Új privát üzeneted érkezett!

Szia Manocskak!
Rakj majd fel képet, ok? Izgi ez az uh téma! :D
Joel miatt ne szomorkodj! Ennek bizti így kell lennie, ha így van. Bár én abszolút laikus módon mondom ezt! Attól nem leszel "rosszabb" anya!

Gombi! :lol: :lol: :lol:
Nagyon átérzem amit írsz! Nekem ma az 1. nap hogy főzök. Ráadásul nem csak az én tusfürdőmtől undorodtam, hanem a párométól is, sőt, a parfüjétől is hánytam, pedig én választottam neki!!! :roll: Szerinted hogy érezte magát mikor elkezdtem öklendezni szegénytől, amikor befújta magát parfümmel? Hát van ez így! De kitartás, nemsokára elmúlik!!!
Vendég
 


én tegnap a friss sajtos pogi szagótol undorodtam

Kép
Kép
anitaaa03
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek, voltam ma szívultrahangon. Az nem olyan vicces, mint a hasi uh, és nem is olyan izgalmas. Persze mondta az orvos a végén, hogy semmi bajom, de legalább már ezt is tudom.
Én nemrég jöttem rá, hogy van egy öblítő, amit nagyon sokan használnak, édeskés alma illata van, és falnak megyek tőle, totál rosszul vagyok. Érzem a munkahelyemen, az utcán, a metrón, mindenhol. Üldöz az illat.
A múltkor csináltam mákos gubát, elkészült, de a férjem később ért haza. Egy fél óra múlva visszamentem, megláttam és rosszul lettem a kajától. Aztán egy újabb fél óra múlva békésen megettem.
Ma meg olyan hányinger jött rám délután, hogy nem is tudom. Elvileg ezek a hányingerek az első 12 hétben jellemzőek, nem? Pedig én már úgy örültem.

Kép
tedorka
 
 

 
 

Tedorka!
A hányinger hivatalosan 14 hétig jöhet. Addigra fejlődik vissza a sárgatest és veszi át a hormontermelő funkciót a méhlepény. Amíg van sárgatest, addig lehet hányinger. (Van akinek tovább is, de erről ne is beszéljünk inkább!!!) Kitartás!!!
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Nekem 2 fiam van,2 éves és 4 éves.

Ki hogy van?Hogy érzitek magatokat?
Én rosszul. :?

Az első gyerkőcömnél 12.héten elmúlt a rosszullét,a másodiknál a 13.héten(ott rosszabbul voltam),de most??Nem múlik.És sokkal rosszabbul vagyok mint az előző kettőnél.

Najda28!
14.hét?
Legyen igazad!! :D
Mesélj magadról Te is valamit!

Kicsit még bonyolult nekem az oldal,hogyan kell ide írni vagy idézetet tenni.Képet is lehet?
madre
 
 


Gombi!

Én is utálom a tusfürdőmet és minden szagot.Iszonyú.Már öblítőt sem használok,annyira rosszul vagyok tőle.

A főzés is nehéz,semminek a szagát nem bírom.Irtó nehéz így főzni,dehát kell.
madre
 
 


Kép

Kép
madre
 
 


Orsi!
Akkor van dolgod Neked is a 2 gyerkőccel! :D

Én az 1. gyerekemet várom, elég nagy izgalommal! Itthon vagyok, nincs munkám, 2 fősulin tanulok. Egy közgazdász és egy egészség vonal. Egyébként idáig kereskedelemben dolgoztam, és a végzettségeim is a kereskelemhez kötődnek. Kicsit unatkozok itthon, de sebaj, nem sokáig szerintem. Úgyhogy kiélvezem amíg lehet. A rosszulléttel én is nagyon hadilábon álltok (tam), remélem megszűnik mostmár. (Ennek jele, hogy ma főztem, pedig ezt már elég rég nem tudtam megtenni! :D )

Milyen torta lesz Andor szülinapján? Bocs a kérdésért, de nagyon kívánok valami sütit!!!!
Vendég
 


Madre!
Hanyadik hétben jársz?
Vendég
 


Nadja! Azért két főiskola mellett nem lenne semmi még dolgozni is. Én is az elsőt várom, dolgozom, de nem nagyon akarom túlzásba vinni. Itthon se jó, mert unatkozom, de a munkát se bírom már úgy, pedig ülőmunka irodában. Szerintem addig fogom bírni, amíg be nem jön a nagy meleg, utána abbahagyom.

