Új privát üzeneted érkezett!

Rita: nem volt még házas, én vagyok az első asszony! :) Egy régi kapcsolatból van Dávid, aki most 13 éves.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Betti: hajrá esküvő!!!! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Rakok én is egy pár esküvőist:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Danival 4 hós terhes voltam, bár ez nem látszik a képeken egy kis hasam volt már. Találkoztam olyan esküvői ruhakölcsönzőssel, aki pl kismamákkal nem foglalkozott, mert sokat kellett alakítani a ruhát nekik. :(

Na mentem, majd holnap jövök!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

De jó ötlet volt BEtti, ez a nosztalgiázás esküvő terén! :D
Tényleg vedd rá párodat az esküvőre, még ha 1-2 év múlva is é sha csak a szűk családdal is..

Nagyon jók, Rita-Szilvi. Rita is és Szilvi egész mások voltatok, Szilvi rád se ismerek, pedig ugye én Közgázból már ismertelek előtte...
Férjurak is csinik!:lol: (vagy Őket ne dícsérjük?)
Gabi, nagyon tetszik a sminked, férjed pedig milyen egzotikus-szerű arcú. Te nem változtá sokat, bár Ti azért nem v.tok olyan régóta házasok, ugye?
Mostmeg már kifejezetten kismamás ruhák még szuperebbek vannak, mint simák. Változnak az idők...

Rita, anyósodék hallod... és Hanna szegény mit szólt, hogy Mamáék nem hoztak neki még egy hajcsattot v. egy apróságot sem???? Ilyenkor a gyerekeket sajnálom...
Ati megissza az anyatejet, aztaaaa... Somát kínáltam én is, de ő is fújolt, mint Hanna! Legalább lesz vitamin Neki is. 2 dl-t egy fejésre?Az marha jó... és Míra baba nem éhezett?

Kimerülőben a klavi. eleme, így befejezem... majd jövök én is fotókkal.

lola77

Sziasztok!

Lola:
pedig szerintem nagyon nem változtam, a plusz 20 kilót leszámítva! :) Rólatok is várunk ám fotót!!

Gabi: Ti is csinik voltatok, férjednek milyen vágott szeme van. Dani rá hasonlít, meg hát így Gergő is, ugye? (mert a két fiú nagyon hasonló). Bencének is enyhén vágott szeme van, de nekünk nem. Bár barátnőm azt mondja, Bence szeme pont olyan, mint az enyém. Persze a formája.

Eddig három anyukából (akik raktak fotót), három kismami volt az esküvőn! :) Engem ez egyáltalán nem zavart, mondom, tökre büszke voltam rá! Csak Emese reklamál, hogy belülről annyira nem volt látványos az esküvő és mindig mondja, hogy a 10 éves házassági évfordulónkon (2,5 év múlva) házasodjunk megint össze, hogy a három gyerekünk is ott lehessen! :) ÉDESSSS!!!

Rita: nem is reagáltam Ati anyatej ivására! Hát nem semmi... Számomra ez kicsit idegen, biztos, mert nem tudtam sokáig szoptatni, ártani viszont biztos nem árt neki, sőt! Nem semmi a fiad!!! :)

Na megyek, nemsoká hozzák a redőnyöket, nyolcra ígérték. Ezért már fent vagyok jó ideje, hogy el tudjak rámolni, ágyazni, gyerekeket rendezni.Most már kész vagyok, jöhetnek!!!

Szilvia

Ja, ma nálunk tarhonyás husi lesz.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

Gyönyörűek vagytok az esküvői képeken és nagyon jók a sminkek is. Az enyém nagyon szolid volt.

Amikor lefoglaltuk az esküvői időpontot még nem voltam kismama. 4 éve az esküvőnkön már 13 hetes kismama voltam Laurával :) Esküvőn mondtuk el mindenkinek a nagy hirt.

Kép Kép
jutte

Négyből négy! :)

Csinik vagytok nagyon Judit!!!

Jelentem: fent van a redőny! Nagyon jó!!! Egy óra se kellett és felrakták. Iszonyat volt nézni, ahogy a srác a 8.-on kint mocorgott. Aztán egy laza mozdulattal átlépett a nagyszobai párkányról az erkély vékony vázára. Kirázott a hideg.... Komolyan meg se mertem szólalni!!
Gyorsan utána kitakarítottam a kisszobát, mert a kicsik már nagyon álmosak voltak, már alszanak is, most meg csinálom a többit. A nagyszoba is félig kész.

