Új privát üzeneted érkezett!

Az en jelem napocska volt, szerettem is.

Jovok am majd meselni, mi van velem, most meg elegge magam alatt vagyok, ugyhogy nem nagyon maradok.

De Honey-nak igaza van, en valoban szopival egyutt fogytam 16 kilot a terhesseggel, es Bendo ezen a heten tulszarnyalta a 10 kilot :lol: ... pedig valtozatlanul nehezen boldogulunk a kajaval, bar mintha kicsit javulna. Meg persze most nem kell annyira sietni, igy nem is eroltetem nagyon. Szoval meg most is 1 l tejci folott szopizik naponta, pedig delelottonkent gyumolcsot kap, delutanonkent meg vmi zoldseget, fozeleeket ... hat nagybendoju, most mit mondjak ?! :wink: :shock: :lol:

KépKép
Kép
humanka

Humanka: Várunk, mesélj!! És mekkora Bendő, tényleg illik a név rá. Misike is kb, 10 kg, de mi egy hónappal idősebbek vagyunk.

Csibe Boldog Névnapot Neked!

Holnap biztos, hogy nem jövök ezért:

Lanta neked is Boldog Névnapot így előre!

Kép
Kép
noni78

Sziasztok! :)

Megjöttünk a Messzimamiéktól :) Elég intenzív hétvégém volt, de jó.

Bocs de most részletesen megint nem tudok reagálni mert akkor a fél éjszakát itt tölteném és holnap kezdődnek a dolgos hétköznapok mert keddtől hivatalosan is dolgozom. Ennek örülök is meg nem is...

Humanka: Nagyon sajnálom a munkahelyedet, de ilyet ott tehetnek ha vissza mész egy éven belül? Ez így nagyon kitolásnak tűnik nekem hogy csak most szóltak.

1l-tej??? Jesszusom jó huzatja van Bendőnek tényleg :)

AM: Örülök hogy minivel semmi baj a megfázást leszámítva. Köhögésre mi a doki által írt köptetőt és hörgőtágítót használtuk. Minden más ötletem inkább 1 éves kortól lenne jó.

Márti: Grat Kamillának az álláshoz :)

Ovis jel: Bölcsiben cserepes virág voltam az oviban csak sima virág :)

Doncekkel minden ok most 3 napi körberajongták, a több mint 5 órás autóutat is jól bírta nagyokat aludt :)
Továbbra is folyton állni akar, és már vagánykodik táncikál ebből néha zakózás is van aztán pici bömbi.
Folyton vigyorog haza úton a mekiben kapott is egy lufit úgy vigyorgot a takarító nénire mikor elkértem a pelenkázó kulcsát :)

Este fektetés után hozok képet :)

Kép

Kép
starlark

Starlark!
Örülök,hogy jól viselte D. ügynök a hosszú utat.Hol laknak a mamiék?
Sajnálom,hogy vissza kell menned dolgozni :( Ki lesz Doncekkel?Bocs ha már írtad :oops:

Monee!
Bocs, hogy csak mostd,e Boldog szülinapot kívánok.

Lanta!
Boldog névnapot kívánok!
Akartam már kérdezni,hogy nálatok most 2 kiságy van???

Gyuszika a csütörtöki mérlegelésen 9,25 kg és 75 cm volt :D Azért ez sem rossz a rangidőstől :wink: ,de Bendőt meg sem közelítjük ha a korukat is nézzük :lol:

Humanka!
JAJJJJ, nagyon sajnálom,hogy így kiszúrtak veled a munkahelyeden. Gyere ha már lesz erőd kiírni magadból.

Kép
Kép
a.m.

Márti!
Édes lehetett Milla ahogy a nagy tesóba kapaszkodva felállt.Gratulálok neki.Nagyon ügyes.
Nálunk tegnap jött el a nap arra,hogy felálljon Gyuszika :D :D :D :D Az ágy szélét választotta kapaszkodónak és többször is megismételte. Ha sikerült a kép akkor felteszem (még nem néztem vissza :oops: )
Egyébként már javulgat a kis Drágám :) Köszi a drukkokat, gyógy puszikat.

Kép
Kép
a.m.

Akkor néhány kép:
A Fő Huncut
Kép
apa nyakában vicces lenni :D
Kép
ácsorgós
Kép
lassan kimászik a kádjából :roll: :lol:
Kép
apával
Kép
séró :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
a.m.

Ja és még valami aztán eldugulok:
Márti!
Én komolyan meghatódtam a ti történeteteken :wink: én is ebben reménykedtem,de nem jött össze. Azért így sem rossz és talán jobban meg tudom becsülni a rossz kapcsolataim után (csak 2 volt)Gyuszimat.

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Nagyon klasszak a képek egytől egyig!!! :D Rólatok is és a gyerkőcökről is! Tényleg, mindenki milyen vékony volt! Persze a legtöbben már megint szinte ugyanolyan vékonyak vagytok!

Rékaorsi!
Én nem tudom, hogy mi volt a jelem az oviban. Csak azt tudom, hogy Tamásnak traktor, és borzasztóan szenvedtem vele, mert a rajztudásom valamikor megállt a pálcikaembernél és a traktor, mint olyan igencsak gondot okozott.

Tiggrincs, Monee!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!

A.m.!
Nagyon örülök, hogy a tágulat kisebb lett! Így tovább Gyuszika!!!
A megfázást sajnálom, jobbulást Minike!!!

Mi is érdekesen jöttünk össze a párommal. '97-ben ismertük meg egymást. Akkor én még férjnél voltam. Egy barátnőnk mutatta be nekünk. Ők kb. 1 hónapig voltak együtt, de mi utána is tartottuk vele a kacsolatot. Haverok lettünk. Néha voltak közös programok, de fel sem merült bennem, hogy köztünk lehetne valami. '99-ben megnősült és született egy kislánya. Nagy ritkán összejött a két család. Aztán 2001 tavaszán elváltam. Nagyjából abban az időben ő is különköltözött a feleségétől. Eltelt egy nyár, majd augusztusban felhívtam. Anyukája azt mondta, hogy éppen úton van hazafelé a lányával nyaralásból. Nem üzentem neki, este mégis visszahívott. Beszélgettünk, majd megígérte, hogy meglátogat valamikor. Pár nap múlva eljött, beszélgettünk sokat-sokat. Egyre többször találkoztunk, sétáltunk, de egyikünk sem mert kezdeményezni. Egyikünk sem akarta kockáztatni a barátságot azzal, hogy esetleg a másik nem akar többet. Aztán pár hét múlva elmentünk autósmoziba ahol szintén nem történt semmi, majd utána beszélgettünk még pár órát és már túl késő volt hogy hazavigyen, mert pár óra múlva mennie kellett dolgozni. Ottragadtam....
Már 8 éve... nem volt zökkenőmentes....de azt hiszem, hogy 2 éve igazából egymásrataláltunk! Úgy gondolom Ő az igazi!!! Anna pedig a megkoronázása a szerelmünknek! :P

Kép
Kép
konan

És még egy pár kép a "koronáról":

Kép Ez nem ér!!! Innen mindent elpakoltak....

