Új privát üzeneted érkezett!

Orsimorsi: köszi! de nekem is ezt mondta a DOKID :lol:

KépKép
jurmine

Mush: biztos azért sír még kézben is mert szenved. Nálunk a bébi 1,5 nap múlva elkezd komolyabban bukni, ha nem kakilt, ha meg még több ideje nem akkor szenvedni. Nálatok máskor is volt már ilyen, hogy sokáig nem kakilt, jól emlékszem? Akkor kellett doki, vagy megoldódott?

KépKép
jurmine

megoldodott maskor. de eddig 5 nap volt a maxumim. mai a 8. most.
nekem ugy tunt, hogy inkabb a faradtsagtol szendved, nem a hasatol tegnap. holnap megyunk vedonenihez.

KépKép
KépKép
mush589

mush: én lehet most mennék inkább dokihoz, nem várnék holnapig. De ez az én véleményem.

KépKép
jurmine

Mush: esetleg egy telefon a dokinak, vagy védőnéninek? Nem tudsz telefonszámot?

KépKép
jurmine

Mushi:Nálunk is tudod ez volt a helyzet!Nálunk az őszibarack tett csodát,úgy hogy én ittam.De szerintem ha körtét innál az is jó lenne.Vagy sárgabari,ami van nálatok.Lényeg hogy jó rostos legyen és elsőre igyál meg belőle egy üveggel.Annyira sajnálom szegény Sophie-t! :cry:

KépKép
lyndee

lyndee. itt oszi, mango, passion fruit-ot talaltam. minden nap iszom azt is.
mar beszeltem a dokival, megyunk du. de tudom, hogy felesleges, mert azt fogjak mondani, hogy 14napig ok. szoval szerintem du adok neki par kanal oszit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.06.02 11:43-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Gabi! Szerintem is hülyeség pont a vacsit kiváltani legközelebb! Mi az uzsit váltottuk ki gyümi+sűrítőanyagra (eddig HA tejpépet használtam, de fogok kásákat főzni rizsből, zabpehelyből). Ez olyan fél 6 körül van, a vacsi szerintem még sokáig maradjon tejcsi vagy tápszer!

Mush! Szegényke! Lehet, hogy a dokinak ok a 14 nap, de ha Kincső szenved tőle, valami praktikát csak be kell vetni!

Zöldi! Megjött a ruci, köszi, nagyon jók!
Pálesz sajna nem volt, én voltam a sofőr, úgyhogy teljesen józanon néztem magnak valami mást. :? Legközelebb, ha látok valahol dobozos áfonyát, bizisten veszek és megtanulmányozom :) . Tényleg nincs magja? (mostmár csak kíváncsiságból érdekel, nem is annyira Szabi miatt)

zsebi_baba

na nagynehezen elaludt! megint nagyon nyugi volt. megyek reggelizni, vegre. mar ehen, szomjan halok.

KépKép
KépKép
mush589

mush:szerintem csak annyi lehet hogy mivel már csak anyatejet kap így megemészti mindet.de reméljük a doki is ezt mondja!
Küldök neked májgombóclevest,kakaspörit és aida féle csokis sütit,most lett kész :lol: :wink:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Csak nagyon gyorsba, mindjárt indulunk a dokihoz!

Remélem mindenki jól van! Mi is küzdünk a kakival, már teljesen kivagyok!
Az elmúlt pár éjszaka jó volt, tényleg csak enni kelt fel 2-3x. Tudtam pihenni is!

Solya: nagyon gratulálok! Remélem finom lett a torta!

Boci jól nézel ki! Nincs semmi baj veled, szerintem szuperül nézel ki!

A vacsit még nem váltom ki, mert csak pár kanál tejpépet kap Dani aztán szopizik rá. Én még egyik kaját sem váltottam ki, mindig kettő szopi között adok neki ezt azt.

Most tényleg nincs több időm, mennünk kell!
Sziasztok!

Kép

Kép
dcili81

tegnap óta minden pelusban fosi van.Én meg ezen kezdek aggódni... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Kukucs!

Megjöttünk tanácsadásról, 9170 gramm és 72 centi az én "Csöppségem". :lol:

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket a köszöntőknek, drágák vagytok! :lol: Cupp!

