Sziasztok!
Bocs, hogy már megint ezer éve, nem volt sok időm.
Köszönjük szépen mindenkinek a dicséreteket, a babakocsi és Lillus nevében is!
Látom több mindenkit érdekelne a kötődő nevelés. Ha lesz ihletem egyszer megint, akkor majd írok, de most pörgök, úh addigis keresek majd inkább nektek linkeket. Ott valszín értelmesebben, és tudományosabban le van írva, mint amennyire én tudnám.
Kata!
Jaj, ne haragudj, h nem válaszoltam. Olvastam a kérdést, de aztán nem volt időm jönni. Tudtam volna hozni coolababyt 8db-ot 2000ft/db-ért, 14db-ot 1800ft/db-ért. Igaz, csak egy hónap múlva érkezik meg a következő csomag, mert még a mostani is most megy fel Pestre Nymalachoz, és mennek majd érte a csajok. Viszont nagyon örülök, hogy egyel többen moshatózunk! Gratula!
Ha szeretnél esetleg más fajtát, akkor tudok adni linket, nézelődhetsz, és szívesen megrendelem neked.
Tökjó, h már ennyi foga van Zsebinek! Mi még csak 2-nél tartunk.
Sztem Zsófinak ez csak egy rossz időszak. Ilyenkor Zsombi is vele marad vagy őt viszed magaddal? Egyébként sztem nyugodtan elmehetne nyaralni, fél nap után tuti semmi baj nem lenne.
Én még nem adok darabosat, tuti megfulladna tőle…2dm 2mm-es foggal.
Én sztem kivárok kb 6-8 fogat, és majd akkor…
Naaaagyon édesesk a gyerkőceid, és annyira hasonlítanak egymásra!!!!
Szocpol! Grrrrrr!!!!
Éva!
Milyen volt az aquaworld? Képek?
Ildi!
Jaj, de aranyos vagy!!! Tényleg nagyon örülök, h felajánlottad, jól esett, de köszi, annyi ruhánk van, h nem is nagyon tudja mindet hordani. Én akkor adok rá csak, ha tényleg nagyon meleg van. Ha esetleg egy másik topikkislány elfogadná…
Lotti babalány nagyon tündér ezen a videón, mint mindig! Annyira kis ügyes!
Lottinak hogy ízlett a gesztenyés cucc? Pont aznap Lilla is azt kapta, csak nem volt időm jönni megírni, este olvastam.
Ő betörölte.
Köszi a milupa gabonacucc tippet, találtam végül a tescoban, és bejön neki…bár még nem találtam olyan kaját, ami nem.
Nagyon jó ez a link, asszem már én is felfedeztem egyszer. De áruld már el légyzi, h hol vannak az árak a nem akciós cuccoknál??? Csak én vagyok ilyen béna, h nem találom?
LKata!
Neked is köszi a dicséretet! Sztem akkor nem gond az etetőszékben ülés, ha már magától is tud ülni szépen. Nagyon cukik a képek! Ezeken úgy tűnik, h biztosan ül benne.
Én úgy tudom, h cserit még nem lehet adni.
Gratula a mászáshoz és tapsoláshoz!!! Dejóóó!!! Video?? Nagyon édi a 4kézlábas kép is.
Na miylen lett a hajad? Kérünk képet!
Ja, most olvasom az etetés storyt, igen, akkor sztem is korai volt az etetőszék.
Szöszke!
Ezt hogy érted, h a kontinuum-elv összefüggésben van ezekkel a 19. századi barbárságokkal? Ez egyébként pontosan egy ősi dolog, kb ahogyan az ősemberek is nevelték a gyerekeket. Igen, a jekána indiánok valóban együtt laknak, és gondolom egy helyen is sexelnek. De manapság, ha valaki e szerint az elv szerint nevel, akkor nem a jekánákra vagy az ősemberekre akar hasonlítnai, hanem átülteti a 21. századba. Tehát sokat hordozza a babát, hogy a biztonságos közegből figyelje és tanulja a világot (nem nonstop azért), együtt alszik vele…itt megjegyzem, h a sex jobb esetben nem csak a hálószobára korlátozódhat..höhö.
És kb 6 hónapos kora körül, amikor elindul felfedezni a világot, akkor a szülő nem avatkozik bele. Nem kezdeményez játékot, nincsenek fejlesztő játékok, nem eröltet rá a gyerekre semmit, csak rendelkezésre áll, ha a gyerek igényli, és vele akar mondjuk játszani. Viszont bevon(hat)ja a saját napi teendőibe. Pl segít a gyerek főzni, mosogatni, porszívózni, akármi…csak annyit, amennyit ő szeretne. Azt viszont meg kell tanítani, ha valamit nem szabad, vagy nem úgy szabad, ahogy ő csinálja. Így lesz önálló, és így tanulja meg, h hogyan működik a világ.
Na mégiscsak írtam erről egy kicsit.
Veronika!
Neked is köszi a dicséretet!
