Timi
Hehe, ma nyém az utolsó szó
Legalábbis úgy tűnik
Szerencsemák
Én Vidadokis. Csípem, jófej, nem anyagias, persze ha adsz, akkor azért elfogadja
Még nem szültem nála, de majd ahogy Tigrincs írta, jönnek a többiek és mondják a többit
Zsu
Na azért
Nem ér itt minket izgalomban tartani
Gondolj arra, hogy ha most el is tart napokig, valszeg a szülés maga sitty-sutty lesz
Mikor mész vizsgálatra? Mmint elvileg...
Tenci
Bizony, már közeledik
Én már nagyon rajtra kész vagyok...legalábbis a fészekrakás részében
Vmit még akartam neked...
Hát csajok nemtom mennyir lesz erről kép...Vagyis olyan, ami azért ér is valamit. Babanaplót csinálok
Olyan bénákat lehet kapni
Amilyen Ivánnak van, olyan meg már nincs
Szóval vettem egy A/4-es rondarózsaszín gumis naplót. Tök snassz és tényleg undi rszín a borító is és a belső borító is. A lapok szerencsére fehérek
Igaz vonalasak.... Szal nekiláttam, hogy csili-vili Lindanapló legyen belőle. Húúúúú, nem kis meló, már megint, de ezt szeretem
Az almazöld 2cm-es masnikat már legyártottam (számszerint 27db-ot), amik majd a függönyön lesznek. Ivánnak is volt, igaz halványkék...
Ha kész a babanapló, akkor pedig a húgoméknak készítek nászajándékot
Esküvői képkeretet és fotóalbumot. Veszek ebből is és abból is valami fapadosat és 5*-ra varázsolom
(mindenük megvan, majd' 5 éve együttélnek...lóvéban sincs hiány...akkor mit?) Hasznos is, személyes is
Képzeljétek! Van egy sünink
Csak ma éjszakára...Zsolti szokott ilyeneket csinálni...Tavaly csigát hozott Ivánnak
Este hozza, reggel viszi, szal nem vagyunk állatkínzók!!!
Szóval Sün Balázs nagyon cuki. Persze nem a mesebeli, barátságos sünike, de édes
Még a patkányaim után maradt ketrecünk, az szokott lenni az átmeneti szállás az 1éjszakás állatoknak
Süni bevackolta magát a leveles gallyak közé a sarokba és durmol
Micsoda szerencse, hogy ma vágták a faágakat!!! Így volt miből mazsolázni, hogy Sünike kényelmesen legyen
Csak kár, hogy reggel 3/4 7-kor a berregésre keltünk
Munka és költségvetés ügyben pedig....
Mindenki ott spórol, ahol tud. Így a munkáltató is, a kórház is
Fogalmam sincs, hogy mi lesz, amikor majd visszamennék dolgozni...
Kötelesek visszavenni, persze elleheteleníthetnek, hogy te magad mond azt, hogy akkor inkább lelépsz
Amikor minden cég gondban van, létszámot csökkent, hogy fennmaradhasson, akkor persze, hogy nem ugrál a főnök, hogy valahogy mégegy fizut ki kell termeljen. És az sem meglepő, hogy a kollegák sem szívesen mondanak le jutalékról más javára.
Legyünk őszinték! Ki örülne annak, hogy kevesebb lesz a fizetése???? Arról nem is szólva, hogy ilyenkor rezeg a léc mindenki feje felett, hogy ha valakit visszavesznek, akkor esetleg másnak menni kell.
Szóval ezek a "rossz fogadtatások" nem a személynek, hanem a helyzetnek szólnak
Persze, nem vígasztaló igazából, mert ettől nem lesz könnyebb melót találni...