Kép
tedorka
 
 


Sziasztok!

Gombi, már az is tök jó, hogy legalább azt meg tudod enni, amit előre megrendelsz. Én is rendeltem folyamatosan a munkahelyemre, de a terhességem óta nem megy, mert egyfelől kajaundorom van, másfelől 1 heti kaja ment pocsékba, mivel amit megrendeltem előre, attól felfordult a gyomrom, amikor megérkezett. De lassan csak vége mindannyiunknak. Kitartás csajok!

Madre, üdv közöttünk!

Gondolom még mindenkit lefoglal a rosszullét, és a gyerekek, de azért megkérdem: tervezitek hogy a közeljövőben elkezdtek kismama tornára, jógára, úszásra... járni?

Ja, tegnap a férjem felvilágosított, hogy nem két hét van az uh-ig, hanem 3. rosszul számoltam, mivel én úgy gondoltam, hogy a 12. héten voltam, a következő a 16. hét. És így számoltam a hetek múlását. De 25-e az a 17. héten lesz!!! Így most ott tartok ahol 1 hete: 3 hét uh-ig. :cry:

Manócskák, a lábad már ok-s?
Vendég
 


Na, a kajarendeléssel pont úgy jártam, mint O'hara. Megrendeltem, aztán mikor kibontottam rosszul lettem a szagától, turkáltam, aztán kidobtam, és mehettem a büfébe szendvicsért, annak meg semmi értelme. Még a munkahelyi menzán is egy fél órát válogatok, hogy mit is ennék meg szívesen. Persze a legtöbben már tudják, úgyhogy rámhagyják a dolgot és megértik.
Kismama tornán már én is gondolkodtam, van is a közelben, ahol lakom. Kell hozzá valami igazolás, vagy valami papír, vagy csak oda kell menni és lehet tornázni???
Úszásra is gondoltam, de aztán a kollégáim lebeszéltek róla, mondván ki tudja mit lehet összeszedni ezekben az uszodákban... ugyanakkor szerintem ennyi erővel ne menj ki az utcára, mert a fejedre eshet egy cserép.

Kép
tedorka
 
 


Annyit beszéltünk a rosszullétről, hogy az enyém úgy gondolta, visszatér. Pedig már betöltve a 14. hét Hát igen, kivétel erősíti a szabályt. Na de nem baj, legalább tudom, minden ok. Igaz Gombi? :wink: csak így kétszer kell vacsiznom.

Én jógát gondoltam kombinálni kismamatornával. Bár az aqua fitness is tetszik, olykor-olykor azt is szívesen bevállalnám. A fertőzésekről sokat hallani, az tény. De mégis sokan csinálják, élvezik, és jót tesz nekik. A vizi tornára azért is gondoltam, mert olvastam, hogy a magzatnak jót tesz, ha anyuka hintázik, hintaszékben ücsörög, mert javul a térérzéke (lent fent, előre hátra) Erről már korábban is hallottam: olyan kismamákat, akiknek állandóan feküdniük kell, függőágyba tesznek, hogy a himbilimbizéstől a baba érzéke fejlődni tudjon. Na mármost, a vízben aztán totál jól érezheti magát ő is, én is. Nekem könnyebb a pocim (majd amikor már súlya lesz), ő meg átérezheti az én ficánkolásom. Szerintetek?
Vendég
 


Szerintem ki kell próbálni mindent, ami tetszik. Én pont akkor kezdtem el konditerembe járni, mikor teherbe estem. Persze akkor ezt még nem tudtam. Voltam zsírégetőn, meg spinningen, meg kick-box aerobikon is. Mindegyiknek meg van a maga varázsa. Aztán megtudtam, hogy terhes vagyok és gyorsan abbahagytam a nem épp pulzus-barát életmódot.
Aztán mostanáig nem is nagyon volt kedvem mozogni, néha örültem, hogy élek.
Azért lassan megint csinálnék valami sportolósat, ha csak kicsiben akkor is. Tutira kipróbálom a jógát, meg a kismama tornát is. Ha találok a közelben vízitornát, akkor egyszer elmegyek oda is, lesz, ami lesz.

