Sziasztok!
Zsófinak és babáinak hízlaló drukkok, az nagyon jó hír, hogy jól vannak a picik.
Nárciszka
Nekem is fiaim vannak, de a piros színt kifejezetten szeretem. Az nem is csajos szín! Mondjuk nagyon férfias jelenségek, de még sosem kérdezték meg, lányok-e
Inkább a fiú-lány ikreknél szokott előjönni ez a kérdés, vagy a 2 lánynál, mert a rövid hajú babák még elég fiúsak... Szóval szerintem csak bátran a pirossal
Már más is írta, de az 1 ággyal az a gond, hogy nem tudsz alá légzésfigyelőt tenni. Pedig kissúlyú babáknál -az enyémek 2,770-nel születtek, ami nem is kis súly- jócskán előfordul légzéskimaradás. Nekem is volt egy olyan esetem, hogy szaladnom kellett...
Rana
163 cm vagyok. Az IKEA komód 70 cm "magas", a 80 cm-s pelenkázó is elég alacsony. Nekünk a fürdőben csináltatott pult van és mivel Apa 190 felett van és csak ő volt otthon, mikor kérdezték, hány centin legyen, 90 cm-re tették. Szentségeltem, de a legkényelmesebb pelenkázófelületem lett belőle
Ciciváltogatásról nem tudom, mit írnak, nekem csak az egyik szopizott, másiknak fejtem....
Törpilla
Szépek a gyerekek. Mennyi idősek? (Kellene egy új vonalzó
) Hány kiló a baba, aki rengeteget eszik és mennyit eszik?