Megyek is, amíg alszanak végezni szeretnék!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Judit, az esküvői hajszíned a legjobb eddig, amit belőled láttam. Természetes. Ilyen nem lehetne??! :roll: :lol: :oops:

Kép
Kép
Kép
emesedora

Azta, Judit, tényleg tetszik Nekem is, a kép is, meg a hajad is, a sminked meg szolídan volt jó, Neked ez jól állt, a természetes hajszínedhez.

Na akkor jövök Én!
(Szilvianyu 5-ből 4, mert én nem voltam várandós...)

Kép
Kép
Kép
Kép

lola77

Na Szilvianyu,Lívia ezt találtam a szabványokról. Ezek szerint nem tavalyelőtt, tavaly változott:
A gyerek előrebukás-gátló rendszerek (biztonsági gyermekülések) jóváhagyására vonatkozó ENSZ-EGB 44. számú előírás érvényben lévő 03 sorozat-számú módosítása (hatályba lépett 1995. március 10-én) valamint a 04 sorozatszámú módosítása (hatályba lépett 2005. június 23-án) tartalmazza a tartozékokra vonatkozó egységes előírásokat.
A hivatkozott Előírás korábbi 00, 01, 02 (44.00, 44.01, 44.02) sorozatszámú változatai alapján kiadott biztonsági gyermekülés jóváhagyások érvényessége 2008. május 09-én megszűnt.
Ennek alapján 2009. január 01-től csak a 03, 04 (44.03, 44.04) sorozatszámú Előírás alapján jóváhagyott, közlekedésbiztonsági szempontból korszerűbb követelményeknek megfelelő tartozékokat lehet használni.
Tehát 2009. január 01-től a 00, 01, 02 (44.00, 44.01, 44.02) sorozatszámú változat szerinti tartozékok nem használhatók!
A biztonsági gyermekülések jóváhagyását a kötelezően feltüntetendő jóváhagyási jel tanúsítja melyet minden jóváhagyott tartozékon fel kell tüntetni. A jóváhagyási jelcsoport tartalmazza a jóváhagyási jelet (olyan kör, amely az "E" betűt és utána a jóváhagyó ország számát veszi körül) és alatta a jóváhagyási számot. E számsor első két karaktere (az alábbi példa szerint „03”) határozza meg a változat sorozatszámát.

Nálunk ma Lidl-s lasagne és paradicsom leves lesz... (Betti, mi is imádjuk ezt a lasagne-t :oops: )
Szilvianyu, akkor ma már besötétíthetsz... (kértél rá felhúzás könnyítőt?)

lola77

Sziasztok!

Lola: fingom sincs, mi az a felhúzáskönnyítő! :) De tök jó felhúzni, nem nehéz. És tök halk. Tetszik. Előbb már úgy aludtak a picik, jót szundítottak!
Képeid: olyan ari voltál rajta, a mosolyod hallod!!! Mint Hófehérke! :) Apa is ari, de halkan jegyzem meg, nekem a "mákos", vagyis őszülő haja sokkal jobban tetszik. Tök sármos tőle! :)
Szerelmesen néztek egymásra!

Végre kitakarítottam, az ebéd is fő. Már majdnem kész. Bencének tegnapi van (sárgarépa, zöldborsó, csirkemáj, durum tészta). Kettőre megyünk ma Emeséért, vagyis, ha kész leszünk.

Remélem pénteken jó idő lesz, mennek kirándulni a drágámék!

Na megyek

Lidl-s lasagne-t most már ki fogom próbálni. Hogy néz ki?

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi gyerekülés hozzánézést. Gondolom, amit tavaly vettünk a Baby Outletben, az jó. Majd megnézem a kocsiban. Megnézem a honlapjukat, lassan kell Benőnek is.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Te gyagyás, Szilvi, nem a + kilók miatt rád se ismerek, de a hajad színe, a frizura akkori divat szerinti, meghát na most mondjam ki: fiatalabb voltál... Na de én is!!!!!! Látod szemüvegem sem volt még akkor.... (Soma előbb meg is jegyezte mikor látta hogy szkennelem a képeket)

Igen, Nekem is jobban tetszik Zotyó őszesen! :D
Igen, az esküvőn "még" milyen szerelmes az ember... pedig akkor már 3 éve jártunk...