Kép Kis vigyorgó

Kép Csüccs

Kép Huncut

Kép Az új fülbevaló

Kép
Kép
konan

Szeder! Bejci!
Mi a helyzet a fonalakkal??? Hatás??? Éhség???

Kép
Kép
konan

a.m.!
nagy gratula mininek! Nagyon tuti képeket hoztál! Az utolsó fantasztikus.

Humanka!
Jesszus, 1 liter és 10 kiló? Dávid a 9-hez közelít, ami azért az se kevés. Várunk a beszámolóval.

Csibe, Lanta!
Boldog névnapot nektek!

Monee!
Én is így utólag, de annál nagyobb Bolodog születésnapot kívánok!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Halihó!
Én vagyok az első ma!
Noncsikám drágám volt olyan kedves és 5 előtt "kirugdosott" az ágyból. Először azért, mert kifolyt a pisi a pelusból, utána éhes volt, utána szomjas, utána apa fején akart ugrálni (pedig apa csak 6-kor szeretett volna felkelni.... én meg 11-kor), utána meg bekakilt. És mindez annyira kiébresztette, hogy nem volt hajlandó visszafeküdni amíg az apja el nem ment dolgozni. Most már nyugi van persze, és durmol kb. 5 perce.

Monee: boldog szülinapot kívánok így utólag is!

Pár napot most nem voltam gép közelben, visszaolvasni is csak úgy nagyjából tudtam, majd talán délelőtt v. délután több időm lesz. De a képek szuperek, és ígérem én is keresek valami régi "vékonyka" formájú képet magamról.

Szeder: nem utaztunk el sajnos. De jobb is, mert elég cidri volt hétvégén.

Majd jövök
Vendég

Jó reggelt!

Eszike!
Hát jöhettem volna ma hajnali fél 4-kor.. akkor kelt Adél, aludt a kanapén 20 percet az imént kelt ismét.. Én hajnal óta fent vagyok.. de legalább már kitakarítottam a fürdőt.. Adél addig lent játszott a kis "ketrecében"... mi volt ma éjjel?? Én is egészen hajnalig forgolódtam azt hittem,hogy megőrülök!!!
Aludtam volna, de nem tudtam :shock: :shock: :shock: :shock: tuti valami van a "levegőben", hogy ez nem csak nálunk volt.

Konan!
Nagyon szép Annácska, és milyen ügyes :P :P Nagyon klassz a fülbevalója!
Lassan itt az év vége! Két hét! Azért én már várom!

Humanka!
Majd írj. Nagyon ne kenődj el. A párod majd segít munkát keresni, meg neked is biztosan vannak már kapcsolataid.. jóformán már csak úgy megy a munkába állás manapság,hogy valaki "segít". Fel a fejjel!!!! Hallod???????? :wink: :wink: :wink: :wink:

Jövök majd köszönteni minden ünneplőt virággal, ahogy szoktam, de most nincs időm.. jön Anyukám és a nagymamám, -Adél dédije- majd teszek képet,hogy milyen jól néz ki a kis dédikénk :P

Szép napot!

szeder74

Sziasztok!!!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket aranyosak vagytok!!!

Az ismerkedési történeteket imádtam Én is olvasni!!! :)

Ovis jelem ruha volt!

A képek édesek továbbra is!!!

Konan szépséges fülbevalója van a Huncutkádnak!!!

A.m. szuper a sérós kép olyan jót mosolyogtam :) Kérdésedre a válasz!! Egy kiságyunk van!!! A következőképp vagyunk most!! Kornélia 15 hós korában kapott egy körbe támlás gyerekheverőt előtte apája megtanította hogy kell lemászni az ágyról :) Így volt 3 hónapja, hogy megszokja az új ágyat szereti is nagyon!!! Ez a heverő be van tolva a falhoz ehhez közvetlenül hozzá van tolva egy felnőtt heverő ahol jelenleg Én alszom és ehhez a heverőhöz hozzá van tolva a kiságy úgy, hogy a belső rács le van véve így ha Rami felkel csak elő a cici és lehet tovább aludni!!! Sajnos ez bizonyult jelen helyzetben a legjobbnak így tudok a legtöbbet pihenni! Most, hogy beindultak a fogai kb. fél óránként kel éjjel :(

Mi hétvégén állatkertben voltunk Győrben nagyon jól éreztük Magunkat!! Teszek egy pár képet!!!

Kép

Kép

Kép

Ez a kép A.m.-nek a tesókocsiról! Még annyi hogy van az első üléshez is van olyan árnyékoló mint a hátsóhoz! A hátsó fekvő pozícióba dönthető az első az félfekvőbe! Mindkettőhöz van lábzsák és italtartót is fel lehet rá tenni! Én nagyon szeretem és nagyon könnyű vele közlekedni! Teljesen lapra csukható és mehet az autóba!!!
Kép

Kép
Kép
lanta

Sziasztok,

Elfoglalt hétvégünk volt, így nem tudtam jönni. Nagylánynak RSG bemutatója volt szombat-vasárnap is, hétfőn ellment strandolni ovis barátnőjével, úgyhogy egész nap a picivel voltam