Kép
tedorka
 
 


Kriszti!
Hogy lettél Te Najda28?? :D

A 13.hétben vagyok.

De jó Neked,reméljük már végleg elmúlik a rosszulléted!!

Csokitortánk lesz!!De édi vagy...szereted?Én imádom!
De most nem nagyon bírom az édeset,amúgy meg függő vagyok.
:lol:

Milyen egészségügyi tanulmányt folytatsz?Én eü-ben dolgozom(tam)
madre
 
 


Szia o'hara!

Ez nem jó hír,hogy visszatért a rosszulléted..sajnálom! :(

Nekem se erőm,se időm kismama tornára,jógára....járni.


Csajok,szerintem próbáljátok ki amit szeretnétek,aztán gyorsan kiderül úgyis jó-e vagy nem.Meg a babának is.

Tedorka!Mi vajon egyszerre fogunk szülni?
Tényleg lányok,ki hol fog szülni?

Kép
madre
 
 


Hát Madre, úgy tűnik. Tényleg, erről még nem is nagyon beszéltünk. Mármint hogy ki hol fog szülni. Vagy volt szó róla, csak én lemaradtam? Bár ez gondolom azokat érinti inkább, akik Budapesten laknak, itt van dömping kórházakból meg szülészetekből.
Madre, Te maradsz Vácon, vagy mást választasz? Én az ÁEK-ben (régi honvéd/máv/sok más kórház)

Kép
tedorka
 
 


Orsi!
Háát az úgy volt, hogy... Anyukám nagyon régen olvasott egy regényt. Abban a regényben a kutyát Najdának hívták. (Nyilván orosz regény volt) Ez megtetszett Anyának, és a saját kuvaszukat,(akkor még nem laktak együtt Apukámmal, úgyhogy ez Nagymamámnál volt) amit azután vettek elnevezte Najdának. Akkor jöttem indulatba én, aki viszont mikor elkezdtem beszélni, akkor a 2 Nagymamát úgy különböztettem meg, hogy szegedi Mama, és najda Mama. Hát így lettem én najda. És 28.-án születtem. Dióhéjban. :D
Egyébként én a szegedi Juhász Gyulán tanulok rekreációszervező és egészségfejlesztőként, és kifejezetten életmód és táplálkozási tanácsadással szeretnék foglalkozni. Ezt meg azért, mert 2 orvos szülő egyetlen gyereke vagyok, és annyi betegség vett ezáltal körül, hogy én eldöntöttem, hogy egészséges emberekkel szeretnék foglalkozni a prevenció szintjén, ami szerintem hosszú távon mindenkinek jobban megéri. Jobb ilyenre, mint gyógyszerre költeni, mert így még élvezetet is lehet benne találni. Amikor gyógyszer kell, az már nem öröm. És drága is.
(Na mostanság szoktam megszegni az egészséges táplálkozás alapelveit!!! :roll: )

Te mit dolgozol?(tál)
Vendég
 


Torna!
Én arra gondoltam, hogy kipróbálok többfélét. Már utánanéztem, a legtöbb helyen kérnek orvosi igazolást, hogy járhatsz. (Még jó hogy ismerős a doki. Veszélyeztetett terheseknek nem nagyon szoktak adni. :roll: )
Kipróbálom a jógát, mert azt mindenképpen csinálni szeretném, hát az úszásról meg nem fogok lemondani!!! Csak én a Tiszába nyomom. Akkor az én babámnak nagyon jó egyensúly és térérzéke lesz, mert rengeteget hajózunk a Tiszán, :roll: az meg ringatózik szépen! :P
Szóljatok ha valamit kipróbáltatok, és jó volt! Majd én is beszámolok!
Vendég
 


Szülés!
Nekem nincs sok választásom itt Szegeden! :D Bár szerintem jó ez a klinika nagyon. Én örülök hogy itt szülök!