Lidl-s lasange: akcióban 799 szokott lenni, 1 kg-os, olyan fém tálcán van (mint amin grillezni lehet, puha) és nem mélyhűtött, hanem sima hűtőben van, ahol a sajtok, felvágottak. Elég laktató, Nekem elég 1/4-e leves után, Somának is,Apjuké a fele! Jó, négyőtöknek már nem elég sz.tem, de olyan "mentőkajának" elmegy, én le szoktam fagyasztani, előkapom-megsütöm... De szoktam sajátot is csinálni.

Redőny: ha halk és könnyű akkor van benne!
Én már ilyen rakott nyavajákat is csinálok Nonónak: tegnap darálthusi, rizs-borsó, összeturmix. Mehet bele sajt is. Össze is süthetném, de arra nem volt idő...
Leveseket Te mikor próbálsz Bencének? Ja akartam kérdezni, hogy mondjuk ha hajnalban eszik tápit, akkor utána mikor "reggelizik" és mit, az már gyümi?
Gondban v.ok, mert ha 4-5 felé eszik Noé cicit, utána hamar éhes és 7-8 kor már nincs semmi a ciciben újra, de még korai a gyümi, ezért ma tejpépet adtam Neki. De este is azt eszik... ezt az 1-2 hónapot hogy húzzam ki, amíg jöhet a vajas kalács, tojás...?

lola77

Sziasztok!

Lola: nekem nem eszik már hajnalban Bence, hónapok óta a legkorábbi 6 óra volt. Általában 7 órakor eszik. Utána 10-1/2 11-kor általában gyümi, utána két óra múlva ebéd. Ebéd három órát bír ki, sőt van, hogy négyet is. Aztán délután tejtermék. Saját készítésű vagy babás. De ezt csak két naponta adok. Azon a napon, amikor nem, vagy tápszert kap vagy megint főzit, ami ebédről maradt, vagy üvegeset. Este meg tápi. 1/2 8-8-nál előbb nem, így szokta kihúzni reggelig. De van, hogy éjjel megébred, iszik kis vizet és alszik tovább.

Szerintem Te is adj neki nyugodtan tejterméket két naponta (kell is). Szerintem a hajnali cici után reggel tejpépet adj, utána gyümit, főzit, tejterméket, este tejpépet. Miért nem próbálod meg a Sinlac pépet? Azt nyugodtan eheti és laktató. Tudod gyümivel is variálni. Nézz utána a neten. Patikában recept nélkül kapod. Én már néha délután szoktam adni rágcsálni babapiskótát, kiflit, tegnap is tölcsért evett és azzal tudom egy kicsit kihúzni az időt.

Na, akkor egyezik véleményünk Zotyó ügyben! :)

Na megyek, etetem Dórit, aztán lassan indulunk Emeséért.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, nekem védőnő azt mondta, hogy kétszer adjak már neki egy nap főzit. Én nem mindig kétszer adok, ilyenkor adok neki tejterméket pl.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi lasagne tippet. Majd megnézem, ha arra járunk.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Igen, már én is volt, hogy du. is főzit adtam... Igen tejterméket eszik, csak azt nem akartam hogy 2-szer egyen tejpépet. Sajtot, túrót eszik, meg kiflit rágcsál ő is, csak tudod még nem egy egész kajára valót...
Megnézem a Sinlacot akkor, ezt lehet sűrűbbre is csinálni?

lola77

Na megnéztem, nem ócsó kaja... :oops: Asszem inkább feliratom...

lola77

Sziasztok!

Lola!
Valóban annyira angyali vagy az esküvői képen.
Mennyi voltál akkor?

Gabi!
Nagyon szépek vagytok Ti is.
A fiuk tényleg nagyon apájukra hasonlit.
Tescoba visszarohantál valamiért?Mikor mentünk be a bejáraton akkor láttam hogy ti már jöttök ki családostól.Jó magas férjed van.

Judit!
Semmit nem változtál az esküvő óta.Nagyon szép voltál.Hajkoronád gyönyörű volt.

Emeseanyu!
Nagyon ügyesek voltak a redőnyöseid.Jól választottál.
Matraccal mi lett végül?(szöges eset)

Felcsigáztatok a bébiülés szabványokkal.Megnézem majd én is a miénket,hogy jó-e még.Bár ha megállitott rendőr minket benézett hogy abban utazik-e bekötve a manó,de nem kérte hogy mutassuk meg a E számát.

