Sziasztok lányok!
Kiscsajom alszik, én megpróbálok kicsit írni!.. visszafelé, úgy egyszerűbb!!
Először is köszi a Bius-dicsiket... átadom!
Márti: Nagyon sajnálom hogy Milla is sírós-nemalvós korszakát éli. AMúgy tegnap Bianka is csak mellettem volt hajlandó aludni, 3X tettem be a kiságyba, 3X kezdett el sírni...
Az én tippem: Chamomilla. Biusnak is jön a foga, olyan szinten fáj neki, hogy a padlót is meg akarja harapni!De tényleg. Eddig 2X adtam neki Nurofent, de az mégiscsak gyógyszer, úgyhogy tesóm javaslatára inkább Homeós bogyeszt adok neki ezentúl. A Chamomilla ( milyen érdekes: Kamilla
) nagyon jó fájdalomcsillapító... állítólag.
Igen, evangélikus keresztelő volt.. a család megáldásából jöttél rá? Vagy az más vallásnál is van?
Noni: Nekem bárhogy jó a videó, ha megcsinálod! Bár szerintem most, hogy jön a nyár, mindenki utazik jobbra-balra, lehet, hogy egyszerűbb lenne pl. a 9 hósat kihagyni és csak egy 10. hónaposat, majd egy éveset készíteni, vagy a 9-10-11 hó helyett egy nyári videót! Neked is egyszerűbb lenne, meg szerintem már nincs olyan nagy változás hónapról-hónapra...De ez csak egy ötlet volt!
Noni grat ehhez a szép Misi-mérethez!
Én nem vettem rajtad észre +10 kgt! Szerintem nagyon csinos vagy! .. találkozós emlékeim szerint!!
Winona: Nyugodtan adhatsz Pannának tésztát. Csak ne a tojásos változatot, hanem a Durumbúzából készült tésztát, ahhoz ugyanis csak vizet adnak, a durumbúza meg már mehet 8-9 hós gyerekeknek! Ha megnézed, bébikajákban már 5 hóstól van tészta,csak durumbúzás!
Egyébként Biusnak a tészta a kedvence!
Konan, Blúmi, Winona: Pacsizhatunk! Nekem sem megy a fogyás!!
És én hiába akarom.... ha a csokis nápolyi engem akar!!!
Én bevallom nőiesen: akarat gyenge vagyok... pedig amikor kiderült, hogy Bius a pociban van, tök örültem a szeptemberi szülésnek azzal a felkiáltással, hogy " De jó, legalább nyárig le tudok fogyni!"... na persze...
Szeder bébi: Zsoltikámat befizetném Hozzád mára egy Zónára!
Édesemnek a Lasagne a kedvence! Olyan mint Garfield!
Csibe: A névadó hogy zajlik? RSG: tök jó, hogy így figyelsz Merci alakjára! Pláne, ha ő is szívesen csinálja!
.. folyt köv... felébredt!