Tedorka!
Arról a kórházról én hallottam már hideget, meleget! Te mit tudsz? Pusztán érdeklődök. :)
Vendég
 


Hát Pumipumi! Én már tök kész vagyok!!! :lol: :wink:
Vendég
 


Sziasztok! megpróbálok összeszedetten reagálni a felmerült témákra :)
Szóval a kajarendelés nálunk úgy történt, hogy múlt héten szépen-lassan-sokszor olvasgattam a menüválasztékot és közben győzködtem magam, meg a pindurt, hogy hűűűűdefini itt minden és egészségkonyha (reklám helye..) és hűdenagyon egészséges minden és zóna adagokat rendeltem.. Remélem a holnapi adag is olyan simán lecsúszik, mint a mai :lol:

Én a kismamajógával szemeztem! meg a közelünkben van egy sportcentrum, fénykoromban minden héten ott voltam spinningen, és heti egyszer ott is van kismamatorna... a mozgás nekem is hiányzik.

Én a Sote I-es nőire járok orvoshoz, a szülészetről hallottam hideget-meleget (szerintem ez minden kórházzal így van..), de az orvosban nagyon bízom, a lényeg hogy a babával minden rendben legyen.. nem várok 5csillagos ellátást..

Tedorka, ha az ÁEK-ben szülsz, akkor csak nem Te is 13.ker-i vagy? :)
Vendég
 


És a vonalzóm még mindig 1 nap csúszásban van. Kikérem magamnak, ma már 9hét ÖT naposak vagyunk :)
Vendég
 


Szia Tedorka!

Nem maradok Vácon,Pesten szültem az első 2-őt is,most is oda járok.II-es női klinikára Pestre.

Kriszti!
Jó kis munkád lesz!Szép! :)
Én ápolónő vagyok. :)

Megyek ma védőnőhöz! :D
madre
 
 


Sziasztok!

Becsatlakozhatom?Mi a második babánkat várjuk,a "nagy" lányunk Zita 2 napja volt 1 éves,Ketteske pedig ha minden igaz, 11hetes 1napos.
Zizu kerek 4kg-al és 50cm-el született simán és gyorsan 2óra 20 perc volt az egész,bár megis lett az ára....de a lényeg,hogy itt van.
Ketteske tervezett baba,csak nem gondoltuk,hogy ilyen hamar sikerül :oops: de nagy a boldogság!
Szerencsére sokkal jobban bírom mint Zitát,most csak nagyon ritkán van hányingerem (kopp-kopp-kopp)Nekem a vérnyomásom és a cukrom elég rossz.Igen alacsony mindenkettő.
Úgyhogy türlemetlenül várom a decembert főleg,hogy mi nem szeretnénk tudni a nemét.

Látom a vonalzókon,hogy mindenféle becézgetős nevek vannak a pocaklakóknak :D Ti nem tudtok még neveket?
Vendég
 


neveket tudunk, csak nemeket nem :lol:

én is a SOTE 2-n szülök és szültem

Kép
Kép
Kép
endaaj
 
 


Sziasztok.

o'hara
A térdem még nem az igazi, néha még fáj, remélem most már hamar elmúlik.

Ma megyek uh-ra, majd kérek képet, és ha tudom akkor lefotózom és fölrakom.
A párom is jön velem. Tényleg nektek a párotok ott lesz a szülésnél?

manocskak
 
 


Jóó reggelt Csajok!

Sprite! Szia! Hogyne csatlakozhatnál!!! Nekem csak lánynevem van már. Fiú nincs még. Hogy fogjátok kibírni, hogy nem kérdezitek meg a nemét, engem máris megesz a kíváncsiság!!! :lol:

Orsiiiiii!
Azóta majd megdöglök egy kis csokitotráért!!!! :roll: El kell mennem ma valahova venni! :lol:

Gombi!
Ma már 6 napot mutat a vonalzód!!! :D

Manócskák!
A térded mostmár szedje össze magát!!! :D
Én úgy gondolom még most, hogy nem szeretném hogy bent legyen a szülésnél a párom. A lényegnél jobb ha kimegy. Én félek hogy elborzasztaná esetleg. Egyébként ez úgyis rajta múlik, nem fogok erőltetni semmit. De hol van az még!!! Addig még sokminden változhat! :D
Vendég
 


Szép reggelt!

