Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!
megjöttem :D

nos, nagyon sokan voltak a várakozóban reggel, de ezt ugye tudtuk, sasoltam Krisztit, de nem ismertem fel :? Leadtam a srácokat, majd robogtam tovább. Közben Wepére gondoltam, mert amikor lejöttek a dokik, akkor ő még szundizott :)
Fél 10 re kellett visszmenni, de 10 körül hivott be Sipos dr. Nagyon kedves volt :D Apa eredményei rendkívül jók voltak, büszke is voltam nagyon :D :D :D Úgyhogy ez nem akadálya, hogy eddig nem lett még babánk! de most lesz!
Krisztit sasoltam tovább fél 10-től, de akkor sem bírtam beazonosítani, mert nem is láttam kheki szinű táskát :roll: :) De biztos elárulja, hol ült :P :!:

Wepe!
remélem otthon vagy!!! és jól vagy! Mikor kell telefonálni? hogy lesznek a beültetések, most, hogy hétfő szünnap? vagy azért dolgoznak? Várunk a hírekkel!

Kriszti!
jelentkezz mi volt!

Ladiva! :D
türelem babát terem :lol: :lol: :lol:
drukkhegyek, kitartás
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Belluska!
örangyalkám! nagyon jól szerepeltünk apával :D most le is dőlök délután, mint egy igazi kismami :D

Zsuzska!
Fantasztikus érzés lehetett :D nagyon nagyon jóóóóóó Neked :P :wink:

Kata!
hiányoztál nagyon a váróból! tudtunk volna megint ketten egy fotelban ülni :lol: :P

Minnie!
köszi a drukkokat :D Nemsokára neked is drukkolhatunk :D :D
dezsina

és laptetőm van :D :P
dezsina

Dezsikém!
Hát szuper apa eredménye,gratulálok,reméljük célba ér valaki és meglesz a nagy találkozás!Külön örülök,hogy Sipos doktor csinálta(amúgy persze mindegy természetesen),de tudod én vele elfogult vagyok! :lol: :wink:
Hajrá inszem utáni természetes találkozás a srácoknak! :D :D :D :wink:
Így van feküdjél csak le,én is rögtön már úgy kezeltem magamat mint egy kismamit!Az is leszel meglátod!!!!!Szurokhegyek!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet,hogy Kriszta hamar végzett nem?

Wepe!
Remélem minél hamarabb jössz és mesélsz! :lol: :lol: :lol:

Ladiva!
Jó főzőcskézést!Hát nálunk a főzésben párom szorul a háttérbe,de minden másba nagyon sokat segít,de ő csak a rántottáig birkózik meg vele! KITARTÁS!!!!!!IZGULOK MÁR NAGYON ÉRTETEK!!!!!

:lol: :lol: :lol:

phpBB: Kép
belluska

Fitie!
Remélem jól vagytok és ügyesen szopizik Petike!
Van elég tejcsid?Remélem igen!
Minden jót nektek és néha írj nekünk!
Még mindig sokszor rápillantok a pici fiúra! :P :P :P

belluska

Sziasztok !

Hát itt volnék, csak átfutottam, amit írtatok. Most ébredtem. Köszi, hogy izgultok, és vártatok ! Aranyosak vagytok ! :D
Nagyon-nagyon klassz csapata van a Tanárúrnak, Marika néni ( szt így hívták ) az orvosok, nővérek, biológusok, nagy hatással volt rám a nyugalmuk, csak az elején volt ideges, utána nem paráztam, sőt csak egy picit fájt csak a pocim, amit most jobban érzek.
18 sejtet tudtak leszívni, 11 megfelelő. Holnap kell telefonálni, de úgy néz ki, hogy hétfőn vissza is ültetik.
11 óra körül jöttünk le, én néztem, de nem találtalak Titeket.

Ladiva, kitartás ! :D
Dezsina, sok drukk :D
Kriszti, hajrá kezdés ! :D
És mindenkinek szép napot ! :D :D :D
wepe

Dezsina,
szuper! Örülök hogy apa eredményei ilyen jók lettek:-)
Tudod, hogy nagyon megszerettelek, de remélem már nem ülünk együtt a váróban :wink: Tudod, neked most sikerült az inszem! :lol: :wink: Így már nehéz lenne együtt várakoznunk.
Majd intézeten kívül :lol:

Wepe,
hűű, 11 használható? Nagyon szép eredmény!
Örülök, hogy nem fáj nagyon a pocid! Én mind2x nagyon megszenvedtem vele.
Nagyon drukkolok, hogy holnap minél nagyobb számot halljál a telefonban.
Jól emlékszem, hogy nálatok volt korábban a donor sperma? Most ugye apa tartalékaival csináljátok?