Bocika: Nagggyon csini vagy! :D

Figyi, az normális, hogy a doki azt mondta, még 1 hónapig 1-es tápszert adjak neki? :shock:

Bakker, elfelejtettem, még mit akartam írni.... :?
bébic

Sziasztok!

Köszönöm a névnapikat!
Anyósnál voltunk hétvégén.

Bébic - Ákosod pár deka híján 3 kilóval több Pankánál (az egy újjszülöttnyi különbség) :oops:

Zsebi - már akartam kérdezni - a kásákat milyen gabonapelyhekből csinálod? Valami spéci babáknak való, vagy veszel sima natur pelyheket?

Musi - nagyon szépek a képek a névadóról, nem is tudtam, hogy ennek van így ilyen hivatalos ceremóniája. Nálunk szerintem nincs ilyen (pártállamban hallottam hasonlóról) Ezt ki tartja, valami városházi alkalmazott? Én azt hittem, csak úgy összejöttök, hogy akkor ez most a névadó, de ezek szerint nem.
Ha nálunk lenne ilyen hivatalos szép ceremónia féleség, nem agyalnék még mindig annyit a keresztelőn...

Jurmine - nekem a dokim min félév szünetet mondott a következő terhességre, de azt is csak azért, hogy a féléves szoptatás meglegyen. (A kórházban együtt voltam egy csajjal, aki császi után 18 hónapra szült hüvelyivel)

Laura - gondolok rád! Nagyon ügyesen megoldottátok a kajcsikat!

Manna - megnéztem Kánt, szupi kis hely lehet, kedvem támadt hozzá. (Először tényleg elhittem hogy Cannes-ba mentek, azon gondolkodtam, hogy fogtok filmeket nézni :oops: )

Boci - jól nézel ki!!!

Mi jövő héten megyünk a Balcsira.

Kép
trombibébi

Ezaz, ezt is akartam írni! :lol:

Trombi: Így utólag is nagyon boldog névnapot! :lol:

[quote]B írta:ébic - Ákosod pár deka híján 3 kilóval több Pankánál (az egy újjszülöttnyi különbség)

:shock:
Pedig nem tömöm, nem is duci, semmi..... :oops: védőnő is csak annyit mondott: Hát, elértük az 1 éves súlyt. :shock: :shock:
De ötletem sincs, hol van a fiamon az a több, mint 9 kiló.... :roll:

Névadó itt is van, anno nekünk is az volt, és anyut kérdeztem, azt mondta, úgy emlékszik, hogy a polgihivatalba kell bemenni és ott adnak infót.
bébic

Ja, megkaptuk ma az első meningo oltást, 2 hónap múlva kapja a másodikat. (ennyit arról, hogy majd tizenakárhány hónaposan kapja a kövi szurit.... :roll: )
Nagyon hősiesen tűrte a szurit ismét, de ma egész nap olyan nyűgös, hogy az valami hihetetlen.....rekordot dönt, mert eddig kézben legalább ilyenkor lenyugodott, ma még ott sem akar megmaradni...most éppen az ebéd utáni szundi van, de már előre félek, mi lesz, ha felkel.... :? :?
Na, megyek is gyorsan bekészítem a mosnivalót....
bébic

Helló Csajok!

Szerencsére kilábalok talán már a göthösségből. Tegnap délután anyósom is elpályázott, mondta, hogy az egyik szem sírt, hogy beteg vagyok, a másik szeme meg nevetett, hogy Zsófizhatott naphosszat. :-D

Trombi!
Nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!

Féléveseknek sok boldogságot!!! :-D

Mush!
Szegény Kincső! 8 napja semmi kaki??? Basszus! Glicerin kúp ilyenkor nem segít??? Nálunk eddig 3 volt a max. Ma is 3. napra kakilt, nálunk az alma fogja. Ma már megy mellé barack, remélem az segít.

Bébic!
Ünnepelted nem semmi paraméterekkel rendelkezik súlyilag! :-D Zsófi most kb. 7 kiló lehet és kb. olyan hosszú, mint Ákid. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Trombi! Sima gabonapehelyből csinálom. Aki jobban szereti, vehet bio-t is. :wink:

zsebi_baba

Bébic! Ma a 3. adag mosás megy nálunk :? Tényleg szép paraméterek! Boldog fél évet!

zsebi_baba

Csajok!