Üdv a sok új topiclakónak! :)
Én is ma megyek ultrahangra. Elég feszült vagyok. Bár úgy érzem, minden rendben, de nem tudom mikor fog elmúlni belőlem ez a félelem... :(

Úgy néz ki, én is a SOTE I-en fogok szülni. Legalábbis a dokim ott dolgozik, de erről még nem beszéltem vele. Ő is minden kérdésemre azt mondja, hogy majd a 12. hét után.

Nálunk egyértelmű, hogy férjem bent lesz. Ő nem akar kimaradni az élményből, én meg nem akarok egyedül lenni egy percig sem. Az én egyéni véleményem egyébként az, hogy nem kell a pasikat ennyire pátyolgatni, hogy jajj szegény, majd, hogy fogja bírni. Én leszek ott a jajj szegény :lol: Neki kutya kötelessége engem támogatni. :twisted: A legbüdibb pelenkákat is ki fogja cserélni, bár ő még bizakodik, hogy azt majd nem kell neki :lol:
Egyébként addig jó, amíg a pár két tagja ugyanúgy gondolja, vagy legalábbis meg tudnak egyezni.

jajj, de messze van a délután négy óra... :?

briell
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Helló Sprite, üdv!
Nekem még nincs se fiú név, se lány. Néha eszembe jut egy-kettő, de aztán már másnap nem tetszenek.
Majd ha már tudni fogjuk a nemét, gondolkodunk rajta.
Nálunk a párom nem akar bejönni a szülésre, de majd rábeszélem. Nekem fontos, hogy ott legyen, nem akarok egyedül lenni.
tedorka
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!

Kriszti: :D

Briell: mi akkor ma pont váltjuk egymást, vagy átfedésben leszünk, mert mi du. 3ra megyünk a sote-ra :D

Nekünk csak a fiúnév fix.. és szeretnénk tudni a nemét is, ami legkésőbb a 16. héten kiderül.. közvetlen családtagom (egyik testvérem) down-os, és emiatt én 'bevállalom' a magzatvízvételt...
Vendég
 


Én még nem a Sote-ra megyek, hanem a doki magánrendelőjébe, de remélem, hogy a következő már a 12. heti uh lesz, amit meg ott csinálnak. Amúgy még sosem voltam benn az épületben...

gombi: bocs, hogy beleszólok, de a down kór nem öröklődő betegség, ha jól tudom. Akkor nem nagyobb a rizikód a testvéred miatt. Nem lenne jobb egy ilyen kombinált vagy integrált (ezeket mindig keverem) szűrés? Annak nincs kockázata.

Nálunk semmilyen név nincs még :oops: Illetve van egy hosszú lista, de abból már szinte egyik sem tetszik. Nehéz menet lesz. Főleg, hogy egyelőre mi sem akarjuk tudni a nemét. De ez még lehet, hogy változik...

briell
 
 


Briell,igazad van, nem öröklődik. Viszont tudom mit jelent a "valóságban", és (ez ha az én gyengeségem - vállalom) tudom, hogy mit nem szeretnék/nem tudok (?) vállalni..
Ezért kerestem fel egy nagyon jó genetikus szakembert, aki szépen felmérte, hogy hányan vagyunk testvérek, anyu melyikünknél-mennyi idős volt, stb... és ezek után döntöttünk első körben a kombinált/integrált teszt helyett a vizsgálat mellett. Azt azért nem mondom, hogy nem félek... :(
Vendég
 



JO reggelt mindenkinek!!!
Nagyon rohanok, csak beszolok, hogy nalunk minden OK, csak egyenlore levegohoz sem jutok. Az eskuvo, meg a tegnap esti fogadas is nagyon nagyon jol sikerult, jobban, mint vartuk, majd ha eljutok odaig, teszek fel kepeket. Este meg visszanezek, hatha Briell megirja gyorsan az eredmenyt...talan holnap en is megyek UH-ra. szep napot mindnekinek :):):)

Kép
pumipumi
 
 


Gombi!
Ne félj, nem lesz baj! Az nagyobb baj, ha idegeskedsz emiatt. Nyilván ez egyéni döntés.