Nálunk ma pöri van tésztával.Istike nyügi volt igy nem turmixoltam a hagymát,hanem kockáztam,apa kiszúrta.Igy ő nem ebédelt.
Jáááj ezek a férfiak. :?

Betti

Kép
berna23

Betti!

Igen! Visszarohantam valamiért, csak valakinek már időközben megtetszhetett és elvitte. Nem láttam a méregtől. Gerinek hagytuk el az egyik cipőcskéjét a boltba és nem lett meg. Most mond meg mit kezd egy cipővel. Fúú!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kép Kép bemutatom már én a mi apusunkat :D

Kép
berna23

Ja és Istike ismerős volt. Először nem tudtam hova rakni, főleg hogy apájával láttam, de aztán hogy megláttalak téged már összeállt a kép. Nagyon édik!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Gabi!
Nemigaz,bizti kiteszik kabalának a kocsiba.
Judit járt igy Laurájával.
Gondolom kérdeztem a vevőszolinál,vagy pénztáraknál.

Kép
berna23

A támaszkodós, vagy a cigizős az apus???? :D :D :D :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Tesómmal voltunk. :lol: De mindig az apjának nézik...

Kép
berna23

Ja értem, tehát akkor nem apát láttam élőben!!! Gondoltam is, hogy akkor a párod is délutánra megy dolgozni, de akkor nem! :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sajna a pultoknál kérdezősködni nem volt időm! Sietésben voltunk. Bíztam benne, hogy még a földön megtalálom valahol!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Megvagyunk MI is.
Szerettem volna felrakni esküvős képet de a melóban skenneltem és elég nagy méretben és valamiért nem sikerül lekicsinyítenem.
De majd megpróbálok vmit összehozni.
Vannak viszont ágyas képek. Szerencsére szeretik a csajok. Zsóci sokszor simogatja, meg mindenkinek meséli az Ő ágyát. Ha éjjel felkel nem sír, hanem átjön hozzánk, hozza magával a párnáját meg a takaróját. De Én meg úgy vagyok ha eddig nem aludt köztünk éjjel akkor most már nem fogom megengedni, így szépen átviszem és vissza is alszik. Persze hétvégén már 6-kor felkeltek a Dórival. Csak annyit lehetett hallani:Zsóci jössz az ágyamba? igen Dóri. Jól el vannak, csak ha egymás mellett vannak akkor már nem alszanak. Így elég korán keltünk, bezzeg ma úgy kellett 7 kor ébreszteni őket. De már csak a héten van ovi! Utána szünet.

Teszem a képeket, aztán kicsit zajongok, hogy este 8-kor tudjuk menni aludni. Már fél 1 óta alszik, 1x pisilni is fent volt fél 3-kor, de azt mondta álmos. Így visszafeküdt és elaludt. Remélem nem lesz beteg.

Képek
Zsóci ágy: Így a legkisebb méretŰ az ágy:
Kép

Dóri ágya: középső méret. ennél még 35 cm lehet hosszabb:
Kép

Bőven maradt hely játszani:
Kép

Hétvégén arcfestés volt:
Kép

Sziasztok!
Majd jövők képekkel ha tudok!
Szép Napot!
Móni

Kép
Kép
moncsi76

Lola,

Csodaszép voltál! És még milyen kis fiatal volt a férjed is, úgy néztek ki, mint két tini :)

Gabi,
Szerintem is az apukájukra hasonlitanak a fiúk.
Sajnálom a cipőt. Azért ha a napokban arra jársz, a vevőszolgálati infopultál kérdezd meg, nem adták-e le.

Betti,
Nagyon hasonlit Istid a párodra, főleg a cigizős képen. Jóképű férjed van neked is.

Nagyon sokáig eredeti szinű volt a hajam, 2001-től szőke melir csikok voltak benne, az esküvőn is. 2007 decemberében lettem szőke és most sötétbarnás. Most még nem szeretném vissza az eredeti hajszinem, olyan jelentéktelen volt ám. A képen azért néz ki jól, mert be volt lőve a sérőm.