Köszi nagyon rendesek vagytok! Pedig higgyétek el még 15 kg plusz simán van rajtam!!! Úgy látszik apa jól fényképezett!!! Amúgy azért is írtam hogy ne röhögjetek, mert a ruhatáramra ráférne egy frissítés. Rájöttem hogy az összes nyári rucim kismamis!!! Vajon miért???!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8)

Bébic: hát nem semmi méretei vannak Ákosnak!!!!
Ja nálunk is sz.r nap van. Reggel 9től fent volt és 3 után aludt el. Szerintetek???!!!! :evil: :evil: :evil:

Névadó: az tuti hogy régen volt. Mindig mentem verset mondani. Egy halom sütit ettünk akkor. Aztán hogy most van-e???!!! Nem tudom!!!

Sarmi: reméljük tényleg csak a fog miatt ilyen a pelus!!!!

Zsebi: amúgy én is látok valamit abban az áfonyás almás üvegben!!! :lol: :lol: Bár olyasmi mint a körtés, lehet valamilyen rostok azok???!!!!! :lol: :lol: Én még nem adtam oda Marcinak, majd holnap v. holnapután!!!

Szeles: hogy telt az első munkanap???!!
Vendég

Csajok körkérdés!

Most váltottam ki Zsófinak a 2-es HA tápját, de még Startot is. Úgy gondoltam, hogy fokozatosan fogunk átállni a 2-re. De most olvasom rajta, hogy ezt naponta csak 2-3 alkalommal lehet adni. Gondolom ez már olyan babákra vonatkozik, akiknél a többi kaját már kiváltották, vagy még kapnak anyatejet. Zsófi egyik kategóriába se tartozik. Ilyenkor mi a teendő? Naponta 2-3 alkalommal kap 2-es tápit, a többiben meg Startot? Ki hogyan oldja meg ezt a kérdést???

Kép
Kép
lbernuska

Pfff, felkelt, nyügi folyt. köv........énnemtom mi lehet vele.....
Akkor nem nyüszög meg sír, ha bohóckodom neki....
Lázat mértem, még hőemelkedése sincs, mint az elmúlt napokban... :?

Bernuska: Dejó, hogy már meggyógyultál! :lol:
Zsófid manöken lesz? :lol: :wink:

Zsebi: Köszikösziiii! :lol:
Nekem ma még csak az első, meg még egy lesz, jórészét már letudtam hétvégén... :wink:
Tegnap szerencsére a vendégsereg után még ki is tudtam kicsit takarítani (Apa addig Manózott), mondjuk este negyed 11kor végeztem a fürdővel (akkor meg már szerencsére húzta a lóbőrt Pocok)....de legalább letudtam! :D

Bocika: Sajnállak a hosszú nappali "műszak" miatt....
Na, akkor én most elmondom, hogy rám CSAK a terhesség alatt hordott rucijaim jönnek fel.... :oops: :oops:
bébic

Bernuska: Na, ez látod jó kérdés...akkor lehet, hogy a mi dokink ezért írta fel még az 1-est Ákosnak a kövi 1 hónapra? Így végül is érthető lenne..... :roll:
De a kérdésedre sajna nemtom a választ.... :(
bébic

Bocika! Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba! :wink:
Én is elhatároztam már, hogy elmegyek valami nagy ruhabeszerző körútra, de még nem jutottam el odáig.

Berni! Sajnos ebben én sem tudok segíteni, mert bár mi már egy hónapja a 2. tápit esszük, de csak naponta másfél adagot. A többi anyatej ill. szilárd.

A pelyhek ötletét egyébként még Boginál egy babaszakácskönyvből vettem. Jó, mert gyors, csak 1-2 percig kell főzni, majd hagyni, hogy duzzadjon, és turmixolni. Később, amikor már nagyobbak, lehet tejjel készíteni, reggelire Bogi még most is szereti. Főleg, mióta az angol tanárnénijük egyszer csinált nekik, mint angol specialitás! :wink:

zsebi_baba

Ákos és Vinzent boldog félévet!

Bellanita nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!

Trombi neked pedig utólag Boldog Névnapot!