Nekem a lánynév a Lili. Ezt már évek óta tudom, és még a páromnak is tetszik, úgyhogy ezen nem kell gondolkodni. Ha lány, akkor Pék Lili lesz. A fiú névvel bajban leszünk. Még csk véletlenül sem ugyanazok tetszenek nekünk. De majd látjuk. Különben is azt mondta Apa, hogy úgyis lány lány lesz, mert neki már van neve. Hááááát? Már jó lenne tudni!!!!

Szerintem is az a jó, ha 2 ember hasonlóképp gondolkodik dolgokról. Én ezzel azért azért vagyok így, mert ssajnos a baráti társaságunkban volt rá példa, hogy anya nagyon akarta hogy apa bent legyen, be is ment, csakhogy a vége az lett, hogy apa többet nem tudott hozzáérni úgy anyához. Nem mert undorodott, hanem mert "ott jött ki a fia". És ez ritka, de valós férfibetegség. És apa mondta is előtte, hogy ő nem igazán akar bemenni, nem tudja ezt kezelni. Hát sajna azóta el is váltak. Szóval nem gondolom hogy a mi apánk is ilyen lenne, de nem kockáztatok, majd ő eldönti, hogy mit szeretne. Ha akar, bent lehet. Én egyébként nem is biztos hogy akarnám hogy ott legyen. Attól félek, hogy rá figyelnék, hogy rendben van-e, és nem magamra, meg a babára. Szóval ilyen fajta félelmek vannak bennem. Na mindegy, majd kiderül! Próbálom magamtól elhessegetni egyenlőre az ilyen gondolatokat. Majd ha akut lesz, akkor gondolom hogy mindketten a legjobb döntést fogjuk meghozni.
Vendég
 


Pumi: sok boldogságot! Ha majd lesz időd, tényleg nagyon szívesen látnánk fényképeket!

Este biztos írok, ha olyan állapotban leszek :)

briell
 
 


Na végre Pumipumi!
Már kezdtem aggódni! Örülök, hogy minden jól sikerült!!! :D
Vendég
 


Hűű lányok, ma estére jó sok élménybeszámolóval és képpel leszünk akkor gazdagabbak? :) Várunk nagyon benneteket majd!

Manócskák, a kirándulás miatt gondoltam, hogy hátha jobban vagy. De akkor próbálj picit többet pihenni.

Briell, nyugi! Minden ok. Az meg ha folyton feszült vagy nem bizti, hogy jó a babának. Próbálj jó dolgokra gondolni, bszélni hozzá, még hiába nem érti, de hátha így erősebb lesz benned, hogy ott van igen is, és minden rendben, hisz ha nincs tünet az is jó! Sőt, ha baj van, akkor mindig van tünet, nem? Pihensz, vigyázol magatokra, nincs miért parázni.

Én is azt olvastam, hogy általában kérnek a kismamatornákra orvosi igazolást, de nekem ez nagyon szimpi. Emiatt viszont nekem 25-e utánra csúszik a próba, pedig már a héten szerettem volna elkezdeni. Tegnap megkérdeztem a körzetimet, de mondta, hogy a következő nődokis vizsgálatig várjak ezzel. Szóval ha valaki előbb menne, beszámol róla, hogy érezte magát?

Ma voltam vérvételen a vashiányom meg toxoplasma miatt, hát a nő egy barbár volt! Eddig sosem fájt a vérvétel, de most majdnem rászóltam, hogy fejezze be. Na mindegy a két fő vizsgálat mellé még vércsoportmeghatározás, és teljes vérképet is kért végül a körzeti dokim.

