Hűű lányok, ma estére jó sok élménybeszámolóval és képpel leszünk akkor gazdagabbak?
Várunk nagyon benneteket majd!
Manócskák, a kirándulás miatt gondoltam, hogy hátha jobban vagy. De akkor próbálj picit többet pihenni.
Briell, nyugi! Minden ok. Az meg ha folyton feszült vagy nem bizti, hogy jó a babának. Próbálj jó dolgokra gondolni, bszélni hozzá, még hiába nem érti, de hátha így erősebb lesz benned, hogy ott van igen is, és minden rendben, hisz ha nincs tünet az is jó! Sőt, ha baj van, akkor mindig van tünet, nem? Pihensz, vigyázol magatokra, nincs miért parázni.
Én is azt olvastam, hogy általában kérnek a kismamatornákra orvosi igazolást, de nekem ez nagyon szimpi. Emiatt viszont nekem 25-e utánra csúszik a próba, pedig már a héten szerettem volna elkezdeni. Tegnap megkérdeztem a körzetimet, de mondta, hogy a következő nődokis vizsgálatig várjak ezzel. Szóval ha valaki előbb menne, beszámol róla, hogy érezte magát?
Ma voltam vérvételen a vashiányom meg toxoplasma miatt, hát a nő egy barbár volt! Eddig sosem fájt a vérvétel, de most majdnem rászóltam, hogy fejezze be. Na mindegy a két fő vizsgálat mellé még vércsoportmeghatározás, és teljes vérképet is kért végül a körzeti dokim.
Ja, és én az István kórházban tervezek szülni. De Briellhez hasonlóan a dokimmal még nem beszéltem erről, majd a következő vizsgálaton, ahol a férjem is ott lesz végre. És habár eddig az apásszülés ellen voltam (mert igenis kell pátyolgatni a férjünket, hisz ő ugyanúgy szenved mint te, mégha nem is fizikailag, de elég szar érzés lehet látnia, hogy min mész át, és habár segít a jelenléte, azt érzi, hogy ő csak úgy van, és nem tud rajtad segíteni. Ő már attól kikészül, ha a hányásomat hallja. Ott toporog a fürdő ajtajában, hogy jobban vagyok? Gondoljak másra, hátha elmúlik, vegyek nagy levegőt... Ráadásul csúnya dolgok is vannak a szülészeten, amik igenis megrázóak lehetnek számára. Én attól is félek, hogy utána esetleg más szemmel nézne. Nem undor miatt, mert azért nem olyan, de mégis...). Na szóval a férjem bent szeretne lenni. Nagyon fél, de támaszom akar lenni. Én meg őt féltem, úgyhogy mondtam, ez nem kötelező, nem várom el. Én a szüléstől sem félek, ő igen, szóval gondolja át, és ha úgy érzi, ő akarja, ő vágyik rá, nem miattam akar bejönni, akkor legyen ott.
Lánynevünk nekünk még nincs, mert ami eddig tetszett, az nagyon gyakori lett. Fiúneveink: Zétény, Kolos