Ladiva,
de jó annak, akinek tud főzni a férje!!!!!:-)
Csodállak, hogy kibírod, én nem voltam ilyen erős. Nagyon drukkolok!!!
i.kata

Wepe!
Örülök,hogy minden rendben ment és ilyen fantasztikus sok petesejtet sikerült leszívni!Reméljük a kis pocifájás hamarosan elmúlik!!!!!!Én szerencsére egyiknél sem szenvedtem meg a fájdalommal!De gondolom most neked is ez a legkevesebb!Mert hát hamarosan visszakapod a babócákat!Pihenj azért sokat és nagyon szép hétvégét nektek!Örülök nagyon!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Hú Dezsi, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen és két hét múlva (vagy kicsit hamarabb, ahogy bírod) egy pozitív teszttel örvendeztess meg bennünket.

Wepe, nagyon szép tüszőszámod van, biztos vagyok benne, hogy holnap is nagyon jó híreket fogsz kapni telefonon. Drukkolok!

Kata, nehezen bírom, de kitartó leszek vagy legalábbis megpróbálok!
Vendég

Wepe!
szupi eredmények :D 11 használható sejtecske az nagyon fantasztikus!!!! Tesóprojectet szimatolok :D :D :D
és akkor valóban, hétfőn dolgoznak :roll: :? nagyon kiváncsi voltam.... erősíts meg kérlek, hogy tényleg igy van e... Hallottam ahogy arról beszéltek, hogy hétfőn nincs labor, meg a gyógyszertár is be lesz zárva....
nos, negyed 11kor már elviharoztam, tehát mi nem láttuk egymást, de én nagyon sokat gondoltam rád, amig fent voltál!!!! :wink:
drukkhegyek a foci-csapatnak! :D :D :D :D :D :D

Ladiva!
utoljára megálltam, hogy nem teszteltem, csak a 14. napon. mondhatom, hogy én kikészültem idegileg. soha többé nem fogok várni... nekem nagyon rossz volt. (tesztbetegségben szenvedek :) ) Most igen igen felszerelkeztem tesztből és már alig várom, hogy ellőhessem az elsőt. Természetesen, ahogy Te is, én is zebrásat várok :D :!:
Amúgy mikor lesz az a bizonyos nap? Csakhogy tudjam melyik napra tartogassam a legnagyobb drukkjaimat? Kigondoltad már?

Belluska!
:D nagyon fel tudsz dobni a hihetetlen optimizmusoddal!!!! :D
Sipos dokinak szerintem ma jó kedve volt, mert nem mindig beszédes, de ma nem olyan dörmögi volt... Szeretem benne is és persze tanárúrban is, hogy mindig terhességet kívánnak! Olyan sokat számít ez a páciensnek! Ja, és inszemesekből sem volt kevés, azt hiszem öten vagy hatan voltunk...
(most már én is kismamisan vagyok itthon! olyan jó érzés, hogy fájdogál a pocim.) most várom a jeleket, mint Ladiva (persze ez rettentően korai :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kata!
:D nagyon aranyos Tőled!!! Ha valóban sikerül, akkor mindenképpen találkozunk újra... olyan sokszor megyek el a környéken, ahol laksz.... mindig gondolok Rád :D :wink:

Mindenkinek egy nagy adag pozitiv-energiát küldök!!!! Nálam túltengés van :P , de persze ez majd leesik... :x De remélem sokáig kitart :D :D :D
dezsina

Dezsi, nehogy leejtsd a pozitív energiádat, mert kikapol! :D A jelek meg csalókák. Kinek vannak, kinek nincsenek. Fura, hogy az ember akkor érzi magát nyugodtnak, ha hasfájást, szúrást, erős mellfeszülést érezne, ez jelezné a tuti sikert, holott nem mindenkinek vannak ilyen jelei. A tesztelést nehezen bírom, azt hiszem, hogy sikerült férjemet megpuhítani annyira, hogy már vasárnap tesztelni fogunk. Amúgy hétfőn kéne, de ami hétfőn látszik, az látszik vasárnap is, nem igaz? Úgyhogy kéretik a legpozitívabb energiákat sugározni felém vasárnap reggel és hétfőn reggel is, ha mégis kibírnánk!

Jó nagy dömping volt pénteken, hat leszívás, meg 5-6 inszem és talán még beültetések is voltak.