Ja, és én az István kórházban tervezek szülni. De Briellhez hasonlóan a dokimmal még nem beszéltem erről, majd a következő vizsgálaton, ahol a férjem is ott lesz végre. És habár eddig az apásszülés ellen voltam (mert igenis kell pátyolgatni a férjünket, hisz ő ugyanúgy szenved mint te, mégha nem is fizikailag, de elég szar érzés lehet látnia, hogy min mész át, és habár segít a jelenléte, azt érzi, hogy ő csak úgy van, és nem tud rajtad segíteni. Ő már attól kikészül, ha a hányásomat hallja. Ott toporog a fürdő ajtajában, hogy jobban vagyok? Gondoljak másra, hátha elmúlik, vegyek nagy levegőt... Ráadásul csúnya dolgok is vannak a szülészeten, amik igenis megrázóak lehetnek számára. Én attól is félek, hogy utána esetleg más szemmel nézne. Nem undor miatt, mert azért nem olyan, de mégis...). Na szóval a férjem bent szeretne lenni. Nagyon fél, de támaszom akar lenni. Én meg őt féltem, úgyhogy mondtam, ez nem kötelező, nem várom el. Én a szüléstől sem félek, ő igen, szóval gondolja át, és ha úgy érzi, ő akarja, ő vágyik rá, nem miattam akar bejönni, akkor legyen ott.

Lánynevünk nekünk még nincs, mert ami eddig tetszett, az nagyon gyakori lett. Fiúneveink: Zétény, Kolos
Vendég
 


Briell! Szerinem is próbáld lazábbra venni a dolgokat! Délután meg fogod látni, hogy minden rendben van!!! :wink: Nyugalom!

O'hara!
Sajnálom a vérvételt! Hogy engedhetnek ilyen nőt kismamákhoz vért venni!!! :roll:
A Zétény nekem is nagyon tetszik, csak a Pékhez kilőttük, mert már nagyon "é"neklős lenne!
Vendég
 


Najda: te meg nehogy azon aggódj, hogy a baráti körben mi történt. Biztos, hogy nem (csak) emiatt váltak el. Amúgy azért vagyok kicsit ideges erre a témára, mert bezzeg a nőnek természetes, hogy fel kell dolgoznia, hogy belőle jön ott ki valaki, esetleg össze-vissza vágdossák, varrják. Miért, különben apuka mit gondolt volna, hol jött ki a fia? :lol:
Na csak azért írom, hogy tényleg nehogy ez befolyásoljon. Régen is voltak férfiak, akik szülés után nem értek hozzá a feleségükhöz, pedig nem voltak benn a szülőszobában. Ja igen, ez valóban férfibetegség. Attól tartok az ilyen pasi azt sem tudja elviselni, hogyha a feleségének szélesebb lesz a csípője, vagy lóg a bőr a hasán szülés után :(

briell
 
 


Köszi a nyugtatásokat! Amúgy viszonylag laza vagyok, csak az éjszakám iszonyat zaklatott volt, csak hánykolódtam. De majd most megint relaxálok kicsit, az a múltkori uh. előtt is segített.

Na, mondjuk,ha egy pasi fél, és te jobban aggódsz miatta, mint magadért, akkor tényleg lehet, hogy jobb, ha a folyosón izgul :lol:
Bár nem tudom az mennyivel lehet könnyebb...

briell
 
 


Hát igen Briell, sok férfisoviniszta pasi van, de szerintem ezt otthon akkor lehet kiküszöbölni, ha a nő nőkén, a férfi férfiként viselkedik. Persze a mai társadalmi helyzetnek megfelelően. Viszont a szerepeknek legalább látszólag meg kell maradnia. Mi is hajlamosak vagyunk a férfit az összes szerepétől megfosztani. Mondjuk én sem tudnám elviselni soha, hogy függjek valakitől, vagy hogy dirigáljanak nekem. Csak próbálom mégis úgy csinálni, hogy nehogy csorbítsam a páromat a férfiasságában. (Bár nehéz is lenne! :lol: ) Briell!! Hidd el, hogy mindig a nőnek kell okosabbnak lennie! Ezt vallom, és eddig be is igazolódott. Ha a cél egy család, ahol béke van, szeretet és harmónia, akkor azt nőnek kell erősebben istápolnia. A férfi képtelen erre hosszú távon. (Tisztelet a kivételnek!)
Bár summa summarum szerintem akkor jó, ha mindenki a maga habitusának megfelelő párt választ magának. Akkor működik a dolog az élet minden területén. (Úgy érzem, nekem sikerült, mert nagyon jól vagyunk! :D )
Na! Abbahagyom az eszmefuttatásomat! Nem akarok fárasztani vele senkit! Ahány ház... :)