Jázmin szinte le se akar ülni, állandóan ácsingózik, ha teheti, felhúzza magát, akárhol. Sőt néha már kísérletezik, hogy mi van ha elengedi azt amibe kapaszkodik. Eddig még nem esett el, mert vagy gyorsan visszakapszkodott, ha billeget, vagy letotyant a popójára. Most a fürdőkádban is ez a menő :) Feláll, majd nagy csobbanással leül és ez nagyon tetszik neki. És mászik mindenhová, úgyhogy menni kell utána. Mert ha meg nem mászik, akkor nyekereg, hogy márpedig ő azt akar. Úgyhogy nem könnyű mostanság vele (nem is irígylem ilyen szempontból anyuékat, egész nap most biztos leköti őket, míg én dolgozom)

humanka,
sajnálom, hogy elvesztetted az állásod - azt mondtad, ugye, hogy közalkalmazott voltál ugye? Ott nincs ilyen, hogy míg gyerekkel otthon vagy, nem tehetnek ki?

szeder,
remélem meggyógyultál
amúgy szerintem sincs feltétlen összefüggés a kismama és a baba súlya közt
én nem mondhatnám, hogy nem szedtem magamra, mégis Merci (ugyan korábban pár héttel a kelleténél) 2000 gr körül volt, Jázmin pedig (időre) 2800. Mindketten vékonykák, de formásak voltak, úgyhogy szerintem is valami más lehet ott a háttérben.

lányok, mindenki tök jó képeket hozott. És milyen vékonyak voltatok, Igazán vékony én sose voltam, de azért nem mindegy, hogy 55 kg vagyok vagy 65 - a magam 155 cm-hez :oops:
majd keresek képet (kicsit is meg nagyot is)

rékaorsi,
én szék voltam - az unokatesóm meg (akivel egyidősek voltunk és egy oviba jártunk) ő létra volt. Ez csak azért vicces mert én akkor is pici voltam - míg ő magas - és ezt valahogy a jelek is kifejezték, pedig nem egy csoportba jártunk. lányomnak most katica a jele, ami tök aranyos, még a fülbevalója is az volt, míg most le nem cseréltük, és meg nem örökölte Jázmi

márta,
szerintem tök csini voltál akkor is - én örülnék, ha most ekkor a hasam lenne

na most megyek vissza munkához

(noni, ági - köszi a névnapi jókívánságokat)

Kép
Kép
csibe21

Én ilyen szeretnék lenni:

2006 nyár
Kép

Majd még keresek fiatalabb kori képet is
Vendég

Szevasztok!

Köszi az ovis jeleket! Lassan indulok a szülőire, majd kiderül mi jut Emmának...

Képzeljétek, ma apjukkal játszóztak a pupákok, és ebédnél mondja a párom, hogy "ja, Som felmászott a kiscsúszdára". Én kész vagyok. Megszámoltam: 8 lépcsőfok. Hova siet ez a gyerek? Lassan egy hónapja álldogál is.

a.m.: Gyuszika sérója megacuki :)

Konan: Anna nagyon édes. Fogadok egy másodpercig se unatkozol mellette :)

Noni: Elájultam a kertetektől...Na jó, a járgány is klafa.

Lanta: Akkor a 3 ágy egymáshoz van tolva? Szebb éjjeleket!

Kép
Kép
rekaorsi75

Rekaorsi: írtam privit nézd meg légyszi!
Vendég

Na mégegyszer, mert az előbbi elszállt... viszont így csak címszavakban!

Konan: Éhség: sajnos van! Tesóm viszont már 5 kg-nál tart 3 hét alatt! És látszik is rajta. Nekem nem jött be, most vagy a pajzsmirígyem miatt, vagy rosszul szúrtak. 9-én megyek legközelebb, ha megint nincs hatás, akkor visszakérem a pénzem egy részét...
ANna csodaédes kilány! Egyre csajosabb!

Csibe: Merci RSG-zik? Nem félted az izületeit?

A.m: Cuki nagyon Minike! Főleg a sérós képen!

Eszike: NAgyopn csini voltál/vagy! De én Téged most is vékonykának látlak!

Starlark:
Nem hoztál képet! Pótold gyorsan!!! :wink:

Szeder: Várom a képeket! HÍvtál amúgy?

Rólunk: Mi is fel-felállunk! :wink: Bár még nem tökéletes, de már nagyban gyakoroljuk! Sikerült felvennem videóval, hogy megy ez nekünk a kiságyban, de azóta Bius már az ülőgarnitúránál, anya mellett és egyéb helyeken is sikerrel áll fel!

Itt a link, akit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=dFiVQhTB ... annel_page

Keresztelőn is túlvagyunk! Minden rendben zajlott, azt leszámítva, hogy Bius pont akkor kakilt be, amikor a többiek már bennt voltak a templomban az istentiszteleten. SZóval kakis pelusban, kissé büdösen álltunk az oltár előtt, mert már nem tudtam átpelenkázni! A másik bibi akkor volt, amikor a lelkész Bius homlokára akarta írni a keresztet. Kislányom eltolta a lelkész kezét, úgyhogy csak kisebb tusakodás-dulakodás árán "kapta meg Bianka a keresztjét"!
Amúgy minden jól sikerült, csak kicsit rövidre sikerült a vacsi része, mert este 8-kor már hazaindultunk.
Ha lekicsínyettem "pár" képet, akkor majd hozom azokat is!
Vendég

Csibe,lanta
Boldog névnapot kívánok nektek.

Lanta
Látom volt egy kis nagyszülői segítség veletek Győrben…
Klasszak a képek. Kornéliát érdeklik az állatok? Henit az első 3 állat még igen, aztán megy az állatkerti játszóhajóra…a múltkor pl. az orrszarvúak medencéjét takarító combközépigérő gumicsizmás gondozót 20! percig kellett néznünk…szóval henit minden érdekli az állatkertben csak állatok nem….ill a bölényt azt szereti…de az meg megse moccan olyan mint egy kitömött állat…azt képes nézni heni 10 percig..

a.m
választani se tudok,minden képen tüneményes Gyuszika!!
Örülök,hogy uh-on minden rendben volt.
Felálláshoz nagy gratula!!!!

Szeder
Akkor ma nagy kényeztetésben lesz része Adélnak!!
(A kisbaba akiről beszéltünk 490 gr volt…)
Nem nincs ilyenformán összefüggés az anyuka hízása és a baba súlya között…(persze egy erősen cukros,erősen elhízott diabos anyukának lehet nagy babája)
De a kisebb súlygyarapodás mellett lehet egészséges a baba ha a bevitt tápanyag mennyisége és milyensége optimalis.
2700gr-al pedig nem kerül a baba inkubátorba csak úgy. De valószínűleg nem tudott a pici adaptálódni a külső körülményekhez,ezért ment inkubátorba. Ennek azonban számtalan oka lehet.

