Ákos és Vinzent boldog félévet!
Bellanita nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!
Trombi neked pedig utólag Boldog Névnapot!
Musi nagyon szépek voltatok a névadón!!!! Hű, nem semmi ez a 7 nap kaki nélkül,
de reméljük az őszibarack segít majd. Nálunk is az alma megfogta egy picit a hasukat.
Berni, örülök, hogy meggyógyultál!! Anyós nálunk is örülne egy kisebb betegségemnek
, tegnap egy pillanatra sem akarta ott hagyni az unokáit, aranyos volt!
Lyndee, de jó, hogy már jobb éjszakátok volt, most már csak ilyen legyen mind!!
Andy,apával kezet foghatnátok, az is mindenen parázik, nem győzöm nyugtatgatni, de mostanában utánozni szoktam
, így rájön, hogy néha aztán tök fölösleges dolgokon aggódik(pl: tüsszentett a gyerek—biztos valamit elkapott
)
Gabi, jó hogy túlélted anyósod, bár mi szeretjük egymást az enyémmel, de azért együtt élni nem szeretnék vele!
Szeles, milyen volt az első munkanapod? Hű, én most el sem tudom képzelni, hogy vissza menjek dolgozni, úgy utáltam már…. Nagyon szépek a fiúk!
Jurmine, gratulálok az átforduláshoz!!!
Kubu, neked pedig a vizsgádhoz!!! Nagyon helyes kispasid van!
Sarmi, klassz kertetek van, a csörögét pedig imádom!
Bocika, nagyon csini vagy a képen!
Solya, gratulálok alánykéréshez!!!!!
Orsi, Gabi én is gyűjtök minden félét a fiúkkal kapcsolatosan(első levél, újság, stb), remélem majd érdekesnek találják ők is amikor majd előveszik nézegetni.
Bébic, nem semmi méretek, de tényleg nem látszik Ákoson!
Megvolt tegnap a keresztelő, nagyon jól sikerült! Nem volt nagyon meleg, de azért túlságosan hideg sem. Kecskeméten volt, a Barátok Templomában, nagyon szép szertartás keretében keresztelte meg a fiúkat a pap, 4 gyermek volt összesen. Utána anyáéknál volt az ünnepi lakoma(nálunk nem fértünk volna), anya főzte a levest, én rendeltem hidegtálakat + csináltunk rengeteg salátát + sütiket. Fiúk tündériek voltak, egész nap egy hangjuk sem volt. A templomban is olyan kis érdeklődve szemlélték a dolgokat, meg is dicsérte Őket a pap. Otthon ettek aludtak, dajkáltatták magukat. Képekben:
http://hu.fotoalbum.eu/Verzso/a283593
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2009.06.02 15:27-kor.