Musi nagyon szépek voltatok a névadón!!!! Hű, nem semmi ez a 7 nap kaki nélkül, :shock: de reméljük az őszibarack segít majd. Nálunk is az alma megfogta egy picit a hasukat.

Berni, örülök, hogy meggyógyultál!! Anyós nálunk is örülne egy kisebb betegségemnek :lol: , tegnap egy pillanatra sem akarta ott hagyni az unokáit, aranyos volt! :lol:

Lyndee, de jó, hogy már jobb éjszakátok volt, most már csak ilyen legyen mind!!

Andy,apával kezet foghatnátok, az is mindenen parázik, nem győzöm nyugtatgatni, de mostanában utánozni szoktam :lol: , így rájön, hogy néha aztán tök fölösleges dolgokon aggódik(pl: tüsszentett a gyerek—biztos valamit elkapott :roll: :lol: )

Gabi, jó hogy túlélted anyósod, bár mi szeretjük egymást az enyémmel, de azért együtt élni nem szeretnék vele! :lol:

Szeles, milyen volt az első munkanapod? Hű, én most el sem tudom képzelni, hogy vissza menjek dolgozni, úgy utáltam már…. Nagyon szépek a fiúk!

Jurmine, gratulálok az átforduláshoz!!!

Kubu, neked pedig a vizsgádhoz!!! Nagyon helyes kispasid van!

Sarmi, klassz kertetek van, a csörögét pedig imádom!

Bocika, nagyon csini vagy a képen!

Solya, gratulálok alánykéréshez!!!!!

Orsi, Gabi én is gyűjtök minden félét a fiúkkal kapcsolatosan(első levél, újság, stb), remélem majd érdekesnek találják ők is amikor majd előveszik nézegetni.

Bébic, nem semmi méretek, de tényleg nem látszik Ákoson!

Megvolt tegnap a keresztelő, nagyon jól sikerült! Nem volt nagyon meleg, de azért túlságosan hideg sem. Kecskeméten volt, a Barátok Templomában, nagyon szép szertartás keretében keresztelte meg a fiúkat a pap, 4 gyermek volt összesen. Utána anyáéknál volt az ünnepi lakoma(nálunk nem fértünk volna), anya főzte a levest, én rendeltem hidegtálakat + csináltunk rengeteg salátát + sütiket. Fiúk tündériek voltak, egész nap egy hangjuk sem volt. A templomban is olyan kis érdeklődve szemlélték a dolgokat, meg is dicsérte Őket a pap. Otthon ettek aludtak, dajkáltatták magukat. Képekben: http://hu.fotoalbum.eu/Verzso/a283593
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2009.06.02 15:27-kor.

verzso

Ma még egyszer elkezdtem a Béres Alexandra 21 naposát, erre most hívott a férjem, hogy milyen tejszínt vegyen az epres charlotte-hoz, mert csináljak már egy adagot! Nem aljasság??? :twisted:

zsebi_baba

Ja és egy valamit el kell meséljek nektek! Nagyon kiakadtam!!! :cry: :cry: Egy "illető" szerint mi felelőtlen szülők vagyunk, mert megyünk minden felé és visszük magunkkal a gyereket!!! :shock: :shock: :shock: Hozzáteszem neki is van gyereke, picivel fiatalabb Marcinál, és otthon ülnek a 4 fal között!!! Szerintem az a nem normális!!!! Azért mert az embernek van gyereke, üljön egész nap otthon??? Még az utcára sem nagyon viszi ki mert sír. Hát persze ha nincs hozzászokva!! Az ilyen gyerekekből lesz az, hogy majd nem lehet hozzájuk sem szólni mert sírnak!!!! Azt nem is említettem neki, hogy annyira felelőtlenek leszünk hogy augusztus végén szeptember elején bepakolunk és irány Olaszország!!! 8) 8) 8) Ja persze a szemembe nem meri mondani!!! Bocsi, de nagyon kiakadtam!!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Verzso! Nagyon szép szertartás lehetett, a fiúk édesek!

zsebi_baba

Bocika! Nekem is van nem is egy ilyen ismerősöm. A vége az, hogy apuci előbb-utóbb megunja, ő megy a haverokkal, anyuci meg ül otthon a gyerekkel. Mert együtt nem lehet, mert a gyerek mindentől fél.
Mi is nagy felelőtlenségünkben mindenhová visszük Szabit, látod, még osztálykirándulásra is elvittük. :) Most pedig azon gondolkozom, hogy Ausztriában a felvonóval hogy tudunk majd felmenni vele a Gerlitzen csúcsára :wink: .

zsebi_baba

Verzso: Tündériek a fiúk! :lol: Nagyon édesek a kis fehér szerkókban! :lol: :lol: Nem láttam jól, egyformák voltak a ruháik?

