Így is minden nap kapnak valamit.

Na jó, egyenlőre ennyi :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Manocskak! Pénzt kér az uh képért? :o Nem semmi. Az eredmények nagyon jók és olyan jó, hogy nagyjából meg tudta tippelni a nemét! Engem már majd megesz a kíváncsiság. A lányunk egyszer sem mutatta meg magát, csak szüléskor derült ki, de nekem az úgy nem jön be.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


hát ez durva egy ezres egy képért :x az én dokimnál csak a 4dsért kell fizetni ha cdre ír.de az jó hogy megmondta mit lát én is olyan kiváncsi vagyok:)

Kép
Kép
anitaaa03
 
 



hát igen az más manócskák

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


na kitaláltam a vacsit aranygaluska :D

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Az jó, hogy a férjed is bent volt, így legalább láthatta. Bár jó dolog ez a kép, én az albumunkba beragasztottam mindkét gyerek uh képeit is. A legkisebbünkről még nem, mert ezt mindennap nézegetjük. :wink: De ha egy ezresért adták volna, eszembe sem jutott volna kérni.

Aranygaluska? Még sosem csináltam.
Tényleg, a madártejet nagyon szeretem. Van valakinek jól bevált receptje? A neten millióegy van, de annyira különbözőek, hogy ki tudja melyik a jó... :roll:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Sziasztok! Annyi mindent írtatok, csak a munkában nem tudok nyugodtan írni, mert mindig van valami. Szóval egy ezrest én is pofátlanságnak tartok, bár az utolsó uh-mon amikor voltam fel se merült. Előtte romlott el a gép, és örültem, hogy egyáltalán meg tudták csinálni a mérést. Pedig jó lett volna egy 12 hetes foto. Így jártam.
Visszatérve a szülés dologra, nálunk ebből még vannak viták, mert úgy látom, a férjem nem igazán szeretne ott lenni, de inkább azért, mert tudja, hogy tehetetlen lesz, és azt nem akarja érezni, hogy nem tud segíteni, nekem meg fáj. Ugyanakkor én meg nem akarom, hogy egyedül kelljen ott szenvednem. Legyen ott, és fogja a kezem. Az ő gyereke is.


Kép
tedorka
 
 


Sprite! Akkor 2-en is vagytok Szentesről!
Épp írtam a múltkor, hogy Anyukám ott dolgozik a fürdőben. Reumatológus. Sokat jártam át. És barátnőm is van ott. Jó hely. :D

Manocskák! Gyönyörű eredmények! Ügyesek vagytok. Az az ezres az durva!!!! :roll:

Mi is ma megyünk. Este 9-re, úgyhogy én már csak vszleg holnap rakok eredményt, bár ha lesz erőm akkor lehet hogy még ma. Most már remélem elég nagyok leszünk hozzá. És én is rá akarok kérdezni a nemére. Hátha látszik valami.

Pókica! Jó alacsony a vérnyomásod! Nem vígasz tudom, de az enyém pont olyan értékeket mutat mint a Tiéd. Bár én néha megiszok 1 capuccinot!
A körömpörköltet én is nagyon szeretem!!!! :D

Babanet tali????????????????????????
Vendég
 


Hát a vérnyomásom nekem is hasonló.... lehet, h. ezért vagyok állandóan álmos-fáradt? VAn még aki még mindig ezzel küzd a 12. hét után is? A kisfiamnál nem volt ez ennyire, bár akkor bármikor tudtam pihenni.

Az uh képért tegnap nekem is kellett fizetnem.... illetve itt úgy van, hogy kap az ember egy csekket 500,- Ft-ról, amit egy kismamák és kisbabák segítésére létrehozott egyesületnek kell befizetni.... szerintem ez nem rossz dolog, jó célra megy, én ebben semmi rosszat nem találtam. Igazából nálunk a kisfiamnál is ez a 12. heti uh kép volt az egyetlen kinyomtatott kép, most is direkt ezt kértük, és kitettük őket egymás mellé, ott figyelnek a konyhában... :lol:

Eddig egyszer sem volt fejfájásom, most két nap alatt már másodszor hasogat nem kicsit... :evil:

Kép

Kép
nóna
 
 


Nekem a pulzusom volt magas. Egyszer mértek alacsony vérnyomást, akkor valami 90/55 körül volt. Engem a háziorvos/belgyógyász rendesen beparáztatott, úgyhogy elmentem szívuh-ra, de szerencsére semmi bajom. Azért a szivem még most is kalapál, majd kiugrik a helyéről. Ráadásul már egy emeletnyi lépcső után is nagyon felmegy a pulzusom...és még csak a 13. hét.
Nóna, nekem az álmosság a 11-12. héten teljesen elmúlt. Na nem azt mondom, hogy éjszakába nyúlóan tudok csinálni bármit is, de legalább 10-ig kibírom este, és reggel 6-kor kelek. A 12. hétig meg munka után aludtam egy órát, meg utána nyolc körül már ágyban voltam.