Kata, a férjem nagyon jó szakács, öröm nézni, ha nekilát főzni. Jobban főz, mint az anyám vagy az anyósom. A hétfő tényleg ünnepnap, de ez szerintem a beültetések szempontjából nem számít. Labor, vérvétel nincs, de beülti van. Nekem annak idején november 1-én volt a beültetés (halottak napján, elég morbid, mégis vicces, nem igaz?)

Zsuzska, szépüljön ám az a lakás!
Vendég

Ladiva!
atyámfia :!: :!: :!: Már igy elrepült az idő :roll: :?:
nagyon nagyon drukkolok a hétégére :!: :!: :!:
Extra pozitiv energiák átküldve :!: :!: :!: :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ja és szeretnélek felvilágosítani, hogy nov. 1 mindenszentek napja nem a halottaké :D
nézz csak utána :D
dezsina

Sziasztok én sajna csak most értem haza.
Elég muris volt a reggel mert háromnegyed nyolckor nem fértem már be az intézet ajtaján. Nem vicc, nem volt már kék papucs sem volt aki úgy ment be hogy nem vette fel. Komolyan én még ennyi embert nem látam ott. Szó szerint mint a heringek csak álltak az emberek és már az ajtót sem lehetett kinyitni az előtérben sem.
Szóval nekem a tanár úr azt mondta hogy ez a progeszteron szint nem befolyásolja a kezdést de azért nézzük meg hogy a műtét után hogy jöttem rendbe. Én úgy gondoltam nem emelem tovább a létszámot így felhívtam a barátnőmet aki levette a vérem és betelefonáltam az eredményt.
Dezsina sajnos ezért nem találkoztunk. Nagyon sajnáltam. Azért én is erősen néztem körbe hogy hol lehetsz de (pedig kevés helyet foglalok) nem fértem be.

Wepére is gondoltam sokat :lol: :lol:
Az eredményem egyébként jó, és valamikor azért mégis be kell mennem a szurikért.
Zsuzska
Tényleg nagyon jó érzés amikor mocorgás van bent :lol: :lol:
Wepe,Dezsina, Ladiva babaragacsok :lol: :lol: :lol:
Belluska
Tudod semmi nem egyszerű :lol: :lol:
Vendég

Kriszta!
Nem semmi ez a tömeg,de sajnos ez azt jelenti,hogy ennyien vannak és még sokkal többen hasonló cipőben! De örülök,hogy minden rendben az eredményeiddel!Ámbár tudod számomra nem volt kétséges! :lol: :wink:
Így van semmi sem egyszerű!!!!!!De minden jó,ha a vége jó! :P :wink:
Ma éppen képzeld Katánk "szobatisztaságával" kínlódtunk,de lassan de biztosan megoldjuk a problémát! :wink:
De én szívemből kívánok itt a topikban mindenkinek ilyen jó kis bilizős problémákat!
Puszillak és jó hétvégét! :D :wink:

belluska

Belluska!

A szurizás megyeget, de mehetne jobban is. :? Általában 3-4 percig tart míg benyomom a folyadékot, mert nagyon elkezd égni és szúrni, de ha abbahagyom enyhül, így szépen lassan fokozatosan nyomom befele. Talán jó így... :? Ráadásul mikor szurizok kizárom Minniet a szobából, így ő végig kapar és sír, nem tudja mit csinálhatok én odabent, ahova ő nem jöhet be, ha viszont beengedem egyfolytában ugrál, kíváncsi, hogy mit csinálok. A szívem majd megszakad érte. :( Sokat gondolkodtam, azon amiket írtatok, hogy beülti után nem lehet puszilgatni a kutyust, egyenlőre el sem tudom képzelni, hogy fogom kibírni. :roll: Ha lefekszem az ágyba, felugrik hozzám, a fejemhez megy és elkezd puszilgatni, ha akarom, ha nem... :lol: :lol: :lol: De ez olyan jó érzés, annyira imádom ezt a kis törpét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wepe!
Nagyon szép eredmény a 11, remélem minél több elkezd fejlődni, szorítok, hogy holnap jó hírt kapj!!!!!! Hajrá babócák, fejlődjetek rendesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Dezsina!
Vigyázz magatokra, pihenj sokat!!!!!!! Simi a pocakodnak!!!!! Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ladiva!
Mindjárt itt a tesztelés ideje, én is küldöm a pozitív energiákat, meg persze a babaragacsokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Zsuzska!
Pocaksimik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kriszta!
:D :D :D

5. szuri beadva

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok !

Dezsina, nagyon szorítok !!! :D
Hétfőn szerintem csak transzfer lesz. Annyit mondott a tanárúr, hogy nekik nincs ünnep nap, de hogy mást is fognak csinálni, azt nem tudom.
Örülök, hogy jók lettek a párod eredményei :)

Ladiva, sokat gondolok Rád, hogy csodásat tesztelj !!! :)
Irigyellek (persze jóindulatból !) hogy férjed tud/segít főzni :D

Kriszti, akkor most még nem szurizol, mikor mész be érte ?

