Katus!
Ma találkoztunk Ancsival a cinin (pontosabban előtte), és nagyon édes volt, oda is jött hozzánk, igaz volt nálunk egy kis kölesgolyó csalogatónak!
Hát a két óra nem túl sok
, remélem máskor hamarabb haza tudsz érni! Addig is kitartás!
Emőke!
A héten nekünk már nem fér bele a sószoba, de a jövő héten egyeztessünk, és szívesen megyünk veletek.
Gyöngyi!
Ilyenkor rémít meg engem a világ, hogy milyen szörnyűségek vannak, és ami még ijesztőbb bárki bármit terjeszthet rólad!
Nem is tudom elképzelni, mi minden lesz még, míg Dóriék felnőnek! (Lehet, hogy jobb is!)
Drága Mariettának pedig utólag is nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Anita!
Neked pedig nagyon
boldog névnapot kívánunk!
Zsanett!
Neked is
boldog névnapot!
Judit!
Nagyon ügyes Zorka. És a második cinin mi is énekeltük a mókuskát, aminek örültem, mert már hónapok óta a fülemben volt az első versszaka, csak a második nem jutott eszembe, időm pedig nem volt megnézni. Így az éjszakai szopizások alatt ezen agyaltam.
Kata!
Úgy irigyellek, hoy voltál Ausztriába! Én ha csak lehet, és arra járunk, átmegyek egy kis eredeti németet, ill. osztrákot hallgatni. Ez a része nagyon hiányzik az életemnek, főleg, hogy úgy érzem itthon csak elfelejtek mindent. Persze azért néha trenírozom magam, de mostanában, mióta Dóri átment hiperaktív sajt kukacba, és folyton esik kel, nem sok időm van.
Reni!
Kár, hogy csak integetni tudtunk, de látom Ati is inkább apa vállát szereti a babakocsi helyett.
Anikó!
A hétvégén mi is voltunk esküvőn! Dóri aranyason átaludta az autóban a lánykikérést, és az esketést is (5-től fél hétig), mert az utazás miatt borult az egész napunk, majd hazavittük apósékhoz megetetni, és utána vissza mentünk a lagziba a vacsorára, amiből nem ettem semmit, mert a levset, és főleg a birkapörköltet nem szeretem (áálítolag nem is voltak túl jók), más meg nem volt. De sebaj, így nem volt nehez későn este nem enni. Dóri egy darabig egész jól bírta, sétálni akart egyfolytában, így a vacsi alatt elég nehéz volt vele. De végül három darab savanyú ubi lekötötte. Majd fél tízre hazamentünk, mert már nagyon túl pörögte magát a csajszi. Eztán volt egy szörnyű éjszakánk, alig bírtam elaltatni, állandóan járt keze lába még szopizás közben is, majd sokszor felsírt. Ezek után szörnyű nappal következett, ilyen hisztisnek, és sírósnak még sose láttam, semmi se volt jó neki, még az se, ha felvettem, de az se ha leraktam. Apósék is csak néztek, hogy mi történt a tegnapi tündéri kislánnyal. Na vajon mi? (kérdeztem magamban) Így alig vártam , hogy délután jöjjünk haza. Itthon pedig szerencsére gyorsan visszaállt a régi rend. Elég nekem ennyi sírás és hiszti.
Remélem nálatok simábban ment a dolog!
Szandra!
Gratulálok a vizsgádhoz!
Rólunk: Volt egy két éjszaka, amit átaludtunk!!!!
Most új napirendünk alakul. Reggel hat körül kelünk
, majd nyolckor hullafáradtan öszzeesik Dóri, és alszik még egy bő órát. Persze eddigre én már teljesen felébredek. Majd egy és kettő között megint elalszik egy bő órára, és innen már kihúzzuk este nyolcig-fél kilencig. Persze a végén már nagyon fáradt, és nyűgös, de egyszerűen nem akar hatkörül még egyet szundizni. Így az éjszakáink is alakulnak, főleg hogy már olyan ügyesen megy Dóri, hogy ma pl: apukája elé sétáltunk ki a buszhoz
! Fárazstom egy kicsit
!
Közben egy hét alatt háromszor esett olyan szerencsétlenül, hogy felrepedt a szája, és ömlött belőle a vér. Szerencsére a száj gyorsan gyógyul, de ma reggel egy sima popsira esésközben úgy elharapta a felső ajkát kívül, és belül, hogy még most is látszik.
Mellesleg megállás nélkül dumál, síkitozik, és persze közben az ajtónk és a teraszajtó kötött ingázik valamit mindig cipelve.
Teszek fel egy két képet, és jó éjszakát!
Bocsi, de már nincs energiám beforgatni!