Lola,
Csodaszép voltál! És még milyen kis fiatal volt a férjed is, úgy néztek ki, mint két tini
Gabi,
Szerintem is az apukájukra hasonlitanak a fiúk.
Sajnálom a cipőt. Azért ha a napokban arra jársz, a vevőszolgálati infopultál kérdezd meg, nem adták-e le.
Betti,
Nagyon hasonlit Istid a párodra, főleg a cigizős képen. Jóképű férjed van neked is.
Nagyon sokáig eredeti szinű volt a hajam, 2001-től szőke melir csikok voltak benne, az esküvőn is. 2007 decemberében lettem szőke és most sötétbarnás. Most még nem szeretném vissza az eredeti hajszinem, olyan jelentéktelen volt ám. A képen azért néz ki jól, mert be volt lőve a sérőm.
Képzeljétek, Laurámnak négy napja nincs már cumija, (csak elalváshoz kellett neki). Elég könnyen ment a leszoktatás. Van egy kiskönyvünk, ami egy kislányról szól, aki nagyon szerette a cumijait, de egyik nap elrepültek a cumik, mert úgy érezték, hogy nagylány lett és már nincs szükség rájuk. Az egyik tündérországba repült, a másik a tengerbe, a harmadik az erdőbe, a negyedik a holdra. Én is igy adtam be neki, este még integettünk is a holdnak. Még azért esténként bepróbálkozik, de újból elmondom neki a mesét a cumikról, és cumi nélkül is elalszik. Most láttam elérkezettnek az időt, hogy leszoktassam róla, eddig nem volt szivem elvenni tőle.
Amikor náthás volt, nagyon rossz volt, mert alig kapott levegőt, de a cumit azt szivta, vele fel a váladékot az arcüregébe és emiatt húzódott el mindig a betegség. Betegen nem akartam elvenni tőle, pedig jobb lett volna, ha nem cumizik.
Máténak három-négy napja néha folyik az orra, elkezdtem adni neki a homeopátiás golyókat és szerencsére eddig még nem kellett neki szivni. Remélem most ennyivel megússzuk.
Megyek kreativkodunk Laurával, Máté még alszik. Képzeljétek éjszaka 2:30-kor Máté kijött a szobájából, és már ment a játékért. Másfél óra kellett mire visszaaludt, emiatt én sem vagyok most a toppon.
Remélem ma jobb éjszakánk lesz.
Jó lenne egyszer végre kipihenni magam. Gondolom sokan igy vagytok ezzel. De eljön majd az az idő is.