Minnie, csak ügyesen a szurival :)

Kata, mi most több variációval mentünk: otthoni és ott leadott friss, 6 fagyasztott minta, és donor támogatás. Remélem, lesz fagyi baba is :)

Belluska, és Többiek :D

Pocimat érzem, de nem veszek be gyógyszert. És képzeljétek el, hogy két hét alatt le ment 2 kg, ilyenkor nem feljönni szokott ?
wepe

Minnie!
Ne aggódj a szurik miatt,a lényeg hogy beadod és hasson,most csak ez a fontos!!!!
Minnie kutyussal kapcsolatban pedig megnyugtatásként mondom,hogy amikor meglesz a beülti,szerintem magától fog jönni az úgy mond kismami érzés és felelősségtudat és biztos nem fogsz puszilkodni vele!De képzeld nekem iszonyú sok cicám volt itt a kertes házunkban,de ez mind "gyerekpótlék" volt egyértelműen és úgy érzem jót is tett,de amikor nagy elhatározásra jutottam és nem tudtam a gyermektelenség okát másként lett minden!Úgy képzeld el,most már csak Molly van a perzsa cicánk,de Kata lombikja óta még egyszer sem simogattam meg,pedig szeretem nagyon!Nem érzek ingert rá,de sajnálom érte nagyon,de a család többi tagja bepótolja a szeretgetést!De amúgy a kutyák nem rejtenek annyi veszélyt szerintem!
Majd meglátod ösztönösen jön minden! :lol: :wink:

Wepe!
Én is remélem,hogy lesz fagyi babátok és majd a második babánál jól fog jönni!
:P :wink:
Ámbár ha követitek a példánkat,akkor arra sem lesz szükség,ki tudja mit hoz az élet!!!! :lol: :wink:
Mikor olvastam a Nők lapjában B. Alexandráék történetét megmondom őszintén ti jutottatok eszembe,úgy örülök hogy nekik is sikerült!
Ezer millió drukk és írj ha ma megvan a "létszám"!!!!!
Hétfőn pedig tudod minden gondolatom a tiéd!!!!! :D

belluska

sziasztok!

Kriszti!
nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk! :x de sebaj, még lehet, hogy összefuthatunk :D
hajrá kezdés!
hanyadik napon vagy?

Wepe!
nahát :o nekem fel szokott jönni, nem le :roll: :wink: Híreket várjuk! :wink:

Ladiva!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
holnapra!!!! :wink:

Minnie!
én is mindig lassan szúrok, na nem 3-4 percig, de mondjuk 1 percig, hasonló okok miatt :)

velem minden rendben, habár idegesít,hogy vártam azt a bizonyos nyúlós nyákot, ami a tüszőrepikor meg szokott jelennni. hát nekem az nem jött... :? :evil: most kezdtem a fejembe venni, hgoy talán akkor nem is repedt meg :roll: :? Még sosem repesztettem ezzel az ovitrell-el... :?
hőm picit magasabb, mint hét elején, de persze a kritikus napokon és elötte elfelejtettem mérni... jajajaj :? kezdődik a parázás... tegnap újra átbújtam a szakirodalmat, hogy hogy is megy ez az egész folyamat. szinte már el is felejtettem, mert mindig csak a lombikos dolgokat néztem... :) na megint képben vagyok és reménykedek.
ahogy Ladiva, én is várom már a jeleket (aminek persze semmi értelme)

Belluskám!
esetleg egy kis megnyugtató irgumburgumnekersdajeleket adnál? :D :wink:
dezsina

Dezsikém drága!
Ejnye,ejnye! 8) :evil:
Tudod,így nem lesz jó!A sikerre utazunk és nem arra,hogy stresszelés miatt utána szomorkodjunk!
Minden a legnagyobb rendben!Francba a szakirodalommal,mikor ilyen szépen teljesített apa is és te is!CSAK POZITÍVAN!!!!!!!!Kikapsz! :lol: :wink: Jeleket egyenlőre még nem keresünk! :wink:

belluska

Minnie, csak egy tipp, de hátha bejön. Eleinte nekem is szúrt a szuri, hiába nyomtam be gondolkodás nélkül hirtelen. Aztán egyszer kitettem az asztalra kábé 15 percre, hogy felvegye a szobahőmérsékletet és amikor utána szúrtam be, egyáltalán nem feszített és csípett. Érdemes lenne esetleg ezt is kipróbálnod.