Nekem egyre jobban nő a hasam. Szinte napról napra. :shock:
Nektek is?
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: Na azért annyira nem félős Briell! Ez csak az én aggályom! Majd kiokkumlálja, hogy mit akar! :D
Vendég
 


hihi, naná, hogy a nőnek kell okosabbnak lennie :D Nálunk nagy egyenlőség van a tennivalók terén, de pl. a férjem reggel sosem tudja magától eldönteni, kell-e pulcsit vinnie, vagy kabátot vegyen :lol: De mondtam neki, hogy szülésre csak akkor jöhet be, ha ott maximálisan férfi lesz, és nem nekem kell őt pátyolgatni :twisted:

Lehet, hogy azért ilyen központi téma ez nekem, mert még csak másfél éve vagyunk házasok, négy éve élünk együtt, de egy csomó minden most alakul, így saját lakással, meg majd most pláne saját gyerekkel!

Nem azt mondják, hogy terhesség alatt nem hullik a haj??! Nekem már abbahagyhatná! :x

briell
 
 


Sziasztok!Üdv közöttünk sprite!

Olvastam az apás szülés témát!Háát az én párom kikérné magának ha nem lehetne ott! :) Az előző szülésemnél is bent volt és ő akarta elvágni a köldökzsinórt is! :) :D Nagyon édes volt!Én csak arra kértem,hogy ne simogasson,ne érjen hozzám csak a kezemet foghatja...ha engedem!(Ha fáj valamim akkor nem lehet hozzámérni!) :roll:

Kismamatorna ..én is akarok járni,nálunk van itt egy olyan ahol gyógytornász tartja,és szerintem ez nagyon jó!Majd szerintem csak júliustól járok!

ki mit főz ma?Vagy eszik(ha rendelt kaját :) ) :)

Este bekukkantok majd...az eredmények miatt,úgyhogy rakjátok ám fel! :)
Vendég
 


Tulipános!
Én egyben sült gyöngyöst csinálok, joghurtos kínai kel salátával és kapros tejfölös sült padlizsánnal, gombafejekkel.
Nagyon éhes vagyok!!!!!
És úgy élvezem hogy tudok főzni megint!!!! Most kiélem magam! Már majdnem két hónapja nem tudok főzni, mert undorom volt. Tegnap már jól ment a tökfőzi, fasírt, remélem ma sem lesz gond. Bár a pipi már csücsül a sütőben!!!! :D Most készül a többi!

Ti mit esztek?
Vendég
 


Én meg indulok lassan. Majd Pesten eszek valamit.

(ez a sült gyöngyös pontosan mit takar? :shock: )

További szép napot!

briell
 
 


Egy kisebb fiatal gyöngyöst megsütök ugyanúgy mint egy csirkét. Semmi extra. Nagymamámnak van rengeteg csirkéje, kacsája, gyöngyös, pulyka, stb. Könnyű dolgom van! Csak ki kell vennem a mélyhűtőből bármiféle finomságot. Malacai is vannak. (inkább már disznók) és kecskéi is. (sajna én nem bírom megenni a kecskét. nem szeretem. :( Pedig nagyon egészséges elvileg) Bár Mama csinál a kecsketejből túrót meg sajtot, azt éppen megeszem ha muszáj! :)

Akkor jó étvágyat Pesten Briell!
És sok szerencsét! Várunk a hírekkel!

De jó lesz most! Jó sok eredmény és uh! Már alig várom!
Vendég
 


szia sprite!!
felismersz? :D

Kép
apkata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?