Nagyon édesek a csajok! Pálmi eltanult vmt Lottitól?
Hogy van Pálmi? Nagyanyámnak voltak ilyen köves láncai, és ő mindig kitette a napra, mert így töltődnek fel energiával.
Móni!
Köszi, jól esett amit írtál.
A te srácaid is nagyon aranyosak! Egyébként nagyon nem hasonlítanak, ugye? Ilyen jó idő van most Angliában???
Zsolti ügyes a szobatisztasággal!
Zsuzsu!
Az összeöltözés csak véletlen.
Lilla még a pihiszékben eszik, és alig tudom már etetni, egyfolytában hintázik, de nagyon durváááán! Asszem lassan érik nekünk is egy etetőszék.
Gratula Konstihoz! Nagyon ügyi! Ha egyszer elkezdenek valamit, olyan hamar tökélyre fejlesztik, nem?
Berregés kaja közben nagyon jó, imádom!!!
Éjszakához nem tudok hozászólni, Lilla nem kel. Nagyon ritkán lefekvés után 1-2órával felsír, ilyenkor pár korty víz, és alszik tovább.
Sajnálom a szopit.
És megint nagyon édesek a képek!
Tmi!
Sztem nyugodtan keverhetsz tápit is vagy anyatejet főzibe. Főleg krumpliba mondjuk…akkor az kb babakrumplipüré.
Köszi a bkocsi dicséretet!
Ancsa!
Várom a képet! Én is csinálok majd pelusosat, de nem igérem, h mikor, mert nem nagyon van még…amikor fotózunk, általában ruhában van.
Én ezekre a szolis képekre emlékszem ám!
Bettyna!
Nagyon ééédes a 4fogú kispasid!
Sajnos azt hiszem tutira kihagyjuk a talit, mert utánaszámoltunk, és 4-5 óra lenne az út…Na ezt nem vállalom be, főleg oda-vissza.
Sajnálom, remélem legközelebb tudunk majd menni, ha Pesten lesz mondjuk.
Macianyu!
De izgi, lassan kiderül, h ki lakik a pocakban! Olyan fura, nem rég még itt tartottunk mi is, nálatok meg már jön a tesó…
A rosszulléteket sajnálom, de kitartás, már csak 1-2 hét és elmúlik! Én is borzasztóan fáradt voltam az elején, de ez is sokkal jobb lesz!
Hozz majd légyszi keresztelős képeket!
Köszi a dicséretet! Azért túlzás, h visszafogytam, kb fél útaon vagyok, még van 7-8kg hátra. De jól esik, ha már feltűnő a változás.
Marek!
Dejók a képek! Nagyon vagány az új MT és babakocsi!
Ha ez vigasztal, nálunk is ugyanez a helyzet fejlődésügyileg…leszámítva a 2 fogat.
Mobil-etetés…
:D:D
Sajnálom anyukád! Drukkolok neki!
Peva!
Dorkának szüksége van ezekre a fejlesztő gyakorlatokra vagy csak úgy magadtól fejlesztgeted? Én úgy tudom, h ez csak árt, ha beleszólsz a saját fejlődési ütemébe, de nem szeretnék okoskodni, és ha neki kell, akkor bocsi, de nem emlékszem most hirtelen.
Sajnálom a telefont, meg a virágot! Látom Dorka is lassan közveszélyes.
Én hagymát nem adnék 1éves korig.
Nagyon édes Dorka! Én múlkor egy 2éves forma kiscsajt láttam, oda is jött megsimizni Lillát…neki egy bugyi volt a fején…gondolom nem a szülei adták rá.
Banán: Jááááájjj! Asszem mi is hanyagoljuk….
Pelus: Mi non-stop moshatót használunk. Éjszaka 95%-ban nincs baleset, én akkor mindig bumgeniust használok, csk egy betéttel…későbbre lehet még turbózni egyel, mert jár hozzá egy vékonyabb betét is. Pont most bosszankodtam Nymalacnak, h nekünk mostanában nem igazán jön be, ami nem bumgenius. Amikor pörög a habtapin hason, nyakig tiszta pisi, ha nem az van rajta. A blueberry minky-k jó pelusok, de most 2 méret közé estünk, úh azt sem tudom ráadni, most vettem 3 új fajtát is, ebből a fuzi bunz-t kipróbáltuk, tiszta pisi lett, mert nagy még a combinál, és ezután jön a többi…már előre félek.
Apropó…nem kell valakinek egy nagy csomag 3-as pempörsz? Anyukámnak mondtam mielőtt jöttünk haza, h vegyen egy kis csomag eldobhatót sos-re, erre vett egy bazi nagyot, és még egyet sem használtunk, és sztem nem is fogunk, úh megválnánk tőle. Majd megkérdezem mennyi volt, és vm baráti áron odaadnám. Valaki esetleg?
Na megyek, mert Lilla már vagy 3 órája alszik, úh mostmár azért felébresztem.
Később jövök még…