Noni
Olyan édes Misike,klassz járgányt kapott!
És hatalmas gratu a felálláshoz!! Tényleg nagyon szép a kertetek.

Gabolino
Nagy gratula a kúszáshoz és a négykézlábra álláshoz!
Ha már elkezdte gyorsan fogja folytatni is a mozgásfejlődést.

Ági
Háááát,igen ezek a mai gyerkőcök!!! Édes lehetett Dávid!
Henim a minap kipattanva az ágyából reggel így ébreszt: „Anyu!! Sms-t kell írnunk a Jézuskának!”

Eszike
Sajnálom az éjszakád…talán ma éjjel jobb lesz. Ha emma egyik éjjel gyakran ébred,keveset alszik következő éjjel bepótolja.

Konan
Ennivaló a kiscsajod!!!!!!! A fülbevaló is gyönyörűűű,épp olyan szép mint Annácska.

A történeteket jó volt olvasni,2 kedvenc történetem Bejcié és Blúmié…(a 2 véglet a történetek között)…ja és Minyuék tanár-diákos szerelme is tök jó. A randivonalon,internetszerelmeken meglepődtem,milyen sokan találtatok rá ott a hosszantartó szerelemre… örülök neki!!!

Az én jelem: nyaklánc volt.

Bejci
Ollléééé!!!De ügyes ez a drága kislány!!!! Szupi vagy Bius!!!
Akkor kissé kalandos lett a keresztelőtök..
Hence dicsit köszi.
Sajnálom,hogy nem működik a fonalas dolog… a pajzsmirigyed végül be lett állítva rendesen?

Rólunk: 2 hét múlva foglalozunk,akkor jönnek vissza a tulajék a nyaralásból. + áruljuk a mi lakásunk. Mostmár „csak” vevő kell a mi lakásunkra!!
Emma tegnap 3 mp-re állva maradt kapaszkodás nélkül.
Ma pedig elkezdte tolni a játékbabakocsit …..tettem fel új videót. Mikor elkezdtem kamerázni akkor már vagy ötödjére tette meg a távot.
holka

bejci,
igen, RSG-zik Merci
nem hiszem, hogy nagyon megterhelné még - legalábbis látva mit csinálnak
versenyeztetni meg nem akarom - viszont az úszás mellé meg tök jó
mert az egyik erősíti, izmosítja - egy bizonyos izomcsoportra hat
az RSG meg nyújtja és más izmokat mozgat meg
úgyhogy én úgy gondolom, hogy ez így együtt jó alapot ad az alakjának majd izomfelépítésileg
persze lehet, hogy túl komplikálom
meg aztán csak addig akarom ezt, míg jól nem úszik és elég hajlékony lesz, mert akkor beíratom szinkron úszni
ugyanis a vizet imádja, de az úszás helyett leginkább a víz alatt balettozik már most is :D

Kép
Kép
csibe21

Csajok!
Tudtátok, hogy mindenféle Hipp tejpép 419ft a dm-ben (2010-es lejárattal is)? Na én nem, úgyhogy bevásároltam :) Majdnem le is késtük az ovis szülőit. Kompromisszumos megoldással megcsíptük a napocskát jelnek :)
Jó éjszakát, kevés keléssel!

Kép
Kép
rekaorsi75

Rékaorsi!
Gratula a napocskához :D Köszi a DM-s tippet.

Minyu!
Köszi a "gyógyszer " tippeket Stodalt vettem.

Holka!
Hurrá foglalózás. Mi holnap emgyünk foglalózni+adás-vételit írni. Remélem nektek is gyorsan akad vevőtök :wink: Megy a drukk továbbra is+++
Írtó cuki Emma a száguldozással :lol:

Bejci!
Nagyon-nagyon ügyes Bius. Tiszta anyukája a képek alapján :D .Sajnálom,hogy nem jött be a fonal. (bár még mindig nem tudom,hogy hova fűzték benned?)

Lanta!
Köszi az infókat és képet. Csak azért kérdezősködöm ennyit,mert tervben van a tesó és jó tudni,hogy kb. mire lehet számítani. Bocs,ha sokat kérdezek... :oops:

Konna/
Csúcs egy csajszi Annácska a képeken. Gyönyörű.Mennyit változott.Napról-napra szebb ha lehet ilyet mondani.

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!

Én is bejelentkezem - jelentem hal, ház, boríték - ezek voltam, mondjuk azt nem tudom, miért változtatták, mert egy oviba jártam végig :shock:

Cukik a babó-fotók! A.m.! Minike oooolyan ééédes!!! És hát Konan-Anna, és a Lanta-lányok :D

Humanka, Nálatok nincsen olyan munkajogi védettség, mint magyarországon a babák 3 éves koráig (a Gyes végéig)? Vagy határozott idővel szerződtél? (bocs az off-ért, de a szakmám, nem tehetek róla...)

Nálunk az újdonság most az ülés: Manó egyik napról a másikra fogta magát, és cövekesen ül :) nagyon édes, ahogy most már két kézzel buhetrálja a kis cuccait (na meg főleg a habtapit...) eszembe is jutott Gabolino (Te voltál, ugye, aki írtad, hogy inkább szétszedted és elraktad....)

Lányok, Ti méritek/figyelitek még, hogy menniyt eszik a babátok? Manókám szerintem elég szerényen eszik, de nehéz eldönteni, hogy mennyit is kellene neki? Köszi, ha megosztjátok velem a tapasztalatokat!

Szeder, Solymár valóban nincs messze... :)

Küldök Nektek két mosolyt is, jóccakát, főleg a rosszul éjszakázóknak!:
Kép Kép
realdream

Jóreg!

Ha már Hipp tejpép, tegnap néztem a bookline oldalát, ás nagyon akciózzák a nyári lejáratos cuccokat (érdemes a többi bébiételt is megnézni):
http://bookline.hu/search/categories.ac ... v=Tejpepek
Igaz, a kiszállitásért fizetni kell, de ha több dobozzal rendelsz, már megéri.

realdream :)
nem mércézem, mennyit eszik, ált. "fél bögre" az adagja, ez -a napokban néztem- kb 1 Aventes doboznyi. És persze néha kicsit több, néha kevesebb, ahogy nálunk felnőtteknél is.