Kép
tedorka
 
 


Sziasztok!!!
Nemrég értünk haza, és a baba a helyén van :D Ismét láttunk szívdobogást, de fényképet sajnos nem kaptunk :(
Párom leleményesen fotózta a monitort, azt mindjárt csatolom, meg videózta is és látni kis kalimpálást :D
Annnnnnnyira szép ez a gyerek :D
Június 17-én lesz a köv ultrahang.[/img]
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Tedorka, érdekes, hogy elküldtek szívuh-ra.... csak azért, mert nekem a kisfiamnál is, és most is magas a pulzusom, de azt monsták, ez ilyenkor természetes.... akkor ez is egy olyan dolog, ami mindenhol máshogy van...? :shock: Fura, h. ennyire nem egységes semmi ebben a terhesgondozásban.... Én már másodszor csinálom, de még mindig sok kérdés van bennem. KÉpzeljétek, a véreredményeimen valami teljesen rossz lakcím van, úgyhogy lehet, hogy valamelyik vizsgálatot újra meg kell csináltatni, mert az eredmény a lakcím szerinti védőnőhöz megy, ilyen cím pedig nincs, amit nekem írtak.... :shock: :twisted: Szerintem átláthatatlan és összevissza ez az egész, hihetetlen hogy így működik....

Kép

Kép
nóna
 
 


Nóna! Azért küldtek el, mert a belgyógyász szerint, aki a háziorvosom is, minden második szívverésemnek van valami baja. Szóval nem úgy ver, ahogy kéne. PErsze aggódtam, hogy mi lehet, de mondták többen, hogy terhességkor ez előfordul. Aztán megnézték uh-n, és minden a legnagyobb rendben van. Csak parás az orvos.
Azért furcsa, hogy a lakcím szerinti védőnőhöz megy a papír, mert nálunk csak az állandó lakcímet tartják nyilván a kórházi rendszerben, én meg az ideiglenes lakcímemen lakom. Itt van a védőnőm is. Furcsa lenne, ha ez bekavarna.
Gombi! Örülök, hogy minden rendben!!!!!

Képzeljétek el, ma mondtam egy kollégának, hogy babát várok, és hogy majd megyek gyesre, vagy éppen arra, aminek hívják...erre megkérdezte, hogy hanyadik hét. Amikor mondtam, hogy 13, leteremtett, hogy még azért annyira ne hamarkodjam el az örömöt.
Olyan rosszul esett, micsoda dolog ez? Én értem, hogy bármi történhet, de akkor ne örüljek, ne tervezgessek, mert történhet bármi? Olyan gonoszak az emberek... :(


Kép
tedorka
 
 


Nóna!
Az szép! Jól odafigyeltek! Hihetetlen amit művelnek sokszor!

Gombi! Gratula a jó uh-hoz! Mindjárt itt a 12 hetes!!! :D :D
Vendég
 


Tedorka!
Ez a kolléga férfi vagy nő volt??!! Nincs szerintem tisztában a dolgokkal! A 13. héten azért már bőven nyugodtabb lehet az ember lánya!!! Ez rosszindulat!!! Felháborító!!!! :evil:
Vendég
 


Tedorka, nekem is van állandó és ideiglenes lakcímem... nem akarlak megijeszteni, de bekavar... a fiamnál az állandó lakcím szerinti védőnőhöz ment a lakcím, ő keresett meg aztán, úgy hogy bedobott egy levelet az állandó lakcím szerinti postaládába, én felhívtam, és elmentem az eredményért. De most úgy írták fel a lakcímem, hogy az állandó lakcím szerinti város az ideiglenes lakcím szerinti utcával és házszámmal.... :shock: Na, ott senki nem fog megtalálni, az fix! Ezért gondolom, hogy mehetek újra... Tavaly is mehettem, csak akkor azért, mert a vérem egy része elveszett két intézmény között... :shock: Mehettem újra háziorvosi beutalóért, majd vérvételre...

Hát ez van.