Képzeljétek, Laurámnak négy napja nincs már cumija, (csak elalváshoz kellett neki). Elég könnyen ment a leszoktatás. Van egy kiskönyvünk, ami egy kislányról szól, aki nagyon szerette a cumijait, de egyik nap elrepültek a cumik, mert úgy érezték, hogy nagylány lett és már nincs szükség rájuk. Az egyik tündérországba repült, a másik a tengerbe, a harmadik az erdőbe, a negyedik a holdra. Én is igy adtam be neki, este még integettünk is a holdnak. Még azért esténként bepróbálkozik, de újból elmondom neki a mesét a cumikról, és cumi nélkül is elalszik. Most láttam elérkezettnek az időt, hogy leszoktassam róla, eddig nem volt szivem elvenni tőle.
Amikor náthás volt, nagyon rossz volt, mert alig kapott levegőt, de a cumit azt szivta, vele fel a váladékot az arcüregébe és emiatt húzódott el mindig a betegség. Betegen nem akartam elvenni tőle, pedig jobb lett volna, ha nem cumizik.

Máténak három-négy napja néha folyik az orra, elkezdtem adni neki a homeopátiás golyókat és szerencsére eddig még nem kellett neki szivni. Remélem most ennyivel megússzuk.

Megyek kreativkodunk Laurával, Máté még alszik. Képzeljétek éjszaka 2:30-kor Máté kijött a szobájából, és már ment a játékért. Másfél óra kellett mire visszaaludt, emiatt én sem vagyok most a toppon.
Remélem ma jobb éjszakánk lesz.
Jó lenne egyszer végre kipihenni magam. Gondolom sokan igy vagytok ezzel. De eljön majd az az idő is.
jutte

Móni,

Nagyon szép Dórid! És nagyon jók az ágyak is. Szerencsés vagy, hogy ilyen jó testvérek.
Várjuk az esküvői képeket, nagyon kiváncsi vagyok rátok!
jutte

Sziasztok!

Lola:
írasd fel, akkor 1300 forint. Három hétig használhatod. Igen, lehet sűrűbbre is, de cumisüvegből is tudja inni (bár Noé nem cumizik). Tehetsz bele gyümit is, meg a neten vannak receptek, még sütit is lehet belőle csinálni babának. Tejmentes. Ha az egyik tejpépet kiváltod vele és mondjuk ezt adod pár hónapig este, szerintem az jó. Reggel meg adhatnál tejpépet. Attól két naponta szerintem nyugodtan adj túrót, joghurtot. Látod, én tápi mellett is adok.
Inkább napközben szerintem kétszer próbálj mellette főzit, egy gyümit, reggel a tejpép, este a sinlac. Akár mondjuk babapiskótával.

Gabi: sajnálom a cipőt! :(

Betti:
tök olyan, mintha nem egyforma lenne a két pasi! :) A támaszkodós-szobroson nekem jobban tetszik! :) Hány éves?

Na sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Példa sinlac receptre:

http://www.gabimamiklub.hu/tudnivalok.php
http://gportal.hu/gindex.php?pg=5486509&nid=4654210

Moncsi: nagyon jók az ágyak! És Dórika nagyon ari! Ügyesen oldották meg, játékra elég a hely! Nálunk sincs több! :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Jutte!
Nagyon ügyes Laurád.Mi még fényévekre vagyunk a cumi eldobástól.Mesével már én is próbálkoztam,de még nem értette a lényegét.
Laura már nem alszik délután,vagy külön időszakban alszanak napközben a gyerekek?
Mátéd nem nagy alvásigényű az biztos.Vagy nagyot alszik délután,és emiatt hamar kialussza magát éjszaka?
Jobbulást neki!

Emeseanyu!
Tényleg mintha két különböző pasi lenne.A babás képen cseppet kialvatlan a lelkem.
A másik életünk első,és egy ideig utolsó Lillafüredi nyaralásunkon készült.Anyukám meg is jegyezte hogy nekem nem ám hárman jöttök haza.De a lényeg,hogy már eleve hárman mentünk,csak még nem tudtuk.Pedig mekkorát estem a zuhanyzóban,kidobóztunk a gyerekekkel,de ha egy baba jönni akkor az jön is. :D

Moncsi!
Várjuk a képeket.
nagyon klasszak az ágyak.
Készültök már Zsófi szülinapjára?

Betti

Kép
berna23

Ja, kimaradt, hogy gratulálok Laurának cumi elhagyáshoz!!
Akkor meg vagyok nyugodva. Dóri még csak 22 hónapos és eszében sincs cumitól megválni. Cumi, nyuszi az ő fontos kellékei! :) Emesét pont ilyenkor szoktattam le a cumiról, nehéz volt, mert ő is nagyon cumis volt, viszont ilyenkor ő már beszélt és tök ügyesen megértette. A kóbor cicának adtuk... Most érzem, hogy Dóritól még nem tudom elvenni, nem is akarom. Utálom, amikor ismerősök, ismeretlenek mondják neki, hogy "ilyen nagy kislánynak minek cumi??". Ilyenkor visszakérdezek, hogy Emese nagylányomra gondolnak, mert ő már nem cumizik. :)

Lola: milyen volt a suli buli??