Wepe, gyere a hírekkel, mint mondott Tanár úr, hogy mennyi tüsződ termékenyült meg. Úgy izgulok érted!

Dezsi, igazad van, mea culpa, november 1. tényleg mindenszentek. Neked is nagyon-nagy drukkokat küldök, és tényleg ne keresgélj jeleket, mert felizgatod magad. Én is majdnem így jártam, de sikeresen lecsillapítottam magam. Jelekkel vagy anélkül a végeredményt úgysem tudjuk megváltoztatni. Bízzál és higgyél és csak pozitívan!
Vendég

Ladiva!
Így van ez a beszéd!!!!!Ideg őrlő de nem tud az ember mit tenni a várakozás alatt és hát a végeredmény is sok mindentől függ,de a pozitív hozzáállás fél siker!Szerintem holnap megfogod csinálni a tesztet :lol: ,de én már nagyon várom a jó hírt!!!!! :D :wink:
Pihenj sokat!!!!!!

belluska

Sziasztok csajok!

Megint későn jelentkeztem, most ért haza párom munkából, így még utoljára benézek, mielőtt lefekszem, hátha valaki ír valami újat, de sajnos most nem így történt. :(
Képzeljétek nekem is tök jó, a párom szakács és istenien főz!!!!!! Úgy, hogy én nem panaszkodom... :lol: :lol: :lol:

Ladiva!
Ha mégis megcsinálnád ma a tesztet, én nagyon szorítok és gondolatban veled vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Dezsina!
Neked is mennek a babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:) :) :)

Wepe!
Nem jöttél az eredménnyel, remélem minden o.k.!!! Hajrá babócák, csak ügyesen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Szép álmokat!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Dezsina,
ne kezdj kombinálni! Tessék nyugodtnak és pozitívnak maradni, ok?!

Minnie,
én is állandóan kutyázok, bár én nem szeretem, ha összenyalják az arcomat. De miután kiderült, hogy a 2. lomik sikerült, első utam a gyógyszertárba vezetett, hogy beszerezzek egy fertőtlenítős kézmosót. Ja, és én sosem mostam meg a gyümiket, de azóta mindig...

Ladiva,
Na? teszteltél? Nagyon drukkolok!

Wepe,
hol maradsz a hírekkel? Hányan versenyeznek tovább?

Kriszta,
szuper, hogy jók lettek az eredmények. Mégiscsak jobb így kezdeni, mint hibás progiszinttel.

Mindenkit puszilok!
i.kata

Sziasztok!

A várva várt tesztem egy óriási negatív. Nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, ez van. Gondolom a következő sorszámom valamikor novemberre szól, hát majd kivárjuk.

Szívből kívánok mindenkinek bebabásodást.

Wepe, remélem, hogy minden OK és legalább három kis embriót visszakapsz.

Dezsi, ne keress jeleket, nem szabad, ha jön a baba, jön jelek nélkül is. Mindenesetre nagyon szorítok.

Kriszti, remélem, hogy nálad is minden rendben lesz.

Kata, pár hét és te is újra indulhatsz a fagyi babáidért. Meglátod, minden OK lesz.
Vendég

Ladiva,
nem jutok szavakhoz :cry: :cry: Annyira sajnálom, még könnyem is kicsordult, annyira bíztam a sikeretekben :cry:
i.kata

Sziasztok!

Hát tegnap szegény fiúk nagyon megszenvedtek, mire áthozták a kétajtós szekrényt. Szétszedni nem tudták, liftbe nem fért be, így kettőjüknek kellett a 8. emeletről lecipelniük :? :? :? :? :? :? És nálunk felhozni a 6-ra :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ez volt nekik másfél óra. Aztán a pelenkázó és az ágy, meg a pocok már pikk pakk átjöttek. Szóval kilenckor mentek és fél délben végeztek.

Aztán megebédeltünk, és elmentünk a Baumaxba megvenni a csempéket és járólapokat. Első körben a járólapokat hoztuk el, mert iszonyú nehéz volt. De kinéztünk a csempét is. Aztán itthn majd másfél órát méricskéltünk, hogy milyen mintában rakjuk fel, és így melyikből mennyi kell :?: :?: :?: :?: :?:
Szóval este fél ötkör mentünk vissza és a csempéket is elhoztuk. Hát nagy menet volt. Szegény apa egész nap csak pakolt :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Én meg szurkoltam neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NAgyon szép terrakotta lesz a járólap és a fürdő alja, aztán jön egy világos réteg, és felül is két sorban két terra. szerintem nagyon szép lesz. Ja, és matt, nem fényes csempe lesz.
Eddig fizettünk a csempékért és a járólapokért 104749 Ft-ot (azt ne kérdezzétek, hogy mindez hány m2 :oops: ). Azt tudom, hogy a csempe 2690 Ft/m2 volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi!
Minél több pihenés és csakis kizárólag pozitív hozzá állás :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Babaragacs%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Fitie!
Jó babázást, Petikének millió puszi :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Wepe!
18 sejt :?: :?: :?: :?: :?: :?: És 11 használható.....Wow :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Gratula :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Minnie!
Nagyon ügyes vagy, hogy így birod a szurizást :!: :!: :!: :!: :!: Kitartást, lassan itt a vége!!!!