Kép

Kép
nóna
 
 


bocs, nem a lakcím ment, hanem a lelet... :oops: na már én is bekavarok itt... :D

Kép

Kép
nóna
 
 


Nadja! Nő volt, ráadásul van gyereke is. Én értem az emberek realitását, de most komolyan, nem lett volna elég egy gratulálok, ahogy azt mindenki teszi? Nem szoktam így mellre szívni a dolgokat, de ez tényleg nagyon rosszul esett.
A lakcímmel kapcsolatban meg majd kiderítem, hogy mi a rendszer. Van olyan vizsgálat, aminek az eredményét elküldik a védőnőnek? Postán??? Ezt nem is értem


Kép
tedorka
 
 


Tedorka, igen, egy olyan eredmény van, amit a védőnőnek postáznak, legalábbis itt, általánosat már nem merek mondani... de hogy melyik az, arra már sajnos nem emlékszem. Talán a hepatitisz? Vagy a Wasserman? Húúú, már nem emlékszem, bocsi... :oops:

A kolléga reakciója nem semmi... de hülye... már bocs!

Kép

Kép
nóna
 
 


Ez nem realitás szerintem, hanem baromi nagy tapintatlanság... halnak meg nagyobb gyerekek is, mégsem mondjuk azt egy anyának, hogy mondjuk ne gondolkozzon azon, hol fog majd tanulni a gyereke, merthogy még nem biztos... :roll: ÁÁÁáááááá! Az ilyen kiakaszt!

Kép

Kép
nóna
 
 


Csak gyors bekukk, mert vacsit kell főznöm.

Bébink 3,6 cm. A doki szerint óriási :lol: Így most előrébb lettünk sorolva: 10+3 (ez dec. 26-át jelent jelenleg) Nagyon boldog vagyok. Ja, kép nem lett jó sajna, de a mi babánk tökéletesen gumimacinak nézett ki a monitoron. Kicsit aggódom, hogy rövidek a végtagjai
:lol:

briell
 
 


Briell! Ebben a korban még rövidnek tűnnek. És k....va nagynak tűnik a feje. Legalábbis nekem úgy tűnt. De ez így normális.
A mienk a 12. heti uh-n olyan békésen aludt, hogy alig lehetett felébreszteni. Jó gyerek
Nóna, egyébként teljesen egyetértek, akkor ne menjen ki az ember az utcára, mert elütheti a villamos. Vagy a fejére eshet valami az égből. Szerintem tényleg inkább ne szólalt volna meg.
Na mindegy, túlteszem magam rajta.

Kép
tedorka
 
 


Ez a kolléganős sztori tényleg kiakasztó! De bunkó emberek vannak! :evil:

Nálunk is megy a védőnőnek egy csomó vizsgálati eredmény. A hepatitisz, a wassermann és a vércsoport meghatározás az tuti. Szerencsére itt egy épületben van a labor és a védőnő, csak egy emelet választja el őket. Minden védőnő "rendel" az SZTK-ban, csak más időpontban mennek a különböző körzetiek.

Gombi és Briell! Gratula a jó eredményekhez! :D Ilyenkor még nem olyan hosszúak a végtagjaik, ezen ne aggódj, majd megnő! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy
 
 
 
 
 
 


Ja, azt asszem nem írtam, h. nekünk az uh-n 54 mm volt a CRL, ami 10 nappal idősebb, mint az előző uh alapján, ennek örültem,mert így legalább túlvagyunk a legrizikósabb 12 héten, és 11 hét 2 nap helyett rögtön 12 hét 5 napra változtunk... :D Érdekes, volt egy megérzésem, mert kicsit előbb mentünk az uh-ra, mint elő volt írva, de jól tettük, mert így éppen belefértünk a betöltött 13. hétbe... ezek az anyai megérzések... :wink:

Kép

Kép
nóna
 
 


És mindenkinek gratula, aki mostanság volt szintén uh-n!

Kép

Kép
nóna
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=DWhnXrxZHuM

Sziasztok, sikerült feleszkábálnom a youtube-ra a videót :D

A rosszindulató kolléganőkkel nem szabad foglalkozni! Csak irigykedik, hogy Neked milyen jó most!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Najda!
Ki a másik szentesi?