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Akkor az ülésről a képek

Kép

Kép picit homályos, de a lényeg látszik

Cumiról anno mi is úgy szoktunk le, hogy tök beteg lett Timi, és csak a száján kapott levegőt. És ügye egyszerre a kettő nem ment. Elraktunk 1 cumit azért hátha kellett volna neki, de még csak nem is kereste. Rá fél évre meg már csak nézte a többi cumist, hogy azok meg mit csinálnak. Mázlink volt ebből a szempontból.

Gabi
A laringitys az akut gégegyulladás, de a tünetei asztma szerűek.

Na mentem, nézgelődök nyaralás ügyben. Pécs és környéke tetszene, nem tud valahol arrafele valaki valami jó szállás.

Jó éjt Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Jöjjenek a mi esküvői képeink is :lol:
2004.05.08.Majk
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
apósoméknál volt a gyülekező esküvő előtt,Tatán az angolparkban fényképezkedtünk,Majkon volt a szertartás,majd az oroszlányi Bányász klubban a lagzi :wink:

Jöjjenek a gyereknapi képek......
ez egy liszt és tejcukor mentes torta lett megrendelésre
Kép
gyereknapi ajándék......
Kép Kép
búcsúban.....
Kép Kép Kép Kép Kép
kicsit rövid a szívószál :P
Kép

Mindenki nagyon csini menyasszony volt!!!!!!!!!!!szuperek a képek!!!!
Jó hogy felvetődött az ötlete............

Sziasztok:Erika

cseriviola

Moncsi
bevallom,hogy nekem a honlpon nem tetszett az ágyatok,de így a gyerekszobában nagyon jól néz ki!!!!!!!!Elhiszem,hogy tetszik a csajoknak :wink:
Két kis csipkerózsika :D :D :D

EDB anyu
csüt-ön délelött járok Sárberek felé,kész lenne addigra a Marcipáncicás dvd?
részleteket megbeszéljük majd holnap,jó? :wink:
KÖSZI!!!!!!!!

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Nagyon jók a képek! Mindenki nagyon szép menyasszony volt :D .

Kinyúlt a gépem, hogy örüljek. Most Apa gépéről netezek. Mindig van valami. Már nagyon unom a hupákat. Jöhetne egy kis hepe is már.

Rita, Betti
Az anyós témához: kitartás. Nem kell vele foglalkozni, bár tudom, hogy nagyon bosszantó. Nekem érdekes mód inkább após téma van :) . Én mindig így fogom ki.
Tudjátok, aki mindig mindent jobban tud. És majd ő megmutatja. Aztán nagyon f***án megmutatja, mi meg nyögünk a hülyeségek miatt. Ja, és nekem a saját szüleim sz*rják le a gyerkőceimet. Írd és mondd, még egyszer sem vitték sehova el a Bendit. Szülinapról, névnapról ne is beszéljünk. Hozzáteszem engem sem köszöntenek. A legdurvább karácsonyi ajándékom egy doboz chips volt. Csöppet kibuktam.

Betti
Bendit is állandóan tömni akarták. Bár apai nagyanyja meg is szokta. Utána mindig van itthon kaka, mert a gyerek fullra van.
Anno többen panaszkodtatok a Sallai dokinőre. Én is azért mentem át a Rákóczihoz, mert a Sallai állandóan morgott a Bendi súlya miatt.
És én szép lassan kibuktam tőle. Volt pár beszólása, ezért átmentem inkább. Ott senki nem szól egy szót sem a súlyára. Ha valami gond lenne, egy szülő azért észrevenné (már súlyra értem).
Ja, a felestej szöveget anyám is szokta mondani. Hova adjak Matyinak feles tejet könyörgöm. Hét hónaposan 9,5 kg.