Kriszta!
Szupi eredmények :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LAdiva!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ölellek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!Ladiva,sajnálom,de a novemberi tuti sikerül...Ez volt az első lombikod?Wepe,hogy vagy?Hány petike termékenyült meg?Minnie,az én apucim is szakács...Már nem csak a kutyusaink egyeznek...:)Zsuzsim,de szép lesz a kecó...Majd elhivsz megnézni?:)Belluska...hogy vannak a gyerkőcők?Bili tele?:)

salygabó

Gabókám!

Naná, hogy elhívlak!!!!! Csak legyen végre rend idehaza.... mindjárt teszek fel képeket, hogy nézünk most ki???? Hááááááááááááát.... mint egy menekült táborban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Káosz:
Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ágy még heverőként-szekrény-pelenkázó:
Kép Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ladiva!
Amilyen örömmel jöttem a topikba,hogy mi lehet veled,hát nagyon szomorú lettem!Nagyon sajnálom,annyira bíztam benne hogy sikerül!
Sokszor ölellek!

Zsuzska!
Hát nem semmi most a rend nálatok,de hát ez ezzel jár!CSAK TE KÍMÉLD MAGAD!!!!!!!TESSÉK SZÓT FOGADNI!!!!!! :D :wink:
Gyönyörű lesz a kis fiúcska szobája!!!!!!!Majd a végkifejleti állapotról is kérjük a képeket! :lol: Látom már a pihenőszék is előállt!

Gabó!
Tele a bili,ügyes a lány,csak a kakesznál megkérdezi,hogy anyucikám felvehetünk pelust?Hát persze,nem lehet erőltetni! :roll: :D
Puszi neked és kitartás!

Wepe!
:?: :?: :?: :?:

belluska

Zsuzska!
Látom ti is imádjátok az élénk színeket a lakásban! :D

belluska

sziasztok!

Ladivám!
:( semmit sem mondok. Vagyis de. amikor betelefonálsz, kérd a tanárúrat és kérj sorszámot. Még idénre befutsz és karácsonyi meglepi pozitiv terhességi teszted lesz! Ez majd mindenért kárpótol!!!

Wepe!
nem jöttél a hírekkel! pedig nagyon várlak!

Kata!
teljesen igazad van. csak az idegim örlöm. Ha lesz valami (párdon valaki) akkor lesz, ha nem, akkor meg küzdenem kell tovább!

Zsuzska!
na kb én is ilyen átrendezős típus vagyok :P
isteniek a baba cuccok :D szépeket választottál!
Aztán csak óvatosan!

Minnie!
azért csak csak megéri benézni :)

Belluska!
:) drukkok átjöttek, köszönöm!

Gabó!
ritkán jössz! Tessék mindig jönni!
dezsina

Dezsina!De kedves vagy,hogy hiányolsz!Vagyok én,de sokszor csak olvasó üzemmódban:)Vizsgaidőszakom van,úgyhogy kicsit pörgök..Tényleg Zsuzskám,neked most hogy lesz a sulid?Szép a kecó káoszban is,ne aggódj,csak megtalálj mindent...:)És ne akarj takaritgatni,emelgetni,hallgass Belluskára,mert....kikapol:)

salygabó

Gabó!
azért is hiányzol, mert amikor megjelensz :) akkor már törhetem is a buksim, hogy hol is tartassz :? már megint nem tudom :oops: :) tehát? hol is tartassz? Olyan ciki ezt folyton megkérdezni :D
Jó vizsgázgatás! szerencsére már nem sokára nyári szünet lesz... akkor viszont naponta be kell kukkantani :lol: :!:
dezsina

Jó reggelt lánykák! :P
Remélem hamarosan kisüt ránk a Kép !!!!!!