Kép
Kép
Kép
minyu

vagyok megint :)
egyébként extra x@r éjszakánk volt. Nándit nem tudom, mi lelte, de vagy 20x voltunk nála, nyüszögött, fel-felébredt.
Csongi is felsírt, de ő vissza is aludt, őt a fogacska kínozza sztem, ha jól láttam, megint 2 jön egyszerre.

Holka :)
Nándi is csak 1-2 állatot néz az állatkertben, mi a kacsáknál álltunk múltkor 40 percet, mert az első kacsa épp leszállt és lefröcskölte vízzel, és utána arra vártunk, hátha megint fel vagy leszáll egy kacsa...
A hétre is terveztem állatkertet, de nagy szelet mondanak, így nemtom, mi lesz belőle, egyelőre nem említettem Nándinak, nehogy beleélje magát.

ház eladóknak és házvásárlóknak továbbra is megy a drukk...

Kép
Kép
Kép
minyu

A.m! Gyuszika képein nagyon jókat mosolyogtam! Milyen nagy fiú, és milyen jókedvű!!!!! Az utolsó vagány sérós különösen jó! Mikorra tervezitek a tesót?

Realdrem! Mi a foglalkozásod? Én is sokat dolgoztam munkajog területén. Nálunk is kb egy aventes pohárnyit eszik, de ez nem fix. Van, hogy többet, van, hogy kevesebbet. Az ágyban fekvős mosolygós tényleg jókedvet csinál!!!

ki hogy áll a fogyival? én nayon elkedvetlenedtem. Nem igazán megy....
blúmi

Hali!
Ma megint koránkelők voltunk, Noémi jó másfél óra után vissza is aludt, nemsokára újra kel.

Tök jók a képek amit felraktatok! Nem akarok senkit kiemelni, de MiniGyuszi sérója mindig jókedvre derít.
A videókat is megnéztem: Emma és Bius. Olyan édesek mind-mind.
És gratulálok mindenkinek aki mostanában állt fel, vagy indult el. Bocsi, nem akarok senkit kifelejteni ezért csak úgy összefoglalva gratulálok mindenkinek.

A névnaposoknak és szülinaposoknak boldogat kívánok!

Minyu: hát ez a történet nagyon tetszik, az érdekelne még, hogy hogyan jöttetek össze konkrétan? Mert én is, mint sok más diáklány többször is szerelmes voltam középiskolában pár tanárúrba, de ez teljesen elérhetetlennek tűnt. Ki kezdeményezett? Milyen volt az első randi? Hogy lehet egy tanárral összejönni egyáltalán?

Holka: Noémi legjobban a legyet szereti nézni. Néha beröpül 1-1 a szobába. Múltkor pont a járókában landolt egy, és nem akart onnan elszállni, csak a járókán belül röppent egyik helyről a másikra. Hát ez nagyon-nagyon lekötötte Noncsit. Először nem is tudtam miért van ilyen csendben, és miért ilyen mozdulatlan.
Amúgy 3 éves unokaöcsém meg a traktorokat és mezőgazdasági gépeket szereti a legjobban nézni. Ha ott vagyunk náluk és jön egy ilyen gép az utcán ő már messziről a hangjából megmondja, hogy ez most kombájn, traktor, kamion vagy mi. És természetesen ki kell állni vele az utcára és nézni a gépeket. Húú amikor pl: aratás van, akkor egész nap jönnek mennek a gépek, és ott kint kell dekkolni vele.

Realdream: ez a szakmád? Huhh, akkor lehet, hogy majd kereslek priviben, mert nálunk egy kis munkaügyi kanyar van jelenleg a cégnél, és tanácsot szeretnék kérni, ha nem gond.
Igen, én nagyjából tudom mennyit eszik Noncsi. A védőnő mondta, hogy minimum fél liter "tejterméket" (tejpép, tápszer) el kell fogyasztani 1 nap, a többi lehet egyéb kaja. Noncsi tápszerből 150-180-akat eszik, összesen 3-szor v. 4-szer, attól függően éjjel hányszor kelünk. Ebédre üveges bébi kaját 1 üveggel (néha fél, néha másfél sikerül) Ha én főzök (ritkán), akkor 1 üvegnek megfelelő mennyiséget próbálok minimum beleimádkozni. Folyadékból elég sok fogy, főleg ha gyümölcsléről van szó. Azt nagyon szereti. Szerintem van olyan nap, hogy fél liter folyadék is elfogy.
Manód mennyit-mit eszik?

A.m: nagyon örülök, hogy a dokinál minden rendben volt. És mégegyszer megdícsérem a sérót! HALÁLI! Ilyen képet rakjál fel többször.

Csibe: Huuu, akkor Merci nagyon ügyes kis-nagylány! Ennyire tele van energiával?

Bejci: ez a Bius!!! Kitett magáért a keresztelőn. És nagyon ügyes, hogy feláll! Sajnálom a fogyi sikertelenségét.
Én egyáltalán nem érzem magam vékonynak, és nem is vagyok az. Néhány régi ruhám a mérce. De néha még a mostaniakba sem férek bele... Igazából amit utálok magamon az a hasam. Olyan hájas lett. És a legjobb, hogy nem a terhesség alatt hízott meg, hanem a szoptatás befejezése után. Idegesít, hogy amikor leülök, akkor kibuggyan a hájam a gatyából, néha olyan, mintha terhes lennék. Utálom!

Lanta: fél óránként keltek éjjel? Brrr. Sajnállak, kitartás! Mi szerencsére hosszú idő után visszaálltunk a 2-3-szori kelésre éjjel. Én adom Noncsinak a homeós bogyót folyamatosan. Lehet, hogy ez használt?!

Humanka: nagyon sajnálom a meló dolgot! Remélem hamarosan megoldódik minden. Gyere, mesélj!

Csütörtökön megyünk oltásra! Egyáltalán nem várom, de ez lesz az utolsó. Valamikor mérlegelésre is el kellene menni.

Gwini:? Csak 1-2 mondat erejéig gyere!