Na, csak eszembe jutnak a dolgok, amiket írni szerettem volna:

Solya: Nagy-nagy gratulaaaaaaaaa, hamarosan asszonyság leszel! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
És mikor lesz a nagy nap?

Ákos megint alszik már fél órája.... :shock:
bébic

Bocika: :evil: :evil: :evil: :evil: Ez mekkora hülyeség! :shock: Az a jó, ha minél többször nyüzsi veszi körül, így nem fog majd mindentől betojni!
Én meg pont azon aggódom, hogy nem mozdulunk ki eleget Ákossal, nincs eleget társaságban. (ez mondjuk kicsit igaz is, a nagy melegekben a terasznál tovább nem nagyon jutottunk ... :oops: )
bébic

Verzso: nagyon szépek voltatok. A fiúk meg nagyon huncutok!!!! :lol: :lol:

Zsebi: igen, ez lesz belőle!!!! Na mindegy, hajrá felelőtlenség!!! :lol: :lol: :lol:

Bébic: Marci 3 óta alszik!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Zsebi, köszi!!

Bébic, köszi! Nem voltak egyformák, csak a sapijuk. Akartam venni klassz fehér sapkát, mert nem volt nekik csak fehér nyári kalapjuk, de sehol nem kaptam a városban,ami jó lett volna még a fejükre, csak 62-es méretek voltak. Így a fehér kalapra :roll: :oops: varrtam fehér selyemszalagot, középre meg egy kis kék masni szerűt + mindkét fiúnak fehér csokornyakkendője volt kék szalaggal átfogva. Muszáj voltam "kreatívnak" lenni.

verzso

Bocika: Mázlista! :lol:
Ákos 3tól aludt fél 4ig, aztán nyüssznyüssz, és most 4kor beájult megint és azóta durmol....lehet, hogy a szuri a ludas, bár már reggel is nyűgös volt.... :roll:
bébic

Boci: Úgy kell neki....üljön csak otthon. Hülye barom.

Verzso: Megnéztem a keresztelős képeket, nagyon aranyosak a babók!!!

Kép
mannababoca

Bébic: én is így gondolom!!! Pedig szerintem mi sem megyünk sokat, főleg hogy régen szinte itthon sem voltunk soha!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Verzso: Nagyon ügyes vagy, szuperül kreatívkodtál!!!!!! :lol: :lol:
bébic

Manna: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Amúgy padlón vagyok, egész nap önéletrajzokat olvasgatok. Amióta feladtuk a hirdetést, dől a CV. És a röhej, hogy egyik se jó... :shock: Ja és persze a fele jogász. Bakker én asszisztenst keresek, erre végzett jogászok jelentkeznek. Na ezt üzenem annak, aki a jogi egyetemre áhítozik...

Kép
mannababoca

Bocika, köszi! Hű, ez tényleg baromság! Mi elég sokat(de nem eleget :lol: ) mozdulunk ki, na meg a legszűkebbb család is sok-sok ember, de még így is volt, hogy sírva fakadtak egy-egy idegen arcot, helyet látva.

verzso

Az a csajszi mit szólna, amikor látná Domit a kozmetikusomnál játszani, amíg gyantáz....:)

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Megvolnánk! A munka jól esett, hamar eltelt az idő. Huni evett, aludt apával. Egy gond volt, amikor hazajöttem megetetni, egyáltalán nem evett a főzelékből, de kapott cicit helyette. Este meg reggel 1 dl tejet tudtam lefejni kaja után, ezt megitta a tízórai tejpép után. Most fogunk gyümit enni, este meg megint cici.