Tedorka!
Ne foglalkozz az ilyen megjegyzésekkel!Én mikor 8 hetese terhes voltam Zizuval fülészetre kellett járnom kezelésre,mondtam,hogy babát várok.Erre a doktornő: "Nem kellett volna még inkább tanulni,nem pedig gyereket szülni?" Anyum is bent volt,na jól kiakadtunk,aztán helyére tettük már a doktornőt.Aztán csak mentegetőzött,hogy hát ő sokkal fiatalabbnak nézett engem 22-nél (annyi voltam akkor) ÉS hát neki csak furcsa,hogy valaki ilyen hamar gyereket vállal.Rengeteg a bunkó ember!!Arról nem is beszélve,hogy mikor szültem közel sem én voltam a legfiatalabb...
Én soha nem csináltam ügyet ebből a 12 hét dologból,nálunk már nagyon sok mindenki tudja a babót.Sajna manapság már nem csak az első 12 hét a kritikus.
:( Úgyhogy ne foglalkozz a megjegyzésekkel,jól vagytok,egészségesek vagytok és miért is történne bármi baj.Annál jobb helye nem lesz a babónak mint ahol most van :wink:

Már én is alig várom a jövő hét pénteket,akkor megyünk 12 hetes Uh-ra.Akkor fogják kiírni a szülés időpontját.Nálatok hogy csinálják?Mikor írják ki A dátumot? Nálunk 12 hetesen,aztán nem is módosítanak már.
Vendég
 


Sprite!
Gabi a másik szentesi, csak nagyon rég volt itt utoljára. Nem tudom mi lehet Vele! m&g néven van fent.
Vendég
 


Mindenkinek nagy gratula az eredményekhez! Szépek!

Gombi! Nagyon édi!!!

Mi Manónk ülőmagassága 46 mm (de alig lehetett megmérni, mert először összegömbölyödve aludt, aztán a doki felébresztette, akkor meg nagyon ficánkolt. :D ),bpd: 18 mm, nyaki redő 1,2mm, minden egyéb értéke is kiváló! :D A mostani képek nem lettek valami jók, de azért felrakok 1-et. Ja! És a talpa 8,5mm(!). Elég gyorsan nő!!! :shock: :D
Vendég
 


Kép
Vendég
 


sziasztok
örülök az eredményeknek és mindenkinek nagyon szép és nagy babája van:)
én ma megyek 5re jaj csak tartanék már ott :oops:
a tegnapi aranygaluskám nem lett az igazi nem kellt meg a tésztám úgy ahogy illik :cry: de azért ehető lett
hogy vagytok?

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Sziasztok Kismamik!

Vagyok, olvasok, próbálok képben maradni, de özön munkám van :(


Sprite jelentem itt vagyok, mint másik szentesi.

Üdv minden újnak, a régieknek is ígérem, hamarosan aktualizálom táblázatot, és jövök vele.

Sajnos napok óta ismét émelygek, pedig mennyire örültem, hogy elmúlt minden nyűgöm. Bízom benne, hogy csak a rengeteg front van rám ilyen hatással.

Üdv. mindenkinek!
Gabi
Vendég
 


azért ne dolgozd magad halálra

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


úgy izgulok éjjel sem tudtam rendesen aludni azért ez mégis csak egy mérföldkő.szerintem rákérdezek a nemére is és kérek 4d képet nem bírom ki már azt a 2 hetet akkor megyünk babamozira

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


na megint eltünt mindenki bár én is ruhákat pakolok csak néha bekukantok :)

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Sziasztok!

Kriszti: :) jól sikerült kép, gratulálok!!

Én most csak ülök és nézek ki a fejemből. Éhes vagyok,de semmit nem kívánok, csak a hideg tejet..
Hja nemrég hogy örültem, hogy éjszaka még nem kell felkelnem pisilni... Tegnap éjjel elkezdődött. Annyira nem visel meg, mert éjfélig simán ébren vagyok, és reggel 7-8kor már ébredek.. Csak film közben alig vártam, hogy legyen már reklám :D
Vendég
 


jó neked hogy csak most kezdődött én már jó ideje szenvedem tőle és lehet hogy végig ez lessz a fiamnál is úgy volt 9 hónap pisilős éjszaka

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Anita, tegnap én is iszonyat ideges voltam... szerintem csak azért nem kaptam idegbajt, mert egész nap rohangálnunk kellett és csak néha (minden 5. percben :lol: ) gondoltam a vizsgálatra...
Nekünk június 17-én lesz a 12hetes UH, nagyon messzi időpontnak tűnik..

Ne idegeskedj, minden rendben lesz :)
Vendég
 


igen ismerős utoljára 9 hetesen voltam és olyan volt a 12 hetes mindha egy évszázad múlva jönne el de ahoz képest elég gyorsan eljött.próbálom magam lefoglalni így talán előbb eljön az 5 óra :)

Kép
Kép
anitaaa03
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?