Az esküvői képemhez némi kommentár. A képen lévő férjemtől - Gábor - (Zsanka ismeri) elváltam 2002-ben Bendi apukájáért - Gergő -(Lola,Lívi ismeri). Matyi pedig egy másik apukától van - Laci - (Lola, Gabrielldaniel, Lívi ismeri). Összvissz ennyi kapcsolatom volt. Ha valaki látatlanban elítélne. És már nem nagyon akarok többet. Az okokra, ha valaki kíváncsi rá, megírom. De nem nagyon akartam rátok zúdítani sok nyavajámat.

Anikó

Kép Esküvő 2000.10.14.

Kép Menyecskeruhában

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Erika!

Megint isteni tortákat kreáltál. Úgy ennék belőle. De vissza kellene fogni a nasit, ha valamennyit le is akarok adni már.

Még egy komment a képekhez:
Azóta sem mentem férjhez újra.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Anikó!mennyire más vagy.szerintem most sokkal jobban nézel ki.
Én nem itélkezem,biztos megvolt mindegyik szakításnak az oka,ha egy kapcsolatban nincs rendben valami akkor inkább igy mint egy életen át szenvedni.
Nekem a férjem volt az első "hosszabb" kapcsolatom,nem sokáig voltunk együtt mielőtt összeházasodtunk,de gyereket azt szerettünk volna minnél előbb.lehet hülye felfogás párhónapos kapcsoltban gyereket tervezni,de az idő minket igazol. :D
Lola!
Nekem is az jutott eszembe,amit Emeseanyu irt,hogy olyan voltál mint Hófehérke. :lol:
De nagyon arik voltatok,férjed is olyan kisfiús.Soma hasonlit azért rá elég rendesen.

Ja anyósék nemhoztak semmit Hannának.pedig szegény ugy várta,miután nagy elánnal beharangozták,hogy jönnek őt köszönteni.

Anikó apósom is mindent jobban tud :lol:
Tegnap speciel megmagyarázta,hogyan is kéne kinéznie az épülő teraszunknak.(Októberben elkezdtük,hogy mire Mírababa megérkezik kész legyen dehát sajna még mindig nincs befejezve.)aztán közöltem vele,hogy asszem ez az én házam és hagy én döntsem már el,mit hogyan csinálunk.Hozzáteszem apukám csinálja és tőle se anyagi se fizikai segitséget nem kaptunk.egy csomószor megkértük már,hogy jönne el segiteni ezt az csinálni de ő sose ért rá(nem dolgozik csak mikor olyanja van.)
na mindegy.
Móni,nagyon jó a lányok ágya,a neten nekem sem igazán tetszett,de igy szupi.

Mindenki esküvői képe nagyon szupi,szépek voltatok!
Többiek is rakjatok fel aki még nem tette!

Gabi!
cipőtéma,no comment!szemét emberek vannak,gondolhatja a mai világban hogy szükségetek van rá,de mondjuk a multkori babakocsis esetre visszagondolva én már nem csodálkozom semmin.
Azért próbáld megkérdezni ha mentek legközelebb,hátha mégis leadták.

Na most lépek!
jóéjt mindenkinek

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok Csajok!

Ezt a lepcses szájú bandát! :lol: :lol: :lol: :lol: Három napra kiteszem a lábam itthonról, és ekkora termést produkáltok! :lol:
Ügyik vagytok! :D

Mostanra sikerült végigolvasni, de reagálni már nem tudok, keltenem kell a "fiatalasszonyt". Alvásidőben jövök!

Szép napot!!!!

V.erika
v.erika

Sziasztok!

Épp májkrémes kenyérrel tömjük magunkat paradicsommal kisfiammal,gondoltam irok néhány sort.

Anikó!
Abszolút nem itéllek el.A lényeg hogy most boldog vagy.
A képekből látva pedig annyira lesüt hogy a párod nem tesz különbséget a fiuk között.Szép család vagytok.
Nyugodtan nasizz,mert szép alakod van.Sztem nőiesedtél a szülések által.

Rita!
Vannak párok akiket tényleg egymásnak teremtettek.Az idő mindent igazol.Ránk például mindenki azt mondta hogy nem lesz tartós a kapcsolatunk,merthogy kell más fiukkal is ismerkedni(én 15voltam ő 20éves),és lám nagyon boldogok vagyunk.Istikével teljesen kiteljesedett az életünk.Na jó nem tudom mi lesz 20 év múlva,de a 8 éve problémamentes a szerelmünk.Vicces de a 7 év tényleg vizválasztó,abban az évben valóban voltak surlódások. :D

Futok felteszem az ebédet.