Legyetek jók!!!!Tartom a frontot! :lol: :wink:

belluska

Dezsike!
Remélem már kismami vagy!!!!!!Pihenj sokat és vigyázz magadra! :P

Kriszta!
:lol: :lol: :lol: :wink:

Kata!
Volt szülőlátogatás?Párod itthon van?Lesz festés? :D
Puszillak!

Wepe!
Várunk nagyon,ma biztos visszakapod a babóidat!Aztán jöhet a bebabásodás!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Többieknek is puszi! :P

belluska

Sziasztok!

Wepe,
holnapra ey óriási kalappal!

Belluska,
itthon van párom, szerencsére "csak" szerdán megy vissza, mert kint a 2-a ünnep :lol:
Szeretném a festést, de a legfőbb segédem (apukám) lesérült. Elszakadt a vállizma. :roll: Úgyhogy nem tudom még mi lesz.
Voltunk szülőknél is. Pénteken ballagott az oviban unokahugom, azon voltunk, aztán mentünk anyuékhoz, mert anyumnak és nővéremnek is szülinapja van. tegnap anyóséknál voltunk, ahol most ott van sógórnőm is. Bejelentette, hogy megint terhes. Na erre nem igazán vágytam, de már ők is sokmindenen keresztül mentek, mert már volt vagy 4 elhalt terhessége. De azért tapintatból jobban örültem volna, ha nem mondja még el. Nekik mindig elsőre sikerül.
Szóval z a hétvége is mozgalmas volt.
Voltatok valamerre a picikkel? Bár elég rossz idő volt sajnos egész hétvégén :?

Dezsina,
remélem azért még nem izzítod a teszteket :wink:

Zsuzska,
nagyon csini pici fiatok szobája :lol: Jó sok erős szín van nálatok :lol:
i.kata

Sziasztok!
Ladiva
Nagyon sajnálom, fel a fejjel :lol: :lol:
Belluska
Én is várom már a napocskát nagyon :lol: :lol: Puszi nektek :lol:
Zsuzska
Nem semmi a lakás, szép kis melóba fogtatok.
Dezsina
Én is remélem már kismami vagy :lol:

Én most elkezdek cickafark teát inni hogy időben megjöjjön, mert 26 a körül az egész intézet elmegy konferenciára és ha pont akkorra esne a beülti akkor nem indulok csak a következő hónapban. Ezért jó lenne ha most nem késne, és akkor beleférek az időbe :roll: :roll:

Többieknek is szép estét :lol:
Vendég

Dezsikém drága,látod én bezzeg tudom,hogy te hol tartasz...remélem ti már többen vagytok egy testben:)Én sehol nem tartok.A 326-os számommal várom a júniusi menzim,hogy én is elkezdhessem számolni végre a 21.-ik napi vérvételt.Ebből szurizás leghamarabb július lesz..Tehát izgulva várom az én időm,s közben azon töröm a fejem,hogy mennyi az esélyem arra,hogy első lombikom össze jöjjön?Most ezen kattogok.hogy én már szültem,vajon ez előny,vagy hátrány ilyenkor?Feleség kedves!Milyen konferencia lesz,és meddig tart,akkor zárva lesz az intézet?Wepe holnap beülti?Jézusom,de jóóóóó!:)Képet kérjél,hadd lássuk!:)

salygabó

Kata!
Örülök,hogy pároddal együtt tudtatok lenni,az a legfontosabb! :lol:
Ez a három nap nem sikerült a legjobbra!Pedig annyi mindent beterveztünk!De majd legközelebb!A lényeg,hogy jól vannak a gyerekek,a többi nem számít!

Kriszta!
Hajrá cickafark tea!!!!!!!!!Én tudod ezerrel szurkolok!!!!! :lol: :wink:

Gabó!
Hogyne sikerülhetne elsőre!Úgy kell hozzáállni,hogy fog és kész!
Ikres ismerőseinknek is elsőre sikerült!
Már nincs is olyan messze az az időpont!Kitartás!Örülök,hogy most többször írsz nekünk! :lol: :lol: :lol: :wink:

Wepe!
Valamiért én úgy értelmeztem,hogy ma kaptad meg a babókat! :oops: Akkor nem jól tudtam? :roll:

belluska

sziasztok!

Kata!
jaj, hát nem irigyellek... borzasztóak ezek a szituk. Ahoz tudnám hasonlítani, amikor a kolléganők terhesek lesznek és meg is szülnek és még mindig ott vagy baba nélkül... :(
a tesztek már elő vannak készítve :lol: Azért csináltam két LH tesztet, hogy vajon nem e később volt a tüszőrepedésem, mint amikor a belülti... nos nem tudom... szombaton és hétfőn csináltam és halványak voltak. ami elméletileg azt jelenti, hogy akkor pont nem volt tüszőrepedésem... vagyis akkor elötte, vagyis akkor reménykedem :roll: :!:

Belluska!
kismamisan vagyok már! nagyon nagyon bízom..... :D

Gabó!
Naná, hogy sikerülni fog!!! ráadásul, már voltál terhes és gyereked is van! a szervezeted emlékezni fog!!!! :wink:
egyszer nekem is volt úgy hogy pont konferencián voltak, igaz csak telefonon beszéltem velük akkor. tehát bezárva nem voltak.