Most apa ment el dolgára, én még kajcsi után felkerekedek a 2 gyerkőccel bevásárolni, este meg még gyerkőc-takarodó után főzök gyorsan valamit. Szerintem ez az intenzív pörgés lesz nekem a legjobb fogyókúra!

Bocika! Szerintem egyáltalán nem gáz, ahogy kinézel! Sőt!!! :lol:

Solya! Gratulálok! Jól meggondoltad? :wink:

Bébic! Nem semmi méretek! Nekem Zalán volt ilyen kb., Hunikát mához egy hétre viszem a féléves státuszvizsgálatra, szerintem addigra kb. 7400 gramm lesz.

Na megyek, megéhezett a legkisebb! Köszönöm, hogy szorítottatok nekünk, este még úgy aludtam el, hogy álomba sírtam magam, de most már nyugodt vagyok.

Kép
Kép
szeles4

Manna, köszi, csak a képek rosszak, egyszerűen nem lehet ezzel a géppel szép fotókat csinálni, csak, ha közelről fényképezünk, de az is lehet, hogy nincs jól beállítva. De tegnap este azt hittem kihajítom az ablakon amikor megláttam a képeket feltöltve, már csak abban bízok, hogy apának jobbakat sikerült csinálni.

verzso

Manna: megyek!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

Az én fiam még mindig alszik.2 órája!!!!! ilyen nem is tudom mikor volt utoljára, talán 3 hónapos korában!!!! :lol: :lol: :lol: Mondjuk adtam neki Viburcol kúpot, biztos az is hatott. Nagyon nyálzott, nyügős volt, meg tömte a kezét ezerrel a szájába!!!! :lol:
Legalább van időm itt lenni és a hülyeségeimmel bombázni titeket!!! :lol: :lol: :lol:
Na meg kigondoltam hogy milyen sütit sütök péntekre: babapiskótás szeletet!!!!! :lol: :lol:

Manna: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kivagyok!
Danit 4x próbáltam meg elaltatni mire sikerült, mi a fene van a levegőben?????

A holnapi ebéd fele kész a másik felét fáradt vagyok megcsinálni, majd holnap. Leszakad a hátam, muszáj volt leülnöm.

Verzso nagyon szépek voltatok! Hihetetlen nagyok a fiúk!

Manna a kozmetikában biztos nagyon jókat lehet játszani... :D :D

Bébic pumpálod azt a srácot???? :shock: :shock: :shock:
Nagyon szép méretek, mi holnap megyünk mázsálni!

Laura tök jó, hogy túlvagytok az első munkanapon! Azért pihenj is!

Mi is mindenhova visszük Danit, nem is tudnám itthon hagyni, nincs is kire! Szerintem a gyerek is igényli, hogy ne csak a megszokott arcokat lássa, hangokat hallja, hanem neki is kell a változatosság!
A párom kislánya sajna ilyen, mindentől és mindenkitől fél...

Kép

Kép
dcili81

solya. gratula az eljegyszeshez!!

jurmine. trombi. mar korabban akartam irni, hogy a varoshazan volt a szertartas. kivulrol igy nez ki:
Kép town hall sheffield

laura. szuper, hogy nagyobb nehezseg nelkul tul vagy az elso munak napon.

meg mindig nincs fejlemeny nalunk. holnap megyunk a vedonohoz. doki azt se tudta mikor kezdodik a hozzataplalas. :shock: adott hashajtot, de azt mondta varjak meg egy napot.

KépKép
KépKép
mush589

Verzso:Édik a gyerkőcök,nagyon szépek voltak és ügyesek!

Bébic:Szép méretei vannak Ákos babának! :shock: Ő most a legnagyobb bébi itt a topicban?

Laura:örülök hogy simán ment minden.Tudod,minden kezdet nehéz...jelen esetben az mai nap.Meglátod minden megy a maga útján!
Szerencsés vagy hogy Huni ilyen áldott jó kisbaba! :wink:

Mush:nálunk a hashajó nem ért semmit,de remélem nálatok beválik!Drukk!

Boci:Az a nő tiszta hülye.Majd meglátja hogy ezzel csak még rosszabbat tesz a gyerekkel.Mi már pár hetes kora óta visszük magunkkal minden hova Arnit és barátságos az idegenekkel.De szívem szerint még több helyre vinném! :roll:

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?