Betti

Kép
berna23

Erika!
Igazán kalandos volt az esküvőtök.Nagyon szépek vagytok!Viki tiszta apukája.
A szivószálas kép nagyon tetszik!Tortád nyami.
A majki tó melletti kép,olyan mint egy festmény.Ez a menyasszonyi póz annyira szép.

Kép
berna23

Betti!

Az első kapcsolatomat én is 15 évesen kezdtem, és 10 évig tartott. Gergővel 8 évig bírtam. (a kettő kapcsolatban van pár hónap átfedés :? :oops: ). Most pedig már 1 1/2 éve vagyunk együtt Lacival. Először azért léptem ki, mert beleszerettem Bendi apukájába. Sajnos vak voltam :cry: . Mivel Gergő sorozatosan megcsalt (még akkor is, mikor terhes voltam), kiléptem a kapcsolatból. Nem mondom, hogy nem rokkantam bele kissé, mert nagyon szerettem. De már pánikrohamaim voltak, és lefogytam rendesen. Összeszedtem magam, és léptem.
De nem mindenáron. Nagyon szerencsém volt, hogy Lacival találkoztam. Aki nagyon szereti Bendit. Ha ő nem lett volna, akkor anyuékhoz hazaköltöztünk volna.
De szerencsére nem így lett :D .

És Matyi is elég gyorsan jött. Nem számítottam rá, mert Bendivel elég nehezen estem teherbe. De Matyi jönni akart. Azt mondom, nincsenek véletlenek.

Na megszűnök. Megyek főzni.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó!
Végigböngéztem a blogodat.
Nagyon meghatóak,nem csodálom hogy nagy örömet okoztál velük szeretteidnek.
És köszi hogy mi is benne vagyunk.

Kép
berna23

Sziasztok!
Betti, de jó hogy tettél fel képet a Párodról. ami elsőnek eszembe jut: miért is aggódtok (anyósék) Istike testalkata tiszta Apukája, aki nem egy "vastagdongájú" :D Te is vékonyabb típus vagy inkább!
(Mondjuk nem tudom gyerekkorában nem volt-e ducibb fajta...)
A másik: hát kérem, ne csodálkozz, hogy kisfiad turmixolva eszik, ha Apának is le kell a hagymát... :D (Nem lüke a gyerek, látja hogy Neki is turmixolsz, az már más kérdés h ogy a hús meg a tészta darabos, az neki nem lényeg már...)
Apósod jobban átérzi a helyzeted!
23 voltam az esküvőmön.

Cseriviola, férjed semmit nem változott azóta... Nekünk Majkon volt az eljegyzésünk...és persze Te is csini voltál, látszik a boldogságotok!

Anikó!
Én tényleg ismerem a volt párodat, meg a mostanit? Juj, nem tudtam... :oops: Mondtam korábban Én? Na most meglesem iwiwen, de szerintem valaki más talán a topikból...
Apósod: abból adódnak a surlódások, hogy együtt laktok? Külön bejáratú a Ti részetek amúgy?
Szerencsésen alakult az Életed végülis!
Az olyan nagyszülőket sosem értettem, akik tojnak az unokájukra. Lehet neheztel Rád amiért elváltál és mástól lett gyermeked...ez se vigasz, mert könyörgöm a gyerek miről tehet?

Moncsi, tényleg jól elrendeztétek az ágyakat, a honlapról úgy tűnt nagyobb. Nekem tetszett már képről is..

Na megyek, ebédeltünk már, megyünk le, ma még nem voltunk sehol.

lola77

Lola!

Nem lakik itt após! Csak néha jön, és osztja az észt. Persze, nem mindig. Anyuék engem meg mindig is lesz**tak. Akkor jó vagyok, ha kell valami.

Volt párom Royer Gergely (Hermanból és férjed révén is ismered), mostani Piller László, őt meg a közgázból (legalábbis így emlékszem).
De a volt férjemet is kellett, hogy ismerd, mert ő is Hermanos volt. Nemes Gábor a neve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eagleszem 2009.06.03 13:12-kor.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Apósom amúgy foglalkozik az unokákkal. Anyuék nem. És Bendi apai nagyanyja sem viszi túlzásba.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Lola!

Kehidán Krisztiánékkal voltatok?

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Gabi!
Ha olvasod hivj fel légyszives,mert én nem tudom a számodat!
20/5103815.Fontos lenne

szia

később megpróbálok jönni,Míra oltást kapott és bazi nyűgös

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?