Wepe!
szerintem Te már kismami vagy tegnap óta!!! ugye :?: Drukkhegyek!!!! és tesók lettek?

Kriszti!
remélem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd!

Ladiva!
nagy ölelés és hajrá telcsizz és gyere az új sorszámmal!!!
dezsina

Sziasztok!
Hát azért az öröm üröm lett.... marha jó a bútor, de szerencsétlen gyerkőcnek semmihelye nincs játszani majd. Szóval újra kell gondolnunk a bútor dolgot:? :? :? :? :? :? :? :? :?
Arra gondoltunk, hogy az ajtó mellé bekerül a régi bükk színű szekrényünk, az jó mély és bele fog férni az a temérdek ruci, amiket kapunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A kétajtós helyére átjön az ágyikó, mögé meg a pelenkázó. Így a radiátor oldala felszabadul, oda pedig jöhet a szopis szék majd és lesz hely játszani is. Most még a játszószőnyeget sem tudom letenni sehova :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Szóval valószínű, eladó lesz a kétajtós szekrény és a játéktartó kisszekrény is. Ez van.... pedig olyan jól néz ki így :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
ezeken a dolgokon már ne is akadj fenn!!!
dezsina

Hát én pihenek sokat. Apa nem enged semmit sem csinálni, ha itthon van (leszámítva a házimunkákat :shock: :shock: :shock: :shock: megint nem találja meg a mosogatót :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: de a szennyestartót igen :D :D :D :D :D ).
Az én dolgom várni őt és amikor pakol, niytok és zárok. ennyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Hát igen: nappali vöröses-piros, folyosó papaja, fürdő eddig kék volt, konyha napsárga, ebédlő narancs, a két kisszoba meg pisztáciazöld.

Gabó!
Hát tanulni alig van időm, pedig pénteken info beugró, szombaton meg szigorlat három tantárgyból :!: :!: :!: :!: :!: Hát majd kiderül, mi lesz.... egy kettesben reménykedem. Ma délután tudok még tanulni. Aztán holnap ha minden jól megy, apa szabin lesz és pakolunk le a pincébe. Aztán veszünk fóliát, hogy leragasszuk az ajtók helyét. Csüt-ön leverik a csempét és szétbombázzák a fürdőt. Pénteken már rakják is fel.... szóval tanulni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Neked meg hatalmas kalappal a vizsgaidőszakhoz!!!! Hogy haladsz????

Dezsi!
Pihenj sokat, drukk továbbra is!!!!!

Kata!
Látom, te sem unatkoztál a hétvégén!!!! Boldog szülinapot az ünnepelteknek!!!!

Kriszta!
Drukk, hogy időben megjöjjön és tudjatok kezdeni!!!!!!

Wepe!
Mára: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsi!
Hát nem akadok, csak sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De így tényleg nincs értelme a szobának. Nem baj, legalább láttuk a saját szemünkkel, hogy ez így nem kafa :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Dezsina!
Örülök az optimizmusnak!!!!!
Az LH tesztért kicsit kikapsz :roll: ,mi a francnak idegesítetted magad vele! :D :wink: Na mindegy a lényeg,hogy sikerüljön és kapaszkodjon egy v. több babó! :lol: :lol: :lol: Pihizz,lazíts és mindent ami jólesik! :P

Zsuzska!
Sajnálom a bútor dolgot,mert egyben biztos szépséges,de bárhogy is lesz,csodás lakosztálya lesz a fiatalúrnak!!!!!Drukk a vizsgákhoz!!!!!!
POCAK SIMI!!!!!

Wepe!
Remélem csak internet hozzáférésed nincs azért nem jössz!
Mert már olyan kíváncsi vagyok!!!!!!Vigyázz magatokra!!!! :D :D :D

belluska

Dezsi!
LH tesztet szerintem se használd jóstesztnek!!!!!
Nálam sem vált be!!!!!

Belluska!
Átadva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most kapott egy csomó cserit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Jó is az a cserkó! :lol: :lol: :lol: :wink:
Jó dolga van a pici fiúnak!
Név elvan már döntve?

belluska

Még nincs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: