Wepe!
szupi eredmények
11 használható sejtecske az nagyon fantasztikus!!!! Tesóprojectet szimatolok
és akkor valóban, hétfőn dolgoznak
nagyon kiváncsi voltam.... erősíts meg kérlek, hogy tényleg igy van e... Hallottam ahogy arról beszéltek, hogy hétfőn nincs labor, meg a gyógyszertár is be lesz zárva....
nos, negyed 11kor már elviharoztam, tehát mi nem láttuk egymást, de én nagyon sokat gondoltam rád, amig fent voltál!!!!
drukkhegyek a foci-csapatnak!
Ladiva!
utoljára megálltam, hogy nem teszteltem, csak a 14. napon. mondhatom, hogy én kikészültem idegileg. soha többé nem fogok várni... nekem nagyon rossz volt. (tesztbetegségben szenvedek
) Most igen igen felszerelkeztem tesztből és már alig várom, hogy ellőhessem az elsőt. Természetesen, ahogy Te is, én is zebrásat várok
Amúgy mikor lesz az a bizonyos nap? Csakhogy tudjam melyik napra tartogassam a legnagyobb drukkjaimat? Kigondoltad már?
Belluska!
nagyon fel tudsz dobni a hihetetlen optimizmusoddal!!!!
Sipos dokinak szerintem ma jó kedve volt, mert nem mindig beszédes, de ma nem olyan dörmögi volt... Szeretem benne is és persze tanárúrban is, hogy mindig terhességet kívánnak! Olyan sokat számít ez a páciensnek! Ja, és inszemesekből sem volt kevés, azt hiszem öten vagy hatan voltunk...
(most már én is kismamisan vagyok itthon! olyan jó érzés, hogy fájdogál a pocim.) most várom a jeleket, mint Ladiva (persze ez rettentően korai
)
Kata!
nagyon aranyos Tőled!!! Ha valóban sikerül, akkor mindenképpen találkozunk újra... olyan sokszor megyek el a környéken, ahol laksz.... mindig gondolok Rád
Mindenkinek egy nagy adag pozitiv-energiát küldök!!!! Nálam túltengés van
, de persze ez majd leesik...
De remélem sokáig kitart