Konan: tetszik az ismerkedős történet! Olyan "filmbe illő" történet.

Szeder: várjuk a képeket amit ígértél!

Honey, Márti?
Vendég

a.m
hatalmas drukk nektek mára,hogy minden rendben menjen a foglalózáskor!!

Minyu
ha jöttök Állatkertbe egyeztethetünk és mi is szívesen veletek tartunk. Bár ez inkább jövő hétre érvényes,a héten már mindennapra van programunk.
Szegény Nándi máskor is előfordul,hogy ilyen sokszor ébred?

Realdream
köszönjük az édi mosolyt :D

Humanka
huu..én lemaradtam róla...visszaakartál menni és akkor mondták,hogy már nem mehetsz dolgozni????!!
Sajnálom!
holka

Kép
Kép
Vendég

Készen vannak a kollázsok az iwiwre. Mindenkinek csináltam újszülött és 6 hós összehasonlítós képet, amire felírtam a babák nevét. Nemsokára feltöltöm az iwiwre a klub oldalra, csak még várok egy képet, rekaorsitól egy újszülött képet, ha szeretné, hogy Som is fent legyen.
Légyszi-légyszi küldj egy képet!
Majd ha feltettem a képeket szólok, és mindenki nézze meg, hogy így jó-e, tetszik-e, vagy változtassunk valamit?

És raktam fel új videókat a Noncsi-youtube-ra.
Ha valaki még akarja olvasni a blogomat az szóljon, mert kódos.

Öööö, ennyi!
Vendég

Sziasztok LÁnyok! :)

Csak egy gyors helyzetjelzés és majd később olvasok vissza, ugyanis kissé dögrováson vagyunk. :(
Szegény Andorkám hétfő reggelre benáthásodott még a Balcsin, ami azóta is tart. Most figyelgetem, mert néha köhög, szárazon, de olyan hörgéses köhécselés is volt reggel, de az lehet a trutyitól,ami lefolyt a torkára. D.u. van rendelés, majd meglátom elviszem -e. Ha köhög,akkor viszem. (nem? ilyenkor vinni kell - mármint ha köhög. Nemtom igazán még, mivel szerencsére még nem volt beteg. Jó,hogy itt a nyár :( )
Szabolcsomnak és nekem is fáj a torkom, ami hol jobb,hol rosszabb. De ez nem érdekes, csak a kis csöppünk legyen jobban. Kedve az jó szerencsére, csak most látom,hogy eléggé tele van az orra.
És persze most jön a felső 2 mettsző is - arra is gondoltam,hogy attól, de ha köhögni kezd, akkor tuti nem.
Nem láttam még ma ,hogy áttörtek-e, mert nagyon nehéz a kislegénynek megnézni, de tegnap este lefekvés után 11kor felsírt, olyan keservesen. Először azt hittük a nátha miatt,így poszívóztunk neki, majd olyan negyed óránként felsírt, így éjfél körül kapott panadolt, mert szerintem a foga miatt nem tudott szegénykém aludni.
Utána jó lett és aludt is reggelig.

Szóval most megyek is összekészülni míg alszik, mert elugrunk a piacra mézért (pont most fogyott el persze) meg ki a levegőre.

Ti vinnétek dokihoz? Vagy még várjak?

Köszi előre is lányok!

KépKép
KépKép
gabolino

Gabolino: na én vagyok az a folyton orvoshoz járós típus. És szerintem nem baj, ha esetleg fölöslegesen viszed el. Mert ha esetleg valami baktérium fertőzése van, és annak szövődménye lesz, akkor meg jön a szenvedés hetekig.
Mi mindig ugyanazt kapjuk ilyenkor, úgyhogy utolsó náthánál nem vittem el dokihoz. De szívunk is, mert a sima akármilyen orrcsepptől nem gyógyul olyan gyorsan, mint attól amit az orvos felír. Szóval nekünk a szokásos nóta: orrcsepp, Cebion csepp, és Calciumusc.
Legutoljára köptetőt is kapott, mert hallott valamit a doki a tüdejében: Ambroxol-Q-t kellett kiváltani (vény nélküli). Szóval az egész ügylet megoldható doki nélkül nekünk, kivéve az orrcsepp. Amit olyan fantasztikusan oldottak meg, hogy csak 1 hétig szavatos. Úgyhogy örökké járkálni kell feliratni.

Szo-szó: én vinném, főleg, hogy még nem volt beteg.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.06.03 09:28-kor.
Vendég

Hello!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.10.31 10:37-kor.
Vendég

B@sszus, mindig megfogadom, hogy sosem küldöm el az irományomat másolat nélkül - megint elszállt! :twisted:
Akkor hát előröl:
Köszi szépen az "étrendeket", a miénk kb ilyen:
reggeli (inkább hajnalinka lehetne nevezni) ~150 ml tápszer
tízórai kb 150 g valamilyen tejpép (gabonás/gyümis, stb)
ebéd ~ 150 g főzelékféle
uzsi ~ 150 g gyümölcs, esetleg sinlacos pép
vacsi ~ 150 g tejpép + 50 ml tápszer.
Ezen kívül nem nagyon iszik, csak ha meleg van, gyakran kínálgatom, de nem. Talán majd pohárból?
Blúmi, amúgy HR vezető vagyok egy multinál 8) , Eszike, szívesen segítek, ha tudok, írj nyugodtan!
Apropó privi: a képeim (1-6 hós) megérkeztek? Mert folyton sz@rozott a freemail nálam...
Bejci, Bius gyönyörű!!!!
realdream

Bejci! Húúúú, de szép ez a lány!!!! És te is szuperül nézel ki!!Nagyon jók a képek, gratulálok a keresztelőhöz. (jókat rötyögtem a sztorin.)

A.M! Még nem is írtam, mennyire örülök a jó hírnek! Én éreztem, hogy minden rendben lesz a dokinál!!!!!

Gabi! Jobbulást!

Én egyre nehezebben bírom az éjszakákat. Bálint kétszer kel, nagyon ramatyul állom a strapát. Már nem is bízom abban, hogy magától elhagyja.... (bocs mindenkitől, akik az elejétől fogva rendszeresen kelnek, d Bálint ezt két hónapja csinálja)
blúmi

Realdream! Álmaim munkája lenne. (persze nem vezető beosztásban...) Én is nagy cégnél dolgoztam, a legjobban mindig a hr-esekkel szerettem dolgozni, nagyon szeretem a munkajogot. Nőnek való szakma.
blúmi

Röné: Boldog születésnapot!

Realdream: igen, megkaptam, köszi. Válaszoltam is! A freemail nekem is sz.rakodott örökké, ezért megszüntettem.
Vendég

bejci,
nagyon szépek vagyok mindketten

nekem is már szervezni kéne a névadót (keresztelő nem lesz, mert nem igazán vagyok vallásos, és úgy meg nem tartom értelmét, ha nincs mögötte tartalom) - Mercinek is az volt

eszike,
ne is mond - ennyit sportol Merci és alig bírom ágyba imádkozni még így is
de sajnos muszáj valamivel mozgatni, mert nagyon szereti a pociját meg az édességet, és mivel szeretném tartani legalább a súlyát (fogyókúráztatni nem annyira szeretném), ezért marad a mozgás. De elég okos már ahhoz, hogy ezt felfogja, és inkább tornázik :)))

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Gyors leszek, mert most altattam el Adélt, és főznöm kell.. :? :? már a t...öm is ki van ettől a főzéstől.. de én nem eszem meg a rendelt kajákat.. terhesen ettem, azóta le nem megy a torkomon.. inkább főzök, mert az tényleg finom 8) 8)

Jaj, képek, képzeljétek: nagyon ciki, de csak az épülő háznál készültek képek tegnap.. :oops: DE olyan nagyon - nagyon jól éreztem magam anyuékkal.. úgy hiányoznak nekem! Azt hiszem,hogy tartalmasabbak azok az órák, amikor együtt vagyunk, mintha minden nap találkoznánk.

Babaképek nagyon - nagyon édesek!

Bejci!
Nagyon jól néztek ki a képeken!!
Keresztelő: ezek szerint jobb túl lenni rajta :wink:

Gyorsan önző módon rólunk:
Ma voltunk oltáson.. és bizony Adél 8200gr.. 70 cm
Megkapta az agyhártyagyulladás ellen a második oltást..
Ordííííított a drágám olyan könnyekkel, hogy csuda.. Most evett főzeléket, és már durmol is.
Jót fog most aludni, és legalább lesz időm főzni.. :? :?

Most én is rohanok, mert a fiúk éhenkórász módjára jönnek mindig haza a suliból..

A mai menü:
Gyümölcsleves
Lasagne
(hátha valaki kedvet kap és szintén elkészíti)

Jövök, ahogy tudok.

Szép napot!!

(Tombol kint a szél :shock: )

szeder74

Sziasztok!

Gyorsan, mert épp hogy ideültem, már ébredezik a kiscsajom...

Megjöttünk a dokinénitől. Anna ma 9 hónapos: 8 kg és 74 cm.

Köszönöm a kép-dicsiket.

Eszike!
Sokszor azt gondolom, hogy az egész életem lehetne "filmbe illő" és nem mindig feltétlenül a jó dolgok miatt....! Én is úgy gondolom, hogy szép történet a miénk, csak végtelen történet legyen...! :wink:

Blúmi!
Nekem sem nagyon megy az a fránya fogyi, de nagyon akarom és hátha az akarat meghozza majd a tettet is....! :wink: De olyan nehééééééz!

Szeder!
Adélnak nagy puszit küldök az oltás-helyére! :(

Mai menünk:
Tejfölös gombaleves
Rakottkel

Kép
Kép
konan

Sziasztok!

Mi is ma voltunk méricskén (9 hó):
9990g és 75 cm

Fogyókúra, de jó lenne fogyni, rajtam 10 kg jött fel Misike születése UTÁN, igen mikor haza jöttünk a kórházból ráálltam a mérlegre és 2 kg-val kevesebbet mutatott, mint amivel kismama lettem.
Aztán jöttek a csendes téli napok, Misike is nagyon nyugis volt, én meg egyfolytába a konyhába jártam nasizni. Hát 10 kg lett a vége, persze +ban.

Csibe: A névadóról is kérünk képeket. :lol:

Eszike: Nagyon aranyos videókat tettél fel, én mindig ámulok csak, hogy milyen okos kiscsajod van. Olvastam a blogodat is, elképesztő, hogy miket tud.(törpike felismerő) :lol:

Bejci: Nagyon szép képeket hoztál és Bius gyönyörű volt a ruhácskájában.

A mi mai menünk: Zúzapöri nokedlivel.

Szeder: Kérjük a képeket a házról. Remélem nem lázasodik be Adél az oltás után. Nem irígyellek a főzésért, azért neked már 3 felnőtt férfit kell jóllakatnod. :lol:

Kép
Kép
noni78

sziasztok! :D

képek szépek!

én is osztom, h. a fogyó baromi nehéz, most be is pipultam és elkezdtem az elválasztót, mert hiába nem ettem, nem annyira mentek a kilók..........kivagyok ettől.........

mi jól vagyunk, mostanában éjjel feláll panna a kiságyba és nagyon sír......
van másnál is ilyen???jah és természetesen többször kelek hozzá.eddig nem ehhez voltam szokva. :)

rizst, tésztát ehetnek már a babák?milyet adtok nekik?
írnátok pár kajatippet?miket adtok?h. készítitek el?

Kép
winona

Ja, a videóról akartam még írni. Szóval Rékuc és Abigél fotója hiányzik és Nostawen Majájáról sem kaptam fényképet. Azért most már készre gyártom és felteszem, de akkor még nem véglegesen.

Akkor kérném a 8 hós képeket!!!!!!!!!!!!! :lol:

Javaslatom, 1 éves korig havonta elkészítem a videókat, ha még ilyen keservesen megy is. (De majd jövök a fakanállal. :lol: )
Azt gondoltam, hogy negyed évente készíteném a többit, ha nektek megfelel.(dec.,márc.,jún.,szept.,) Decemberben a karácsonyit megint. Jó lesz így???????????

Kép
Kép
noni78

Hú, Winona de jó, hogy jössz. Nem szeretnél küldeni mms-ben 7 hós Pannát? :lol:

Kép
Kép
noni78

Misike mióta fel tud állni, azóta nem tudom lerakni aludni a kiságyban addig gyakorolja a tudományát, ameddig el nem fárad és be nem esik a rácsok közé. Aztán jön nagy sírás és elalszik.

Kép
Kép
noni78

Konan!

Én holnap főzök gombalevest! Ritkán van, mert csak berci+én szeretjük...

Bejci!

Szééépek vagytok!
Evangélikus keresztelő volt?
Mi is keresztelőn voltunk vasárnap, de nem részletezném...ilyen rosszul már rég nem éreztem magam vendégségben....

A:M!

Nagyon örülök Nektek, irtó vagány a kis Minike!

Lanta!

Szépek vagytok Ti is! Olyan helyes a 2 kis hercegnő! Tegyél fel megint olyan jó kis tesós képeket, légyszi!

Eszike!

Köszi a hiányolást, majd mindjárt olvashatod az okát, hogy miért jövök ritkábban!
Nekem is a hasammal van a legnagyobb gondom! De már megrendeltem a fürdőruhát, úgyhogy mese nincs csinosnak kell lenni!
Noncsi továbbra is édi-bébi!

Holka!

De jó, hogy már foglaljátok! Nem írtad vagy csak én nem figyeltem? Merre lesz az új otthonotok? Drukk a lakáseladáshoz, mi pont az autóval vagyunk így! Az új már meglenne, a régit még nem sikerült eladni, bár, ha igaz, van egy komolyabb érdeklődő!

Blúmi!

Hm.. holnap ráállok reggel a mérlegre, aztán beszámolok!

Na, Lányok, nem szoktam, de most jövök panaszkodni...szenvedünk, úgy durván 1 hete! Én gyanítom, hogy a fogzás a gond leginkább+ bejött mellé 1000L a szeparációs szorongás is. Más szóval és sarkítva: Kamilla csak akkor nem ordít, amikor alszik, egyébként ritkán van el, mászik utánam és sír...és képtelenség állandóan hurcolászni, időnként már begörcsöl a kezem. A másik, hogy egyszerűen rosszul van az ágyától! Csak alváskor használjuk,de akármilyen cselt vetek be ( takaróba bugyolálás, cicin elalvás után a mély alvás kivárása, ahogy leteszem, vagy max. 2 perc múlva éktelen sírásban tör ki és ez így megy, sokszor 5x szoptatom meg egymás után,mire végre tök kimerülten elalszik. Olyan is volt, hogy már a cici sem kellett, kifordult az ölemből és sírt. meg kellett várnom, hogy pár perc sírás után, újra mellre téve végre elaludjon. Ugyanez megy délután is, de most már nem is kísérletezem az ágyával, hanem berakom a babakocsiba és kint a diófa alatt elringatom. Ez most jó így, bár ilyen szélben meg majd a 40 fokban nem lesz annyira poénos...szóval várom már, hogy kibújjon végre az a fogacska (nekünk még 1 sincs, csak 3 hónaposan az egyik felsőnek a csücske bújt ki, aztán azóta semmi)! A popsija tiszta piros és a nappali sírások idején néha segít a Dentinox is, de azt hiszem az idő hozza mejd el a megoldást!

Márti
borossné becz márta

noni,
nekem a 8 hósba kéne az a kis kalapos :), mert hogy ott már annyi volt
(előtte a 7-esbe küldtem asszem mást)

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok lányok!

Kiscsajom alszik, én megpróbálok kicsit írni!.. visszafelé, úgy egyszerűbb!! :)

Először is köszi a Bius-dicsiket... átadom! :wink:

Márti: Nagyon sajnálom hogy Milla is sírós-nemalvós korszakát éli. AMúgy tegnap Bianka is csak mellettem volt hajlandó aludni, 3X tettem be a kiságyba, 3X kezdett el sírni...
Az én tippem: Chamomilla. Biusnak is jön a foga, olyan szinten fáj neki, hogy a padlót is meg akarja harapni!De tényleg. Eddig 2X adtam neki Nurofent, de az mégiscsak gyógyszer, úgyhogy tesóm javaslatára inkább Homeós bogyeszt adok neki ezentúl. A Chamomilla ( milyen érdekes: Kamilla :) ) nagyon jó fájdalomcsillapító... állítólag.
Igen, evangélikus keresztelő volt.. a család megáldásából jöttél rá? Vagy az más vallásnál is van?

Noni: Nekem bárhogy jó a videó, ha megcsinálod! Bár szerintem most, hogy jön a nyár, mindenki utazik jobbra-balra, lehet, hogy egyszerűbb lenne pl. a 9 hósat kihagyni és csak egy 10. hónaposat, majd egy éveset készíteni, vagy a 9-10-11 hó helyett egy nyári videót! Neked is egyszerűbb lenne, meg szerintem már nincs olyan nagy változás hónapról-hónapra...De ez csak egy ötlet volt! :wink:
Noni grat ehhez a szép Misi-mérethez! :)
Én nem vettem rajtad észre +10 kgt! Szerintem nagyon csinos vagy! .. találkozós emlékeim szerint!! :)

Winona: Nyugodtan adhatsz Pannának tésztát. Csak ne a tojásos változatot, hanem a Durumbúzából készült tésztát, ahhoz ugyanis csak vizet adnak, a durumbúza meg már mehet 8-9 hós gyerekeknek! Ha megnézed, bébikajákban már 5 hóstól van tészta,csak durumbúzás! :) Egyébként Biusnak a tészta a kedvence! :wink:

Konan, Blúmi, Winona: Pacsizhatunk! Nekem sem megy a fogyás!! :cry: :cry: :cry: És én hiába akarom.... ha a csokis nápolyi engem akar!!! :P Én bevallom nőiesen: akarat gyenge vagyok... pedig amikor kiderült, hogy Bius a pociban van, tök örültem a szeptemberi szülésnek azzal a felkiáltással, hogy " De jó, legalább nyárig le tudok fogyni!"... na persze... :roll: :?

Szeder bébi: Zsoltikámat befizetném Hozzád mára egy Zónára! :lol: :lol: :lol: Édesemnek a Lasagne a kedvence! Olyan mint Garfield!

Csibe: A névadó hogy zajlik? RSG: tök jó, hogy így figyelsz Merci alakjára! Pláne, ha ő is szívesen csinálja! :)

.. folyt köv... felébredt! :?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?